Bedste RFSU kondomer

Vil du gerne finde ud af, hvilke RFSU kondomer der er de bedste?

Den klarer jeg – tænkte jeg for et par måneder siden.

Så gik jeg i gang med at købe og teste alle de forskellige varianter af RFSU kondomer.

Det tog sin tid, men nu er jeg endelig kommen frem til en konklusion.

Og den er?

 


Se de bedste forhandlere af kondomer her


 

Kondomer har eksisteret i lang tid efterhånden. Selvom de ikke altid har haft den form og var lavet af det samme stof, som de er i dag, så har ideen om et kondom eksisteret i uendeligt lang tid.

Læs her om hvorfor kondomer er det absolut bedste præventionsmiddel og hvorfor enhver bør benytte kondomer, når man har sex med sin partner eller nye flirt. Læs også om præcis hvilket mærke du skal bruge, når det kommer til kondomer og hvorfor RFSU mærket som regel er det bedste.

Find RFSU profil kondomer over det hele

Du har formentligt allerede støt på dem, når du har været nede og handle ind i det lokale supermarked eller lige er taget et smut forbi tanken for at købe en pakke smøger.

De bedste RFSU kondomer er over det hele og er altid nemme at få fat på. De kan findes i de fleste butikker til gode og fornuftige priser.

Med de bedste RFSU kondomer får du en dejlig og positiv oplevelse, og samtidig får du det til en pris, som alle kan være med på. Ingen skal gå på kompromis med deres oplevelse eller føle sig usikre, når du dyrker sex.

Sex skal være for alle og det er noget RFSU profil kondomer er klar over og stræber efter at vise gennem deres gode priser, som passer til enhver pengepung.

Forskellige former for RFSU kondomer

Med de bedste RFSU kondomer har du netop mulighed for at tilpasse din sex-oplevelse præcis som du vil have det.

Er du til den gode gamle klassiker og skal bare have en ganske almindelig gummidreng? Eller skal den være ekstra tynd, så du får maksimal oplevelse? Har du brug for en XL? Vil du gerne give din partner en ekstra sjov oplevelse med knoppede kondomer?

Prøv de forskellige varianter af sammen med kæresten eller partneren og se hvilken én i foretrækker.

Det kan også være, at i kan lide at skifte hele tiden og hele tiden have nye oplevelser sammen. I kan i så fald med fordel have en god blanding liggende derhjemme i skuffen i natbordet og hive en frem nu og da, alt efter hvilket behov i har og hvilken oplevelse i lige har lyst til at jagte den dag.

Hav øje for kvaliteten med de bedste RFSU kondomer

Kvaliteten skal være i højsæde, når du køber kondomer. Det er så uhyre vigtigt, at det kondom du køber, er i et godt mærke med en god og pålidelig kvalitet.

Det er vigtigt, at du har det godt og er veltilpas under sex. Du skal for eksempel ikke bekymre dig om, hvorvidt kondomer nu springer eller glider, midt under sexakten. Det er svært at slappe af og nyde sin partners krop, hvis man hele tiden går og er bange for, hvad slutresultatet mon kan blive.

De bedste RFSU kondomer har bestået alle kondom test og er så absolut en sikker vinder, når det kommer til sikkerhed af kondomet. Samtidig er RFSU profil kondomer skabt på en sådan måde, at de overhovedet ikke går på kompromis af oplevelsen.

Vi skal være sikre under sex, men derfor skal vi jo stadig nyde oplevelsen. Med en RFSU profil kondom i hånden kan du vide dig ganske sikker på at have dig en fornøjelig oplevelse uden uønsket resultater, som du bagefter må bekymre dig o og tage dig af.

Både til parret og den egentlige

Alle har brug for et kondom. Så længe man er seksuelt aktiv, så behøver man have et kondom ved hånden. Uanset om det så ligger i baglommen, er gemt væk inde i pungen eller er puttet ned i den øverste skuffe i natbordet.

Hvis du er seksuelt aktiv bør du altid være klar til at beskytte dig selv og have mulighed for at nyde oplevelsen fuldt ud uden at skulle bekymre dig.

Så uanset om du er i et fast parforhold, ser én lidt løst i weekenderne og på sene aftener eller om du bare gerne vil ud og møde en masse nye mennesker, så bør du altid have et kondom klar.

RFSU profil kondomer er genial, fordi de netop fås i så mange forskellige varianter og fordi de er så nemme at få fat på.

Er du på vej hen for at se din nyeste veninde og har glemt kondomet derhjemme? Smut en tur forbi tanken!

Er du på vej hjem tidligt hjem fra arbejde for at overraske kæresten? Smut en tur forbi supermarkedet og køb en pakke RFSU kondomer med! Nu du er der så kunne du jo lige så godt få købt en lille buket blomster med. Det bliver hun med garanti rigtig glad for.

Find god information på RFSU profil kondomers hjemmeside

RFSU er altid klar med god service og du kan finde meget god information på deres hjemmeside.

På hjemmesiden finder du blandt andet et godt overblik af deres forskellige produkter og de forskellige varianter af kondomer, de tilbyder.

Derudover tilbyder de også øvrig information omkring deres kondomer, som for eksempel mål på længde, bredde, normal tykkelse, diameter osv. På den måde kan man nemt og hurtigt se, om deres produkter er noget der vil passe til en selv.

Prøv derfor i god ro og mag derhjemme på værelset eller i stuen, når du er alene, og mål op og se, om RFSU profil kondomer passer til dig og din størrelse.

Du kan selvfølgelig også måle op sammen med kæresten og gøre det til en sjov leg, næste gang i er sammen og skal have lidt kvalitetstid sammen. Det kan blive en lettere fræk oplevelse og en sjov oplevelse for jer begge to.

Hvis målene fra hjemmesiden ikke helt passer så husk på, at du altid kan købe et nummer, der er lidt stører.

Er du ny med kondomer? Start med de bedste RFSU kondomer

En gang skal jo være den første.

På et eller andet tidspunkt kommer vi alle til at lære hvordan man sætter et kondom på enten sin egen eller en andens kønsdel. De første par gange kan man føle sig meget forvirret og endda ret så forlegen, fordi man føler, at det er noget man da burde have styr på.

RFSU profil kondomer står klar med en god guide, som du kan se på deres hjemmeside.

Hvis du derfor er i tvivl om, præcis hvordan du skal gøre det og helst ikke vil dumme dig, når du skal være sammen med en og hiver en gummidreng op fra tegnebogen, så sæt dig lige dig hjemme og forsøg dig ad.

Prøv det af først i rolige omgivelser og det bliver så meget nemmere at gøre, når du skal til at være sammen med en og gøre det foran dem.

Der skal nok lige et par gange til, før du rigtigt lærer hvordan du gør det og før det bliver rigtigt nemt. Men før du ved af det, så har du ikke længere problemer med at få et kondom sat på og du ville kunne gøre det uden problemer næste gang du skal være sammen med en.

 

Det gode ved kondomer

Som det eneste præventionsmiddel på markedet beskytter kondomer både mod graviditet og seksuelt overførte sygdomme.

Andre præventionsmidler, som for eksempel p-piller eller en spiral, kan kun benyttes mod forhindring af uønsket graviditet. Men det hjælper jo ikke meget, når man netop har startet op på et nyt forhold, hvor man ikke endnu ved hvor man har hinanden, eller en fredag aften, når man tager med hjem fra byen med en ny ven.

Seksuelt overførte sygdomme

Andre præventionsmidler, som for eksempel p-piller, der beskytter mod uønsket graviditet, er mere målrettet de parforhold eller de mennesker, som har en fast sex-partner, og hvor faren for seksuelt overførte sygdomme ikke længere eksisterer.

For beskyttelse mod sygdomme så er det kondomet man skal hive fat i. Indtil nu har det vist sig at være den bedste at beskytte sig på, når det kommer til sex-sygdomme og i begyndelsen af et hvert forhold, bør man lige hive sådan en frem fra skuffen eller op af pungen.

Der findes ikke noget mere usexet, end at begynde at spørge om ens partners seksuelle fortid første gang man skal til at være sammen. Nej, en sådan alvorlig snak kan vente til senere i forholdet, når tingene er begyndt at udvikle sig om man kan se sig selv i dens andens liv på lidt længere sigt.

Lige til at starte med er det heller ikke sikkert, at ens partner altid fortæller den hele sandhed. Vi vil jo gerne fremstå så positivt som muligt overfor vores nye eventuelle partner, så det er ikke lige her man disker op med sin lægehistorie.

Mange gange ved personen det heller ikke, når de faktisk har en sexsygdom. Det kan være i begyndelsen af sygdommen og den ikke har spredt sig endnu, eller det kan være at de simpelthen bare er symptomfri.

Uanset hvad så er et kondom altid noget man bør have på sig eller lige ved hånden, hvis man er seksuelt aktiv.

Stor forskel på kondomer

I dag er der mange forskellige for kondomer på markedet og der er stor mulighed for at vælge og tilpasse sin sexuelle oplevelse, som man vil have det.

Hvis man tager et hurtigt kig på nettet, ville det overraske de fleste, hvor stor forskel der egentligt er på kondomer. Udover selvfølgelig størrelsen så er der også store forskel på hvilke andre former for kvaliteter, kondomer har.

Et kondom kan for eksempel komme i forskellige farver, tykkelser og de kan enten være knoprede eller helt glatte.

Hvis man er rigtig godt vant med kondomer, så vil man sikkert gerne have nogle lidt nye oplevelser nu og da. Her kan andre farver og tykkelser være en god mulighed for lige at pifte lidt ekstra op i sexlegen og give noget lidt flere og anderledes oplevelser i sengen, end man ellers er vant til.

Forskellige tykkelser kan også gøre en verden til forskel på ens oplevelse, når man bruger kondom. Hvis kondomet er for tyk, så kan det nemlig godt tage noget af følelsen fra manden og dermed forringe den sjove oplevelse. Det er jo ikke lige sagen, når man nu er sammen med en dejlig partner og gerne vil nyde hinanden.

Så hvis du er i tvivl så forsøg dig lidt frem med nogle forskellige mærker, størrelser, former og farver. Det er altid godt at eksperimenterer lidt i sengen – også når det kommer til ens hjælpemidler.

At prøve forskellige kondomer af kan endda være en rigtig fræk oplevelse, hvis i vælger at se det sådan.

Vigtigheden af gode hjælpemidler

Sex er en utroligt stor del af de fleste menneskers tilværelse og det er derfor vigtigt, at ens sex også er en fornøjelig oplevelse. Derfor er det også vigtigt, at man kan tilpasse sin sex præcis som man vil, for eksempel gennem de hjælpemidler man bruger.

Hjælpemidler kan både anses som sexlegetøj men er altså også kondomer og diverse andre former for præventionsmidler, du eller i som par benytter jer af.

Tilpas gerne og ændr på de hjælpemidler, herunder kondomer, som du benytter dig af. Prøv dig frem og find én som du er rigtig glad for og kan bruge i mange år frem.

En god klassiker

Et af de helt gode mærker på markedet i dag er så absolut RFSU profil kondomer.

RFSU er en rigtig god klassiker, som aldrig slår fejl og har kunnet glæde rigtig mange par gennem årene. De tilbyder mange forskellige former for størrelser, former, farver osv., så du lige netop kan tilpasse den oplevelse i sengen, præcis som du vil.

Hvis du aldrig har prøvet RFSU mærket, så skal du så absolut gøre det. RFSU producerer nemlig det bedste kondom i test og er altid pålidelig. Med RFSU kondomer kan du føle dig fuldt ud tryg om, at alting er som det skal være og at du ikke kommer til at fortryde sex-delen senere hen, fordi den har givet dårlige slutresultater igennem for eksempel uønsket graviditet eller sexuelt overførte sygdomme.

Med de bedste RFSU kondomer kan du roligt koncentrere dig om at nyde oplevelsen og hav en sjov aften, nat eller eftermiddag i sengen med din udvalgte.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk