Anal kugler – Bedst i test

Er i klar til at eksperimentere med anal stimulering og leg, så er anal kugler et godt sted at starte. Du finder anal kugler til både nybegynderen og eksperten og med og uden vibrationer.

Anal kuglerne er særligt gode til anal legs novicerne. Anal kædens kugler starter ud i det små, og bliver så større og større. Du kan altså altid starte med at indføre én kugle eller to, og selvfølgelig i lige det tempo du ønsker.

Vi har samlet en række forskellige anal kugler, der varierer både i størrelse og design. Hvis du læser med vil du få et godt indblik i de forskellige muligheder, anal kugler kan give dig.

Kink Analkæde med Indvendige Kugler – Bedst i test

Kink Analkæde med Indvendige Kugler

Tjek prisen her

Skal de anale lege gøres endnu mere spændende, så er anal kugler fra Kink helt klart et forsøg hver. Anal kuglerne har indvendige kugler, der skaber en fantastisk anal stimulation. Du vil blive pirret, som du aldrig er blevet det før.

Kæden har en længde på 34,3 cm hvor af 28,6 cm er indførbare. Og med en diameter på 4,4 cm er du sikret, at kuglerne vil give dig en skøn anal stimulering. Samtidig vil de indre kugler give en tyngde til anal kuglerne, så bevægelserne bliver både mere intense og pirrende. En helt ny kinky følelse.

Du vil føle en bølgende stimulering, idet kuglerne indføres én efter én. Vi anbefaler brugen af en god og vandbaseret glidecreme. Glidecremen sammen med silikonens blødhed vil sørge for en behagelig og nem indføring.

Er du blevet inspireret til at udforske, det store univers der er analsex og –legetøj, kan vi kun anbefale dig at udforske videre ved at læse vores test af anal legetøj, der giver en god introduktion, til de mange muligheder anal leg gemmer på.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Allergivenlig

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Sinful Silikone Analkæde Lang – Bedst til prisen

Sinful Silikone Analkæde Lang

Tjek prisen her

Med disse anal kugler fra Sinful kan du hurtigt og til ingen penge, opleve den intense nydelse som anal kugler kan give dig. Anal kæden er fleksible og bøjelige, og den bløde silikone gør den behagelig at indføre.

Den fem anal kugler har forskellige størrelser for en mere intens og varieret oplevelse. Anal kæden er altså et godt stykke legetøj hvis du allerede har eksperimenteret med anal stimulering, og ønsker endnu mere fantastisk nydelse.

Den største af kuglerne har en diameter på 2,8 cm. Denne størrelse vil give en mærkbar stimulering ved indførelse. Den afrundede spids er også med til at gøre indføringen lettere og mere behagelig. Ringen for enden af anal kæden sikre at du eller din partner let kan trække den ud igen.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalat- og latexfri
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Mr. B Anal kugler – Bedst til begynderen

Mr. B Anal kugler

Tjek prisen her

Er du ny, når det kommer til udforskning af analsex og –leg, så kan disse anal kugler fra Mr. B være et godt start sted. Anal kuglerne har en diameter på 3 cm, som gør dem begyndervenlige og lettere at indføre.

Hvis du som sagt er helt ny inden for sexlegetøj til anal stimulering, vil vi anbefale dig at læse vores guide til her. Du vil få en masse god viden om analsex og inspiration til forskellige produkter, der kunne være interessante.

Anal kæden er helt klassisk opbygget med en gummi snor, hvor på de fire anal kugler er placeret. Forneden er der et håndtag med plads til en finger. Denne bruges, når anal kæden skal udtages.

Du kan føre hver enkel anal kugle op én efter én i dit helt eget tempo. Når de tages ud igen vil du også få en stimulerende og ophidsende følelse.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalat- og latexfri
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anal kugler – Bedst til den øvede

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Anal kugler

Tjek prisen her

Skal de anale sexlege have et pift, er de har vibrerende anal kugler et rigtig godt bud. Anal kuglerne har en mindre kugle indvendigt, som rykker rundt og vibrerer, når du bevæger dig. Anal kuglerne virker altså vibrerende helt uden brug af batterier.

Der er 4 kugler i alt, som du kan indføre, i det tempo du ønsker. Med alle 4 anal kugler oppe vil du føle dig helt fyldt ud. Silikonen gør anal kuglernes overfløde blød og behagelig, og sammen med glidecreme bliver oplevelsen helt imminent.

Du vil også få en tube afslappende analcreme, 1 tube glidecreme og 2 stk. fingersleeves med. Du får altså en ret komplet pakke til både leg og udforskning. Er i blevet glad for den vibrerende funktion, kan vi anbefale, at kigge videre på de mange anal vibratorer, der findes – til både mænd og kvinder.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Medfølgende anal- og glidecreme samt fingersleeve

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Lust Anal Beads

Lust Anal Beads

Tjek prisen her

Vil du gerne tage din anal stimulering til det næste niveau, så er de her anal kugler fra Lust lige det, du skal have fat i. Men diameter på 4 cm er anal kuglerne for den erfarne bruger, og kan være med til at gøre legene endnu sjovere.

Anal kæden består af tre kugler, som du kan indføre én ad gangen. Når du er klar, kan du hive dem ud igen, og du vil mærke en intens anal stimulering. Hvis du trækker anal kuglerne ud lige inden klimaks, vil nydelsen blive endnu stærkere.

Er du klar på en endnu større udfordring, end du store anal kugler kunne en anal dildo måske være svaret. Der er mange størrelser og former at vælge i mellem, så du vil helt klart kunne finde en, der passer netop dig.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Vandtæt
 • Praktisk fingergreb i enden

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Anal Fantasy Elite Vibro Balls – Analkugler

 Anal Fantasy Elite Vibro Balls – Analkugler

Tjek prisen her

Skal du og din partner udforske og udvide jeres erfaring med anal stimulation. Så vil disse vibrerende anal kugler være et rigtig godt sted at starte. Anal kæden består af to anal kugler, hvori der er en mindre kugle. Når du bevæger dig med anal kuglerne oppe, vil du føle en skøn vibrerende fornemmelse.

Du får altså vibrerende anal kugler helt uden brugen af et batteri, der skal skiftes eller oplades. Samtidig så er de indre vibrerende kugler meget følsomme. Så der skal ikke meget bevægelse til før, at de begynder at summe til stort velbehag for brugeren.

Med i købet får du en afslappende creme, som vil gøre det nemmere og mere behageligt at indføre anal kuglerne. Vi kan klart anbefale at bruge denne creme, særligt hvis du er en smule ny, når det kommer til anal kugler og anal stimulering.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Anal creme og fingerkondomer medfølger
 • Praktisk fingergreb i enden

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Mystim Booty Garland Analkæde Small

Mystim Booty Garland Analkæde Small

Tjek prisen her

Med disse elektro anal kugler kan du godt forberede dig på en anal stimulering ud over det sædvanlige. Denne anal kæde fra Mystim Booty er nemlig ikke nogen helt almindelig anal kæde. Du kan tilslutte den et elektro apparat eller din trådløse Mystim Cluster Booster, hvorefter du vil føle fantastiske elektriske impulser.

Når anal kuglerne indsættes gøres det som normalt. De fire kugler indsættes i det tempo, du ønsker. Når de er på plads tilsluttes kæden, og der vil blive sendt pulserende og pirrende impulser. Hvis du ikke ønsker at tilkoble et elektro apparat, vil produktet også fungere som en helt normale anal kugler.

Du skal dog tilkøbe et elektro apparat fra Mystim eller Rimba, hvis du ønsker at mærke den fulde effekt af disse unikke anal kugler.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Mulighed for elektro impulser
 • Diameter på 3 cm

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

 

Baseks Silikone Analkæde

Baseks Silikone Analkæde

Tjek prisen her

Denne lille sag er rigtig fræk af flere grunde. Den skrig pink farve er hvert fald nok til at fange vores opmærksomhed. Men ud over farven så har den også hele 7 anal kugler, der kun bliver større og større jo længere den føres ind.

Der er altså rigtig god mulighed for at udforske dig selv eller din partner med disse anal kugler. De mange forskellige størrelser gør, at du kan starte helt i det små, og så se hvor langt du kommer. Det fine hjerteformede håndtag gør det nemt at trække kæden ud igen.

De mange anal kugler der starter meget små, og kun ender med en diameter på 2,3 cm på den bredeste, er ideel til en nybegynder inden for anal leg og stimulering.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • 7 anal kugler i små størrelser
 • Bredeste diameter 2,3 cm
 • Ftalatfri
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

 

Satisfyer Beads Silikone Analkæde

Satisfyer Beads Silikone Analkæde 

Tjek prisen her

Her får du nærmest to anal kæder for éns pris. Begge anal kæder er fremstillet i fleksibelt og blødt silikone, men har hver deres pirrende udformning. Anal kæderne har begge en afrundet spids for nemmere indføring og en løkke i enden for tryghed.

Den ene af de to anal kæder har bløde og afrundede kugler. Du får en diameter fra 1,9 cm til 3,3 cm. Den anden kæde har et diamant udformning med en pirrende overflade. Her måler diameteren fra 2 cm til 3,6 cm.

Med de to anal kæder er der altså noget for enhver smag, og er også et godt produkt at købe, hvis du ikke helt ved hvad du er til. De kan selvfølgelig begge bruges til dine frække solostunder eller sensuel par leg.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • To forskellige forme
 • Ftalat- og latexfri
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

 

Baseks Analkæde Lang

Baseks Analkæde Lang

Tjek prisen her

Skal din næste anal kæde være fleksibel og give plads til masser af leg og eksperimenter. Så er denne ekstra lange anal kæde helt sikkert noget for dig. Med hele 10 stimulerende anal kugler og en indførbar længde på 27,5 cm får du et legetøj, du virkelig kan udforske med.

Anal kuglerne kan også være en rigtig god måde at udforske dig selv eller din partner på. De starter helt i det små med en diameter på bare 0,8 cm og går op til 2,5 cm. De bestemmer altså selv, hvor mange af anal kuglerne du vil føre op.

Prøv at trække anal kuglerne ud lige inden du når klimaks. Du vil få en intens og endnu dybere orgasme. Med den lange anal kæde er det bare med at komme i gang, og få prøvet hvordan anal stimulering kan berige din eller din partners erotiske udfoldelser.

Fordele:

 • Fremstillet af PVS
 • 10 kugler i stigende størrelser
 • Ftalatfri
 • 27,5 cm der kan indføres

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Pure Anal Beads – Anal Kulor

Pure Anal Beads - Anal Kulor

Tjek prisen her

Med denne anal kæde i hånden har du et sikret greb om tingene. Den kan derfor være en god begynder anal kæde, da alle parter vil føle sig i trygge hænder. Det er også unisex anal kugler, og vil derfor kunne bruges af både mænd og kvinder.

Der er 5 forskellige kugler, der bliver større, jo dybere den kommer. Du kan altså helt selv styre hvor dyb en penetration, du ønsker. Det praktiske håndtag gør også, at du eller din partner har hel kontrol over anal kuglerne.

Er i klar til at udforske andre former for anal stimulation kunne en anal plug også være en god mulighed. Der er mange at vælge i mellem, og der er mange til nybegynderen såvel som den erfarne.

Fordele:

 • Fremstillet af gummi
 • 5 kugler i stigende størrelser
 • Længde: 18 cm

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Tantus Vibrerende Progressive Beads

Tantus Vibrerende Progressive Beads

Tjek prisen her

Disse anal kugler vil hurtigt sende til vejrs med sine vibrerende egenskaber og høje kvalitet. Anal kæden har 4 kugler, der bliver større jo dybere penetreringen er. Den mindste måler 1,6 cm mens den største er 3,5 cm. Der er altså et godt spænd i størrelserne, som giver mulighed for at udforske hvor ens grænser går.

Der er også tænkt godt og grundigt over anal kuglernes afstand. De er nemlig placeret så du får den optimale stimulering.

Køber du de vibrerende anal kugler fra Tantus får du også virkelig kvalitet for dine penge. Anal kæden er fremstillet i 1. klasse silikone fra USA, og er af en helt unik kvalitet. Du får en anal kæde der er både blød og bøjelig.

Sidst men ikke mindst, er den udstyret med en bullet forneden, der har 3 vibrationshastigheder.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk silikone
 • Ftalat- og latexfri
 • 4 kugler i stigende størrelser
 • Længde: 28 cm der kan indføres

Ulemper:

 • Manual på engelsk
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk