Bedste kondom glidecreme

Hvis du er på udkig efter en den bedste kondom glidecreme, skal du læse med her.

En glidecreme er meget mere end blot et smøremiddel.

Der findes nemlig et hav af forskellige glidecremer, som har forskellige egenskaber, og som kan bruges til forskellige formål.

Du kan heldigvis blive meget klogere på glidecreme ved at læse med her, hvor du tilmed får anbefalet hvilke glidecremer der er gode i forbindelse med brug af kondom samt hvilke glidecremer der ikke er egnede til brug af kondom.

Derfor har jeg testet de bedste til kondomer for dig!

 


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Glidecreme, også kaldet lube eller smøremiddel, anvendes i mange intime forbindelser. Du kan bl.a. bruge glidecreme under samleje, masturbation eller brug ved af sexlegetøj. Glidecreme er som sagt et smøremiddel, hvilket betyder, at det smøres på kønsdele, fingre eller sexlegetøj. Glidecreme får penetrationen til at gå nemmere, da den fugtige konsistens gør, at penis, fingre eller sexlegetøj trænger næsten gnidningsfrit ind i vagina eller anus. Det er altså vigtigt at finde den bedste glidecreme til formålet, da den gør, at samlejet glider let og smertefrit, og det vil være med til at gøre dig og din partners sexliv endnu bedre. I er sikret at få den fulde samlejeoplevelse med brug af den rette glidecreme.

Hvornår skal jeg bruge glidecreme?

Det er altid en god idé at smøre lidt glidecreme på penissen ved samleje, uanset om du har beskyttet eller ubeskyttet sex.

Sex er dejligt, det er sundt for krop og sind, og det skal føles rart for begge parter. Nogle kvinder har vanskeligheder med at blive våde under forspil eller sex, og det kan give gener under samlejet. Det er nemlig ubehageligt, og i nogle tilfælde smertefuldt, hvis der trænger noget op i en skede, når skeden ikke er våd i forvejen. Der kan være mange årsager til, at en kvinde kan have sværere ved at blive våd. Hvis en kvinde har vanskeligheder med at blive våd, er det ikke ensbetydende med, at kvinden ikke har lyst. Der kan bl.a. være, at kvinden har svært ved at blive våd på grund af hormonforandringer, stress eller nervøsitet. Her kommer glidecremen ind og får samlejet og penetrationen op at køre på normalvis igen. Sidst men ikke mindst er glidecreme også uundværligt i forbindelse med analsex. Dette skyldes, at anus ikke producerer et naturligt smøremiddel på samme måde, som vagina gør. Herunder kan du læse om hvilken type glidecreme, der tager prisen som den bedste kondom glidecreme til analsex.

Hvilke typer glidecreme findes der?

Der findes flere typer af glidecremer, men de to mest populære glidecremer silikone- og vandbaseret glidecreme. Af disse to typer er den vandbaseret glidecreme den mest populære, og du finder generelt et større udvalg af forskellige vandbaserede glidecremer hos en forhandler, hvor udvalget af silikonebaserede glidecreme ofte ikke er lige så stort.

Den vandbaserede glidecreme har følgende egenskaber:

  • Vandbaseret glidecreme absorberes af huden, og den fedter derved ikke
  • Vandbaseret glidecreme kan vaskes af med vand og er nem at få af både hud og lagener
  • Får samlejet til at glide

Den silikonebaserede glidecreme har følgende egenskaber:

  • Den silikonebaserede glidecreme holder længe, da den ikke absorberes af huden
  • Silikonebaseret glidecreme får samlejet til at glide

Hvis man skal holde disse to typer af glidecreme op mod hinanden, kan man sige, at en vandbaseret glidecreme gradvist vil forsvinde i takt med brug, og hvis samlejet varer i lang tid, skal I eventuelt smøre noget mere på under sexakten. Nogle kvinder er allerede blevet våd på den tid, hvor penis eller sexlegetøj har nået at være oppe i dem, hvorved det ikke er noget problem, at glidecrememængden formindskes. Men hvis det drejer sig om analsex, er det rart at have en glidecreme, der holder hele samlejet igennem. Derfor kan det bedste kondom glidecreme til analsex siges at være den silikonebaseret glidecreme, da du kan regne med, at glidecremen holder størstedelen af samlejet. Dog skal det siges, at der findes glidecremer specielt rettet mod analsex, og de vil oftest være vandbaserede, men glidecreme til analsex er generelt mere drøj i sin konsistens end ’almindelig’ glidecreme.

Men hvilken glidecreme er den bedste kondom glidecreme til sex eller samleje i skeden? Med deres forskellige egenskaber egner både vand- og silikonebaserede glidecremer sig til beskyttet samleje i skeden. Der findes derimod nogle typer af glidecreme, du skal undgå, hvis du bruger kondom under samleje, hvilket du kan læse om i følgende afsnit.

Hvilken type glidecreme passer ikke til kondom?

En oliebaseret glidecreme kunne være en neutral massageolie, vaseline eller lignende. Hvis du bruger kondom under samleje, skal du ikke anvende en oliebaseret glidecreme. Denne glidecreme går nemlig ind og opløser kondomet, hvis kondomet er lavet af latex.

Den oliebaserede glidecreme henvender sig mest til kvinder, som er i faste forhold og kun har brug for minimal glidningsevne. Generelt skal du passe på med at bruge oliebaseret glidecreme i store mængder.

Skal jeg vælge en parfumeret eller uparfumeret glidecreme?

Du kan få glidecremer med og uden parfume. Nogle gange hænger prisen sammen med kvaliteten af glidecremen. En billig glidecreme har tit parfume i sig, hvilket du skal være varsom med at anvende i for store mængder. Du kan sagtens købe og anvende billige glidecremer, men du skal altså være opmærksom på, om der er parfume i dem, når du køber din nye glidecreme. Skeden har nemlig et unikt og skrøbeligt bakteriemiljø med en surhedsgrad (pH-værdi), der helst ikke skal komme i kontakt med parfumerede produkter. Glidecremer med parfume i går tit ind og forstyrrer skedens naturlige bakterieflora. Derfor anbefales det klart, at den bedste kondom glidecreme du kan finde er uden parfume, og at den er vand- eller silikonebaseret.

Læs om valg af glidecreme lige her, hvor du også finder en guide der udspecificerer egenskaberne ved de forskellige glidecremer, der er på markedet.

Hvordan finder jeg den bedste kondom glidecreme?

Du må først og fremmest prøve dig frem med forskellige typer af glidecremer fra forskellige fabrikanter. Når det er sagt, skal du vælge glidecreme efter formålet. Hvis du har sex med kondom, er den bedste kondom glidecreme uden tvivl en uparfumeret vand- eller silikonebaseret.

Du kan finde glidecreme i både fysiske butikker såvel som internetbutikker. Med fysiske butikker menes et apotek eller en sexshop. Sørg for at have gjort din research inden og køb en glidecreme eller to, som egner sig til dine fantasier. Se et bredt udvalg og find den bedste kondom glidecreme lige her.

Kan jeg have sex med kondom uden at bruge glidecreme?

Det korte svar på spørgsmålet er, at nogle behøver ikke at have glidecreme til et kondom, mens andre ikke kunne være glidecremen foruden. Men ultimativt passer glidecreme og kondom rigtig godt sammen, da glidecremen er med til at øge kondomets elasticitet, hvilket mindsker risikoen for, at kondomet springer. Kondomet beskytter både mod uønsket graviditet og eventuelle sexsygdomme.

Måske har du allerede bemærket, at der hos nogle kondomfabrikanter allerede er en lille smule glidecreme på kondomet, når du åbner det og tager det på. Dette skal dog ikke forveksles med, at du ikke behøver en glidecreme derhjemme også. Selvom kondomer til tider er udstyret med en lille smule glidecreme fra starten, er det tit og ofte ikke nok fugtighed for de kvinder, der har svært ved at blive våde. I tilfælde af at du eller din partner har tendens til tørhed, vil det unægteligt komme til gavn at have den bedste kondom glidecreme hjemme hos en af jer. Nogle kvinder bliver automatisk affugtet af kondomer, da det forekommer som en barriere, hvorved en glidecreme er helt uundværlig for at få den fulde oplevelse ud af samlejet.

Glidecreme hjælper på samleje under menstruation

Mange par anvender gerne et kondom under samleje, når kvinden har sin månedlige menstruation. Det er nemt og smart at bruge et kondom, når kvinden menstruerer, da manden kan tage kondomet af og derved undgå at få blod på penis. Dog kan det ske, at menstruationsblod udtørrer enten skede eller kondomet, hvorved der lettere opstår revner i kondomet, hvilket øger chancen for, at kondomet springer. Sørg derfor at smøre et godt lag glidecreme på kondomet, når du har menstruation og dyrker sex samtidig.

Glidecreme og sexlegetøj

Sexlegetøj kan anvendes både af par og singler i sengen. Der findes mange typer af sexlegetøj, og særligt dildoer er populære blandt begge køn. Ligesom med en rigtig penis kan det være en god idé at komme noget glidecreme på en dildo. Dette gøres ligeledes for at sikre, at dildoen trænger gnidningsfrit ind i vagina eller anus. Nogle personer oplever hurtigt at blive tørre ved brug af sexlegetøj uden glidecreme. Dette kan ske, hvis du f.eks. onanerer og ikke får varmet dig selv ordentligt op, hvorved du som kvinde vil have en tendens til at være mere tør.

Andre former for glidecreme

Varmende, kølende, prikkende – alle sanser kan vækkes ved brug af de nye typer af glidecremer på markedet. Disse former for glidecreme kan med fordel bruges under forspil for at få stemningen helt i top. De skiftende fornemmelser virker pirrende for dig eller din parter, hvilket er med til at gøre samlejet endnu bedre.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk