Opbevaring af sexlegetøj

Selvom der findes mange glæder ved at erhverve sig forskellige former for sexlegetøj, er det måske ikke altid, at vi ønsker, at andre hverken ved noget om vores sexlegetøj, eller for den sags skyld finder det. Sex er i det hele taget en meget privat ting, og nogle ønsker, at det forbliver sådan. Alle der har stiftet bekendtskab med sexlegetøj har sikkert stået i et dilemma: hvor skal man opbevare sit legetøj eller måske endda gemme det. Læs med her hvor vi giver dig nogle ideer til, hvor og hvordan du kan opbevare dit sexlegetøj.

Tanken om at dine forældre, søskende eller børn skulle finde dit sexlegetøj, er næsten ikke til at bære. Måske har du endda allerede stået i dette scenarie, og vil for alt i verden undgå, at det sker igen. Men hvor pokker skal du så gemme dit sexlegetøj? Det afhænger selvfølgelig lidt af størrelse og form, men der findes mange forskellige steder, hvorpå du kan opbevare eller gemme dine sensuelle sager.

Den sikre løsning

Hvis du vil være helt sikker på, at absolut ingen finder dit sexlegetøj, er den sikreste løsning helt klar at låse det inde i et nøgleskab. Låser du det inde i et nøgleskab, er du i hvert fald sikker på, at kun du har adgang til det.

De fleste vil forvente, at et nøgleskab er fyldt med værdifulde genstand, hvilke kan vel også godt kan fristes til at sige, at det nu vil være. Vælger du denne løsning, følger der typisk mere end én nøgle med, som du så kan give til din kæreste.

Den umiddelbare løsning

Du kan også vælge den mere umiddelbare og lettilgængelig løsning, som med god grund er dit natbord. Selvom der godt nok findes natborde som også kan aflåses, tegner dette højst sandsynlig et billede af, at du har noget at skjule.

Du kan også sagtens lade vær med at benytte dig af et aflåst natbord, men så vil der stadig være en chance for, at nogle hiver ud i skuffen, og i til sin store overraskelse blive mødt at dit sexlegetøj. Er du på udkig efter andre møbler til hjem, har ajprodukter et bredt sortiment af produkter i høj kvalitet.

Den kreative løsning

Alternativt kan du også gemme dit sexlegetøj i en skuffe eller en taske, som du putter væk i dit tøjskab f.eks. Selvom venner og familie sagtens kan finde på at kigge i dit tøj og dine ting, så er sandsynligheden for, at de begynder at gennemrode hele tøjskabet relativ lille.

Mange vil nok heller ikke tro, at tøjskabet ville være det ultimative sted til at opbevare sit sexlegetøj, hvilket bare gør dette gemmested endnu mere optimal. En lidt mere kreativ måde at gemme sit sexlegetøj væk på, kunne også være i en kuffert eller skotøjsæske.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk