Russiske kvinder & piger – Her finder du dem

Vil du gerne på date med russiske kvinder, eller måske bare finde frække russiske piger at have uforpligtigende sex med?

Vil du gerne finde dem på datingsider her i Danmark? Så findes der primært 3 sider, hvor de kære og smukke russiske kvinder befinder sig.

Den første: RichMeetbeautiful.dk ← Siden er den med flest russiske kvinder i Danmark, men kontaktraten er en smule lavere end andre dating sider.

Den anden: Findsex.dk ← Siden her er den med de bedste muligheder for uforpligtigende sex med russiske piger. Overhoved! Jeg har flere læsere der har henvendt sig efter at have besøgt siden og takket mig for at anbefale den!

Den tredje: Sexhunt.dk ← Siden her er den bedste til både at være anonym og få flest mulige svar.

 


 

Beskeder til russiske kvinder

Jeg har gjort arbejdet for dig!

Jeg har skrevet til 4 helt igennem søde (og frække) russiske piger og damer for dig.

I nedenstående afsnit har du deres svar omkring info om dem selv:

Lige nu er jeg ikke ude efter noget seriøst. Jeg er lige kommet ud af et længerevarende forhold og vil gerne bare have det sjovt. Jeg har ingen børn, men ser det for mig i fremtiden.

Til hverdag dyrker jeg Yoga, så ja, jeg er meget smidig. Derudover bruger jeg tiden på at chatte med folk inde på min russiske dating profil. Jeg kom til Danmark for ca. 15 år siden som relativt ung med mine forældre.

Hej. Jeg er en ung pige på slut tyverne som søger en masse sjov. Jeg er i et forhold men dater og har sex udenom via VictoriaMilan.dk.

Her bruger jeg en masse tid på at finde frække og maskuline fyre jeg kan have det sjovt sammen med. Så gør det bestemt ikke noget, at de sætter pris på mine russiske rødder. Vi skrives ved og ses forhåbentligt derinde.

Hellooo. Jeg hedder Nadia og kommer fra det vestlige Rusland. Jeg er nok det man ville kalde en fuldblods russisk kvinde.

Derudover bruger jeg mine dage på at finde en sød fyr inde på 40plus.dk. Det lyder måske som en lidt gammeldags side, men der er faktisk mange, som “bare” er i slut 30’erne derinde. Jeg selv inklusiv. Skynd dig ind og opret din konto (det tager 2 sekunder) og skriv til mig. Jeg hedder “@NadiaNadia”.

Lara Lebedev, 27 åår gammel. Normalt brunt hår, men får lidt lyse spidser hurtigt ved sol. Jeg vejer omkring 60 kg og er 1.75 høj. Så du skal gerne være lige omkring samme højde eller højere. Hvis du “består” de kriterier, så vil jeg meget gerne skrive med dig.

Særligt hvis du gerne vil date russiske kvinder, der findes jo ikke så mange i Danmark. Det skal siges at jeg har et barn. Det er også grunden til, at jeg har oprettet min dating profil på Nextlove. Du kan også oprette din profil virkelig hurtigt lige her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk