Sugardating: De bedste dating sider

Vil du gerne finde den bedste sugardating side i Danmark?

Vi har hvertfald undersøgt, hvilke der er bedst – både for sugardaddy og sugarbabe.

Så uanset om du er en ung, lækker kvinde, der søger en rig mand. Eller omvendt.

Så finder du det på enten VictoriaMilan.dk eller RichMeetBeautiful.

Begge er sider, der er tilegnet 100% til sugardating.

Vi kan derfor klart anbefale dem, hvis du ønsker at komme i gang med sugardating. Eller bare har brug for en ny platform at finde en sugardaddy eller sugarbabe på.

 

RichMeetBeautiful – det perfekte sted at starte sugardating

sugardating på richmeet beautiful

Prøv sugardating hos RichMeetBeautiful

På RichMeetBeautiful.com kan man for alvor komme i gang med sugardating i et miljø. Der er trygt, sikkert og afprøvet af hundredvis af andre. Denne hjemmeside henvender sig til alle voksne mænd og kvinder over 18 år, der ønsker at møde en sugardaddy, sugarmama, sugarbaby eller et boytoy.

På denne hjemmeside handler det ikke kun om at være rig i en økonomisk forstand, det handler også om at blive rig på oplevelser og erfaringer i livet, hvilket man bliver i et sugardatingforhold.

Fordele ved RichMeetBeautiful:

 • Medlemmerne er åbne, ærlige og direkte ift. Deres ønsker
 • Sugardating er central-emnet på hjemmesiden
 • Okay billigt medlemskab med gratis prøveperiode
 • Manuelt verificerede profiler – ingen falsknere
 • Eventyr, oplevelser, forkælelse og fornøjelser er lige om hjørnet

 


 

Find en Sugardate på Victoria Milan

sugardating victoriamilan

Prøv sugardating hos Victoria Milan

Internettet bugner af muligheder for at finde en sugardaddy, sugarmama, sugarbaby eller et boy toy. Der findes mange forskellige datingsider. Der har specialiseret sig i denne helt specielle form for dating, da efterspørgslen efter trygge datingomgivelser stiger. Victoria Milan er den førende i denne genre.

På Victoria Milan skal du ikke frygte at finde en partner, der ikke er seriøs, reel og ærlig omkring hvem de er. Denne hjemmeside sætter deres forbrugeres sikkerhed og velvære i højsædet, hvorfor der er mange ting. Man skal gøre før ens profil kan godkendes. Bl.a. får du billedidentifikation samt muligheden for at brugerne linker deres datingprofil til deres sociale medier såsom Facebook. LinkedIn osv.

Fordele ved at vælge Victoria Milan;

 • Mere end 230.000 danske profiler
 • Mere end 1,3 mio. brugere på verdensplan
 • Gratis profiler til kvinder
 • Det primære fokus ligger på flirt og affærer
 • Høj sikkerhed = færre falske profiler
 • Mulighed for at søge efter sugardate-forhold
 • Stor aldersforskel på brugere i alderen 18+
 • Sex er i højsædet hos min. 70% af brugerne

Ulemper ved Victoria Milan;

 • Forholdet mellem mandlige og kvindelige brugere er 3/1
 • Dyrt abonnement for mænd
 • Usikkerhed omkring antallet af aktive profiler kontra antallet af profiler

 


 

Sugardating.dk – Meget ny sugardating side?

Screenshot af sugardating dk

Sugardating.dk er en dansk sugardating side.

Umiddelbart ser den meget ny ud! Den har f.eks. kun 2 Trustpilot anmeldelser. De giver begge indtryk af en side med flaske profiler.

Typisk er det dog dem der er mest utilfredse som råber højest på Trustpilot. Så måske siden bare er meget meget ny og lige skal finde nogle brugere.

Vi følger med, men anbefaler ikke for indeværende at oprette sig her. Både på baggrund af anmeldelserne og det noget usikre IT-mæssige udseende denne sugardating side udsender ved designet på siden.

 

Sugarfar.dk

Sugarfar dk

Sugardar er en relativt simpel og nem tilgængelig side.

Igen er her dog tale om en side, men kun én enkelt trustpilot anmeldelse tilgængelig.

Det vidner igen om, at siden hverken er særlig populær eller god.

Virksomheden bag sugarfar er startet i 2017 af Shakib Ba-Ali.

Det er en enkeltmandsvirksomhed og virker til at være et relativt småt foretagende.

 

Sugardaters.dk

Sugardaters
Sugardaters virker til, at være én af de største sugardating sider.

Det virker dog til, at de er relativt internationale og måske derfor ikke er så god en side til sugardating i Danmark.

Der er en enkelt sugarbabe som anmeldelser den som en god side til sugardating.

Nogle enkelte sure anmeldelser fordi siden mangler opdateringer.

Men overordnet virker siden til at fungere godt for alle.

 

Sweetsugar.dk

Sweetsugar
Sweetsugar er den sidste sugardating side vi kan finde.

Nok af gode grunde. For den virker bare til, at være lidt død.

Den har kun én enkelt anmeldelse på Trustpilot.

De beskriver det som en matchmaking side mellem sugar girls og sugar daddies.

Formentligt kan du godt finde nogle derinde. Men vi ville anbefale andre.

 

Hvad er sugardating?

I løbet af det seneste årti er sugardating blevet meget populært i både udlandet og i Danmark. Sugardating er for mange noget nyt og spændende, der skal afprøves for at teste sine egne grænser, have det sjovt og møde nye og spændende mennesker. For mig er en af de bedste sider scornu.dk.

Denne specielle form for dating, er i løbet af de sidste år blevet udfoldet og udforsket af mange villige mennesker, der søger noget specielt i deres liv. Når man sugardater kan man gøre det på utallige måder, da alle mennesker er forskellige. For at et datingliv kan klassificeres under begrebet, skal der dog være tale om to voksne mennesker, hvorimellem der er en aldersforskel.

Oftest hører man om sugardaddys, dog er sugarmamas også begyndt at vise sig i miljøet. Disse er den ældre part af sugarforholdet, der står for at forkæle deres yngre partner med gaver i form af rejser, tøj, studiebøger, biografture, cafébesøg og andre materielle goder. Der må ikke være tale om direkte pengegaver, da dette er i strid med de uskrevne regler for sugardating.

Dernæst findes der i forholdet sugarbabes eller boy toys, der er den yngre part i forholdet. Disse skal blot fungere som sociale partnere i den ældres liv og hverdag. Oftest er der tale om sugardating i forbindelse med social-økonomiske forhold, dog ses der også mange forhold, der har en vis procentdel af intimitet og endda sex involveret.

 

 

Sukkersød dating er ikke blot en mulighed for at få materielle goder

Langt de fleste unge tiltrækkes af denne specielle datingform grundet de mange materielle goder. Man ender med at kunne stable i skabet i løbet af et sådant forhold. Dog er de mange gaver og accessories ikke den eneste grund til, at flere og flere vælger at bruge sugardating.

Pige der sidder og chatter med sugardaddy

Da selve essensen af dating baserer på det sociale menneske, er der mange unge, ældre og endda gamle mennesker. Der vælger denne form for sukkersøde oplevelser for at møde nye mennesker, som man måske ikke ville snakke med ellers.

Sugardating er en mulighed, hvorpå en 60-årig igen kan opleve, hvordan livet og hverdagen er, når man kun er i starten af tyverne. Omvendt kan de unge brugere få et indblik i noget af den livserfaring som man kun kan få med tiden og kan give videre grundet grundig refleksion.

Der findes mange sociale aspekter i sugardates, og man kan sagtens mødes i fuld offentlighed selvom der er en aldersforskel på 20 år eller mere. Da venskaber nu om dage dannes på tværs af alder på arbejdsmarkedet. Du kan altså sagtens lade dig invitere på restaurant eller café af din sugardaddy uden at andre kigger skævt til jer.

Sugardaddy og sugarmama – dine forpligtelser i forholdet

Der findes mange grunde til, at man vælger et sugardatingforhold. For nogle er der tale om en lyst til at forkæle og gøre noget godt for andre, der måske har haft en hård medfart i livet og trænger til lidt kærlighed og omsorg. I disse tilfælde er der typisk tale om en ufuldkommenhed i et forældrepræget forhold som mor/søn, far/datter, far/søn eller mor/datter. Der kan f.eks. være tale om en kvinde, der ikke har kunnet få børn selv, eller som trænger til en ny ”unge”, efter deres egne er fløjet fra reden.

Der kan også være tale om et mere intimpræget sugardatingforhold, hvor man som ’den gamle’, ønsker at genopleve ungdommens glæder og seksualitet. Når man indleder denne form for forhold, er det vigtigt at man kender grænseskellet mellem prostitution og sugardating, da man ikke køber sig til sex og små intime dates, men kan give gaver og have en kildrende forventning om at ens partner viser taknemmelighed på en mere seksuel måde.

Denne rolle i forholdet kræver, at man kan forholde sig til sin partners øvrige liv. Der må ikke være jalousi involveret, når man kører sugardatingforhold. Da man ikke ejer den anden person eller på nogen måde binder sig følelsesmæssigt.

mand overrasker sugardate

Sugarbaby og boy toy – hvad forventes der af dig?

Mange unge tror, at et sugardatingforhold kun handler om at klæde sig af og vise hengivenhed for de gaver man modtager, med sin krop. Der ligger dog meget mere i et sugardatingforhold end hvad øjet lige kan se. Derfor er det vigtigt, at du som sugarbaby eller boy toy, fra starten er ærlig i din profil om. Hvad du ønsker og hvad du er villig til i forholdet.

Nogle partnere ønsker måske mere af dig, end du er villig til at give, derfor skal du huske på, at det altid er dit eget ansvar at sige fra overfor ting, som du ikke føler at du er klar til. Når du indleder dig på et forhold af denne kaliber, er din vigtigste opgave at lære af din partner og være social i forskellige sammenhænge.

For langt de fleste boy toys vedkommende handler sugardating delvist om at deltage som date til fester, arrangementer, middage og andre sociale udflugter. Hvor din sugarmama har brug for at vise social status. Der er naturligvis også en del kvinder, der gerne vil have sex med yngre mænd. Hvorfor du selv må gøre op med dine egne fantasier og drømme.

Grib muligheden for at virkeliggøre dine frækkeste fantasier

Vi lever i en hverdag. Hvor det er muligt at efterfølge de fleste af sine frækkeste fantasier uden at andre ser skævt til én, eller at man føler sig som et perverst menneske. Sugardating er en mulighed, hvor man kan få lov at bryde med det standardiserede grænseskel for alder i et forhold.

Det er sjældent, at man hører om rigtige kæresteforhold, hvor der er en aldersforskel på 15 år eller mere mellem de to parter. Med denne form for dating. Kan du få lov at prøve kræfter med én, der er 20, 35 eller 70 år ældre end dig selv.

Ved at blive sugardaddy til en ung kvinde på 18-20 år, kan man få opfyldt sine drømme om at have et seksuelt forhold, der passer med ens frækkeste fantasier. Er kvinden nysgerrig på dine seksuelle fantasier og hun fra starten selv har givet udtryk for at have et intimt sugarforhold. Kan du med fordel give hende nogle frække kostumer i gaver som hun kan tage på når i ses.

Dette er den perfekte måde at udleve fantasier om at knalde en skolepige, stuepigen, sygeplejersken eller andre stærke og frække kvindelige roller. Udover den seksuelle erfaring giver du derved ikke kun kvinden nogle frække kostumer. Du giver hende måske også muligheden for at købe nogle lækre nye støvler, frækt undertøj eller andet, som hun har ønsket sig længe.

Kend forskel på markedsøkonomi og gaveøkonomi

Lad os for alvor slå en ting fast: sugardating er ikke prostitution!
Der har i mange år været en heftig debat om emnet og dets grænser og grænseværdier. Men der er kommet et ekstra begreb, der dækker sugardating – gråzoneprostitution.

For at denne definition er kommet til verden. Har man været nødt til at kigge på forskellene mellem datingformen og prostitution. Det hele handler i bund og grund om økonomi. Da det er en væsentlig faktor i begge forhold.

Markedsøkonomi er den faktor, der har størst økonomisk betydning i forbindelse med prostitution. Da det handler om at fastsætte en specifik pris for den service eller ydelse, der bliver givet. I forbindelse med sugar dating taler man dog om gaveøkonomi. Da der her ikke bliver specificeret, hvilken ydelse man får for en given gave.

Dette betyder dog også, at man som gavegiver eller sugardaddy, ikke kan forvente nogen modydelse til de gaver man får – andet end ’tak’ naturligvis. Det er derfor vigtigt, at man er fuldt ud indforstået med, at man ikke kan forvente andet end taknemmelighed. Når man indleder et sådant forhold som sugardating kan give.

I dét sekund, man begynder at tale om at man ønsker noget specielt for en gave man giver, som f.eks. at sige at man gerne vil have analsex mod en weekendrejse til London. Er der tale om markedsøkonomi og prostitution, der er ulovligt i Danmark.

Hvem bruger denne datingform?

Studier i udlandet og herhjemme har vist, at det primært er de socialt udsatte unge. Der melder sig ind i kampen om denne datingform. Dette skyldes oftest at de er på et sted i deres liv, hvor deres indtægt ikke matcher behovet for at komme ud i weekenderne, gå på café med vennerne, købe det tøj og elektronik som de ønsker sig og lignende.

Dog kan de socialt udsatte unge også være tiltrukket af dette datingmiljø grundet en fejl eller mangel i deres opvækst. En fraværende forælder, kan være det basisgrundlag, der lokker de unge til at finde bekræftelse hos andre, der er alderssvarende med forældrene.

sugarpar på date

Man bør dog ikke skære alle over én kam, da andre studier viser, at mange unge. Der har styr på uddannelse, studiejob og økonomi også viser sig i sugarmiljøet. Man bør ikke se på de unge mænd og kvinder i sugardating som ’stakkels’ eller ’ofre’, naturligvis er der undtagelser. Hvor en ung kvinde eller mand har oplevet at deres personlige grænser blev overtrådt. Eller at et nej blev overhørt eller direkte ignoreret. I disse tilfælde er der typisk tale om en magtdemonstration eller en voldtægt. Der bør anmeldes til politiet.

Dog kan man ved at bruge de store datingsider undgå disse former for magtberøvelse. Da der stilles forskellige krav til persondata, billedlegitimation og andre ting. Der gør det nærmest umuligt at gemme sig bag en falsk profil.

Bagsiden af sugardating – hvad skal du passe på?

Inden man begiver sig ud i miljøet omkring sugardates. Skal man kende sig selv og sine grænser godt. Det nytter ikke, at man bare kaster sig ud i det og tager det som det kommer. På denne måde kan du ende med at blive uvenner med din sugardaddy eller sugarmama. Hvis de føler at du ikke har været åben og ærlig fra starten.

Der er nogle mennesker, der oplever et psykisk traume som efterdønning af at have sugardatet. Disse traumer kommer dog oftest i forbindelse med, at grænselinjerne i forholdet ikke har været tydelige nok således, at man undervejs har tabt sig selv.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk