Bedste latexfri kondomer

Ingen skal gå på bekostning af sikker sex, bare fordi de har allergi. Derfor findes der også gode latexfrie kondomer. Sikker sex er for alle, uanset hvilke omstændigheder man står i, og hvilke forhindringer der tilsyneladende kan være.

Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du kan beskytte dig selv og dyrke sikker sex, selvom du har allergi.

 


Se de bedste forhandlere af kondomer her


 

Sikker sex

Det er altid vigtigt at have sikker sex.

Ingen har lyst til at se frem til en uønsket graviditet eller en uønsket kønssygdom, bare fordi man ikke lige fik sat den gummidreng på i god tid.

Selvfølgelig er der andre måder at beskytte sig selv på imod for eksempel graviditet, som for eksempel med mini-p, p-piller, spiral osv. Men kondomer er og forbliver den allerbedste måde at beskytte sig selv på både imod en uønsket graviditet og en farlig eller blot dybt irriterende kønssygdom.

Men hvad gør man lige, hvis man har opdaget at man allergi og ikke kan tåle almindelige kondomer med en masse latex i? Man køber selvfølgelig latexfri kondomer!

Kondomer uden latex

Der findes i dag heldigvis kondomer uden latex, så alle mennesker uanset allergi eller overfølsomhed kan nyde sex og samtidig vide sig helt sikker på, at de ikke skal se frem til nogle uheldige bivirkninger, fordi de lige hyggede sig en doven eftermiddag eller en sen aften efter byen.

Kondomer uden latex har været igennem kondom test ligesom alle andre kondomer og de er mindst lige så pålidelige som alle andre mærker, der har scoret højt på testen. Ellers ville de aldrig være kommet på markedet.

Så hvis du har allergi – fortvivl ikke! Du skal blot have fat i nogle latexfri kondomer, og så kan du sikkert gå i gang med et trygt og godt sexliv uden de store bekymringer.

Det bedste kondom

Det bedste kondom kan nogle gange godt være lidt svært at finde. Det kommer jo an på så meget.

Er du selv eller din partner lidt stor forneden, så skal I være sikker på, at I får fat i den rigtige størrelse. Et kondom dur ikke til ret meget, hvis det springer midt i det hele, fordi der har været for meget pres på, og det er blevet strakt for tyndt. Og endnu være er det, hvis I slet ikke opdager det før senere.

Samtidig er der nogle mænd, der desværre godt kan miste følingen lidt for meget med et kondom og skal ud og have fat i et ekstra tyndt kondom for maksimal nydelse. Det er vigtigt, at begge partnere har det godt under sexlegen og begge får lige meget ud af oplevelsen. Det skal præventionsmidler, som kondomer, ikke stå i vejen for.

Nej, kondomer skal i stedet hjælpe en med at føle sig mere tryg, så du bedre kan slappe af og nyde legen og ikke skal gå og bekymre dig om, hvad der nu kunne og ikke kunne ske. Det er ikke meningen, at det skal være noget, der forhindrer sexlegen eller gør den akavet og unaturlig.

Hvad er det bedste latexfri kondom på markedet?

Fordi du eller din partner har allergi, og I derfor skal have fat i et kondom uden latex, så kan det godt virke som endnu en forhindring for at finde det helt rigtige kondom for jer.

Prøv ikke at se det som en forhindring men mere som en sjov udfordring, som I får mulighed for at løse sammen. Det handler blot om at gøre lidt ekstra research og sørge for, at I finder et godt mærke, som I kan føle jer trygge ved og stole på fungerer for jer.

Undersøg nøje de forskellige tilbud på nettet, læs deres anmeldelser, og forhør jer eventuelt ad nede i en sexbutik. Sexlegetøj er som regel det, man finder mest af en i en sexshop, men mon ikke sælgerne ved en ting eller to omkring kondomer uden latex, som kunne være behjælpelig for jer og hjælpe jeres i jeres søgen efter det helt rette kondom og mærke?

Hav det sjovt med at finde det rette kondom

At finde det helt rigtige kondom uden latex er skam ikke en forhindring, hvis man får det vendt til at være at være en sjov opgave, der skal løses sammen. I kan jo som par glæde jer over, at I får masser af muligheder og gode undskyldninger for at prøve de forskellige varianter af, før I finder en der passer lige præcis dig.

At finde det helt rette kondom til at klare opgaven er den helt perfekte undskyldning for at få en hel masse kvalitetstid sammen. På den måde får i rigeligt med muligheder for at afprøve alle de kondomer uden latex, som I støder på og får set, hvilken en der passer jer.

Husk også at kondomet meget gerne skulle passe i størrelsen også. Mål derfor gerne af sammen og gør det til en lidt sjov leg, I deler sammen, imens I faktisk laver lidt research for, hvilken kondom der er bedst for jer.

Få hjælp af venner

Med så mange muligheder ude på markedet kan det være svært altid selv at finde ud af, hvilken nogle der virker for en, og hvilke nogle der ikke gør.

Det er derfor en rigtig god ide lige at spørge andre om hjælp også. De fleste mennesker har prøvet at bruge kondomer på et eller andet tidspunkt i deres liv, og de fleste mennesker har derfor et ret godt kendskab til, hvilke kondomer der giver det bedste resultat, og hvilke der ikke gør.

Hvis du gerne vil have fat i de bedst latexfri kondomer til dig og partneren, så spørg gerne frit og bredt ad. Du kan enten spørge rundt omkring i din vennekreds, hvis du ved, at andre har problemer med overfølsomhed overfor latex og bruger latexfri kondomer. Dine venner har sikkert nogle gode råd du kan drage god nytte af.

Få hjælp af internettet

Men hvis du er lidt for genert til at spørge dine venner, og du synes det er lidt for personligt så kig dig omkring på internettet. Det kan jo også godt bare være, at der ikke lige er nogen i din omgangskreds, der går og har det problem. Her er internettet også et fantastisk værktøj, der kan hjælpe dig med at komme i forbindelse med ligesindede folk, der går og tumler lidt med det samme problem.

Internettet er det perfekte sted at søge information ganske anonymt, og du kan med fordel tage en hurtig søgning med ordene ‘bedste latexfri kondomer’ og se, hvad der dukker op. Du kommer sikkert hurtigt til at se, hvor villige folk er til at dele deres erfaringer inde på diverse blogs og i forums.

Kig gerne igennem diverse anmeldelser af de forskellige mærker og varer inden for latexfri kondomer, som du har udkig på. Tidligere kunder af kondommærker skal gerne have skrevet deres egen anmeldelse af produktet eller givet firmaet et par stjerner.

Hvor mange stjerner har producenten? Beskriver andre mennesker kondomet som det bedste latexfri kondom?

Du skal ikke have mindre end det bedste, så kig dig godt omkring og lær af andres erfaringer!

Hvis du er kvinde

Nogle har det måske stadig sådan, at et kondom er mandens job. Kvinder har som regel andre præventionsmidler at tænke på, som for eksempel udgifter til p-piller eller spiral. Derfor mener nogle også, at det kun er fair, at det er manden, der må tage sig af kondomerne.

Men mange kvinder er efterhånden begyndt at skifte holdning, og det er ikke nær så mærkelig en tanke, at man som kvinde tager et kondom med, som det har været førhen. Og hvis du som kvinde er allergisk overfor latex, så er det endnu mere vigtigt, at du sørger for at have et par kondomer med i tasken uden latex, når du går ud i byen.

Ligesom alle dine andre veninder vil du sikkert gerne more dig godt, når du er i byen og måske render hjem med en sød fyr nu og da. Fyren har sikkert sørget for kondomer, men han har formentlig ikke lige tænkt over, at der er jo nogen der ikke kan tåle latex kondomer. Og hvad gør du så?

Hvis du ikke selv har haft nogle kondomer med, så kan det jo ikke rigtigt blive til noget. Sikkerheden kommer først og før alt andet. Og hvis man ikke har nogle ordentlige kondomer med, så man kan beskytte sig selv på en god måde, så er det ikke det værd at være sammen for en enkelt nat. Det er eventuelle kønssygdomme bare ikke værd.

Hav altid et kondom med i tasken

Så hav gerne et kondom liggende i din taske, når du tager ud i byen med veninderne. Bare for en sikkerheds skyld. Selvom du ikke har tænkt dig at finde sammen med nogen den aften, så kan det jo være, at du ændrer mening, når du befinder dig ude på dansegulvet og drømmeprinsen lige pludselig dukker op.

Hav endda gerne to liggende i pungen, så du har en plan b, hvis det første kondom springer ved et uheld.

Køb latexfri kondomer som enlig mand

Som mand kan du også med fordel vælge at købe latexfri kondomer – også selvom du ikke er overfølsom.

Du ved aldrig, hvem du møder i nattelivet eller lige pludselig får en fræk aftale med. Det er ikke til at vide, hvilke allergier din nye sexpartner har eller ikke har. For at være den sikre side og for at I begge kan få en dejlig oplevelse og nyde hinanden, så køb kondomer uden latex næste gang, du alligevel skal have fat i nogen.

Måske du lige pludselig finder drømmepigen og bliver inviteret med hjem, og det hele kører rigtigt godt, indtil hun til sidst må fortælle dig, at hun altså har allergi og derfor ikke kan tåle almindelige kondomer. Hvor utroligt irriterende og trist ville det så ikke være, når I nu begge rigtig gerne vil, men bare ikke kan?

Vær derfor altid på den sikre side og køb dine kondomer uden latex. Så bliver du ikke sådan forhindret i at have dejlig sex og en god oplevelse næste gang den eneste en dukker op i dit liv en sen aften.

Tynde kondomer

En ekstra fordel ved latexfri kondomer er, at de faktisk som regel er ekstra tynde. Det vil sige, at hvis man som mand ikke kan føle så utroligt meget med normale kondomer eller bare gerne vil have en bedre oplevelse, så kan man med fordel også gå ud og anskaffe sig nogle kondomer uden latex.

Der er rigtig mange mænd, der har problemer med at få en god og fuldendt oplevelse med almindelige kondomer. De kan føles alt for tykke og kan tage rigtig meget af følingen. Hvis det er noget du selv går og har lidt problemer med så køb latexfri kondomer.

Så har du stadig mulighed for at få den fulde følelse af nydelse og velbehag samtidig med, at du er sikker og har ansvarlig sex.

Hvis du er enlig er det desuden bare et plus, fordi du jo netop kunne komme til at rende i én og dele seng med én, som ikke kan tåle de almindelige kondomer.

Ekstra sensitiv

Med kondomer uden latex har du mulighed for at opleve ekstra sensitivitet og endnu mere føling under sex, end du hidtil har haft.

Hvis du aldrig har prøvet latexfri kondomer før, så skylder du dig selv i hvert fald at prøve det. Hvem ved? Måske du får en meget bedre oplevelse og lige pludselig kommer til at nyde sex meget mere end du kunne før? Hvem vil ikke gerne opleve det?

Kig dig derfor lidt omkring på markedet i dag og se om du ikke kan få fat i de bedste latexfri kondomer til dig. Med lidt research og ved at kigge lidt omkring på de forskellige anmeldelser, så kan du sikkert hurtigt finde nogle latexfri kondomer, der bare lige passer dig og som du kommer til at have glæde af i rigtig mange år fremover.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk