Bedste kondomer med smag

Kondomer kan blive kedelige. Det syntes jeg personligt også.

Derfor er jeg gået på jagt efter kondomer med smag.

Men mange smager helt ad helveds til…

Derfor har jeg nu snart brugt, testet og anmeldt (samt smagt) samtlige.

Mine yndlings?

 


Se de bedste forhandlere af kondomer her


 

Du synes måske, at kondomer med smag mest af alt minder om et festindslag eller i bedste fald blot en måde, hvorpå virksomhederne forsøger at sælge dig deres produkt. Men selvom dette måske til en vis grad er sandt, så er der faktisk en rigtig god grund til at vælge et kondomer med smag.  De bedste Kondomer med smag er faktisk hovedsageligt designet til ét bestemt formål, og det er selvfølgelig oralsex. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der ikke er alt for vilde med den noget ubehagelig gummismag, som man får med et traditionelt kondom.

Derudover gør et kondom med smag også sex en lille smule sjovere, end det allerede er i forvejen. I sidste ende er sex jo virkelig en af de ting, der gør livet værd at leve, og man kan jo lige så godt sætte lidt kulør på smagsløgene på samme tid. Desuden er der jo også en masse helbredsmæssige fordele ved at dyrke regelmæssig sex, såsom et længere liv og en generelt mindre stresset hverdag. Når dette så er sagt, så skal du selvfølgelig huske at beskytte dig, og især hvis du er sammen med en partner, som du ikke kender alt for godt; og det gælder også for oralsex, og det er netop her kondomer med smag kommer ind i billedet.

Hvorfor du skal bruge de bedste kondomer med smag, når du dyrker oralsex

Kondomer er nødvendige, hvis man ønsker at beskytte sig imod kønssygdomme, og ikke mindst graviditet. Man kan jo nemlig få seksuelt overførte sygdomme på flere forskellige måder, såsom vaginalt, analt eller oralt samleje. Derfor er det vigtigt, at du husker at tage et kondom med næste gang du skal en tur i byen. På trods af den generelt gode viden hos danskerne, når de kommer til kønssygdomme, så er der stadig lidt af et hul, når det drejer sig om oralsex. Der findes nemlig stadig en hel del mennesker, der ikke er klar over, at man faktisk også kan få kønssygdomme via oralsex – og visse af disse kommer helt uden symptomer. Blandt disse kønssygdomme kan nævnes:

 

  • Klamydia
  • Syfilis
  • Hepatitis
  • HIV

Sådan bruger du de bedste kondomer med smag

Hvis du går og leger med tanken om at købe de bedste kondomer med smag, så skal du som det allerførste være sikker på, at du køber et kondom der passer til netop din størrelse. Dette skyldes selvfølgelig, at et for stort eller lille kondom ikke sidder tilpas på penis, hvilket i værste fald kan få det til at revne eller simpelthen glide af. Du skal derfor være ekstra omhyggelig, når du shopper efter kondom. Gå f.eks. på nettet for at se hvilket kondom, der er bedste kondom i test, læs alle retningslinjerne og måske endda nogle anmeldelser, så du netop finder det helt perfekte kondom med smag. Hvis du desuden har allergi overfor latex, så er det endnu mere vigtigt at du undersøger markedet ordentligt (der findes nemlig kondomer, der ikke er lavet af latex). Når dette så er sagt, så er det desuden også vigtigt, at du er bevidst om, at kondomer med smag hovedsageligt skal bruges til oralsex, idet smagsstofferne ikke ligefrem er særligt velegnede til hverken vaginalt eller analt samleje, og kan medføre infektioner forneden. Der findes dog visse mærker, der er designet til også at omfatte disse aktiviteter.

Nyttige råd når du bruger et kondom med smag

Sørg som sagt for, at dit de bedste kondomer med smag også har en god pasform. Du skal desuden også altid tjekke udløbsdatoen på kondomet, idet selv et kondom med den perfekte pasform ikke er modstandsdygtig overfor tidens tand. Hvis dette så er i orden, så skal du dernæst tjekke kondomet for huller og revner inden du dyrker sex. Dette er selvfølgelig lidt akavet, men i sidste ende er i jo nok begge interesserede i, at alt er som det skal være med kondomet. Næste punkt siger nok sig selv, men du skal for gud skyld altid bruge et nyt kondom, og kun bruge det en enkelt gang. Dette punkt er især relevant, når det kommer til oralsex efterfulgt af samleje. Hvis du f.eks. vælger at bruge glidecreme sammen med dit kondom med smag, så skal du absolut sørge for, at du kun bruger godkendte kvalitets glidecremer, idet alt andet i værste fald kan opløse kondomets latex. Vand eller silikone-baserede glidecremer er første og sidste stop, når det gælder kondomer, men da der her er tale om kondomer med smag, så gør du klogt i kun at vælge vandbaserede glidecremer. Den gode nyhed er, at man faktisk også kan få glidecremer med smag i dag, og disse kan virkelig være et godt supplement til dit kondom med smag; men husk, at hvis du vælger denne type glidecreme, så skal du helst afholde dig fra vaginalt og analt samleje, og i stedet holde dig til det orale.

Mange smagsvarianter

Set i lyset af det faktum, at kondomer ofte ender i munden på en eller anden, såsom en partner eller blot et løst bekendtskab, så er det derfor endnu mere vigtigt, at de også er velsmagende. De bedste kondomer med smag har et uretfærdigt dårligt rygte, idet de allerførste kondomer med smag virkelig ikke hørte til de helt store smagsoplevelser – for at sige det mildt. Der er dog sket meget siden de første kondomer med smag, og i dag findes der faktisk en rigtig lang række smagsvarianter på markedet. Faktisk kan du stort set finde alle smagsvarianter under solen, når det kommer til denne type kondomer. Du vil nok blive overrasket over at høre, at man endda kan få kondomer, der smager af grøn te, mango, fersken, jordbær og endda hash (nok ikke alles kop te, men vil dog bestemt have dens tilhængere) – og dette er blot toppen af isbjerget. Der findes derfor faktisk noget for selv den mest kræsne gane. Det vil nok være lidt overdrevet at snakke om en kulinarisk oplevelse, når det kommer til kondomer med smag, men ikke desto mindre vil du nok blive forbløffet over, hvor god en smag der faktisk er tale om. Hvis du undersøger markedet, så vil du måske føle dig en kende overvældet og måske endda usikker, når du ser det kæmpe udvalg, der vitterligt gemmer sig på de mange hjemmesider. En god idé kunne derfor måske være at investere i en samlet pakke, der kommer med et udvalg af smagsvarianter. På denne måde vil du langt nemmere kunne finde den smag, som du syntes allerbedst om; eller også har du blot flere forskellige smage at vælge imellem, hvis du skulle blive træt af en af smagsmulighederne. Når dette så er sagt, så vil det på nuværende tidspunkt være en god idé, at du læser videre her; for her kommer nemlig nogle af de bedste bud på kondomer med smag, som kan findes på nettet i dag.

Trojan Supra Bareskin med glidecreme

I rigtig mange soveværelser hører oralsex til en naturlig del af forspillet. Faktisk er denne del af sex en af de mest populære aktiviteter overhovedet for rigtig mange mænd. Det er derfor gode nyheder, at der nu findes et kondom, der er så tæt på den virkelig følelse som overhovedet muligt. Hvis du måske ikke er en fan af de stærkt aromatiserede kondomer, så er der nu gode nyheder. Supra Bareskin fra amerikanske Trojan er måske ikke arketypen på et kondom med smag, idet der rent faktisk ikke er tale om en tilsat smag. Der er i stedet tale om en eliminering af den hæslige gummismag, der jo netop kendetegner de traditionelle kondomer. Desuden er dette kondom kendetegnet af sin fantasiske pasform, der virkelig kan hive samlejet op i det intergalaktiske niveau.

Durex med jordbærsmag

I løbet af denne liste vil du komme til at læse om Durex kondomer med smag en hel del gange. Dette skyldes først og fremmest, at Durex er en af de førende mærker, når det kommer til kondomer med smag. Prøv f.eks. udgaven med den klassiske jordbærsmag, der helt sikkert vil falde i rigtig mange menneskers smag. Det bør dog siges, at denne smag selvfølgelig ikke er for alle, idet den mest af alt minder om det gode gammeldags Hubba Bubba tyggegummi; men hvis du til gengæld er vild med dette, så vil du også være mere end vild med dette forrygende Durex kondom.

J&D’s Bacon kondom

Nu bliver det underligt. Navnet på dette kondom dækker faktisk ikke over noget. Der er nemlig tale om et kondom, der efter sigende skulle smage af bacon. Dette kondom er perfekt, hvis man ønsker at tilføje lidt humor til ens oralsex (og hvis man er vild med bacon, vil det unægtelig også hjælpe). Selvom dette firma faktisk ikke er et rigtigt kondomfirma, men i stedet et firma, der producerer alt under en baconlup, så kan du takket være dem nu tage danmarks største svinekøds eksportvare med dig i soveværelset. Dette kondom er selvfølgelig lige så sikkert som alle andre kondomer, men nævnes egentlig kun i denne forbindelse for at vise hvor bredt smagsspektrummet vitterligt er.

Durex Chocolate

Netop fordi der findes et så stort udvalg af kondomer med smag, så findes der rigtig mange folk, der er vilde med en bestemt smag – og decideret hader en anden. Durex Chocolate er nok en af disse polariserende smagsvarianter, idet det for mange godt kan være lidt af en sødladen oplevelse at sætte læberne omkring. På trods af dette, så er der givet en masse chokoladeelskere derude, der nok vil værdsætte dette kondom fra Durex. For at fuldende chokoladeeffekten, så er dette kondom faktisk også chokoladebrunt, hvilket heller ikke falder i alles smag. Men alt taget i betragtning, så er dette kondom faktisk slet ikke så dårlig en oplevelse, og er bestemt værd at prøve.

Faire Blueberry

I en lidt anden boldgade finder et blåbærkondom fra firmaet Faire. Selvom det kunne være helt fantastisk, hvis man også fik de sundhedsmæssige fordele ud af blåbærret, så er dette desværre endnu ikke tilfældet (forhåbentligt er dette næste trin i kondomerne udvikling). Fordelen ved dette kondom er, at der her ikke er tale om en decideret kunstig smag, men snarere en lidt mere diskret oplevelse. Det der desuden taler til fordel for dette kondom, er dens faktisk rigtig flotte blåbærfarve, der med garanti kan tilføre lidt kulør på hele affæren.

Durex Select Banana

Der er som sagt noget for enhver smag, når det kommer til kondomer med smag, og ingen liste ville være komplet uden banansmag. Ved at vælge dette kondom får du en mild banansmag, der på ingen måde overvælder smagsløgene. Desuden er der her tale om et kondom i det muntre hjørne, hvilket skyldes den knaldgule bananfarve, der næste lyser op i et mørklagt rum. Sidst men ikke mindst er der et vist slapstick element forbundet med at vælge dette kondom, idet bananen jo en vis mandlig kropsdel.

Trustex kondomer med mintsmag

Hvad med at forvandle dit kondom til en halsbolsche? Det kan du nu gøre med dette kondom med mintsmag. Hvem ved, måske kan det endda give en let mintagtig ånde. Det fungerer lidt på samme måde med kondomer med smag, som det gør med væsker til elektroniske cigaretter. Vi har alle vores favoritter, men mint er altid populært. For der er nemlig noget ved mint, der får det hele til at virke en kende mindre kunstigt og sødligt, og i stedet give én en langt mere frisk oplevelse. Når dette så er sagt, så kan du roligt lægge din tillid i dette kondomfirma, der efterhånden har leveret kondomer til en lang række tilfredse kunder i rigtig mange år.

Durex Select Orange

Sidst men også bedst. For at afslutte denne artikel med manér vil det nu være på sin plads at nævne appelsinkondomet fra Durex. Der skrives appelsin med store bogstaver med dette kondom, og det er der såmænd rigtig god grund til. Hvis du vælger at prøve kræfter med dette kondom, er du højst sandsynligt garanteret den nok bedste smagsoplevelse man overhovedet kan forvente af et kondom. Alt ved dette kondom fungerer. Det smager af appelsin, men det bliver aldrig for meget. Det har endda en flot orange farve, der ovenikøbet er elegant i forhold til rigtig mange andre kondomfarver. Og afslutningsvist har det selvfølgelig en fantastisk pasform, og den altid fremragende Durex kvalitet oven i hatten.

 

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk