Anmeldelse: Satisfyer Pro 2 Next Generation

Dette produkt er, som navnet antyder, af den nyere generation af sexlegetøj. I stedet for de klassiske vibrationer får du i stedet pulserende trykbølger, der pirrer og stimulerer din klitoris på en behagelig måde, der med garanti vil få dig op og svæve i de lyserøde skyer.

Produktet var det mest omtalt tilbage i 2016, og blev beskrevet i både Glamour, Elle, Cosmopolitan og flere tidsskrifter. Den vedholder stadig sin plads som en af kvindernes favoritter i top tre over bedste stimulatorer til både sololeg og sex med deres partner.


Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris StimulatorSatisfyer Pro 2 – Next Generation - Klitoris-Vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele:

 • Fremstillet af silikone og ABS-plast
 • Produktet er ftalatfrit
 • Produktet er latexfrit
 • Produktet er vandtæt
 • Længde: 16,5 cm x 1, 6 Cm
 • Bruger trykbølger i stedet for vibrationer
 • 11 forskellige trykbølgehastigheder
 • Fungerer via vakuum
 • Trykbølgerne virker mere intense under vand
 • Ingen direkte fysisk kontakt med klitoris
 • Særligt egnet til sensitive kvindekroppe
 • Produktet er genopladeligt (Magnetisk USB-kabel medfølger)
 • 2 knapper til styring
 • Fås i farverne rosa og guld
 • Silikonehætten kan fjernes for nemmere rengøring

Ulemper:

 • Brugermanual er på engelsk

Hvorfor bør du købe en Satisfyer Pro 2 Next Generation?

Dette onaniprodukt er ideelt til kvinder, der er ved at blive træt af de snurrende vibrationer fra normale dildoer og vibratorer på markedet. Den er især velegnet til kvinder, der er særligt følsomme i området omkring klitoris og derfor kan opleve ubehag ved almindelige stimuli ved vibration.

Ved køb af Satisfyer Pro 2 Next Generation får du et stykke sexlegetøj, hvor direkte fysisk kontakt ikke er nødvendig. Det ovale topstykke vil ved hjælp af vakuumteknologi skabe et lille fredfyldt hulrum, hvori din klitoris kan blive stimuleret uden direkte kontakt.

Denne stimulator har ikke mindre end 11 forskellige trykbølgehastigheder, og disse styres nemt ved en enkelt knap nederst på produktet. Dets design er naturligvis formet, så det bliver bedst muligt for dig at bruge den. Den er ergonomisk korrekt og kan derfor bruges, mens du befinder dig i enhver mulig stilling.

Fordele ved den lækre Satisfyer Pro 2 Next Generation

Udover den primære fordel der allerede er nævnt ovenfor – nemlig, at produktet ikke stimulerer dig med vibrationer, men i stedet med trykbølger – er der en lang række andre fordele.

De er alle listet ovenfor, så du på den måde kan skabe dig et større overblik over fordele og produktfakta.

Du kan opnå flere orgasmer i træk med en Satisfyer Pro 2

Som set på ovenstående liste, er der langt flere fordele end ulemper ved dette produkt. Dog er der endnu en fordel, der ikke er nævnt endnu. Dette skyldes, at kun 95 % af alle kvindelige brugere kan komme i mål med fordelen, men det er da også en favorabel statistik – synes du ikke?

Fordelen som alle taler om, og som er den primære grund til, at kvinder ikke kan få nok af deres nye Satisfyer Pro 2 Next Generation er, at du kan opnå mange flere orgasmer ved brug af dette produkt end f.eks. en almindelig vibrator.

Dette skyldes den ikke-fysiske kontakt med klitoris. Ved brug af en normal vibrator kan mange kvinder efter noget tids brug føle en form for ’numbning’, altså følelsesløshed i området omkring klitoris. Dette skyldes at klitoris, der egentlig er en sammenklumpning af nerveender, bliver overstimuleret.

Nogle kvinder vil endda føle direkte ubehag og smerte ved længere tids brug af en normal vibrator. Med dette Satisfyer produkt skal du ikke tænke over ubehag, smerter og for meget stimuli, men kan i stedet læne dig godt tilbage og nyde den første, anden, tredje, fjerde og måske endda femte, sjette og syvende orgasme i træk!

Antallet af orgasmer er naturligvis afhængig af, hvor nemt du kommer udover kanten til orgasme og hvor længe du fysisk og psykisk kan holde efterdønningerne af de kraftfulde orgasmer ud.

Brug produktet alene eller sammen med din partner

I og med, at designet på dette produkt har et langt og letbuet skaft, kan det bruges i alle stillinger du kan komme i tanke om. Dette gør, at du nemt kan opnå mange udløsende orgasmer på egen hånd, eller tage produktet i brug når du er sammen med din partner.

Produktets design gør det f.eks. muligt at opnå klitorisstimulation, mens du er sammen med din partner. Den er især ideel i stillinger som doggystyle, hvor din partner trænger ind ’bagfra’, mens der er frit og åbent ned til din klitoris. Den kan også sagtens bruges i stående doggystyle i badet, da produktet er vandtæt.

Ved at bruge Satisfyer Pro 2 Next Generation, kan du eller din partner sørge for, at du får det hele med under sex og ikke kun skal nøjes med at få en orgasme via penetreringen. Dette sker sjældent uden stimuli af enten G-punktet eller klitoris.

Dette produkt gør det dog mere behageligt at få yderligere stimuli under samleje, da du ikke skal forholde dig til en presserende vibration, men i stedet kan nyde fornemmelsen af trykbølgerne.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk