Spider gag – Bedst i test

Vi har samlet et udvalg af spider gags og andre mouth gags, der kan være med til at gøre BDSM-legene endnu frækkere. Mange spider gags er for de mere erfarne typer, men en spider gag kan også være en spændende tilføjelse, hvis i allerede har våget jer ud i leg med bondage.

Det kan være vildt frækt at udforske og eksperimentere med nye legetøj, og vi er sikre på, at en spider gag vil være en interessant fetish produkt til jeres samling.

Til forskel fra de måske mere kendte gag-balls lader en spider gag munden være fri. Der er altså mulighed for masser af kinky oral leg. Samtidig bevarer du en egenskab, som mange er glade for ved gag-balls. Nemlig, at de gør, at den der bærer den, ikke kan tale. Med en spider gag vil du heller ikke kunne tale. Men du vil dog, kunne komme med frække støn og sensuelle lyde.

Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med gag-balls, er vi sikre på, at en spider gag kun vil begejstre og opstemme legene yderligere. Der kan helt sikkert også være fordele ved at skifte mellem den klassiske gag-ball og en spider gag, der har nogle lidt andre muligheder.

Hvis du læser med her, vil du blive introduceret til forskellige slags spider gag. Du vil også kunne læse om hvilke fordele og ulemper, de forskellige produkter kan have.

Luksus Spider Mouth Gag

Luksus Spider Mouth Gag

Tjek prisen her

Skal din næste spider gag være af ekstra lækker kvalitet. Så er denne luksus spider mouth gag særdeles velegnet. Den er til dig her erfaring med at bruge mouth gags eller spider gags. Det unikke ved denne spider gag er, at den del som du skal have i munden, er udformet som en O-ring.

Det vigtige er jo så, at din partner kan passe ind i denne O-ring, der har en diameter på 5,3 cm. Så husk lige at måle op før i trykker læg i indkøbskurv. Den O-formet munddel sidder bag ved tænderne, så den kan ikke falde ud.

Når i bruger denne spider gag, er der massere af muligheder for at lege med jeres roller som den dominerende og submissive. På ringen er der nemlig monteret fire metalstav, der går mod mundens åbning. Metalstængerne gør at munden holdes åben, og at der altså er fri adgang til alt den leg man kunne ønske sig.

Spider gagen sidder ast ved hjælp af en rem, som går om bag ved hovedet. Du kan justere remmen, så den passer, og den kan gå op til en omkreds på 56 cm. Der er hvis det bliver nødvendigt, også plads til at du selv kan lave flere huller.

Fordele:

 • Fremstillet af kunstlæder og metal
 • Justerbar rem
 • God kvalitet
 • Lækkert design

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Indre omkreds på 4,1 cm

 

Cat Mouth Gag i Stål med Strop

Cat Mouth Gag i Stål med Strop

Tjek prisen her

Med en spider gag har partneren fri adgang til bærerens mund. Samtidig med at bæreren ikke kan tale eller lukke munden. Der er altså rig mulighed for at ydmyge og dominere bæreren på den dejligste og frækkeste måde.

Brugen af en spider gag som denne er bedst beregnet til de erfarne, når det kommer til brugen af gags og BDSM-leg. Men er du en erfaren dame eller herre, når det kommer til den kinky magt leg, så vil du elske de muligheder, denne spider gag giver dig.

Denne spider gag er udstyret med et O-formet hul, så der er fri passage til partneren, uden at bæreren har mulighed for at lukke munden. Ringen er placeret bagved tænderne, så den bliver, hvor den skal være. Derudover er der fire metalstave, som sikre at den sidder tæt mod bærerens ansigt. De fire stave gør også, at det O-formet mundstykke ikke ryger længere ind i munden.

Du spænder spider gagen fast ved hjælp af en rem, som er justerbar. Remmen kan passe en omkreds på op til 58 cm. Der er også plads til, at du kan lave ekstra huller, hvis det skulle blive nødvendigt.

Fordele:

 • Fremstillet af kunstlæder og metal
 • Justerbar rem
 • God kvalitet

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Indre omkreds på 4,5 cm

 

Fetish Fantasy Gold Spider Gag

Fetish Fantasy Gold Spider Gag

Tjek prisen her

De seksuelle fetish lege med dominans og underkastelse vil kun blive endnu mere spændende og heftige med tilføjelsen af denne spider gag. Placer denne gag i den underkastede mund og den dominerende vil have fri adgang.

En spider gag giver dig en unik mulighed for at have kontrol over den underkastede, som ved en normal gag. Men hvor du med en spider gag samtidig også har adgang den underkastedes mund og tunge. En oplagt mulighed til oral leg og nydelse.

Det spændende og flotte design er indbydende, og mange synes også, at en spider gag ser mindre skræmmende ud en for eksempel en dildo gag. Spider gagen giver også rig mulighed for at kombiner jeres sexlege med andre fetishprodukter. Ved at kombinere flere legetøj er der chance for en særlig stimulerende og nydelsesrig oplevelse.

For nogle kan en spider gag som denne også være et bedre sted at starte, når det kommer til gag-legetøj, da den ikke dækker for munden. Uanset om man er nybegynder eller erfaren, når det kommer til BDSM-lege, så vil det her hvert fald være en spændende tilføjelse til legene.

Fordele:

 • Fremstillet af metal og uægte krokodilleskindslæder
 • Justerbar rem
 • Til øvede såvel som nybegyndere

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Indre omkreds på 3,81 cm

 

Whitehead Gag i Stål

Whitehead Gag i Stål

Tjek prisen her

Her i en fræk drøm om at lege tandlæge og patient, når BDSM-legene skal igang, så er her et fantastisk legetøj, til netop at udleve denne fantasi. Denne spider gag er en autentisk model af dem som mundkirurger og tandlæger bruger på deres patienter. Spider gagen holder munden åben og i den dominerende parts fulde kontrol.

Spider gagen kan indstilles, så ”patientens” mund er så åben som du ønsker det. Åbningen kan indstilles så den er fra 2,5 cm og helt op til 7 cm. Der skulle altså være gode muligheder for at lege med denne åbning, lige præcis som du har lyst til.

Du indstiller nemt gagen. Du skal blot trykke de to metal stænger indad, og derefter sætte gagen i det hak, der giver den åbning du ønsker. Muligheden for at justere spider gagens åbning, gør også at man kan starte mere stille ud, med en mindre åbning. Efter noget tilvænning kan man åbne mere op.

Spider gagen spændes fast med et metalspænde, der er samlet bag på hovedet af to læderstropper. Du kan indstille den i 6 huller, og du kan også selv tilføje ekstra huller hvis det skulle blive nødvendigt. Med de eksisterende huller har du en omkreds fra 50,5 cm til 60,5 cm.

Fordele:

 • Fremstillet af metal og læder
 • Justerbar rem
 • Til de erfarne

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Pipedream Spider Gag

Pipedream Spider Gag

Tjek prisen her

Har du en åbenmundet partner, der i jeres næste omgang BDSM-leg skal straffes, så er denne spider gag helt perfekt. Gagen vil gøre din partner endnu mere åbenmundet, dog uden at han eller hun vil kunne tale. Samtidig giver denne spider gag dig også muligheden for at være kreativ med den åbning, der vil komme frem.

Det rå udtryk som designet bærer præg af er ophidsende og frækt, vil hurtigt få jer begge i humøret til at give jer hen til den frække leg.

Når i bruger gagen, vil bærerens mund, blive holdt åben er den O-formet munddel og kun gøre det muligt for denne at give små støn og lyde fra sig. Han eller hun vil være helt i den dominerendes magt. Dette vil særligt være tilfældet hvis i vælger at kombinere gagen med andet udstyr som for eksempel håndjern eller kæder.

I bruger gagen ved at sætte ringen ind bag tænderne. Tungen skal ligge oven på ringen, så den er fri til at tilfredsstille. Luk remmene så gagen sidder fast, men ikke så hårdt at den strammer. Nu er munden klar til at tage imod.

Fordele:

 • Fremstillet af stål og læder
 • Justerbar rem
 • Til de erfarne

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Indre omkreds på 4 cm

 

Kink Jennings Dental Gag

Kink Jennings Dental Gag

Tjek prisen her

Skal de frække BDSM-lege spices ekstra op med et twist, så er denne autentiske gag fra Kink Jennings et godt valg. Skab en kinky leg med gagen som er magen til dem, som mundkirurger og tandlæger bruger på deres patienter. Gagen sørger for, at patienten holder munden åben, og at det er til at komme til. Gagen kan gøre præcis dette for dig hjemme i soveværelset.

Spider gagen er med til at aflaste kæbeledene, så du undgår, at skulle have pause midt i det hele. Samtidig sikrer den, at din patient ikke kan lukke munden under hele proceduren. Det er dig, der bestemmer hvornår han eller hun har fået nok.

Du vil nemt, kunne justere på gagen, uden at skulle skrue eller spænde noget. Du indstiller den til den åbning, du gerne vil have. Den kan åbnes op til max 3,2 cm.

En gag som denne vil vi nok mest anbefale til de erfarne, når det kommer til fetishleg og SM. Har du prøvet en lignende gag, vil denne her ikke virke så skræmmende, og du vil kunne nyde de muligheder, den giver dig og din partner, når i skal lege med dominans og underkastelse.

Fordele:

 • Fremstillet af medicinsk stål
 • Justerbar rem
 • Brede: 14 cm
 • Til de erfarne

Ulemper:

 • Ingen manual
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk