Anal Rengøring – Komplet guide til anal rensning

Det kan være en god ide at rengøre sig indvendigt, før man kaster sig ud i analleg med sexlegetøj eller analsex. På den måde kan du nemlig bedst undgå ubehagelige og pinlige overraskelser, når du er i gang. En anal douche gør anal rengøring nemt og enkelt, så du kan slappe af og være i nuet.​

 

I denne guide får du hjælp til at vælge den helt rigtige løsning til anal rensning, så du kan føle dig ren og godt tilpas. Der findes nemlig forskellige produkter på markedet, der har hver deres fordele og ulemper. Læs endelig videre, så du kan blive klogere på anal rengøring.

Sinful Deluxe Anal Douche – Testvinder

sinful deluxe anal douche

Tjek prisen her

Denne anal douche fra Sinful er helt klassisk. Det er en nem og enkel anal douche, der er let at bruge til anal rengøring.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Klassisk anal douche til anal rengøring
 • Pipettebolden kan indeholde 225 ml vand
 • Fremstillet i ftalatfri PVC-plast

Ulemper:

 • Brugt vand kan løbe tilbage i pipettebolden.

Om Sinful Deluxe Anal Douche

Analstimulering kræver, at du kan slappe helt af i muskulaturen. Hvis du bekymrer dig om, om du er ren bagtil, kan det forhindre dig i at være i nuet og nyde øjeblikket. Derfor kan du med fordel anvende denne klassiske anal douche fra Sinful før analleg. Du kan bruge denne douche både før leg med anal sexlegetøj såsom en anal plug eller inden analsex.

Douchen består af en pipettebold og et skyllerør, der kan skilles ad. Produktet er fremstillet i ftalatfri kvalitets PVC. Pipettebolden kan indeholde 225 ml lunkent vand.

Anvendelse

Douchen fra Sinful kan let skilles ad, så du kan fylde og rengøre selve pipettebolden. Når du har fyldt bolden med vand, kan du sætte spidsen på og indføre den i anus. Du kan eventuelt bruge lidt glidecreme under selve indføringen for at lette oplevelsen.

Herefter kan du trykke på bolden, så vandet sprøjtes op i anus. Hold gerne vandet i dig, indtil du lader det løbe ud i toilettet. Du kan gentage processen, indtil du er tilfreds og føler dig ren.

Efter brug skal denne douche skilles ad og rengøres med varmt vand og sæbe. Du kan skolde denne douche, men efterlad den ikke i kogende vand, da det kan deformere den.

Sinful Flexible Tip Anal Douche – Den Billige

sinful flexible tip anal douche 175 ml

Tjek prisen her

Med denne anal douche får du en klassisk udgave med et fleksibelt skyllerør for øget komfort. Det gør din anal rengøring mere nem og behagelig.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Anal douche med fleksibelt skyllerør
 • Pipettebolden kan rumme 175 ml vand
 • Fremstillet i ftalatfri PVC og silikone

Ulemper:

 • Brugt vand kan trækkes med op i pipettebolden
 • Dette produkt har mindst vandkapacitet i test.

Om Sinful Flexible Tip Anal Douche

Er komforten vigtig, at vil denne anal douche gøre din oplevelse med anal rengøring mere behagelig. Skyllerøret er nemlig fleksibelt, så det tilpasser sig din krop under indføring.

Produktet er fremstillet i ftalatfri PVC og silikone, så du trygt kan benytte det. Pipettebolden kan indeholde 175 ml vand, og det anbefales at anvende vand på cirka 37 grader.

Anvendelse

Inden brug skiller du let pipettebolden fra skyllerøret, så du kan fylde lunkent vand i bolden. Herefter sættes skyllerøret på, og du kan med fordel bruge lidt glidecreme inden indføring. Det fleksible skyllerør gør indføringen mere enkel og behagelig.

Når skyllerøret er på plads, kan du trykke på bolden og skyde vandet op i anus. Når bolden er tømt, kan du trække skyllerøret ud og sætte dig på toilettet. Du gentager processen, indtil det brugte vand er rent.

Rengøring af denne anal douche foregår ved at skille den ad og vaske pipettebold og skyllerør med varmt vand og sæbe. Du kan kortvarigt skolde douchen, men den må ikke efterlades i brandvarmt vand.

Axus Lite Praktisk Anal-douche – Til Begynderen

axus lite praktisk anal douche nem at bruge

Tjek prisen her

Hvis du lige er begyndt at eksperimentere med analstimulering, så kan det være grænseoverskridende nok i sig selv. Med denne smarte anal douche undgår du uventede og ubehagelige overraskelser.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God anal douche til begynderen
 • Pipettebold kan rumme 310 ml vand
 • Ergonomisk udformet skyllerør

Ulemper:

 • Brugt vand kan blive suget tilbage i pipettebolden, hvis du ikke er opmærksom.

Om Axus Lite Praktisk Anal-douche

Undgå ubehagelige overraskelser ved at skylle dig ren inden analleg. Med denne douche fra Axus Lite er det både praktisk og nemt at klare anal rengøring som begynder. Denne douche kan med fordel bruges både inden masturbation med sexlegetøj såsom en anal vibrator eller inden analsex med en partner.

Axus Lite Anal-douche består af en blød pipettebold fremstillet i 100% ftalatfri PVC. Bolden kan indeholde op til 310 ml vand.

Selve skyllerøret har en ergonomisk udformning med et knæk, så det er lettere at indføre i anus ved anal rensning.

Anvendelse

Ved anal rengøring fyldes pipettebolden op med cirka 37 grader rent og varmt vand. Herefter kan du smøre lidt anal glidecreme på spidsen af skyllerøret, før det indføres i anus. Du behøver ikke presse skyllerøret helt i bund, da den fint kan rengøre dig grundigt, hvis du indfører cirka halvdelen.

Herefter kan du trykke på pipettebolden, så vandet sprøjtes op i anus. Vær opmærksom på, at brugt vand ikke trækkes med tilbage i bolden, når du har tømt den og trækker den ud. Hold vandet i dig, indtil du kan sætte dig på toilettet og tømme det ud. Du gentager blot denne proces, indtil du er tilfreds med resultatet.

Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche – Til den erfarne

ergoflo pro

Tjek prisen her

Har du ofte brug for anal rengøring, kan det godt betale sig at investere i en mere pro udgave af analdouchen. Denne douche er udviklet, så den sikrer dig den bedste og mest effektive udskylning.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Smart anal douche til bruseren
 • 2 forskellige skyllerør medfølger
 • Udviklet af amerikanske ingeniører

Ulemper:

 • Kræver adgang til privat badeværelse og bruser.

Om Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche

Hvis du skal bruge en hurtig og effektiv måde at rengøre dig selv inden analleg og -sex, så er Perfect Fit Ergoflo Pro Anal Douche et godt valg. Produktet er udtænkt og designet af amerikanske ingeniører, så douchen leverer det bedste resultat i brug.

Du får i dette kit:

 • Silikone tragt med klips til brusehoved
 • Skyllerør i silikone med en totallængde på 20 cm
 • Skyllerør i plastik med en totallængde på 13 cm
 • Slange til skyllerør på 152 cm
 • Slange til bruseren på 183 cm
 • Opbevaringstaske
 • Brugermanual på engelsk.

Du kan let pakke denne douche ned i den praktiske opbevaringstaske og tage den med på farten, hvis du har brug for anal rengøring på tur eller ferie.

Anvendelse

Denne douche har en silikonetragt, der let hænges over dit brusehoved, så vandet kan løbe ned i tragten og videre i den monterede slange. I den anden ende af slangen har du valgt mellem de medfølgende skyllerør i plastik eller silikone, som skal indføres i anus under anal rensning.

Brug gerne en vandbaseret glidecreme, når du indfører skyllerøret.

Herefter kan du tænde bruseren og lade vandet løbe op i anus. Når du er klar, kan du sætte dig på toilettet og lade vandet løbe ud. Gentag, indtil du er ren bagtil.

Plastik Brusehoved til Intimrengøring – Den smarte

plastik brusehoved til intimreng ring

Tjek prisen her

Skal anal rengøring være nemt, så er dette smarte plastik brusehoved en let løsning. Dette brusehoved kan nemlig skrues på din bruseslange, så du let kan skylle dig ren indvendigt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Smart brusedouche til bruseslangen
 • Hurtig og enkel anal rengøring
 • Fremstillet i glat kvalitets PVC fri for ftalater

Ulemper:

 • Kræver en bruseslange.

Om Plastik Brusehoved til Intimrengøring

Dette diskrete, sorte brusehoved kan let forvandle din almindelige bruser til en smart brusedouche. Hovedet kan skrues på de fleste helt almindelige bruseslanger, så du let kan klare anal rengøring inden analleg.

Brusedouchen er fremstillet i kvalitets PVC, der er helt fri for ftalater. Det betyder, at overfladen er glat og let glider på plads i anus.

Selve skyllerøret har en længde på 15 cm og en diameter på 2 cm. Den er derfor tilpas smal til, at den relativt let kan indføres i anus. I toppen har brusedouchen flere huller, der spreder vandet i forskellige vinkler. Du bliver derfor skyllet grundigt ud, inden du skal lege.

Anvendelse

Ved anal rengøring skrues denne douche fast til bruseslangen, og du indstiller vandet til den rette temperatur. Det er bedst at anvende cirka 37 grader varmt vand, og det anbefales ikke at bruge vand over 40 grader.

Brug gerne en glidecreme, når du skal skyllerøret skal på plads. Du kan selv bestemme, om du vil skylle helt i bund eller foretrækker mindre indtrængning. Herefter kan du let tænde for bruseren, indtil du føler dig skyllet igennem, før du sætter dig og lukker vandet ud på toilettet igen. Dette gentages, indtil det brugte vand er rent.

Efter brug skal denne brusedouche rengøres og efterfølgende skoldes meget kortvarigt i kogende vand.

Splash-Queen Intim Douche – Populær i udlandet

splash queen intim douche

Tjek prisen her

Splash-Queen er en nem og praktisk måde at ordne anal rengøring efter behov. Den flotte pink douche kan bruges til både pirrende vaginale og anale udskylninger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Pirrende douche både til anus og vagina
 • Pipettebold med plads til 250 ml vand
 • Fremstillet fri for ftalater

Ulemper:

 • Brug glidecreme for behagelig indføring.

Om Splash-Queen Intim Douche

Splash-Queen giver dobbelt op på muligheder, da den både kan anvendes vaginalt og analt. Denne douche består af en pipettebold og et skyllerør, der gør anal rengøring let.

Splash-Queen er lavet af ftalatfri silikone og ABS-plast. Pipettebolden kan rumme op til 250 ml lunkent vand.

Skyllerøret har en længde på cirka 13 cm, hvilket giver et middeldybt skyl. Douchens spids er afrundet, hvilket gør indføring nemt og behageligt. Diameteren er max 2 cm, så den ikke kræver opvarmning før indføring.

Douchen er udformet, så den udover at rengøre indvendigt også pirrende rammer de erogene zoner.

Anvendelse

Du skiller let Splash-Queen ad, når den skal fyldes med lunkent vand. Herefter indføres spidsen i anus, indtil skyllerøret er helt oppe. Brug gerne en god glidecreme sammen med produktet, når den skal indsættes.

Nu kan du trykke på pipettebolden, så vandet sprøjtes op i anus. Hold gerne på vandet lidt, før du sætter dig på toilettet og presser vandet ud. Gentag dette, indtil du er tilfreds med din anal rengøring.

Efter brug skal Splash-Queen skilles ad og rengøres med varmt vand og sæbe.

Bathmate Hydro Rocket Douche – Nyhed

douche

Tjek prisen her

Denne douche fra Bathmate er ikke blot smart til anal rengøring, men den er også flot designet som en lille sort raket. Derudover forhindrer en smart ventillukning, at brugt vand ikke suges tilbage i pipettebolden.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Flot sort douche formet som en raket
 • Bold med plads til 325 ml vand
 • Smart ventil forhindrer tilbageløb af brugt vand

Ulemper:

 • Kort spids giver ikke en dyb anal rengøring.

Om Bathmate Hydro Rocket Douche

Bathmate Hydro Rocket Douche er udformet som en sort raket, der ikke afslører sin funktion. Den kan derfor eksempelvis let stå fremme på hylden i bruseren, uden at nogen vil tænke ved det.

Produktet er helt fri for ftalater og er fremstillet dermatologisk testede materialer.

Den nederste del af raketten er selve pipettebolden, der kan indeholde op til 325 ml lunkent vand. En smart ventil forhindrer, at det brugte vand suges tilbage i bolden, når du har tømt den for vand i anus.

Udover selve Bathmate Hydro Rocket Douche medfølger også en opbevaringspose, der gør det let at gemme din douche væk eller tage den med på ture ud af huset eller rejser.

Anvendelse

Du kan let skille denne douche ad, når den skal fyldes med lunkent vand eller rengøres. Den kan rumme op til 325 ml vand. Bolden er blød, så du kan trykke vandet ud af åbningen i toppen; rakettens spids. Rakettens spids er afrundet, så den er behagelig at føre ind i anus ved anal rengøring.

Brug gerne en anal glidecreme, når du skal indføre spidsen af douchen. Herefter skyller du anus, indtil det brugte vand er rent.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk