Sådan kommer du i gang med anal træning

Analsex kan være super dejligt, intimt og ekstremt frækt – hvis man ved, hvad man gør. Mange kvinder og mænd har dårlige erfaringer med analsex og anal stimuli, da de tidligere blot har kastet sig direkte ud i penetration eller dildoleg uden at have påbegyndt anal træning først.

Hvis du vil have mest muligt ud af dine kommende oplevelser med anal leg, stimuli og penetrering, bør du grundigt læse denne guide og forsøge dig frem med anal træning for begyndere, letøvede og erfarne. Denne artikel vil guide dig igennem træningen trin for trin og anbefale forskellige produkter du kan bruge til din træning.

Vil du ikke læse hele guiden men bare have den MEGET KORTE VERSION?

Her er punkt-opstilling med guiden til anal træning i forskellige steps:
 1. For begyndere:
 2. For let øvede:
 3. Næste skridt:
  • Til dem der har overstået den anale træning og mangler udfordringer
  • Her anbefales denne inspirationsbox til næste skridt indenfor analsex

 

For begyndere – kom trygt og sikker i gang med anal træning

dame i undertøj på seng

Det første, du skal gøre før du overhovedet påbegynder din frække anale sexoplevelse er, at forsøge dig med en enkelt finger, der er smurt godt ind i glidecreme. Dette er for at se, om du overhovedet bryder dig om anal stimuli og for at se, hvordan din ringmuskel tager imod pres udefra.

At bruge fingrene i første omgang er samtidig et trick, du bør huske, da dette også kan virke som målestoksforhold, når du senere begynder at se dig om efter forskellige former for butt plugs, analdildoer og naturligvis i forhold til penetration.

Når det handler om anal stimuli og udvidelse af ringmusklen, skal man være forsigtig og bruge masser af glidecreme. Man kan godt komme til at gøre skade på sin ringmuskel og det nederste af tarmkanalen, hvis man går for hurtigt frem og glemmer, at denne kropsåbning ikke selv leverer smøremiddel som f.eks. både skeden og penis gør.

 

Hvad du bør investere i som begynder

Du kan med fordel starte stille ud med at købe Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide. Dette er ideelt til alle begyndere. Sættet indeholder en anal douche, som skal bruges for at sikre, at området lige indenfor ringmusklen er rent, og en lille butt plug med diameter på 2,2 cm, hvilket svarer til omkredsen af en finger.

Sættet har også relax spray som skal bruges til at stimulere ringmusklen til at slappe lidt mere af, hvilket gør indføring af fingre og butt plug mere behagelig. Derudover får du også en vandbaseret glidecreme med i pakken, samt en guide der beskriver de forskellige produkter og deres brug.

Når du har brugt dette sæt i noget tid og føler det nemt og behageligt at indføre den lille butt plug, kan du udvide dit sortiment med et Sinful Sailor Triple Butt Plug Sæt. Dette sæt består af tre forskellige butt plugs, der i deres design og størrelse er perfekt egnet til de første små udvidelser af numsen og ringmusklen.

Sættet indeholder en lille butt plug Ø2,1 cm, en mellem butt plug med Ø2,5 cm og en mellemstor butt plug med Ø3,2 cm. Indføringslængden af disse tre vil også gradvist blive større, hvoraf den mindste er 7,4 cm og den største er hele 11 cm.

 

 

Letøvet i anal træning – hvad så nu?

Kvinde der får orgasme via anal

Når man påbegynder sin anal træning skal man være tålmodig og være villig til at tage den tid, som ting tager. Mange går for hurtigt frem, da de tror at man kan gå direkte fra en lille butt-plug til analt samleje på samme aften.

Sådan forholder det sig dog ikke, hvis man gerne vil have, at oplevelsen bliver god, intim, behagelig og fræk. Du bør først skifte til en større udvidelse af anus, når du kan holde ud at have din butt plug indført i mere end 2-3 timer ad gangen.

Som tommelfingerregel bør du vælge en udvidelse med yderligere 2,5 – 3 cm i længden og 0,5 – 1 cm i diameter, hver eneste gang du skal gå en størrelse op. Dette vil sikre dig en sikker og stabil fremgang i din anale træning, uden at du vil opleve smerter og ubehag.

Det anbefales også at du ikke straks udskifter dine begynder butt plugs med anale dildoer. Dette skyldes, at der er stor forskel på, at en plug glider stille og rolig ind bid for bid og til sidst ender med at sidde i spænd, og en analdildo, hvor du skal presse og lave små stød for at indføre den. Derudover er analdildoer oftest også længere end butt plugs og har ikke samme forskel på diameteren, hvilket ikke strækker ringmusklen og den nedre tarm på samme måde.

 

Disse produkter egner sig særligt til anal træning for letøvede

Som tidligere nævnt bør du ikke gå direkte fra begynder plugs til analdildoer. Derfor anbefales det, at du køber Sinful Anal Træning Sæt Silikone. Dette sæt indeholder også 3 butt plugs med et aflangt design, men hvor du stadig oplever at blive udvidet gradvist indtil de sidste centimeter af produktet, hvor udvidelsen af konstant.

Sættet har følgende størrelser:

 • Ø 2,9 cm x 11 cm
 • Ø 3,6 cm x 11,5 cm
 • Ø 4,7 cm x 13 cm

Sættet egnet sig perfekt til letøvede brugere. Det vil vænne dig og din ringmuskel til brede og længere udvidelser.

Du kan med fordel også forsøge dig med et Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt. Dette indeholder ligesom det første tre forskellige plugs, der gradvist vil øge spændingen på din ringmuskel og det nedre af tarmen.

Dette sæt har følgende størrelser:

 • Ø 2,5 cm x 7,5 cm
 • Ø 4 cm x 11 cm
 • Ø 4,5 cm x 12 cm

BumBum sættet egner sig bedst til dig, der gerne vil hurtigt videre med din anale træning, men som ind imellem også stadig bruger fingrene til anal stimuli under sex. En af de helt store fordele, når man bruger butt plugs til anal træning er, at disse kan indføres umiddelbart før samleje.

På denne måde kan din partner også nemmere tage del i din anal træning og derved opnå indsigt i, hvor meget der egentlig kræves før han kan begynde at penetrere dig med sin egen penis. Mange mænd tænder på analsex, og vil derfor hurtigt i gang – men går det for stærkt, vil det medføre stort ubehag, smerter, rifter, blødninger og endda ødelæggelse af ringmusklens sammentrækningskraft.

 

 

Sidste skridt i din anal træning før du er klar til analt samleje

Når din ringmuskel og anus er udvidet til omkring 4-4,5 cm er du næsten klar til analt samleje og penetration med din partners penis – dét I begge har ventet så længe på. Dog er der lige et sidste skridt I bør tage, inden I springer direkte ud i analsexens forunderlige og utroligt erotiske verden.

Med et Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide i hånden, kan I påbegynde den sidste træningsrunde, før din numse er klar til din partners penis. Dette produkt er udvidelsen af det allerførste, der blev beskrevet i denne guide.

Sættet indeholder:

 • Vibrerende anal plug Ø2,5 c, x 10 cm
 • Analkæde Ø2,4 cm x 15 cm
 • Analdildo Ø2,3 cm x 11,5 cm
 • Anal glidecreme (vandbaseret)

Men hvorfor skal I pludselig gå ned på en mindre diameter end med jeres letøvede butt plugs? Svaret er såre simpelt – når der er tale om anal penetrering og de klassiske ind-og-ud bevægelser, lægges der et større pres på ringmusklen og det nedre af tarmkanalen.

Derfor bør man gå lidt ned i diameter for at sikre sig, at presset mod ringmusklen ikke er for stort, når det konstant skal ’irriteres’ med bevægelse, modsat dens vanlige buttplug-kammerat, der kun skal indføres og derefter sidde stille.

I kan med fordel starte med at indføre buttpluggen fra dette sæt, da den vibrerende fornemmelse vil være helt ny for både dig som bærer og din partner som passiv modtager, hvis denne bruges under almindeligt samleje.

 

 

Klar – parat – start! Gode tips til dejlig analsex

Når du føler dig klar til at modtage din partners penis i et analt samleje, bør I først bruge én af jeres nu mange former for analt sexlegetøj. Dette skyldes naturligvis, at ringmusklen vil trække sig sammen efter hver gang den har været udvidet.

I kan med fordel indsætte en butt plug eller bruge analkæden under forspillet, så du er helt klar og afslappet omkring situationen. Husk altid at have tålmodighed, da en normalstørrelse penis har en lidt større diameter end det sexlegetøj, der er beskrevet i denne guide.

Brug altid store mængder af glidecreme undervejs – både under anal træning og senere under analt samleje. Brug altid en vandbaseret glidecreme eller kokosolie, da silikonebaserede glidecremer kan skade sexlegetøj fremstillet af silikone. Bruger I kondom, skal I også sikre jer, at jeres glidecreme er kompatibel med kondomet.

Forsøg jer med forskellige stillinger – nogle finder det mest behageligt at udføre analsex i doggystyle, andre vil hellere ligge på maven, nogle helt tredje har det bedst på siden med et ben let løftet. Prøv jer frem og find de stillinger I synes bedst om.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk