En dildo med sugekop – find de bedste håndfrie dildoer her

En dildo med sugekop giver mange muligheder, som andre produkter ikke gør.

For du får ikke bare et produkt, som du kan fastsætte på døre, vægge, gulve uden at de flytter sig.

Du har også mulighed for at få en sugekop til dildoen, som er så stærk, at den ikke falder ned uanset hvor meget du bruger den!

Det er netop dem vi har udvalgt herunder til dig!

billig dildo med sugekop

Vi vil med dette post belyse markedet for håndfrier dildoer, eftersom flere og flere efterspørger dem.

Der er nemlig ingen tvivl om, at en dildo med sugekop er en klar favorit, og det er derfor selvfølgelig nogle helt naturlige årsager til.

Herunder er de absolut bedste dildoer med sugekop fod du kan finde på det danske marked!


Udvalget:


Det at man kan bruge dem på mere end én måde er at foretrække, og er nået som forbrugerne har gennemskuet.

Kvaliteten af dildoen er nøjagtigt den samme som de normale, og den kan fåes i lige så mange varianter (både med vibrator og uden), så på den måde er der tale om et produkt, som lever op til alle kravene og forventninger man måtte have.

 

Hvad er en dildo med sugekop?

En dildo med sugekop er derfor den helt nye måde hvorpå, du kan øve forskellige sexstillinger hjemmefra – mange bruger den derfor som en måde hvor de kan øve sig og dermed virke mere erfaren når det virkelig gælder. Du kan derfor for eksempel, hvis du ønsker at blive bedre til at ride, sætte den fast på gulvet/ i badet, og så ellers bare begynde at ride løs.

Der er selvfølgelig også mulighed for, at du bare kan lege med den som normalt – på den måde kan din dildo med sugekop altså tilbyde to forskellige løsninger.

sugekop dildo
De forskellige dildoer med sugekop som du finder her på siden, vil alle være nogle som er at finde hos den valgte forhandler, og man kan sige, at hvis du er til en mere farverig en af slagsen, eller en realistisk dildo med sugekop, så er der massere af muligheder for begge. Der er nemlig et bredt udvalg af forskellige typer.

Alle produkterne er godkendte i den forstand, at de overholder alle de gældende regler der er på markedet, og derfor vil du ikke opleve at du får udslæt eller for eksempel blive syg ved anvendelse – det er der ingen chance for.

Vi har mange forskellige forestillinger om hvordan sådan en dildo med sugekop kan anvendes, og vi ved fra erfaring, at mange gør det, hvis de for eksempel vil dyrke sex i køkkenet. Herefter sætter de den fast i gulvet, og i mens tilfredsstiller du din partner oralt imens du glider op og ned af din nye billig dildo med sugekop funktion.

Det er simpelthen bare nået du bliver nødsaget til at købe, for hold da op hvor er sådan et produkt simpelt og lækkert. Jeg har selv haft en dildo med sugekop i gennem mange år, og det er helt oprigtigt mit mest anvendte sexlegetøj.

Det er uden tvivl det, jeg bedst kan lide eftersom de er et så hurtigt redskab, som kan bruges alle steder. Jeg tager det desuden med på ferie mv. når der mulighed for det. Jeg synes ikke der er nået bedre, at tænde min telefon og ellers bare begynde at se en god omgang porno imens jeg rider min dildo med sugekop.

 

sort dildo med sugekop

Jeg har nemlig efter jeg har fået den fundet ud af, at min yndlings stilling er cowgirl, som i og for sige bare er at ride min partner. Når jeg gør det og sidder helt strækt med ryggen bliver jeg simpelthen så liderlig, at det halve kunne være nok.

Jeg har faktisk oplevet, at jeg fik en sprøjte orgasme ved anvendelse af sådan en her – og der skulle jeg hilse at sige, at jeg blev helt overrasket, for det var først efter at jeg fandt ud af at gulvet var vådt – så jeg var godt nok tæt på at glide i det.

Jeg har faktisk siden den oplevelse fået mig en dildo med sugekop, som jeg nu ligeledes bruger til at stimulere mig analt. Jeg fandt nemlig ret hurtigt ud af, at det minder utroligt meget om virkeligheden, og jeg er siden jeg fik den blevet utroligt god til frækt at ‘bounce’ på en dildo – og det kan jeg se de mænd jeg er sammen med ligger mærke til.

Desuden kan du nu ved at have investeret i sådan en frækkert bruge den anden hånd til at stimulere klitoris, og man skal derfor ikke være 100% optaget af at fører sin dildo med sugekop – ligesom man skulle hvis det havde været en normal en af slagsen.

 

Kan par anvende en dildo med sugekop?

Det korte svar er ja, og som allerede nævnt, så er det nået mange faktisk allerde har fundet ud af. Får man kan selvfølgelig også bare bruge den normalt, uden at skulle sætte den fast til nået – det er klart. Så derfor vil vi på det kraftigste anbefale sådan en størrelse her.

Hvis du kan lide de mere realistisk dildoer med sugekop, så er der et rigtig fint udvalg af dem – nok Danmarks største. Personligt kan vi selv bedst lide dem, I manges øjne er en smule anderledes, ja nærmest på grænsen til mærkeligt og defekte.

Bedste dildo med sugekopÅrsagen til vi foretrækker dem er simpelthen, at de ofte er undervurderet – har vi opdaget – der er ofte nogle funktioner, som man ved første øjekast tænker ser mærkeligt ud, eller måske ikke lige tør give sig i kast med, men når man så har fået en bestilt hjem – så bliver man virkelig glad ford det.

Hvilken dildo med sugekop, som du bedst kan lide, er svært at guide dig igennem for det handler meget om præferencer og sexfantasier, og hvis der er nået vi ikke kan og vil, så er det at fortælle dig hvad du bedst skal kunne lide. Vi plejer altid at sige, at man skal bestille nået lidt forskelligt, for på den måde finder ud ret hurtigt ud af hvad du mest er til. Dildo med sugekop

Jeg har for eksempel selv den store sorte, som er her til højre, og jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at det er den rigtige model. Den sugekop som er på din dildo, er super stærkt så det man faktisk også kan er at hænge den i badet imens vandet løber ned over den, det sker der ingen ting med hverken sugekop eller dildo.

De er vandtætte og kan faktisk holde sig i rigtig lang tid, hvis bare man er dygtig til at passe på sine ting. Mine egne 3 dildoer med sugekop kører nu på 6. år, og de ser ud til at tage 6 år igen.

 

Hvilken dildo med sugekop er den bedste – og hvordan leger jeg bedst med den?

dildo sugekop

Vi mener ikke man kan sige at en model er bedre end en anden, for det er en subjektiv holdning, som man derfor selv skal udforske og dermed finde ud af hvad man er til. En dildo med sugekop er i øvrigt super billig, og nået som alle har råd til. Der er ingen tvivl om, at du vil kunne finde en der både falder i din smag, men også er nået som passer i dit prisleje.

Jeg selv startede med at købe en billig variant, for at finde ud af om dette univers overhovedet var nået for mig, men det fandt jeg ret hurtigt ud af,  at det var – og får det ikke skal være løgn, så havde jeg allerde en ny dildo med sugekop – nemlig den du ser sidestående. Den har jeg stadig, og er virkelig en der fantastisk. Det at blive dobbelt penetreret af så en realistisk størrelse er jeg virkelig vild med, for hold da op det skønt.

Faktisk gør jeg også det, at jeg bytter rundt på dem engang imellem således den store penetrere mig analt og den anden vaginalt. Jeg har aldrig nogensinde fået så gode orgasmer, som det er tilfældet. En anden ting jeg ikke har været inde på i nogle andre indlæg er faktisk også, at den bedste måde hvorpå du kan ride eller bruge sådan en dildo med sugekop, eller for den sags skyld en normal en er ved lige at bruge lidt glidecreme og derefter sætte sig lidt ned over den, og herefter bouncer man op og ned over pikhovedet. Det er nået jeg ved alle mænd synes er virkelig lækkert, og nået der også stimulerer din klitoris ret godt.

Det er klart, at når der er gået lidt tid, og du føler dig varm – så skal du selvfølgelig bare stikke den helt op, også er det ellers bare igang med at give den en skalle. Jeg vil desuden lige komme med et lille råd, jeg har nemlig efter utallige ganges anvendelse af sådanne produkter erfaret, at jo større min dildo med sugekop er, jo nemmere har jeg ved at få en rigtig god orgasme, og dermed glæde mig helt vildt til næste gang.

Jeg ved godt nogen siger at det er gørelsen og ikke størrelsen, men det er jeg nu sikker på er et ordsprog opfundet af dem med en lille penis.

 

Dildo sugekop eller sugekop dildo – hvad skal jeg være opmærksom på ved køb?

Når du køber din dildo sugekop eller sugekop dildo, som er fuldstændig samme betegnelse for en og samme produkt – således vi har det på det rene. Du skal være opmærksom på, inden hvad du har af krav til dit produkt, for udvalget er så stort, og man kan hurtigt blive rundtosset af alle de muligheder der er.

suge kop med dildo

Jeg har selv tidligere sagt til mig selv, at jeg skulle have en type, men da jeg så købte den fandt jeg ud af, at jeg endte med en helt anden – det er derfor en god regel, at man lige er lidt opmærksom på hvad man går efter.

Men når det så er sagt, så skal man heller ikke have ‘nej-hatten’ på for hvis der er et sted i den her verden, hvor man gerne må bruge lidt penge – og hvor du næsten er sikret en god investering, hvilket i disse tider er en meget sjælden garanti, så er det helt sikkert ved køb i den erotiske branche.

Her kan man virkelig tale om en branche, som ikke har fundet det rigtige prisniveau i forhold til hvad man som forbruger får for sine penge. Nogen gange kan jeg godt tage mig selv i, at tænke at det er helt vilde priser – for eksempel kan en dildo med sugekop nemt koste kun 120 kr. inkl fragt, og det synes jeg virkelig er en gave man får – for de holder faktisk i super lang tid sådan nogle produkter og de er kanon realistiske.

Det er lidt en hemmelighed, men jeg har godt nok svært ved at mærke forskel på den rigtige vare, og så sådan en realistisk dildo med sugekop – det må jeg ærlig indrømme.

Afslutningvist vil jeg gerne sige, at jeg virkelig om så du er i et forhold eller ej, så passer sådan et produkt her til dig. Det er et af de billigste og mest tilgængelig produkter på markedet. Det er super skønt og desuden er vi så heldige, at de danske virksomheder er utroligt dygtige hvad angår levering.

Det foregår nemlig med det, som de alle sammen kalder diskret levering det vil altså sige, at du får en pakke, hvori man slet ikke kan se hvad der er i. Det kunne lige så godt være en computer, eller andet. Det fremgår faktisk også af vores valgte forhandlers hjemmeside, hvordan og hvorledes leveringen foregår, på den måde behøves du slet ikke at være nervøs for dette område – for hvis de leverede på sådan en måde hvorpå alle kunne se hvad det var man fik sendt hjem til sig, så ville ingen købe deres produkter.

Derfor er de utroligt dygtige til den del af værdikæden – og desuden har vi at gøre med en virksomhed som 3 år i træk har vundet gazeller priser og som faktisk lige har ekspanderet til Kina – det er derfor en stor dansk virksomhed, som selvfølgelig kun vil gør det godt således du får den absolut bedste oplevelse og vender tilbage som kunde.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik