Bedste tynde kondomer

Vil du gerne have god sex med kondom, så bør du bruge et tyndt kondom. Det forøger fornemmelsen.

Mange er dog nervøse for at vælge et dårligt tyndt kondom – som så springer.

Jeg har testet (næsten) alle de tynde kondomer på markedet – intensivt!

Ud fra en række objektive kriterier har jeg anmeldt dem og du får lige her…

 

Se de bedste forhandlere af kondomer her

 

Sex kan være helt fantastisk. Det er sådan med sex, at det for mange mennesker kan være noget enormt grænseoverskridende. Men når man krydser grænsen og indser, at der ikke er noget farligt eller forkert i det, så åbner man også op for en verden fuld af nydelse, intimitet og masser af sjov.

Men ligesom alt andet, så er sex noget, som man skal øve sig på. Sex er ikke noget, du bare lige lærer fra den ene dag til den anden, faktisk tværtimod. Det kan være en rigtig god idé at øve dig sammen med én, som du er tryg ved – og øve dig meget.

Tag dig ikke til takke

Der er rigtig mange mennesker, som har et lidt blandet forhold til sex. Spørger man dem om det, fortæller de, at de tit har tænkt; ”var det bare det?” eller, ”det var da ikke noget at snakke så meget om”. Der kan være mange grunde til, at man har det sådan.

Men én af grundene kan være, at man lader sig nøjes. Efter at have oplevet én form for sex tænker man, at det nok er sådan, det er. Men du skal huske på, at du aldrig må tage dig til takke. Sex har nemlig potentiale til så meget mere, hvis du tør at prøve dig frem og arbejde for det.

Udstyr spiller en rolle

Der er rigtig mange forskellige faktorer, som er afgørende for, om du har god sex, halvdårlig sex eller måske helt fantastisk sex. Nogle af de andre vender vi tilbage til, men lad os starte med noget af det helt essentielle; nemlig det udstyr, som tit indgår i sex.

Udstyr kan være mange ting, men det kunne for eksempel være kondomer. Grunden til, at netop kondomer bliver fremhævet her, er, at disse produkter som få andre ting kan være med til både at fremme den seksuelle nydelse eller nedsætte den.

Hvad er et kondom?

Hvis du er seksuelt aktiv, så ved du nok godt, hvad et kondom er. Du har højst sandsynligt også benyttet dig af kondom mange gange, særligt når du er sammen med en ny partner eller skifter rundt mellem flere forskellige.

Kondomer tjener to overordnede formål; for det første beskytter de mod graviditet, idet de indfanger mandens sæd og forsegler den bag en hinde af plastik. For det andet beskytter de mod forskellige seksuelt overførte sygdomme, idet de danner et beskyttende lag mellem huden på kønsdelene.

Kondomer er praktiske

Fordi de har disse funktioner, er kondomer enormt smarte og enormt vigtige. Men samtidig reducerer funktionerne for mange også kondomerne til noget praktisk, som blot skal på, inden det kan gå løs. Og kondomer er da også først og fremmest tænkt som en pligt eller en beskyttelse.

Men derfor kan du med dine valg af kondom sagtens gøre denne pligt lidt sjovere, og måske endda gøre nydelsen større for både dig selv og din partner. Det kan du gøre ved at vælge de bedste kondomer til dette formål, som du kan få på markedet. For at kunne dette, må du dog først forstå lidt mere om, hvordan kondomer også kan nedsætte nydelsen.

Problemerne ved kondomer

Det er vigtigt at understrege, at de ulemper, som er ved kondomer, langt bliver overvejet af de potentielle ulemper, som kan følge med, hvis du ikke bruger dem. Alligevel er det sandt, at brugen af kondom godt kan skabe nogle problematikker for dig og din partner.

Fordi kondomerne danner en beskyttende hinde, så ødelægger de nemlig også den fysiske kontakt. Følelsen bliver anderledes og ikke lige så autentisk. De væsker, som slimhinderne i kønsorganerne producerer, kan også blive stoppet eller reduceret.

Kondomer kan stramme

Der er også mange mænd, som oplever, at kondomerne kan sidde på penis og stramme på en ubehagelig måde. De føler, at de får reduceret følsomheden, og for nogle kan det endda blive svært at komme eller at få rejsning.

Hvis du kan genkende mange af disse problemer, så opnår du måske ikke den nydelse under sex, som du har potentiale til at gøre. Men det er faktisk ikke umuligt at beskytte dig og samtidig få noget ud af den seksuelle akt.

Lad være med at droppe kondomet

Det kan virke ret uskyldigt, men det her er faktisk problemer, som kan få folk til at droppe kondomet – ikke altid med de bedste resultater til følge. Det kan også være problemer, som gør at folk lader sig nøje med et sexliv, som langt fra er optimalt.

Men der er ingen grund til hverken at droppe kondomet eller at have halvdårlig sex. Som sagt kan det rigtige valg af kondomer nemlig betyde rigtig meget, og endda minimere problemerne i sengen. Men du er selvfølgelig nødt til at vide, hvad du skal gå efter, når du skal købe ind.

Der findes uendeligt mange kondomer

Et godt udgangspunkt for at vælge de rigtige kondomer er, at kondomer er lige så forskellige som mennesker. Det lyder lidt mærkeligt, men når du først går på opdagelse, vil du opleve, at der er næsten uendeligt mange forskellige varianter, som du kan vælge mellem.

Derfor behøver du ikke at være bange for, at der ikke findes noget godt til dig eller din partner. Tværtimod bør du være åben for at prøve nogle af de forskellige muligheder, som findes, af. Og et godt sted at starte, hvis du oplever de problemer, som er beskrevet oven for, er med tynde kondomer.

Fordelene ved de bedste tynde kondomer

Det giver måske lidt sig selv, hvad fordelene ved de ekstra tynde kondomer er. For det første mindsker man her følelsen af, at der er en barriere mellem penis og andre kropsdele. Kondomets tynde design betyder nemlig, at det føles mere som et tyndt lag hud end en kunstig hinde.

For det andet er tynde kondomer designet til ikke at stramme på samme måde på penis. Tynde kondomer kan selvfølgelig stadig sidde stramt, men de giver ikke samme kvælende fornemmelse som de tykkere af slagsen. Generelt løber fordelene således op i, at de bedste tynde kondomer simpelthen ikke kan føles på samme måde som de klassiske varianter.

Hvor køber man de bedste tynde kondomer?

Tynde kondomer er heldigvis ret nemme at få fingrene i. For det første har næsten hver eneste kondomproducent med respekt for sig selv produceret en udgave af de tynde gummibeskyttere. For det andet er det tit de varianter, som du kan købe i helt normale butikker – for eksempel supermarkeder, kiosker og apoteker.

Men hvis du vil have lidt mere at vælge mellem, så skal du gå mere direkte til kilden. Forstået på den måde, at du skal lede efter dine kondomer hos en sexshop, på en online side, eller hos forhandleren selv. Her kan du nemlig ikke kun få tynde kondomer, men også alle mulige andre sjove muligheder.

Ekstra følelse med de bedste tynde kondomer – men hvad mere?

Nu tænker du måske, at tynde kondomer må være nøglen til, at du kan få et mere nydelsesfuldt og sjovere sexliv. Og vælger du de bedste tynde kondomer, så er du helt sikkert et meget længere stykke ad vejen.

Men husk på at mange bække små gør en stor å. For selvom de tynde kondomer kan gøre en kæmpe forskel, så kan du sagtens supplere med andre teknikker, som kan gøre oplevelsen endnu bedre og optimere din nydelse. Lad os starte med at kigge på de teknikker, som relaterer sig direkte til de tynde kondomer.

Kondomer kan skabe tørhed

For det første er der en bivirkning ved brugen af kondomer, som de tyndere varianter ikke kan gøre særlig meget ved. Her tænker vi især på særligt kvindens evne til at blive våd, så samlejet kan blive mere behageligt og gå mere nemt.

Nogle kvinder oplever nemlig, at det tørre plastik på kondomet tørrer skeden ud, og faktisk kan det blive direkte ubehageligt at have sex i disse tilfælde. Generelt oplever de fleste også, at sex er sjovere, hvis der er en naturlig fugtighed i kvindens skede.

Brug glidecreme sammen med de bedste tynde kondomer

Der er heldigvis en nem og god løsning på dette problem. Løsningen fungerer endda rigtig godt sammen med kondomer, også de tynde af slagsen.

Du kan nemlig begynde at bruge glidecreme, når du har sex. Glidecremen løser problemet med tørhed i forbindelse med brug af kondomet, og så er glidecreme som produkt i sig selv også enormt sjovt og kan give nogle alternative seksuelle oplevelser. Glidecreme kan du købe samme steder, som du køber dine kondomer.

Brug slikkelap ved siden af kondomet

Et kondom fungerer rigtig godt under vaginalt samleje, og det er da også her, at de fleste bruger kondomet. Men hvis du nogensinde har været nervøs for at dyrke andre former for sex, fordi du ikke på samme måde kan beskytte dig mod seksuelt overførte sygdomme, så er der en løsning.

Du kan nemlig bruge en slikkelap. Slikkelappen fungerer på mange måder lige som et kondom, men er blot designet til at dække de områder, som du ønsker at slikke på – det kan for eksempel være området omkring klitoris eller penishovedet. Her opnår du maksimal følsomhed samtidig med, at du beskytter dig selv og din partner.

Vælg flere forskellige kondomer

De bedste tynde kondomer sikrer dig den bedste seksuelle oplevelse muligt, mens de stadig beskytter dig mod både graviditet og sygdomme. Derfor bør du altid have tynde kondomer liggende, så de er klar til planlagte eller uforudsete eventyr.

Men hvorfor stoppe der? Som sagt er kondomer vidt forskellige. Mens tynde kondomer giver én oplevelse, så kan andre typer af kondomer derfor give nogle helt andre oplevelser. Vælger du altid den samme slags kondomer, snyder du derfor på en måde dig selv.

Kondomer med effekter

Udover de klassiske og tynde kondomer, kan du også få kondomer med indbygget glidecreme. Her får du automatisk den effekt, som du også får, når du selv supplerer med glidecremen – og det er jo ret så smart.

Men du kan også vælge noget, som er meget vildere og samtidig også enormt sjovt. Der findes nemlig kondomer med farve, kondomer med smag, kondomer med riller, kondomer med figurer på tutten og meget, meget mere. Der er virkelig nogle sjove produkter at vælge mellem, så du kan bruge mange timer på at tjekke mulighederne ud og eksperimentere med dem i sengen.

Tjek nye ting ud

Kondomer kan altså sagtens være meget mere end noget rent praktisk. Det kan være en port ind til en ny verden, som er fuld af mere nydelse og mere tilfredsstillende sex. Men når du først er trådt inden for i det nye rum, hvorfor så ikke udforske det yderligere?

Et godt sexliv er nemlig først og fremmest betinget af åbenhed, nysgerrighed og villighed til at prøve nogle nye ting. Her er det, som tidligere nævnt, en rigtig god idé at øve dig samme med én, som du er rigtig tryg ved og kan snakke godt med.

Prøv sexlegetøj

Et rigtig godt sted at starte kunne være at prøve noget sexlegetøj af. Sexlegetøj kan virke grænseoverskridende for nogen, men du skal huske på, at du kan vælge lige den type af produkter, som passer til dig. Du kan således prøve alt fra den mindste vibrator til en hel installation, som for eksempel en sexgynge.

Det er lidt lige meget, hvilken form for sexlegetøj det er. Det vigtigste er, at du igen prøver dine grænser af på en tryg og sjov måde. Måske finder du ud af nogle nye metoder til at optimere din nydelse – måske finder du ud af, at du er mere til noget andet.

Spørg om hjælp

For mange mennesker er sex stadig et område, som fyldt med tabu. Men for at opnå mere nydelse og få et bedre sexliv, så er du nødt til at kunne tale åbent om sex – især med din partner, men også gerne med andre.

At kunne dele bekymringer, erfaringer og glæder er nemlig enormt vigtigt. Du finder helt sikkert ud af, at andre døjer med samme problemer som dig – og så kan du få gode råd og vejledning af andre, som måske har mere erfaring.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk