Fedtfrysning: Slip af med det genstridige fedt

Har du en topmave, du er led og ked af, og som du ikke kan slippe af med? Eller har du lige rigeligt med fedtdepoter på dine lår, der gør, at du aldrig helt når i mål med at få de slanke ben, som du går og længes efter? Så kan en fedtfrysning meget vel være vejen frem.

 

Her i artiklen tager vi et kig på, hvad fedtfrysning er for en størrelse, og hvordan den effektive behandling virker.

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning er en kosmetisk behandling, der kan have en god effekt på at komme det fedt til livs, som du ikke kan træne væk. Det er ikke et operativt indgreb, som eksempelvis en fedtsugning, og du skal derfor hverken bedøves eller under kniven.

Fedtfrysning kan foregå på forskellige måder. Bestiller du eksempelvis en tid på en af N’AGE’s klinikker, foregår det på den måde, at du får påført et instrument, som kaldes for et håndtag. Håndtaget bliver placeret det sted på kroppen, hvor du gerne vil have minimeret antallet af fedtceller.

Hvor på kroppen kan fedtfrysning have en god effekt?

●                                       På maven (så du kan slippe for den generende topmave)

●                                       På armene (så du kan komme af med dine mormorarme)

●                                       På lårene (så du kan få de slanke lår, du altid har drømt om)

●                                       På knæet (så du kan få pænere og slankere ben)

●                                       På hagen (så du kan komme din dobbelthage til livs en gang for alle)

Hvordan virker fedtfrysning?

Det er videnskabeligt bevist, at kulde kan gå ind og påvirke dine fedtdepoter og minimere det antal fedtceller, du har på din krop. Og med en fedtfrysningsbehandling er det lige netop det, du kan drage nytte af.

Når du sætter dig i stolen for at få lavet en fedtfrysning, udsætter behandleren et afgrænset område på din krop for hård kulde. Det gør ikke ondt, selvom det kan være forbundet med en smule ubehag under de første minutter af behandlingen.

Kulden går ind og nedbryder dine fedtceller, og efter en til tre måneder vil du kunne se den fulde effekt af den behandling, du har fået foretaget. Faktisk kan du forvente en fedtreduktion på helt op til 25 %, når du har fået lavet en fedtfrysning.

Hvad er fordelene ved fedtfrysning?

●                                       Det er et godt alternativ til et operativt indgreb.

●                                       Det er hurtigt overstået, og du skal kun sætte en halv til en hel time af til behandlingen.

●                                       Det giver ingen ar på din krop.

●                                       Der er ingen risiko for komplikationer som følge af behandlingen.

●                                       Du kan reducere dine fedtceller med helt op til 25 % på et bestemt sted på din krop.

Bestil en tid til fedtfrysning

Hos N’AGE er du i professionelle og trygge hænder, når du skal have lavet en fedtfrysning eller andre former for kosmetiske behandlinger. Behandlerne er erfarne og tager sig god tid til at vurdere, hvor stor en effekt en fedtfrysning vil have på din krop, hvis du booker tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk