Bedste My Size kondomer

Her er de bedste My Size kondomer.

Du er vild med kondomer fra producenten My size? Hvis du svarer ja til det, og gerne vil finde de bedste fra dem – så er du kommet til det rette sted.

Jeg har personligt testet forskellige varianter og du får de absolut bedste her:

Faktisk findes der kun én enkelt model jeg vil anbefale!

Den findes i en række forskellige størrelser. 53 mm (bredden) er standardmodellen. Så hvis du er i tvivl vælger du den.

 

Der er mange unge mennesker som i dag har et kondom på sig i tilfælde af, at de skal være sammen med nogen. Kondom er et godt beskyttelsesmiddel mod uønsket graviditet således, at du stadig har mulighed for at være sammen med din partner.

Hvis kvinden af en eller anden grund ikke bruger p-piller, så er kondomet det rette at bruge. Det gode ved kondomer er at de ikke er dyre at købe. På denne måde kan alle mennesker få råd til at købe nogle kondomer. Det kan godt betale sig at købe en stak ad gangen, da de ikke er så dyre. Kom i gang med at tjekke det store kondomland ud, så du kan få købt nogle til samlingen.

Værd at vide:

Kondomer har eksisteret i rigtig mange år og produktet har gennemgået en rigtig stor udvikling. Til at starte med var der få produkter at vælge imellem, men i dag er der langt flere at vælge imellem. Det er simpelt og nemt at få et kondom på. Du skal være sikker på at rulle kondomet rigtigt ud. Heldigvis er der på kondomet noteret hvilken vej, som det skal vende. Hvis du får sat det forkert på anbefales det, at du tager et nyt. Det er vigtigt, at du lader kondomet glide forsigtigt ned, så den kommer til at sidde ordentligt. Efter samleje anbefales det, at du lige holder ved kondomet så sæden forbliver i kondomet.

Hvad er kravene til produktionen:

Alle kondomer på det danske marked er godkendt således, at de lever op til kondom CE mærket. På denne måde er du som forbruger sikker på, at kondomet er sikkert at bruge. I dag findes der kondomer i mange forskellige størrelser således, at alle danskere kan finde et kondom, der sidder perfekt. I gamle dage fandtes der færre kondomstørrelser, hvilket gjorde, at nogen mænd ikke havde et kondom, der sad så behageligt. Det er diameter størrelserne er kategoriseret efter i dag, så du kan få alt fra 45 mm i diameter og op til 69 mm i diameter.

Populære kondom producenter:

Der findes mange slags producenter på markedet, der sælger kondomer. My Size kondomer, AMOR kondomer, Billy Boy kondomer, Protex kondomer og EXS kondomer er blot et udsnit af de producenter der findes. Ifølge statistikker er danskerne meget glade for de bedste My Size kondom, som er en tysk producent. Producenten fremstiller kondomer, som alle mænd kan passe. Det gælder blot om at manden skal finde ud af sin størrelse. Det er meget individuelt hvordan den enkelte dansker vil have at kondomet sidder. Nogen mænd kan godt lide at kondomet sidder lidt stramt, imens andre hellere vil have at det sidder lidt mere løst. Du skal være opmærksom på, at kondomet ikke må sidde for stramt, da dette kan øge risikoen for at det sprænger under samleje. De bedste My Size kondomer er fremstillet i god kvalitet således, at de kan holde til det hele. Producenten gør meget for at optimere kondomerne hele tiden. De er gode til at lave forskellige former for prøver, så afvigelser i produktionen bliver fjernet fra markedet, hvis de ikke lever op til kravene.

Varianter på markedet:

Når det kommer til kondomer, så er det kun fantasien der sætter grænser. Kondomer kan købes med smag således, at du og din partner får en god oplevelse. Du kan f.eks. købe med smage som jordbær, vanilje, chokolade og banan. Nogen mennesker er skeptiske overfor kondomer med aroma, da nogen kun er til almindelige kondomer. Kondomerne skal afprøves før du kan sige om det er noget for dig eller ej. Der bliver solgt flere og flere kondomer med farve eller aroma for at skabe en anderledes oplevelse. Det er individuelt hvad den enkelte dansker er til, men hvis du er åben overfor at prøve noget forskelligt, så bør du købe forskellige kondomer.

Få en bedre sexoplevelse:

Kondomer, der er meget populære på det danske marked, er med bedøvende effekt. Det vil sige, at manden kan holde længere inden han får udløsning. Hvis manden har problemer med dette, så kan det være en fin ide at afprøve denne type kondom. Kondomer med stimulerende effekt består af en form for glidecreme, der gør, at manden får en bedre rejsning. Nogle kondomer er også med til at give kvinden en bedre sexoplevelse, ved at kondomet kan give kvinden en mere intens følelse i de ædlere dele.

Med eller uden latex:

Kondomer kan både købes med og uden latex. Der har været flere episoder, hvor danskere har fået allergiske reaktioner på grund af latex. Derfor har flere producenter lavet en masse udgaver, hvor kondomerne er fremstillet af syntetisk materiale i stedet. Syntetisk materiale har den samme styrke som latex, så kondomet går ikke lettere i stykker fordi det består af noget andet materiale. Ifølge spørgeundersøgelser kan folk bedre lide kondomer uden latex, da danskerne bedre kan mærke deres partner under samleje. Dette skyldes bl.a. at det syntetiske materiale er lidt tyndere i forhold til latex materialet.

Prøv de bedste My Size kondomer:

Det kan være svært at finde ud af hvilken type kondom, som du skal købe. Hvis du f.eks. udelukkende er til My Size kondomer, så kan du finde ud af hvilken variant, som de fleste mennesker er vilde med. På internettet kan du se statiker over hvilke varianter, der er de mest populære. De bedste kondomer online vil være nummer et på hjemmesiden. Jo mere populær et produkt er, desto større er chancen for at folk har lyst til at købe det pågældende produkt. Vær opmærksom på at det kan variere meget hvornår et produkt ligger nummer et og hvornår et andet produkt indtager førstepladsen. Det kommer an på folks meninger når de vurderer et produkt. Et produkt, som ikke er på listen, kan sagtens være noget for dig, selvom andre ikke har kommenteret på det. Derfor behøves du ikke nødvendigvis at gå efter de mest populære kondomer, hvis du hellere selv vil finde ud af hvilke du syntes er de bedste.

Fordele ved kondomer:

Ligesom mange andre produkter er der både fordele og ulemper ved kondomer. Det gode ved kondomer er at kvinder kan undgå at blive gravide. I tilfælde af at det ikke er ønsket har man stadig mulighed for at dyrke sex. Kondomer er også med til at beskytte imod forskellige kønssygdomme. Det er meget billigere at købe kondomer i forhold til at kvinder skal købe p-piller. Hvis du er heldig, kan du finde kondomer til et par kroner stykket. Du skal huske på at kvalitet og pris kan hænge sammen, så lad være med at købe kondomerne for billigt. Ellers kan du risikere at kondomet sprænger lige med det samme. Du og din partner kan få en fantastisk oplevelse med hinanden på grund af kondomernes forskellige egenskaber. For nogen kan dette produkt marked være svært at finde rundt i. Det store sortiment er med til, at du kan finde en variant, der passer godt til din og din partners behov. Kondomer beskytter næsten 100%, hvilket gør, at du ikke skal bekymre dig ved at bruge det.

 

 

Ulemper ved kondomer:

Ulemperne ved kondomer er at danskerne typisk får en anderledes sexfølelse i forhold til hvis man havde samleje uden kondom. Nærværet er ikke det samme, hvilket er en af grundene til, at ikke alle danskere bruger kondom. Mange danskere syntes det er besværligt med kondomer, fordi du skal sørge for at have et på dig hele tiden samtidig med, at du skal være påpasselig, så det ikke går i stykker. Hvis kondomet ender med at springe, er kvinden nødt til at tage en fortrydelsespille for at være sikker på ikke at være blevet gravid. Det kan desuden være besværligt at få kondomet på, hvis det begynder at rulle. Nogle gange bliver folk så irriterede at de ikke kan gennemføre samlejet, fordi spændingen og lysten stopper.

Kombination af glidecreme og kondomer:

Der er mange danskere der anvender glidecreme i forbindelse med kondomer. Det er typisk vandbaseret glidecreme som danskerne bruger, da kombinationen af denne glidecreme og kondom er med til at øge sikkerheden således, at du har svære ved at få diverse kønssygdomme. Hvis du ofte køber kondomer som sprænger, så kan glidecreme være med til at forstærke materialet. Der er specielle situationer hvor det er en god ide at bruge vandbaseret glidecreme i forbindelse med kondomer. Hvis kvinden har tildens til at være tør for neden, til analsex samt hvis kvinden har menstruation under samlejet.

Vælg vandbaseret glidecreme:

Vandbaseret glidecreme anbefales fremfor silikonebaseret glidecreme, da det er langt sundere og er med til at beskytte kvindens slimhinder. På denne måde undgår hun at få rifter og sår efter samleje. Silikonebaseret glidecreme er med til at ødelægge kondomet og kan være med til at ødelægge dit sexlegetøj, hvis dette bliver brugt i forbindelse med samleje. Der er mange par som vælger at bruge andre produkter end glidecreme. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være skadeligt. Mandelolie og kokosolie kan bruges som erstatning af glidecreme, men det bedste vil være at du køber det rigtige produkt. Danskere kan godt lide at prøve sig frem når det gælder glidecreme. På internettet diskuterer folk bl.a. om håndcreme, vaseline og babyolie kan bruge som supplement. Du kan lave forskellige skader ved at bruge falske produkter. Vaseline kan f.eks. give dig infektion i de ædlere dele og cremer giver en masse svie i urinrøret, hvis det ender det forkerte sted.

Køb dine kondomer online:

Det er meget individuelt fra person til person hvor de køber deres kondomer henne. Da internettet fylder så meget i hverdagen, så er mange begyndt at købe kondomerne online fremfor i en almindelig butik. Der er mange fordele forbundet med at købe kondomer online. For det første er du sikker på, at ingen finder ud af at du har købt kondomer. Hvis det er første gang, kan det godt føles lidt pinligt, og at du dermed ikke har lyst til at en ekspedient skal tænke noget om dig. Det er helt anonymt at købe kondomer online, og hjemmesiderne er gode til at pakke produkterne neutralt ind således, at hverken forældre, roomies eller andre kan se hvilken hjemmeside du har shoppet fra. Du har mulighed for at sidde derhjemme i de vante omgivelser og kigge på de kondom produkter, der er på markedet. På denne måde behøves du ikke at stresse, da du kan kigge lige når det passer dig. Der er hverken åbningstider eller transport at bekymre sig om. Det er nemt at sammenligne priser online, da du har alle enhederne samlet på et sted. Der findes endda hjemmesider, hvor du kan skrive produktet du leder efter, og hvor du kan se hvilke butikker der sælger produktet samt til hvilken pris. Det er meget mere overskueligt og du behøves slet ikke at bruge tid på at gå frem og tilbage blandt de forskellige hjemmesider.

Hvad syntes andre om kondom varianterne:

Danskerne er generelt gode til at anmelde alverdens produkter på internettet, så derfor kan du med garanti også se hvad de har haft af erfaringer med de forskellige kondomer. Ud fra folks oplevelser bliver produkter også fremhævet mere, da folk har været tilfredse med et bestemt produkt. Det er rart med andres oplevelser hvis det er første gang du skal købe kondomer, og du ikke selv har en ide om hvilke mærker folk som regel går efter. Et kondom er ikke bare et kondom, da de kan være fremstillet forskelligt og dermed have forskellige egenskaber. Der anbefales, at du læser produktbeskrivelserne godt igennem, så du bliver klogere på hvad der kunne være noget for dig. Køb kondomer online, så du kan få kondomerne hjem indenfor et par dage.

Produktionen af kondomer vokser:

Kondom produktionen er i stor udvikling og i fremtiden forventes der, at være endnu flere varianter at vælge imellem. Kondomer er uundværlige hvis du gerne vil kunne have det sjovt, uden at skulle tænke på, om det fører noget med sig. Efterspørgslen på kondomer stiger for hvert år der går, og derfor er hjemmesider og butikker også nødt til at købe større lagre ind, så de kan følge med omsætningen. På markedet kommer der løbende også nye producenter til, som udelukkende laver kondomer. Producenter har mange konkurrenter og det gælder om at kunne levere det bedste produkt, hvis en producent gerne vil gøre sig succesfuld. Der skal hele tiden tænkes i nye baner, så producenten kan bibeholde kundernes interesse.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk