Bedste billige glidecreme

Når det kommer til glidecreme, er det en nødvendig ting at have i soveværelset, men ikke noget du ønsker at bruge mange penge på.

Du kan sagtens få en god glidecreme som samtidig er billig. Du skal dog først beslutte dig for, hvad du ønsker og dernæst kan du finde den bedste pris.

Hvis du inden købet finder frem til hvad dine behov er, kan du købe en glidecreme som dækker alle eller næsten alle af dem.

På den måde nøjes du med at have kun en eller to produkter liggende. Dermed sparer du penge, og du gør det lettere at finde den rigtige creme billigt.

 


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Hvad ønsker du af din glidecreme?

Når det kommer til valg af glidecreme er der mange forskelige muligheder afhængigt af dine behov. Når du køber det skal du finde en der passer til netop det du skal bruge den til. Der findes nemlig rigtig mange forskellige derude, og det er ikke ligegyldigt, hvilken du vælger. Hvis du skal bruge en til sexlegetøj, analsex, forspil, sex med kondom eller, hvad du end lyster, er der en række der passer bedre end andre. Forskellen på de forskellige handler om hvad de består af, er de vand-, silikone- eller oliebaseret, er der tilsat noget ekstra og så videre. Derudover kan du få glidecreme som også kan bruges til massage, med smag til oralsex og nogle afslappende gode til anal. Derfor er det vigtigt, at du tikker alle de kasser du har brug for, så du kan finde 1 eller 2 der passer alle. Hvis du kan nøjes med 1 sparer du penge og du kan købe en større flaske, hvilket er billigere. Her følger oplistning af de forskellige varianter.

Vandbaseret glidecreme

Hvis du skal bruge cremen til dit sexlegetøj anbefales det at bruge en der er vandbaseret. Denne er rimelig tynd, let og lækker at røre ved. Den er ideel til sexlegetøj, da andre former for glidecreme kan beskadige overfladen på dig legetøj. Derudover er denne type bedst for underlivet, da den minder mest om kvindens naturlige væsker. Du kan trygt bruge denne type og den kan let fjernes med vand. Da den er vandbaseret holder den ikke længe hvis du benytter den under samleje. Den fordamper på huden og du kan blive nødt til at påføre den på ny. Denne kan du få billigt og er den bedst til sexlegetøj, faktisk er det et must at have sammen med sexlegetøj. Den er dog ikke den bedste til sex.

Silikonebaseret glidecreme

Hvis du skal bruge din glidecreme til sex, er en silikonebaseret creme dermed at foretrække. Denne har en bedre glideevne end den forgående og den holder bedre og længere. Dens konsistens er tykkere og mere blød end den vandbaserede. Den skulle gerne holde hele akten. Denne type kan dog ikke bruges sammen med sexlegetøj lavet af silikone. Denne type vil påvirke og beskadige dit sexlegetøjs overfalde. Når det er sagt, er denne type en rigtig god glidecreme som du kan benytte til mange ting. Den fås i mange forskellige varianter, priser og mærker. Den er et must at have i soveværelset, da denne type er den bedste til sex. Den kan du købe billigt ved at købe en større bøtte, og denne kan du bruge til mange ting.

Glidecreme til analsex

Er du på udkig efter en glidecreme til analsex er den silikonebasserede også god. Den har en høj glideevne og er drøj i brug. Dette gør den ideel til at benytte et sådan sted, hvor i ikke selv producerer naturligt glidemiddel. Har du dog bruge for en glidecreme til analt sexlegetøj kan du købe en vandbaseret glidecreme specielt til anal brug. Denne er mere cremet og den ødelægger samtidig ikke dit legetøj. Til analsex findes der også anal spray, som hjælper med at afslappe musklerne og ofte er let kølende. Denne er god hvis du er nybegynder indenfor området eller det ikke er lykkedes endnu grundet smerter. Disse er dog ofte vandbaserede så det kan være nødvendigt med at bruge en silikonebaseret glidecreme også.

Glidecreme til kondomer

Kondomer har allerede glidecreme, men måske ønsker du en mere glidende og våd akt. Du kan påføre mere creme selvom du bruge kondom. Du skal dog være opmærksom på at nogle ikke duer med kondomer, de opløser simpelthen kondomet. Derfor skal du vælge en glidecreme som er kondom sikker. Så er du sikker på ikke at få uheldige overraskelser efter samleje. En creme der er sikker med kondomer er ofte vandbaseret, da du her er sikker på den ikke ødelægger noget blot gør oplevelsen mere våd og frækkere. Hvis du allerede har en til sexlegetøj kan du billigt benytte den her også. Er dette til anal brug, findes der cremer til analsex som kan benyttes sammen med kondom.

Glidecreme med smag

En mere sjov og ekstra tilbehør er en creme med smag. Denne er beregnet til oralsex, og gør oplevelsen fornyet, sjovere, mere spændende og ikke mindst mere legende. Du kan få sådan en i din yndlingssmag. De populære smage er frugtsmage såsom jordbær, melon, banan og blandet frugt. Eller dessert smage såsom karamel, chokolade og vanilje. Dette er en fræk gave til kæresten eller en sjov ting til at slutte daten med. Nogle af disse typer er klistrede, så læs eventuelt anmeldelser inden køb. Du kan også få en spray med smag beregnet til blowjob, som virker lokalbedøvende og påvirker din gag reflex. Denne skal sprøjtes ind bagerst i munden og er super god til at hjælpe med at deep throate. Disse er ikke så billige, men du kan være heldig at finde dem billigt på nettet.

Glidecreme til forspil

I denne kategori er der forskellige typer af glidecreme. De vandbasererede specialcremer er gode til forspil. Disse har varmende, kølende eller kildrende effekt. Du kan få cremer der skulle hjælpe kvinden til orgasme og nogle som får manden til at holde længere. Derudover er der oliebaseret creme som holder længe og har god glideevne. Disse anbefales kun til at benytte en gang i mellem når samlejet er ekstra hårdt og langvarende. Derudover kan du få en 2 i 1, som er både glidecreme og massageolie. Disse har en dejlig duft og er god til forspil med massage. Det gode ved en sådan massageolie er at den er til både udvendigt og indvendigt brug. Massageolie er ikke billig, så du får det altså billigere ved at købe en 2 i 1 og dermed spare et produkt væk.

Hvilken skal du vælge?

Glidecreme er ikke blot for kvinder i overgangsalderen eller folk der dyrker anal sex, de er for stort set alle seksuelt aktive mennesker. Det er godt at benytte til både at gøre samleejet bedre og vådere eller til at pifte det op med specielle cremer. Det kan være en jungle at finde rundt i så derfor skal du, hvis du ønsker noget billigt, ikke lade dig friste af smarte produkter som du aldrig kommer til at bruge. Du skal derimod være realistisk omkring dine behov og købe en alsidigt produkt der dækker dem. Forsøg dig med et produkt du tænker kan bruges til det du skal og du kan derefter tilføje flere, hvis det ikke rækker. Da der er mange forskellige kan du hurtigt købe en række forskelige produkter og nogle du kun bruger få gange. Hvis du ønsker det bedste og samtidig billigste, skal du altså gå efter kun at købe få produkter. Køb en eller to af ovenstående som der passer til dine behov. Har du sexlegetøj af silikone, kan du måske bruge den vandbaserede glidecreme til sex også. Prøv om det fungerer for dig. Skal du udelukkende bruge det til sex med din partner er den silikonebaserede vejen frem.

Køb glidecreme billigt: Sådan finder du den bedste pris

Du finder den bedste pris ved at købe én i en større bøtte. Du får mere for pengene og du behøver ikke have flere stående. Når du leder skal du ikke gå på kompromis med kvalitet, men heller ikke give for meget. Glidecreme koster mellem 40 og 150 kr., det afhænger af hvor meget du køber og om det er speciel eller ordinært. Du kan købe billige produkter online eller i butikker når der er udsalg eller rabatter.  Nogle butikker har glidecreme, så de er muligt at købe her, men det er ofte dyrere end online.

Sammenlign priser på nettet

Du får den bedste pris ved at søge online. Her er det største udvalg og du kan sammenligne priser på dine favorit produkter så du kan finde dem billigt. I og med det største udvalg er online får du dem billigst her, især når der er udsalg, tilbud eller rabatkoder. Køb glidecreme steder hvor de sælger andre sex produkter som erotisk legetøj, fetish produkter og lignende. Det er ofte her du finder god ekspertise og vejledning. Der kan være mange penge at spare ved at sammenligne priser fra forskellige onlineshops. Dette kan hurtigt og nemt gøres, når du kender til, hvilke behov du har. Du er kun få klik væk fra at finde gode og billige produkter.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk