Anmeldelse & Test: VictoriaMilan

I de sidste to årtier har nettet bugnet af forskellige datingsider, der alle har taget deres afsæt i forskellige målgrupper og behov. Nogle har en primær funktion i form af at bringe folk sammen, der søger livets store kærlighed, andre er til for at finde en god ven og sidst men ikke mindst, er der de sider, der har sex, intimitet, flirt og affærer som primærformål.

Læs mere om dem her

Victoria Milan er den helt store mastodont på sidstnævnte marked, hvor du kan finde en hurtig flirt, en sexchat eller en hurtig affære med få klik. Denne hjemmeside har sit hovedsæde i Norge, men har siden 2010 bredt sig til det meste af Europa og samt andre omkringliggende lande.

Rundt regnet tæller denne datingside mere end 230.000 danske profiler, dog er det ikke alle profiler, der er aktive, da denne side fint kan bruges til at finde en flirt når lysten og lejligheden melder sig.

Vil du prøve Victoria Milan gratis, så klik her

Fordele ved Victoria Milan

Den største fordel ved denne datingside er naturligvis, at man hurtigt kan komme i kontakt med andre af enten samme, eller modsatte køn. Du kan endda få kontakt på tværs af landegrænser og derved ende ud med frække sexchats med kvinder og mænd fra andre lande, hvis du tænder på en bestemt type udseende.

Besøg Victoria Milan her

online dating

Victoria Milan er den eneste datingside, der har gjort det virkelig nemt for kvinderne – de får nemlig gratis profiler uden nogen form for betaling ved kasse 1. Dette skyldes, at kønsforholdet på hjemmesiden er lidt skævtrukket, da der er ca. tre mænd pr. en kvinde.

Som mand får du mange fordele, der kan bruges i det daglige. Da VM er en hjemmeside, der nu primært brander sig på dét at finde en flirt eller en affære ved siden af sit parforhold eller ægteskab, er der oprettet flere funktioner på hjemmesiden, du hurtigt kan bruge, hvis din daglige partner pludselig sniger sig ind på dig.

Besøg Victoria Milan her

Du kan som mand gøre brug af panikknap-funktionen, der med et enkelt tryk sørger for, at en anonym side vil poppe op på din skærm og skjule din søgen efter en flirt. Derudover kan du med et enkelt klik gøre brug af AnonymousBlur, der slører dit profilbillede.

Opsummering af fordele

  • 230.000 danske medlemmer
  • Mulighed for hurtig fræk kontakt
  • Frit medlemskab til kvinder
  • Panikknap
  • AnonymousBlur
  • Minimering af fake profiler

Ulemperne ved Victoria Milan

Alle medaljer har en bagside, og Victoria Milan er ingen undtagelse. Denne datingside topper som en af de dyreste på markedet, hvorfor du som bruger skal mene det seriøst, hvis du ønsker at finde en sexpartner eller en flirt.

Besøg Victoria Milan her

netdating

Som tidligere nævnt, er hjemmesiden og alle dens funktioner helt gratis for kvinder, men som mand skal du betale minimum 199 kroner om måneden, forudsat at du lægger betaling for 12 måneder ad gangen. Ønsker du blot at bruge hjemmesiden i en enkelt måned, koster medlemskabet 399 kroner.

Som mand kan du naturligvis oprette en gratis profil, hvis du blot ønsker at se siden an, inden du ligger betaling for et kvartal eller et år ad gangen. Dog kan du med en gratis profil ikke gøre brug af de mange funktioner, og kan i nogle tilfælde ikke kontakte sidens forholdsvis få kvinder.

Opsummering af ulemper

  • Kønsforhold 3:1
  • Forholdsvist dyrt abonnement for mænd
  • Gratis medlemskab til mænd – dog betaling ved kontakt til kvinder
  • Ikke alle 230.000 danske profiler er aktive

Minimalt få falske medlemmer

Én af de ting, der taler for at man skal oprette sig som bruger på VM er, at de har gjort alt i deres magt for at begrænse antallet af fake profiler. Når man opretter sig som bruger, vil man blive bedt om at verificere sin identitet ved hjælp af sin Googlekonto, Facebook, Linkedin og andre sociale medier, der vil bekræfte din alder, profilbillede, sociale status osv.

 

Dette, og den høje pris for mænd, er med til at formindske antallet af falske profiler. På denne måde kan du med næsten 100 % sikkerhed vide, at den du ser på et profilbillede, er den som de udgiver sig for at være.

Derudover er den personlige sikkerhed i top, du kan f.eks. holde din profil fuldkommen anonym, og gøre din profil skjult for andre indtil du kontakter dem. På denne måde kan du undgå at blive genkendt af andre i nærområdet, der måske kender din familie, din kæreste, mand eller kone osv.

Hvorfor vælge Victoria Milan?

Der er mange årsager til, at man melder sig til en online datingside af en eller anden art. Mange tror, at Victoria Milan kun er for mænd og kvinder, der allerede er i faste forhold eller ægteskaber, hvor hverdagen er blevet kedelig og triviel.

Dog findes der også mange singler på VM, der bruger denne side som et led i deres søgen efter fuldførte frække fantasier, sexting, bekræftelse og nye sexpartnere. Man behøver ikke være med på konceptet om affærer, utroskab og flings for at være medlem af VM, men det hjælper, da størstedelen af sidens brugere er der, af den specifikke grund.

Siden hjemmesiden tog fart, har deres slogan ændret sig fra at være ”Gør livet levende – find din affære i dag”, til ”Danmarks #1 for udenoms affærer”. Dette i sig selv er en god headpointer til, hvad man kan finde på hjemmesiden og bruge den til.

sexpartner

Der findes mange grunde til, hvorfor mennesker pludselig får en lyst til en fræk og hurtig affære eller en, for dem, uskyldig flirt. Hverdagens strabadser kan man ikke altid komme udenom, og grundet f.eks. stress, børnepasning, karriere og manglende sexlyst hos ens faste partner, kan man hurtigt forestille sig, hvor spændende og fristende det er at finde en hurtig flirt online.

Bør du gå langt udenom Victoria Milan?

Som tidligere nævnt, er denne hjemmeside blevet det hotteste middel til at finde en hurtig flirt, en lækker sexpartner, et lille sidespring eller en langvarig affære. Du bør derfor gå langt udenom Victoria Milan, hvis du er på jagt efter livets store kærlighed og har en forventning om villa, volvo og vovse.

Der findes naturligvis singler på VM, men da størstedelen af brugerne er der af andre grunde end drømmen om den store kærlighed, vil man skulle lede længe for at finde en anden single, der ønsker præcis dét. Der findes dog mange andre hjemmesider, du kan søge hen på, hvis det er den store kærlighed og et fast og monogamt forhold du søger.

Har du problemer i forholdet og ønsker at afprøve noget nyt med en hed affære, kan du sagtens gøre brug af Victoria Milan. Dog bør du først gøre op med dig selv, om du tør tage snakken om affærer og utroskab med din kæreste, forlovede eller kone, hvis hun en dag tager dig på fersk gerning. Har du ikke modet eller lysten til at diskutere dine sidespring, bør du måske ikke lede efter affærer, men i stedet nye forhold eller sexbuddies.

Tips og tricks til medlemmerne

En af de ting, som mange medlemmer gør brug af på hjemmesiden, er de mange tips og tricks som man får adgang til. Disse tips og tricks har mange forskellige emner og temaer, og du kan bl.a. finde hjælp til at komme i gang med din søgen efter en hurtig flirt, hvordan man skal planlægge det første møde, hvordan du holder din affære skjult på hjemmefronten samt, hvordan du tackler råberiet hvis du bliver taget på fersk gerning.

Victoria Milan opfordrer deres brugere, og nye medlemmer, til at finde en hurtig affære, da de mener at det kan redde et forhold, spice et ægteskab op eller at man kan bruge spændingen til at genfinde sig selv og give anledning til nyskabelse af ens identitet.

Sex partnere

Disse råd er gode at følge, hvis man aldrig før har forsøgt sig med online dating, sexdating, flirt eller affærer. Derudover kan du på siden også bruge medlemsfora som inspiration til at spice din egen hverdag op. Som de fleste andre datingsider, har du mulighed for at sætte gang i debatter, der kan guide og vejlede dig.

Skal/skal ikke – konklusionen du selv må tage

Som mennesker udvikler vi ret hurtigt nogle normer for, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. I langt de fleste forhold, vil der ofte være forskellige normer eller holdninger til, hvad utroskab egentlig er for en størrelse.

Nogle mennesker kan se igennem fingrene med, at deres partner mangler bekræftelse i hverdagen, og måske endda opfordrer ham/hende til at finde det på sider som Victoria Milan. Andre mennesker har tydeligt trukket streger i sandet for, hvor grænserne går mht. til at skrive, chatte, udveksle billeder eller mødes med andre, når de er en del af forholdet.

Nogle helt tredje mennesker, vil måske ændre eller omdefinere deres holdninger til dating, flirt og affærer ved at undersøge sagen nærmere og grave sig ned i de mange grunde til, at der er et behov for denne type datingportal.

Man må kende sig selv, sine grænser og holdninger til dating for at kunne bedømme denne form for spænding og intimitet, der blomstrer mellem de danske forbrugere. Det kan nærmest sammenlignes med situationen, hvor man skal smage på nye råvarer eller måltider – du kan ikke sige, at du ikke kan lide det før du har smagt det, prøvet det, eller sat dig grundigt ind i, hvordan det hele hænger sammen og fungerer.

Drivkraften bag Victoria Milan er at have det sjovt, genfinde sig selv og sine frækkeste fantasier, imødekomme spændingen ved en god flirt og lade sine lyster folde sig ud.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk