Bedste bedøvende kondomer

Har du problemer med at komme for hurtigt? Er din partner begyndt at brokke sig over det, eller ville du blot selv ønske, at du kunne nyde oplevelsen i længere tid?

Nogle mænd har det med at slutte for hurtigt, hvilket kan være frustrerende både for manden selv og den partner, de er sammen med. Hvis det er noget du har problemer med, så kan det være du skulle have i nogle bedøvende kondomer.

Læs med her og se, hvor gode bedøvende kondomer kan være for dit sexliv, og hvorfor du bør investere i dem.

 

Får du får tidlig afladning?

Bedøvende kondomer er specielt målrettet de mænd, der har det med at blive lidt for ivrige lidt for hurtigt og dermed ofte ender med at komme og få afladning for tidligt.

For tidlig afladning kan være dybt frustrerende for manden selv og for den partner, de er sammen med. Det er frustrerende for dig som mand, fordi du netop gerne vil have oplevelsen i længere tid og nyde din egen og din partners krop i meget længere tid.

Og for dig, som er sammen med en mand, der får hurtigt afladning, kan det være frustrerende, fordi du ikke er blevet færdig slev og måske ikke engang er i nærheden af at være færdig. Især hvis du er kvinde, så kan der ofte opstå gnidninger på denne måde, fordi kvinder generelt har det med at skulle have lidt længere tid, før også de når klimaks.

Hvad gør kondomer med bedøvende creme?

Hvad er bedøvende kondomer? Og hvordan er de anderledes fra alle andre kondomer derude på markedet i dag?

Bedøvende kondomer er anderledes fra andre kondomer på markedet ved, at de simpelthen går ind og virker lettere bedøvende for manden. Men frygt ikke! Det er slet ikke så voldsomt, som det måske kan lyde.

Bedøvende kondomer gør skam ikke noget ved mandens føling eller hans lyst. De bedøvende kondomer piller overhovedet ikke ved hans fysiske tilpas, men gør simpelthen bare, at han kan holde lidt længere. Og det er da ideelt til den mand, som netop har det med at komme lidt for hurtigt.

Prøv det af

Hvis du er en mand eller din partner er en mand, som har det med at få for hurtig afladning, så prøv da et sæt bedøvende kondomer. Hvis det alligevel ikke er noget for dig eller jer, så kan I jo bare droppe det igen og glemme alt om det.

Men chancerne for, at du kommer til at elske dem, er nu meget store.

Rigtig mange mænd både i parforhold og enlige har fået stor glæde af bedøvende kondomer, da det giver dem en bedre ydeevne og får dem til holde i længere tid. På den måde har de bedre mulighed for at nyde sig selv og nyde deres partner uden at være bange for, at ballonen lige pludselig springer, og at deres oplevelse når højdepunktet alt for hurtigt.

 

Til dig som single mand

Til dig som single mand er det især ideelt at købe bedøvende kondomer, hvis du har et problem med at komme for hurtigt.

Ingen har lyst til at være ham, der tager en halv times taxa sammen med pigen, han lige har mødt i byen, hjem til hendes lejlighed for blot at lade sexakten tage mindre tid end taxaturen.

Det er pinligt for de fleste, når de kommer for hurtigt, og ens partner lige pludselig ligger tilbage med en flad fornemmelse, fordi de overhovedet ikke er klar til, at sexakten skal være færdig.

Køb derfor gerne nogle bedøvende kondomer, og hav dem liggende i pungen eller baglommen. Når pigen, du er er gået hjem, så rækker hånden ud efter natbordet, så kan du jo fint fiske den lille gummidreng op i stedet for. Og så er du bedre i stand til at holde hele natten og virkelig vise, hvor utrolig smuk, du synes, dit nye bekendtskab er.

Til dig i parforhold

Også i parforhold kan der blive rigtig god brug for bedøvende kondomer.

Når man netop har været i parforhold og kender hinandens kroppe rigtig godt, så kan det være ekstra nemt at finde de helt rigtige punkter at trygge på, før man når klimaks og falder om på sengen ved siden af hinanden.

Efter et stykke tid sammen med den samme partner, så kan selve sexakten hurtigt gå hen og blive lidt mekanisk og effektiv. Men hvem har lyst til at sex skal være effektiv?

Sex skal være spændende, sjov og lærerigt. Det er meningen, at det skal være spændende og for at blive ved med, at det skal være spændende, så må man også introducere nogle nye elementer i en sexleg. Én af de ting kunne være bedøvende kondomer.

Med bedøvende kondomer, så holder du som mand lige pludselig i meget længere tid og er i stand til at vise din partner endnu mere hensyn, end du har kunnet i lang tid. Med et bedøvende kondom bliver det igen bare en lille smule svært at få hinanden til at komme, hvilket kan give noget udfordring til jer begge og gøre selve legen lidt sjovere.

Et bedøvende kondom kan dermed tvinge jer til at være lidt ekstra kreative i sengen og gøre jer ekstra meget umage for at tilfredsstille hinanden.

Til dig som kvinde

Hvis du bor sammen med eller er i parforhold med en mand, som har problemer med at komme for hurtigt, så kan du med fordel også købe en pakke bedøvende kondomer hjem.

Men træd varsomt. For nogle mænd kan det godt værke som lidt af en fornærmelse eller blot en skuffelse, hvis deres kvinde lige pludselig en dag tropper op med et sæt bedøvende kondomer i hånden.

Det fungerer meget bedre, hvis I lige har snakket tingene igennem, før du går ud og køber nogle. Er han godt selv klar over, at det er et problem for jer? Vil han gerne selv finde en løsning, så han bedre kunne nyde sig selv og dig, når I er sammen? Er I begge enige om, at I gerne vil have at jeres sex varer længere, så I har mere tid til at nyde hinanden?

Vær sikker på, at I begge er på samme side, og I faktisk har snakket om, at han måske kommer lidt for hurtigt nogle gange. På den måde vil han ikke føle sig overrumplet og blive defensiv, hvis han en dag finder en pakke bedøvende kondomer liggende ved siden af sengen på natbordet.

 

Hvor køber du bedøvende kondomer?

Så nu er du blevet klar over, at du gerne vil have fat i nogle bedøvende kondomer. Hvor går du så lige præcis hen for at købe sådan nogle?

Du kan måske være heldig at finde nogen nede i en fysisk butik. Et apotek er her nok det bedste sted at finde en pakke bedøvende kondomer, da almindelige kondomer ikke altid har disse mere ‘specielle’ former for kondomer.

Men du kan selvfølgelig også altid kigge på nettet. Du kan faktisk købe de bedste kondomer online og det gælder også bedøvende kondomer.

Hvis du aldrig har prøvet at søge efter kondomer online og købe dem hjem fra nettet, så vil du formentlig blive ret overrasket over, hvor mange flere forskellige varianter du kan finde på nettet.

Nettet har som bekendt alting, og det gælder også, når det kommer til kondomer. Du kunne eventuelt tage et lille ekstra kig rundt omkring på de mange tilbud, hvis du er nysgerrig.

Eller hvis det virker lidt for meget alt sammen og alt for overvældende for dig, så søg bare de bedøvende kondomer, smid dem ned i kurven og se at komme ud derfra igen.

Bedre sexliv med kondomer med bedøvende creme

Med bedøvende kondomer har du bedre mulighed for at nyde dig selv og din partner under sex. Du får bedre mulighed for at slappe af, fordi du ikke er bange for, at du lige pludselig kommer og skuffer både dig selv og partneren. Når du har et bedøvende kondom på, kan du roligt nyde dig selv og din partner fuldt ud.

Sex er utroligt vigtigt for de fleste mennesker og et vigtigt element i de fleste voksnes liv. Det kan påvirke ens parforhold, hvis sex ikke er lige godt for begge parter. Hvis der opstår gnidninger i sengen, opstår der hurtigt gnidninger i parforholdet også.

Af den grund er det blot endnu mere vigtigt, at dit sexliv fungerer, og at der er styr på det hele. Det kan bedøvende kondomer blandt andet hjælpe med, og de kan give dig et bedre sexliv (og dermed bedre liv), end du har haft førhen.

De bedste bedøvende kondomer er ikke det samme som tykke kondomer

Nogle mænd, som har problemer med at nå klimaks for hurtigt, har muligvis forsøgt sig med tykke kondomer. Tykke kondomer er ikke det samme som bedøvende kondomer.

Med tykke kondomer kan det frem for at virke beroligende simpelthen bare tage noget af følingen og oplevelsen fra en, hvilket jo så absolut ikke er sagen.

Tykke kondomer kan virke irriterende og frustrerende at have på, fordi ens følelse netop er forringet i en sådan grad, at man slet ikke får den samme oplevelse, som man ellers er vant til.

Under sex er det meningen, at begge parter nyder sig selv, og derfor er tykke kondomer ikke optimalt.

Bedøvende kondomer derimod er et meget bedre hjælpemiddel, eftersom det blot virker bedøvende for manden uden hverken at berøre hans sexlyst eller hans oplevelse under sex. Med bedøvende kondomer går man hverken på kompromis med følelsen eller sikkerheden, men som mand får du lige pludselig mulighed for at holde i meget længere tid, end du hidtil har kunnet.

Sikkerheden bag de bedste bedøvende kondomer

De bedste bedøvende kondomer er mindst lige så sikre som alle andre former for kondomer.

De har gennemgået de samme test, som alle andre kondomer har gjort, og der er blevet sørget for, at der er en høj sikkerhed, samtidig med at de har den virkning, som der er blevet skrevet om foroven.

Med et bedøvende kondom kan du derfor føle dig ganske tryg og rolig, ligesom med alle andre kondomer. Der er ingen fare for, at du får uønskede bivirkninger som for eksempel en uønsket graviditet eller farlige kønssygdomme – så længe du naturligvis bruger kondomet rigtigt.

Du er ganske sikker sammen med din partner, når du bruger de bedste bedøvende kondomer – uanset om du så er i parforhold eller blot har mødt en for aftenen. Med sådanne kondomer sker der ingenting andet, end at din ydeevne bliver bedre, og du får en meget bedre oplevelse, end du tidligere har haft.

Hav altid de bedste bedøvende kondomer på dig

For at være på den sikre side, så bør du altid have et ekstra kondom eller to på dig.

Det er ikke til at vide, hvornår chancen lige pludselig byder sig, og du står overfor at skulle bruge nogle velkomne minutter eller endda timer på at have sex med en dejlig person.

Du bør derfor altid gå rundt med et kondom eller to på dig. Du kan enten have det liggende i pungen, i baglommen eller tasken. Put det gerne andre sjove steder, hvis det virker mere belejligt for dig. Pointen er, at du ikke bør forlade dit hus uden et kondom.

Hvis du især er en mand, der har tendens til hurtigt at nå dit klimaks, så er det endnu mere vigtigt at have dit eget kondom på dig. Du kan så langt fra gå ud fra, at den du skal være sammen med lige, har en pakke af de bedste bedøvende kondomer liggende.

Og hvis du selv sørger for at have et sådant kondom med i baglommen, så sikrer du dig, at også din partner får sig en rigtig dejlig oplevelse, da du er i stand til at holde ud i længere tid, end uden et bedøvende kondom.

Tag et kig forbi inde på internettet i dag, og se om du ikke kan finde en pakke bedøvende kondomer, du kan være glad og tilfreds med. Læg det ned i kurven, og køb den hjem. Husk at have det på dig næste gang, sex bliver til en mulighed og prøv det af. Det skader ikke at prøve.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk