Cougar dating: Her er de bedste sider

Leder du efter de bedste sider til cougardating?  Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har oprettet os på de forskellige cougar date sider, og på den måde fundet frem til de bedste.

Internetdating er blevet et udbredt fænomen, og flere datingsider er med tiden kommet til. Det har gjort mulighederne for online dating mere alsidige. Hvilket betyder, at du i dag kan finde en datingside til næsten ethvert formål.

Jeg har dog en del erfaring med cougar dating (dating mellem ældre kvinder og yngre mænd).

Oversigt


 

Victoria Milan

victoriamilan forside milf dating

Opret dig gratis

Victoria Milan adskiller sig fra andre datingsider ved at markedsføre sig som en datingside for gifte. Det vil sige, at siden først og fremmest henvender sig til personer, som allerede er i forhold, men som søger spænding eller variation i form af en affære. Det gør denne datingside relativt specifik, men gør også, at den kan være velegnet til at finde danske cougars.

Fordele og ulemper

Victoria Milan er en datingside, der udfordrer dine principper ved at være en side, der som nævnt markedsføre sig som en platform, hvor gifte kan finde en affære. Har du ikke nogen moralske skrupler over dette, kan denne præmis være en fordel, fordi det betyder, at alle sidens brugere på forhånd er bevidst om, hvorfor de og andre er der. Kan du modsat ikke indfinde dig med denne præmis, bør du vælge en anden datingside.

En række fordele ved VictoriaMilan er:

 • Mulighed for at date ligesindede med samme intentioner
 • Mange danske medlemmer
 • Mulighed for at specificere hvilken type relation, man søger
 • App

Modsat er ulemperne ved siden:

 • Høj pris for medlemskab
 • Sjældent velegnet til længerevarende og mere seriøse relationer
 • Ulige kønsfordeling
 • Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Pris

VictoriaMilan hører til blandt de dyrere datingsider på markedet. For en måneds medlemskab skal du slippe 399 kroner, mens der kan være penge af spare ved at oprette din abonnement for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

Der er en temmelig stor skævvridning i kønsfordelingen blandt brugerne på VictoriaMilan. Således er antallet af mænd væsentligt højere end antallet af kvindelige brugere. Det kan gøre, at det er sværere for mænd at fange kvinders interesse på siden, ligesom det omvendt kan gøre, at de kvinder, der er på siden får for meget uønsket opmærksomhed

Hvorfor vælge VictoriaMilan?

Du skal vælge VictoriaMilan, hvis du er gift og søger en affære med andre gifte. Denne præmis om ægteskab gør, at der er mulighed for at finde mange ældre kvinder på siden, hvilket kan gøre den egnet til cougardating, hvis du ikke leder efter et mere seriøst forhold.

Besøg siden

 


 

Sexhunt.dk

Sexhunt cougar dating

Opret dig gratis

Som sidens navn antyder, er Sexhunt.dk primært en side for personer, der søger erotiske bekendtskaber af forskellig slags. Siden kalder sig selv Danmarks frækkeste datingside, og leder du efter danske cougar, som er klar på fræk dating, kan denne side potentielt være et godt valg.

Fordele og ulemper

Sexhunt.dk er en datingside, som er meget specifik i dit sigte og i temmelig høj grad specialiserer sig i en specifik form for dating – nemlig den erotiske slags. Det kan både medføre fordele og ulemper. Blandt fordelene er værd at nævne:

 • Mulighed for erotisk dating, hvor alle parter på forhånd kender præmissen
 • Mange danske brugere
 • Mulighed for webcamchat
 • Gode priser

På den anden side er ulemperne:

 • Ikke så egnet til dig, der søger et mere seriøst romantisk forhold
 • Skæv kønsfordeling
 • Ingen app

Pris

Sexhunt har to forskellige former for betalt medlemskab. I første omgang kan du oprette dig gratis på siden og klikke dig rundt på den, men din datingoplevelse vil være relativt begrænset, når du kun har en gratis profil. Derfor kan du vælge mellem et VIP abonnement til 99 kroner om måneden eller et VIP Guld abonnement til 150 kroner om måneden. Opretter du dit abonnement for flere måneder af gangen, er der penge at spare.

Fordeling af brugere

Sexhunt.dk er der et skævt forhold mellem antallet af mandlige brugere og antallet af kvindelige brugere. Det betyder, at der er væsentligt flere mænd på siden, hvilket kan påvirke datingoplevelsen negativt for både mænd og kvinder.

Hvorfor vælge Sexhunt.dk?

Du skal vælge Sexhunt.dk, hvis du søger cougar dating Danmark, som primært har et erotisk sigte. Søger du mere seriøs cougardating med håb om at finde et længerevarende forhold, kan andre datingsider være et bedre valg.

Besøg Siden

 


 

Match.com

Match cougar dating

Opret dig gratis

Match.com er en af de større og mere velkende datingsider i Danmark. Siden bruger en række bestemte funktioner, som har til formål at gøre det nemmere at finde dit nøjagtige match. Desuden har Match.com et stort medlemsstat. Disse egenskaber gør i samspil med hinanden denne datingside meget velegnet til cougardating, selvom den ikke er specialiseret til formålet.

Fordele og ulemper

Match.com er ikke helt som andre datingsider, fordi den netop bruger særlige funktioner, som har til formål særligt effektivt at finde relevante matches til dig. For nogle kan dette være en stor fordel, fordi man hurtigt spores ind på relevante profiler.

For andre kan dette anses som en ulempe, fordi man kan risikere at gå glip af alternative valgmuligheder og personer, man måske har en kemi med, selvom de ikke tilhører den målgruppe, man normalt ville date indenfor. Andre fordele ved Match.com er dog:

 • Stor datingside med højt medlemsstal
 • Stort og alsidigt udvalg af profiler
 • Mulighed for at møde singler i dit specifikke område
 • Ligelig kønsfordeling
 • App

Ulemper ved side, der er værd at fremhæve, omfatter:

 • Høj månedlig pris
 • Ikke specialiseret til cougar dating eller nogen anden specifik datingform
 • Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Pris

Det er muligt at oprette en gratis profil på Match.com, og det er tilmed muligt at anvende en række af sidens funktioner uden omkostninger. Du er dog temmelig begrænset, når du kun har en gratis profil. Eksempelvis er det begrænset, hvilke profiler, du kan kontakte eller svare, ligesom det er begrænset, hvor mange beskeder du kan skrive.

Match.com har en række forskellige abonnement typer. Som udgangspunkt koster det dog 299 kroner om måneden at være medlem, mens der kan være væsentlige penge at spare ved at oprette sig for tre eller seks måneder af gangen.

Fordeling af brugere

Fordelingen af brugere på Match.com er meget ligelig med cirka 56% mænd og 44% kvinder.

Hvorfor vælge Match.com?

Du skal vælge Match.com, hvis du ønsker at blive medlem af en lidt anderledes datingside, der effektivt hjælper dig til at finde frem til personer, der stemmer overens med dine kriterier. Det gør siden meget velegnet til cougar dating.

Besøg Siden

 


 

ScorNu

ScorNu cougar dating

Opret dig gratis

Scornu.dk er en datingside, hvor de erotiske bekendtskaber er i centrum. Søger du en cougar danmark, er denne side derfor for dig, der primært ønsker et frækt bekendtskab og ikke nødvendigvis gør dig nogen forhåbninger om et mere seriøst forhold.

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved Scornu.dk. Blandt fordelene er:

 • Mulighed for en fræk datingoplevelse, hvor alle parter er afklarede med præmissen
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Ligelig kønsfordeling
 • God pris

Sidens ulemper:

 • Ingen app
 • Ikke egnet til dig, der ønsker et mere seriøst forhold

Pris

Scornu.dk hører til blandt de billigere datingsider. Du kan oprette dig gratis og bruge en række af sidens funktioner eller oprette et premium abonnement for 99 kroner om måneden.

Fordeling af brugere

Fordelingen af brugere på siden er meget ligelig med 49% mænd og 51% kvinder.

Hvorfor vælge Scornu.dk?

Du skal vælge Scornu.dk, hvis du ønsker en uforpligtende oplevelse med cougardating og ikke gør dig forhåbninger om et seriøst eller længerevarende forhold.

Besøg Siden

 


 

Dating.dk

Dating cougar

Opret dig gratis

Dating.dk er Danmarks største og mest populære datingside. Siden har enormt mange brugere, hvilket gør udvalget af profiler stort og meget alsidigt. Derfor er siden også godt egnet til cougar dating, om end den ikke er skabt til eller specialiseret i formålet.

Fordele og ulemper

Selvom Dating.dk er Danmarks mest anvendte datingside og ifølge siden selv har været danskernes favorit i mere end 20 år, er der ligesom ved alle andre datingsider også både fordele og ulemper ved Dating.dk. Blandt fordelene er værd at nævne:

 • Danmarks største datingside med flest profiler
 • Stort og alsidigt udvalg af profiler
 • Gode anmeldelser på Trustpilot
 • God og tilgængelig kundeservice
 • Mulighed for gratis profil
 • Ligelig kønsfordeling
 • App

Omvendt er der også en række ulemper ved netop denne datingside:

 • Begrænset brug af funktioner ved gratis medlemskab
 • Siden kan blive for generel i den forstand, at den ikke målretter sig til nogen specifik målgruppe

Pris

Det er gratis at oprette en profil på Dating.dk, ligesom det er muligt at bruge en række af siden funktioner gratis. Vil du gerne have glæde af alle sidens funktioner og dermed få den fulde datingoplevelse, kan du betale for en såkaldt PlusProfil, som giver dig en række fordele. En sådan profil koster 179 kroner om måneden.

Fordeling af brugere

Som nævnt er udvalget af brugere på Dating.dk meget alsidigt i kraft af det høje medlemsstal. Også fordelingen af brugere er meget lige med cirka 52% mænd og 48% kvinder.

Hvorfor vælge Dating.dk?

Du skal vælge Dating.dk, hvis du ønsker at være medlem af en pålidelig datingside, som er yderst professionelt drevet. Ydermere skal du vælge Dating.dk, hvid fu øndkrt dig et bredt udvalg af profiler at vælge imellem.

Besøg Siden

 


 

Erox.dk

Erox cougar dating

Opret dig gratis

Erox.dk beskriver sig selv som et erotisk univers. På siden er der fokus på at skabe erotiske bekendtskaber i højere grad en længerevarende og mere seriøst romantiske bekendtskaber. Det kan gøre siden velegnet til uforpligtende cougardating.

Fordele og ulemper

Erox.dk er en datingside, der som de fleste andre kommer med en række fordele og ulemper. Blandt fordelene er værd at nævne:

 • Lav månedlig pris
 • Mulighed for uforpligtende erotisk dating, hvor alle på forhånd kender præmissen
 • Mulighed for webcamchat

Omvendt er sidens ulemper:

 • Fokus på erotisk dating, hvilket gør siden mindre egnet til dig, der søger et seriøst forhold
 • Ingen oplysninger om kønsfordeling eller medlemstal
 • Ingen app

Pris

Har du lyst til at prøve at blive en del af det erotiske univers på Erox.dk, er det muligt at oprette en gratis profil og stifte overfladisk bekendtskab med sidens forskellige funktioner og egenskaber uden at skulle betale for det.

Du vil dog med al sandsynlighed hurtigt føle dig begrænset med en gratis profil, hvorfor det sandsynligvis vil være nødvendigt for dig at oprette et abonnement mod en månedlig betaling. Prisen for et abonnement på Erox.dk er dog ikke særlig høj set i relation til priserne på andre datingsider. Således kan du slippe af sted med et medlemskab for 99 kroner om måneden, og det bliver endnu billigere, hvis du opretter dig for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

Det er hverken til at finde informationer om antallet af brugere eller kønsfordelingen på Erox.dk. Hvis du vil danne dig et indtryk af typen af og udvalget af profiler, kan det derfor være relevant at oprette en gratis profil og klikke dig lidt rundt på siden, inden du betaler for et medlemskab.

Hvorfor vælge Erox.dk?

Du skal vælge Erox.dk, hvis du er til mere uforpligtende dating i form af især erotiske bekendtskaber. Leder du efter uforpligtende cougar dating, kan denne side derfor være det rigtige valg.

Besøg Siden

 


 

Senior.dk

Senior.dk cougar dating

Opret dig gratis

Senior.dk er en side, der ifølge dens egen beskrivelse er tiltænkt alle over 50. Det gør, at størstedelen af dens brugere befinder sig i denne aldersgruppe, hvilket betyder, at den fra et cougardating perspektiv lige så godt kunne hedde cougars.dk. På siden er der nemlig rigeligt med mulighed for at møde ældre kvinder.

Fordele og ulemper

Senior.dk er en datingside med både fordele og ulemper. Dens fordele er:

 • Mulighed for en målrettet datingoplevelse for dig, der søger en date på over 50
 • Ligelig kønsfordeling
 • Mulighed for at finde seriøse bekendskaber
 • God pris

Sidens ulemper er:

 • Datingoplevelsen kan være for specifik i kraft af den relativt afgrænsede aldersgruppe
 • Ingen app

Pris

Det er forholdsvis billigt at have et abonnement på Senior.dk. En måneds medlemskab koster 125 kroner, og du kan spare penge, hvis du opretter dig for tre eller seks måneder af gangen.

Fordeling af brugere

Kønsfordelingen på Senior.dk er meget lige. Til forskel fra mange andre datingsider, er der på denne side en anelse flere kvinder end mænd. Således er 54% af brugerne kvinder, mens 46% er mænd. Denne lille overvægt af kvinder gør også siden egnet til cougardating.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Du skal vælge Senior.dk, hvis du ønsker en bruger på en side, der er målrettet et ældre segment, og som giver mulighed for at møde og date ældre brugere.

Besøg Siden

 


 

40plus.dk

40plus forside cougar dating

Opret dig gratis

40plus.dk er en datingside udelukkende for personer over 40. Er du selv over 40, og søger du cougars Danmark, kan siden være et godt valg. Er du under 40 og søger cougardating, er denne side ikke velegnet til dig.

Fordele og ulemper

På denne datingside mener de det seriøst, når de siger 40 plus. Det betyder, at man skal være fyldt 40 for at kunne have en bruger på siden. Det kan være fordelagtigt for nogen, mens det kan være en ulempe for andre. Sidens fordele er:

 • Mulighed for en specifik datingoplevelse med personer i en særlig aldersgruppe
 • Ligelig kønsfordeling

Ulemperne ved siden er:

 • Ingen app
 • Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Pris

Du kan oprette dig gratis på 40plus.dk og få glæde af en del af sidens funktioner. Et betalt medlemskab med adgang til alle funktioner på siden koster 169 kroner om måneden og er billigere, hvis du vælger et mere langsigtet medlemskab.

Fordeling af brugere

Kønsfordelingen bland brugerne på 40plus.dk er meget ligelig. Mens 51% af sidens brugere er kvinder, er 49% af brugerne mænd.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

Du skal vælge 40plus.dk, hvis du selv er 40 og søger en partner over 40. Er du under 40 og på udkig efter cougardating, er dette ikke siden for dig.

Besøg Siden

 


 

50plusmatch.dk

50plusmatch forside milf dating

Opret dig gratis

50plusmatch.dk er en datingside, som primært henvender sig til personer over 50. Det gør det muligt at finde danske kvinder – eller cougar dk, hvis du har mod på at oprette dig på en datingside, hvor størstedelen af brugerne er ældre end dig selv.

Fordele og ulemper

Der er en masse fordele ved 50plusmatch.dk, men som det gælder for de fleste – hvis ikke alle – datingsider, så kommer siden også med en række ulemper. Blandt fordelene er værd at nævne:

 • Mulighed for en målrettet datingoplevelse inden for en specifik aldersgruppe
 • Ligelig kønsfordeling
 • Udmærkede anmeldelser på Trustpilot
 • App

Ulemperne ved denne datingside er:

 • En meget specifik datingoplevelse hvad angår aldersgruppe, hvilket man på forhånd skal indfinde sig med

Pris

Det er gratis at oprette en bruger på 50matchplus.dk, og du kan også få glæde af en række af sidens funktioner uden at skulle betale. Du er dog begrænset med en gratis profil, hvorfor det kan være en idé at oprette et abonnement for 199 kroner om måneden eller mindre pr måned, hvis du vælger et mere langsigtet abonnement.

Fordeling af brugere

Ifølge oplysningerne fra 50matchplus.dk selv, er 54% af brugerne på siden mænd, mens 46% er kvinder. Det giver en ligelig kønsfordeling.

Hvorfor vælge 50matchplus?

Du skal vælge at oprette en bruger på 50matchplus, hvis du ønsker at blive en del af en datingside, som er relativt specifik i sin målgruppe. Her bliver du en del af en side, hvor størstedelen af brugerne er over 50, hvilket gør siden god til at finde en cougar  dk, men også farver hele datingoplevelsen.

Besøg Siden

 


Date en Cougar – Kontaktannoncer

Vil du gerne på dating med en cougar? Så BØR du læse videre.

Her kan du få et indblik i, hvad diverse danske cougars søger og hvordan en dansk cougar foretrækker dating livet og de unge mænd de skal date.

Hvad er en Cougar? En Cougar er en ældre kvinde der dater og har sex med unge mænd.

Kontakt profilen

Dansk cougar på 41 søger mand til cougar dating

Hej alle sammen.

Jeg er en cougar kvinde fra Vestsjælland (4100 Ringsted) på 41 år.

Jeg har oprettet en profil her for at se, om jeg ikke kan finde det jeg søger. Med denne profil søger jeg: ung mand parat på lidt cougar dating og måske sex?

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Kærlig hilsen Cougar_41

Kontakt profilen

Diskret cougar dating med 42 årig kvinde

Halløj.

Jeg er en kvinde fra Sønderjylland (6200 Aabenraa) på 42 år. Søger lidt frækt selskab uden mandens viden, du skal være diskret og have pli

Mon jeg kan finde, hvad jeg søger herinde ?

Med denne profil søger jeg mand eller kvinde klar til cougar dating

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver, så hurtigt som muligt.

Kærlig hilsen
Coaugaren

Kontakt profilen

Danske cougars er ikke klar på at spilde tid på dating

hey

Ny herinde!

Min smag:

Høj og gerne bredere end mig, alm flot fyr, fuld af humor og en som er med på lidt spas.

Jeg lader mig ikke styre af tiden af døgnet.

Skal vi kører til tyskland kl røv og nå det lige inden lukketid bare fordi vi ikke ku vente til dagen efter! skørt!

Gi lyd hvis du lyster. . .

Men spild ikke min tid, eller din egen, danske cougars som mig er utålmodige.
Mvh.
frknatugle
Lidt om mig
Bor i 8000 Århus, Østjylland
Jeg er en kvinde på 56 år, som søger sexpartner mand. Jeg er 170 cm høj, vejer 62 kilo, og er normal af bygning.

Kontakt profilen

Ny cougar vil have opmærksom i sengen

Hej allesammen :).

Kigger mig lidt omkring.

Søger nok mest en mand som kunne have lyst til at udleve nogen fantasier sammen med mig.

Søger en mand som er klar på at give mig fuld opmærksomhed i sengen.

Vi kan tage den dybere i besked hvis du fanger min interesse.

// eftersom jeg er ny cougar herinde og nu er nået min grænse af beskeder, så mangler jeg v.i.p - så hvis du vil have et svar så forkæl mig med v.i.p.

Lidt info:

Jeg er en kvinde på 45 år, som søger cougar dating-klar mand og kæreste klar mand.

Jeg er 180 cm høj, vejer 100 kilo, og er buttet af bygning.

Kontakt profilen

Halvung cougar

Hej hej

Jeg er en pige fra Fyn (5620 Glamsbjerg) på 52 år.

Mon jeg kan finde, hvad jeg søger herinde ?

Med denne profil søger jeg: sexpartner mand

Jeg håber at du har lyst til at skrive et brev til min cougar søgnings profil. Jeg vil forsøge at svare alle som skriver til min indbakke, så hurtigt som muligt.

Kærlig hilsen
stef6826

Kontakt profilen

Cougar på 40 søger date og fræk chat

Dette er for mig meget nyt og er derfor med med forsigtige skridt at jeg træder indenfor. Først og fremmest søger jeg nogle der er klar på at date en cougar og selfølgelig også at skrive med, måske dele lidt fantasier.

Om der skal ske mere end det kan jeg ikke love, det kommer helt an på stemning og om jeg føler lyst til at gå skridtet videre.

Lever i et dejligt forhold vi matcher bare ikke sexuelt og er begge enige i at det er ok at spise ude som gammel cougar lysten kvinde.

Glæder mig til at se hvad der kommer til at ske.

Har ikke betalt medlemskab så vil ikke kunne skrive eller svare på alle.

Kontakt profilen

Gammel cougar dating

Jeg er bifil, gift, har en travl hverdag, både på jobbet og hjemme.

Jeg har en rigtig sød veninde her fra SexHunt, Connie (hofteholder), holder virkelig meget af hende. Jeg søger meget veludrustet mand, ikke under 20 cm. Søger par hvor pigen er bifil. Er til alle former for sex. Dog ikke med dyr, børn, bæ, og den slags, men ellers alt. Er heller ikke til Klubbesøg, tænder slet ikke på det. Sex i naturen, stranden, skoven, rastepladser tænder mig samt cougar dating. Jeg vil gerne skrive til alle, men da jeg ikke er VIP, så kan jeg, desværre ikke, sorry.

DA JEG IKKE ER VIPMEDLEM, SÅ ER DET BEGRÆNSET HVAD JEG KAN, OG ISÆR SKRIVE/SVARE PÅ NÅR JEG FÅR BREVE, SÅ ER DU IKKE SELV VIPMEDLEM, SÅ LAD VÆRE MED, AT SKRIVE TIL MIG, JEG KAN IKKE SVARE TILBAGE, SORRY.

Info:
Bor i 3540 Lynge, Nordsjælland.Jeg er en kvinde på 69 år, som søger sexpartner og cougar dating klar mand. Jeg er 168 cm høj, vejer 63 kilo, og er atletisk af bygning. Jeg har udeboende børn.

Detaljer om mig:
Alder: 69 år
Højde: 168 cm
Vægt: 63 kg
Stjernetegn: Skorpionen
Hårfarve: Brunt
Øjenfarve: Blå
Ryger: Ikke ryger
Bygning: Atletisk
Partner: Gift
Børn: Udeboende
Tattoo mv: Piercet

Interresser:

 • Cafe
 • Familie
 • Film
 • Finans/økonomi
 • Fitness/styrketræning
 • Friluftsliv
 • Kæledyr
 • Politik
 • Rejser
 • Shopping

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk