Sexlegetøj til begyndere – det skal du vide

Hvis du er på udkig efter viden om sexlegetøj for begyndere, er du havnet det rette sted. Markedet for sexlegetøj kan ved første øjekast virke stort og uoverskueligt, og det kan være rigtig svært at finde ud af, hvor du skal starte. Har vi ret?

Du får her et overblik over, og den basale viden om, sexlegetøj for begyndere. Er du klar til at træde ind i sexlegetøjets frække univers, hvor nydelse og leg går hånd i hånd? Med denne mini-guide vil du få viden om sexlegetøj for begyndere og blive udrustet til at vælge dine første køb på de erotiske webshops.

Sexlegetøj for begyndere – onaniprodukter

Den første kategori vi vil præsentere dig for, handler om de populære onaniprodukter, som både findes til mænd og kvinder. Denne type sexlegetøj har til formål at optimere en onani eller handjob oplevelse, men kan altså også bruges til at krydre forspillet op sammen med en partner. Onaniprodukter kommer i sindssygt mange varianter og derfor vil vi blot give dig overordnet information om denne type sexlegetøj for begyndere.

Onaniprodukt til hende

En af de mest almindelige former for onaniprodukter for kvinder er en dildo. En dildo er det helt perfekte stykke sexlegetøj for begyndere, da den både er enkel at bruge og giver dejlig nydelse. Du kan få dildoer i mange varianter: Store og små, med og uden vibrationer, naturtro eller mere diskrete, i alle farver og med en masse forskellige features. Dildoen kan både bruges til at jagte skede orgasmer, G-punkts orgasmer, multiorgasmer eller klitorisorgasmer – men hvis du går efter sidstnævnte orgasme, er det bedre at du tager et kig på de fantastiske klitorisvibratorer.

Klitorisorgasmen er den nemmeste orgasmer, for kvinder at opnå. Derfor er det også oplagt for dig, der er på udkig efter sexlegetøj for begyndere, at tage et kig på netop denne type sexlegetøj til kvinder. Denne type sexlegetøj kommer også i en masse varianter i et hav af forskellige designs. Hvis du er på udkig efter sexlegetøj til kvinder for begyndere, kan du prøve at tjekke en bullet klitorisvibrator ud, som er simpel at betjene og samtidig giver skønne orgasmer. Køb gerne en vandbaseret glidecreme, når du køber disse typer af sexlegetøj, som vil gøre oplevelsen endnu bedre.

Onaniprodukt til ham

Sexlegetøj for begyndere kan også inkludere onaniprodukter til ham, som enten kan bruges alene eller sammen med en partner. En af de mest populære former for sexlegetøj til ham er penis sleeves, som er et slags ”rør,” som bruges til at give handjobs med.

Disse er både nemme at anvende alene eller med en partner. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere omfattende sexlegetøj for begyndere, kan du med fordel tjekke de populære fleshlight ud, som oftest består af et hårdt etui, der giver et godt greb, med et blød penis sleeve indeni. Mange fleshlights er nemmere at anvende alene, da de er lidt større og mere omfattende end penis sleeves. Begge disse stykker sexlegetøj tager onani eller handjob oplevelsen til nye højder og er ideelle for dig, der er på udkig efter effektivt sexlegetøj for begyndere.

Du kan for eksempel kigge efter mærkerne Tenga, Fleshlight eller Satisfyer, som er nogle af de stærkeste i gamet. Hvis du er frisk på at eksperimentere med prostata stimulation, kan du også kigge hen mod de populære anale vibratorer til mænd, som ofte er designet til at ramme din prostata og sende dig i himlen. Husk at købe en vandbaseret glidecreme til dine onaniprodukter og analt sexlegetøj, som går oplevelsen mere våd og glidende.

Sexlegetøj for begyndere – parprodukter                                 

Den anden kategori, vi vil præsentere dig for, er par sexlegetøj for begyndere. Et godt sted at starte blandt de mange parprodukter er med penisring. Sådan en sag kan nemlig noget, og er både populært sexlegetøj for begyndere og de øvede. Penisringen holder nemlig blodstrømmen i penissen, hvilket får ham til at holde en stivere erektion og holde længere inden klimaks. Penisingen kommer både som en ganske enkel gummiring, som vi vil anbefale nybegynderen med sexlegetøj at prøve, men de kommer også i mange former samt med og uden vibration.

Et andet solidt stykke sexlegetøj for begyndere er parvibratoren, som ofte har form som et æg, som placeres oppe i skeden eller en eller anden form for klitorisvibrator, som ligges ind i trussen. Parvibratoren styres med en fjernbetjening eller via en app, og kan både bruges i og uden for hjemmet. Andre spændende sexlegetøj for begyndere er analt sexlegetøj, enten til hende eller ham.

De erotiske webshops har altid en eller anden form for begynder butt plug eller anal vibrator, som er en god ide at begynde med, da de kan fås helt ned til størrelsen, der svare til en finger. Uanset om du er begynder eller ej, skal du huske at købe en vandbaseret glidecreme med, når du køber analt sexlegetøj.

Sexlegetøj for begyndere – fetish legetøj

Den tredje og sidste kategori er til dig, der er på udkig efter noget mere kinky sexlegetøj for begyndere. Udvalget af fetish legetøj er enormt og du får her nogle anbefalinger, som kan få dig i gang. Du kan for eksempel starte med at kigge på bindelegetøj, herunder håndjern eller manchetter, som gør det muligt at fastspændende din partner under jeres leg.

For at krydre legen endnu mere, kan du også vælge at tilføje et blindfold, som vil fratage din partner hans/hendes synsevne og derfor skærpe de andre sanser yderligere. Sexlegetøj for begyndere behøver ikke at være kedeligt! Hvis du er på udkig efter produkter, der kan tage din leg til nye dimensioner, kan du udforske de populære floggere, som er en af de blidere piske, som du kan bruge til at pirre din partners krop, mens han/hun er fastbundet og blindfoldet.

BDSM handler blandt andet om kontrol og nydelse, og nu har vi gennemgået nogle mere kontrolbaserede produkter. Sidst men ikke mindst vil vi anbefale dig et nydelsesprodukt: Anskaf dig gerne en god massageolie, som du kan bruge til at forkæle din partner med under jeres leg. Nogle af de erotiske webshops sælger endda sexlegetøjsbokse, som kommer med et lille udvalg af fetish sexlegetøj for begyndere samt en guide, der kan hjælpe dig i gang.

 

Held og lykke med det!

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk