Bedste Protex kondomer

Protex er et nyt mærke inden for kondomer, som i de senere år har set en rigtig stor fremgang i salg og popularitet.

Hvis du står og mangler et nyt, godt og pålideligt kondommærke, så er Protex lige noget for dig.

Læs med her og se, hvorfor du skal have fat i en pakke Protex, næste gang du køber kondomer.

Men endnu bedre: Hvilken variant fra Protex du bør vælge.

Jeg har personligt testet alle varianterne. Ja… Det tog sin tid 🙂


Se de bedste forhandlere af kondomer her


 

Hvorfor købe de bedste Protex kondomer?

Hvorfor skal du købe kondomer? Det skal du selvfølgelig på grund af sikkerheden. Kondomer er det eneste præventionsmiddel, som beskytter både mod uønsket graviditet og de meget uønskede kønssygdomme.

Andre former for prævention, som for eksempel p-piller og spiraler, er målrettet at forhindre uønsket graviditet. Kondomer derimod er og forbliver en af de mest pålidelige måder at undgå at blive smittet af en farlig eller blot meget irriterende kønssygdom.

Brug derfor altid et kondom, første gang du er sammen med nogen ny, uanset om det så er den, du dater, en ny sexpartner, du ser lidt løst, eller et engangsknald.

Sikkerhed kommer altid i første række, og hvis du har et aktivt sexliv, så sørg altid for at beskytte dig selv og være opmærksom, når du dyrker sex.

Hvorfor Protex er det bedste

Hvad er det bedste kondom på markedet?  Det er et meget godt spørgsmål, og noget man kan spørge sig selv om igen og igen.

Et langt stykke hen af vejen, så handler det egentlig meget om ens egen præference, og hvad man føler sig mest tilpas med. Men det handler så sandelig også rigtig meget om, hvilket mærke man bruger, og hvor god en kvalitet det har.

Med Protex kan du vide dig sikker på en rigtig god kvalitet, og at din sikkerhed er i højsæde, uden at det går udover enten din ydeevne eller din oplevelse.

Protex har fået et meget forhøjet salg inden for de senere par år og har fået rigtig meget fremgang. Det kan nu findes i flere og flere forskellige detail forretninger og kan konkurrere med de helt store drenge på markedet.

Alt dette vidner selvfølgelig om, at mærket er rigtigt godt og bringer meget glæde og nydelse til rigtig mange mennesker. Ellers ville det aldrig have kunnet klare sig så godt, som det gør i dag.

Og hvis så mange andre mennesker er tilfredse, så er chancerne for, at du også bliver det ganske store. Så mange tilfredse kunder kan umuligt tage fejl, vel?

Rigtig mange varianter blandt de bedste Protex kondomer

Protex startede ud med ganske få varianter, men har i dag 6 forskellige former for kondomer, så du helt selv kan tilpasse din oplevelse, sådan som du vil have den.

Har du brug for et tyndt kondom, så du rigtig kan nyde dig selv og følelsen af at være sammen med din partner? Skal det være lidt knobret, så du giver din partner en sjov og anderledes oplevelse, end de er vant til? Eller er du lidt stor forneden og skal have lidt ekstra plads at være i?

Eller vil du måske bare gerne have en blande pakke med lidt forskelligt, så du kan variere dit sexliv og aldrig lade det blive kedeligt.

Med så stort og bredt et udvalg har protex så sandelig nogle af de bedste kondomer ude på markedet i dag. Du har rig mulighed for at fuldstændig at få den oplevelse, så du leder efter dig og den, der kan give dig den bedste nydelse, når du benytter de bedste Protex kondomer.

Tag et kig ind forbi Protex kondomers hjemmeside i dag og se lidt omkring på deres mange forskellige tilbud. Du vil med garanti kunne finde mindst en variant, der passer dig og kan opfylde dit behov.

En god klassiker

Selvfølgelig har Protex også en rigtig god klassiker.

Hvis du ikke er til det helt store, og dine kondomer ikke skal være alt for specielle og anderledes, så kan Protex også sagtens hjælpe dig.

Protex classic kondomer er ganske almindelige kondomer, som giver dig en god ydeevne, en god følelse og en god oplevelse. Med denne variant er der ikke så meget pjat.

Den gummidreng skal bare ud af pakken og på, så man kan nyde sin partner fuldt ud uden nogle bekymringer for enten det ene eller det andet. En uønsket graviditet eller farlig sexsygdom vil blive slutresultatet, når man benytter Protex Classic kondomer.

De holder dig beskyttet, så du kan koncentrere dig om dig selv og din partner og på, at I to skal have en rigtig god og positiv oplevelse sammen.

Hør dine venner ad

Hvis du ikke har noget imod at snakke om lettere intime sager og have en god sexsnak med dine venner, så prøv engang at høre ad, hvilke mærker af kondomer de bruger. Chancerne for, at i hvert fald nogle af dem bruger eller i hvert fald på et tidspunkt har brugt Protex kondomer, er ret store.

Der skal nok være mindst én person i din omgangskreds, som har forsøgt sig med de gode Protex kondomer – måske har de endda prøvet Protex classic kondom.

Spørg gerne dem ad, hvilke erfaringer de har med mærket, om de vil anbefale det, og om de eventuelt har nogle råd i forbindelse med brugen af kondomerne. De deler sikkert gerne ud af deres erfaringer, og I kan få jer en god snak omkring kondomer generelt og sex.

Måske samtalen endda kunne udvikle sig til, at I kunne få en snak omkring sex generelt, hvilke stillinger de anbefaler, at man prøver og hvilke sexlegetøj, som de selv er meget godt tilfredse med.

Brug det bekendtskab, du har og få et mere rigt sexliv. Brug andre folks erfaringer, og prøv det af på dig selv og sammen med kæresten. Måske du lærer noget nyt som kunne blive den ting, du bare må gøre, hver gang du er i soveværelset?

Brug internettet til at finde de bedste Protex kondomer

Det at snakke om sex kan virke som en meget grænseoverskridende ting for nogle.

Hvis det virker lidt for voldsomt for dig at sidde over en kold øl eller et glas vin og dele sexerfaringer med vennerne, så forhør dig ad på internettet i stedet for.

Internettet er det perfekte sted at finde svar på de spørgsmål, man ellers kan være for bange og genert til at spørge i den virkelige verden. På internettet har man mulighed for at være ganske anonym og diskret smutte igen, så snart man har lært det, man gerne vil.

Forhør dig ad på forskellige forum, og spørg andre folk om deres erfaringer.

Det kan også være, at dine venner synes det er lidt for grænseoverskridende at skulle sidde og dele deres erfaringer med kondomer med dig. Men på nettet er alle anonyme overfor hinanden. Du ved i teorien ikke, om du egentlig sidder og snakker med din kusine omkring kondomer og sexlegetøj – og i virkeligheden betyder det heller ikke noget, for I kommer aldrig til at finde ud af det.

På nettet har man mulighed for at dele sine erfaringer frit og åbent uden overhovedet at være bange for at blive dømt personligt på grund af det. Måske du selv har nogle erfaringer, du kunne have lyst til at dele med andre? I så fald så tag et smut forbi nogle forums og del løs med den viden, du har omkring andre kondommærker.

Læs anbefalinger om de bedste Protex kondomer

Læs altid anbefalinger og anmeldelser af det produkt, du vil købe. Det gælder også, når det drejer sig om kondomer.

Hvis du står og gerne vil have fat i et par Protex kondomer, men stadigvæk er i tvivl, om det nu virkelig er noget for dig, så tag et smut forbi hjemmesiden og nogle anmeldelsessider. Du vil sikkert hurtigt kunne finde nogle mennesker, der har anmeldt produktet, du kigger på.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, om Protex kondomer egentlig er det bedste valg for dig og din partner.

Kig gerne på hvor mange stjerner Protex har fået, og hvad folk siger om det. Chancerne for at det er positive anmeldelser er ret store, men det skader aldrig lige at tjekke en ekstra gang og se, om Protex kondomer nu er er de allerbedste.

Hav altid et Protex kondom i tasken

Sørg altid for at have et Protex kondom i tasken.

Det er ligegyldigt, om du er i et fast parforhold og single og klar til at ‘mingle’. Så længe du har et aktivt sexliv, så bør du altid gå rundt med et kondom i tasken, i pungen eller måske bare i baglommen.

Du ved aldrig, hvornår chancen for sex tilbyder sig.

Hvad hvis du en sen nat lige pludselig møder drømmeprinsen eller prinsessen, og du har et kondom på dig?

Det er så absolut ikke det værd at tage chancen og krydse fingre for, at du ikke får en kønssygdom. Nej, så er er det meget bedre lige at være lidt forberedt og have et Protex kondom liggende klar, så man ikke lige pludselig skal afvise chancen for at have sex.

Du kan med fordel have et Protex Classic kondom liggende. Den lidt simple udgave er nok den bedste at starte ud med, når du møder nogen ny. Du ved jo ikke rigtigt, hvad det er, de er vant til, eller hvad de foretrækker.

Så før du hiver et kondom frem med for eksempel en masse polkaprikker på eller et, der er meget knopret, så start lige ud med en simpel udgave. I kan jo altid prøve nogle andre varianter af Protex kondomer senere hen, hvis I finder ud af, at I har en god kemi og gerne vil ses igen og igen.

Vær forberedt som kvinde

Nogle vil måske mene, at det have et kondom klart er manden ansvar.

Men det bliver skam mere og mere normalt, at også kvinden skal være forberedt. Du kan ikke altid stole på at drømmeprinsen lige har husket at købe et kondom og som den ansvarlige kvinde, du er, så har du så absolut ikke tænkt dig at dyrke sex med en for første gang uden kondom.

Nej, risikoen er simpelthen for stor, og måske kender du ikke engang manden så utroligt godt.

Så er det meget bedre lige at være lidt forberedt på en sjov og god oplevelse ved at have en pakke Protex kondomer liggende i håndtasken.

Hav dem gerne altid på dig og nærved. Du ved aldrig, hvornår du kan få brug for dem.

Køb de bedste Protex kondomer hjem online

Hvis du ikke rigtig har lyst til at gå ned i det lokale supermarked eller tankstation og smække en pakke Protex kondomer op på kassebåndet i blandt æggene og grøntsagerne, så kan du også købe dem hjem online.

Rigtig mange har lidt besvær med at skulle fremstå åbent med deres sexliv, hvilket er ganske normalt. Både for bekvemmelighedens skyld og for dit eget privatliv, så kan du med fordel tage et kig rundt omkring på nettet efter Protex kondomer.

Måske du endda kan finde nogle på tilbud? Det kunne jo være, at du kunne finde nogle gode tilbud på Protex kondomer, hvor du kan købe en ekstra pakke hjem gratis eller få en prøvepakke med i dit oprindelige køb.

Onlinekøb gør tilværelsen en del nemmere, og det har aldrig været nemmere at have et aktivt sexliv, end det er i dag. Det tager kun et par minutter at smutte ind forbi Protex kondomers hjemmeside og smide et par pakker ned i kurven.

Selve fragten tager kun et par dage, og hvis du køber mange hjem af gangen, så kan du få et lille lager, som du kan gå og bruge af i løbet af året.

Protex kondomer er til alle

Med de bedste Protex kondomer kan man frit dyrke den sex, man vil, og hvem vil ikke gerne dyrke sex? Alle!

Derfor er Protex også både til parforhold og til de single mennesker med et aktivt sexliv. Både mænd og kvinder i alle aldre kan få brug for et kondom og et Protex Classic kondom slår aldrig fejl.

Køb kondomer hjem fra Protex i dag, og vær klar på lækker og dejlig (og sikker!) sex sammen med din udvalgte.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk