De bedste tips til en god første date

Hvis du er nervøs inden en første date, så skal du læse med her og få de bedste tips til en god første date. Det er ikke nemt at date, men man kan faktisk lære sig at blive god til dating, så man slipper at gå ned med nerver, inden man skal mødes med en ny. Det kan du læse mere om her.

Få styr på dine nerver

Nerver er det som de fleste har problemer med at få under kontrol, når de skal på en første date – især hvs det er sexdating. Grunden til at man bliver nervøs, inden man skal møde en ny, er simpelthen at det er meget på spil. Derfor kan et godt tips for at få styr på nerverne, at sænke sine forventninger. Det er nemlig ikke sådan, at alle du møder nødvendigvis ender op med at blive dit hjertes udkårne, men det er helt ok at tage en stille og rolig date, hvor fokusset ligger på at blive bedre kendt – ikke på at præstere.

Hvis man fjerner præstationspresset ved en date, så er meget gjort, hvis man vil få ro på sine nerver inden daten. Det er nemlig også da man yder sit bedste på en date. Når man er afslappet, så giver man den anden person et meget bedre udgangspunkt for at blive kendt med en. Når man er nervøs, holder man nemlig en hel del barrierer oppe, og man er måske ikke helt sig selv. Derfor er det vigtigt, at man lægger væk præstationspresset inden en date.

Lav en god ramme for daten

I tillæg til at få styr på sine nerver, så er det en god ide at lave en gode ramme for daten. Hvis det er dig der planlægger, så planlæg daten til et sted, hvor du føler dig komfortabel. Der er mange, der arrangerer date hjemme hos sig selv, men det kan godt føre til nogle problemstillinger, hvis daten ikke går så godt som man kunne håbe. Hvis man mødes ude et sted, så kan man nemlig gå, når man føler at daten er færdig. Det bliver meget sværere, hvis man har arrangeret den hjemme hos sig selv, og den anden person har større forventninger til at blive eller fortsætte daten.

Hvis man vil mødes mere uforpligtende, er det altså en god ide at tilrettelægge for netop dette ved at lave en god ramme for daten, i omgivelser som ikke lægger ekstra forventninger eller pres på din date.

Vær tydelig på hvad du vil

Det er også en svært god ide at være tydelig på hvad man vil i forhold til intentioner, allerede på den første date. Mød en fræk date, hvis du gerne vil møde nogen som du kan have et uforpligtende forhold med. Så længe du er tydelig på at det er det du vil, så er det ikke noget problem. Uanset hvad du søger, om det er mand der søger mand eller kvinde der søger mand, så er det muligt at finde det du er på jagt efter på nettet.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk