Kyskhedsbælte til kvinder: Bedste i test

Med et kyskhedsbælte til kvinder har du helt styr på din partner. Oprindeligt blev bæltet brugt i renæssancen af herremænd, der ville beskytte deres døtres jomfruelighed. Ved at låse deres køn inde havde herremændene mulighed for at bruge deres døtres chance for ægteskab til deres egen fordel.

I dag er kyskhedsbæltet et kinky stykke sexlegetøj, der giver din partner fuld kontrol over dit allermest hellige. De kan fås både til mænd og kvinder og i mange forskellige udformninger. I denne anmeldelse kan du læse meget mere om de kyskhedsbælter til kvinder, du kan få på markedet.

Master Series Kyskhedsbælte til Kvinder – Bedste i test

master series kyskhedsbælte til kvinder

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil overlade al kontrol over dit køn, så er dette kyskhedsbælte til kvinder fra Master Series ideelt. Udført i blankt rustfrit stål med pink silikone på indersiden er dette bælte både flot visuelt, men også oplagt til langvarig brug med mulighed for at justere for en optimal pasform.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Flot design i blankt rustfrit stål og pink silikone
 • Oplagt til langvarig brug
 • Justerbar for god pasform

Ulemper:

 • Passer taljemål fra 60 til 91 centimeter.

Om Master Series Kyskhedsbælte til Kvinder

Kyskhedsbæltet fra Master Series er lavet i rustfrit stål, hvor indersiden er polstret med flot pink silikone. Polstringen gør dette kyskhedsbælte til kvinder behageligt at bære selv under langvarige forhold. Samtidigt er dette kyskhedsbælte diskret nok til at kunne bæres under tøj.

Du får to dele, der sættes sammen; den ene sidder i taljen, og den anden går fra delen i taljen og ned og rundt omkring skridtet. Du sætter delene sammen med det medfølgende værktøj, hvor du kan justere pasformen. Bæltet i taljen passer fra 60 til 91 centimeter, og remmen omkring de nedre dele kan justeres fra 60 til 86 centimeter.

I skridtet er der en række huller, der gør det muligt at besørge og vaske sig selv med bæltet på.

Med bæltet følger 2 hængelåse og 4 nøgler dertil. Derudover får du også værktøj til at sætte dette kyskhedsbælte til kvinder på og justere størrelsen med.

 

 

Rimba Læder Kyskhedbælte til Kvinder med Kæde og Lås – Bedste til begynderen

rimba læder kyskhedbælte til kvinder med kæde og lås

Tjek prisen her

Dette kyskhedsbælte til kvinder er en fræk udgave, der visuelt er meget tiltalende med det sorte læder og metalringe og -kæder. Det er ikke lavet til langvarig brug, men kan bestemt peppe en fræk aften op, hvor din underdanige er lukket inde bag lås og slå.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndlavet i ægte sort læder
 • Justerbare kæder
 • Kommer i to størrelser (S/M og M/L)

Ulemper:

 • Max taljemål på 102 centimeter
 • Ikke til langvarig brug.

Om Rimba Læder Kyskhedbælte til Kvinder med Kæde og Lås

Med dette kyskhedsbælte kan du let få fuld kontrol med din kvindes lyst. Det er designet, så det ligner en flot g-streng, der effektivt lukker af for din kvindes køn. Bæltet er håndlavet i Holland af ægte sort læder, der er behageligt blødt mod huden.

Kvindens køn lukkes inde bag en læderrem med en bredde på 5,5 centimeter. Remmen føres mellem benene bagfra, og foran ved taljen lukkes bæltet med en hængelås.

Kyskhedsbæltet lukkes ved hjælp af metalkæder, der føres gennem en ring i læderremmen og lukkes stramt foran med den medfølgende hængelås.

Dette kyskhedsbælte til kvinder kommer i to størrelser, henholdsvis S/M og M/L. S/M har en max omkreds i taljen på 88 centimeter, mens en størrelse M/L kan strække til et taljemål på max 102 centimeter.

 

 

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde – Bedste til prisen

kysthedsbaelte med kaede

Tjek prisen her

Vil du have et visuelt stimulerende kyskhedsbælte til kvinder, så kan denne bestemt pirre de fleste. Du lukker af ved hjælp af en kæde, der trækkes mellem benene og fastgøres til den åbne sorte lædertrusse med den medfølgende hængelås.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndlavet i Holland i ægte læder
 • Pirrende metalkæde mellem benene
 • Justerbar i siderne og mellem benene

Ulemper:

 • Passer taljemål fra 60 til 91 centimeter.

Om Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde

Dette luksuriøse kyskhedsbælte til kvinder er håndlavet i Holland. Bæltet er udført i sort kvalitetslæder med flotte metaldetaljer og -kæder. Det er derfor det oplagte kyskhedsbælte til dem, der nyder BDSM-lege og går op i høj kvalitet.

Bæltet består af en åben trusse i læder, der justeres med bæltespænder i siderne. Hen over ballerne kan du ligeledes justere størrelsen med bæltespænder. Kyskhedsbæltet passer et taljemål fra 60 op til 91 centimeter og kan justeres, så det passer flere størrelser.

Selve kyskhedsdelen er en metalkæde, der trækkes mellem benene og lukkes fortil med en hængelås. Kæden har en længde på 75 centimeter, der justeres ved hjælp af hængelåsen. Det er derfor ikke et bælte, der egner sig til langvarig brug.

Bæltet lukkes med en hængelås, der følger med. Du får 2 nøgler til kyskhedsbæltets lås.

 

 

Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder Åben Front – Fås i flere størrelser

kyskhedsbaelte til kvinder

Tjek prisen på s/m her

Tjek prisen på m/l her

Dette kyskhedsbælte til kvinder i ægte læder er af høj kvalitet og kan fås i to forskellige størrelser, S/M og M/L. Bæltet består af to dele, hvor den ene del sidder i taljen, og den anden går mellem benene og lukker af.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndlavet i ægte læder
 • Mulighed for langvarig brug
 • Flot design med nitter foran

Ulemper:

 • Obs på størrelserne.

Om Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder Åben Front S/M eller M/L

Med et Rimba Læder Kyskhedsbælte er der garanti for god kvalitet. Bæltet er håndlavet i Holland i ægte sort læder med flotte metal detaljer.

Dette bælte består af et læderbælte i taljen og en læderrem, der går ned mellem benene. Bæltet lukkes med den medfølgende hængelås foran på bæltet.

Du kan bruge dette kyskhedsbælte over længere tid, da der både er hul foran og bagtil, så der er mulighed for at besørge med bæltet på. Hullerne gør det også let at holde sig ren, hvis man bruger bæltet over en længere tidsperiode.

En størrelse S/M har en max omkreds på 92 centimeter i taljen, mens en M/L kan blive op til 115 centimeter i taljemålet. Bredden af taljebæltet er i en S/M 4 centimeter og i en M/L 4,8 centimeter. Bæltet kan justeres i størrelsen ved hjælp af hængelåsen foran. Du får 2 nøgler til hængelåsen med bæltet.

Vælg det rigtige kyskhedsbælte til kvinder

Hvis du skal købe et kyskhedsbælte til kvinder, bør du først og fremmest overveje, om det er til kort eller langvarig brug. Skal kyskhedsbæltet bruges til hverdag under tøj, er det nødvendigt med huller forneden, så det er muligt at besørge og vaske sig selv. Både Master Series og Rimba har en udgave, hvor der er huller i bunden. Master Series-udgaven er i metal, hvilket giver en ekstra følelse af at være låst inde bag lås og slå. Pasformen er afgørende, hvis det skal være behageligt over længere tid, så invester i et godt kyskhedsbælte til daglig brug.

Skal kyskhedsbæltet derimod bruges som en ekstra pirrende del til BDSM-lege af kortere varighed, kan du gå efter et af læderbælterne fra Rimba med metalkæde eller læderrem mellem benene. Disse er både visuelt og fysisk stimulerende, men giver ikke mulighed for at vaske sig eller gå på toilettet under brug.

Alle kyskhedsbælterne i denne anmeldelse kommer med en hængelås og nøgler, der gør det muligt at overlade al kontrol til en heldig partner.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk