Bedste Pjur glidecreme

Glidecreme er noget, som mange danskere bruger under samleje for at få den bedste sexoplevelse. Nogle bruger Pjur glidecreme, fordi de er nødt til det af forskellige årsager, imens andre gør det, fordi de godt kan lide det.

Det store spørgsmål er dog: Hvilke glidecreme fra Pjur bør man vælge?

Jeg er personligt stor fan af brandet/mærket/producenten (hvad man nu vil kalde dem).

Derfor satte jeg mig personligt for at teste ALLE Pjur’s glidecremer.

Resultaterne, dem deler jeg med dig her.


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


Glidecreme har været på det danske marked i mange år, og med tiden er der kommet endnu flere producenter og dermed produkter på markedet. Det kan være meget uoverskuelig at skulle undersøge, hvilket mærke der er bedre end andre. Især hvis det er første gang, du skal købe en glidecreme. Hvis du har mange uafklarede spørgsmål i forbindelse med brug af glidecreme, så er internettet heldigvis din ven. Her kan du søge med alverdens ord og forhåbentligt få svar på det, som du har brug for at vide.

Glidecreme til mange anledninger

Glidecreme kan være med til at gøre sexoplevelsen god i forbindelse med flere problematikker. Både mænd og kvinder producerer naturlig sekret, som er med til at få samlejet til at fuldføres. Det er dog meget individuelt hvor meget sekret mænd og kvinder producerer. Folk der ikke producerer nok kan få en dårlig sexoplevelse, fordi det kan gøre ondt under samleje. I forbindelse med brug af kondom kan glidecreme også være en god ide, da kondomer kan være med til at reducere produktionen af både mænds og kvinders sekreter. Til analsex er det også nødvendigt med glidecreme, da der ikke bliver produceret naturlige sekreter i det område. Glidecreme er en god opfindelse, fordi det er med til at reducere smerte. Det kan gøre rigtig ondt under samleje hvis der ikke er smørelse nok. Glidecreme er desuden med til at beskytte de ædlere dele og er dermed med til at reducere forekomsten af rifter. Glidecreme er kommet for at blive, da der er langt flere fordele ved produktet end ulemper. Det er altid en god ide at have en glidecreme ved din side i tilfælde af at du får brug for den.

Hvilke typer findes der?

Der findes flere udgaver af glidecreme, da de kan indeholder noget forskelligt. Vandbaseret glidecreme bliver altid anbefalet i forbindelse med samleje, da den er mest skånsom. Valg af glidecreme afhænger også meget af hvad den skal bruges i forbindelse med. Nogle kondomer kan f.eks. tåle alle slags glidecreme, imens andre ikke må. Det er f.eks. ikke særlig smart at bruge oliebaseret glidecreme med et kondom, da kondomet kan risikere at blive opløst. Derfor bør du gå efter vandbaseret glidecreme. Silikonebaseret glidecreme kan også godt anvendes, men der er bedst respons på de vandbaserede produkter. Det gode ved vandbaseret glidecreme er, at det bliver absorberet af huden. Den eneste ulempe er, at du skal bruge produktet oftere under samleje i forhold til de andre varianter. Hvis du bliver i tvivl om, hvad din glidecreme skal have af egenskaber, så kan du til enhver tid spørge en medarbejder nede i butikken, hvor du kigger efter glidecreme. Det er bedre at stille en masse spørgsmål og dermed blive klogere på dit valg.

Prøv Pjur glidecreme

Mange danskere har givet gode anmeldelser på produktet Pjur glidecreme, fordi de leverer et produkt af god kvalitet. Der er mange butikker og hjemmesider, som sælger dette produkt, da efterspørgslen på produkterne er meget stor. Derfor er producenten nødt til at udvikle nye produkter, så kundernes interesse bliver vedligeholdt. Pjur glidecreme produktionen har eksisteret i mere end 20 år, så de har forstand på, hvordan man fremstiller den bedste glidecreme. Mange af produkterne indeholder naturlige ingredienser, hvilket gør, at du som kunde ikke skal tænke over, om du slår ud af glidecremen. Pjur er et tysk produkt, der hele tiden er i udvikling.

Alle produkterne bliver testet igen og igen, inden de kommer på det danske marked. Produkterne skal leve op til EU`s krav, og derfor er det nødvendigt at lave en masse undersøgelser, før et produkt kommer på markedet. Pjur er et mærke, der er kendt i mange lande, og producenten har travlt, fordi der hele tiden er så stor en efterspørgsel på produkter. Produkterne sælges til fornuftige priser, således at alle danskere uanset økonomi kan have råd til at købe en glidecreme af god kvalitet. Pjur er ikke skabt til en bestemt målgruppe, da både mænd og kvinder i alle aldre kan få stor glæde af produktet. Hold øje med butikker og hjemmesider, hvis du gerne vil kunne gøre brug af et godt tilbud på et godt produkt.

Hvad synes andre om Pjur glidecreme?

På internettet kan du læse hvad andre danskere har syntes om Pjur produkterne. Generelt set har folk givet positive tilbagemeldinger samt bedømt med fem ud af fem stjerner. Selvom nogen danskere er vilde med en glidecreme fremfor en anden, så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du har samme holdning. Derfor er det en god ide at finde ud af, hvilke producenter folk er mest vilde med, og derfra kan du selv udpege de specifikke produkter, som du gerne vil prøve. Det er kun ved at eksperimentere, at du kan blive klogere på hvilken glidecreme, der er egnet til dig og din partner.

Hvad skal du undgå?

Der findes mange produkter på markedet, og derfor er det vigtigt, at du vælger et ordentligt mærke. Det er bedst, at du undgår produkter, hvor der er parfume i, da det kan være med til at skade dig. De ædlere dele og slimhinder har ikke godt af at komme i kontakt med noget parfumeholdigt. Det kan blive rigtig ubehageligt for dig, da symptomer ofte er kløe og svie. Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken pH der er i produktet. Den bedste glidecreme skal indeholde en pH-værdi, som er hudneutral. Du skal passe på med ikke at købe et produkt, hvor pH værdien er alt for høj. Selve pH værdien i en kvindes nedre dele er lav i forhold til resten af huden. Selvom økonomi kan have en indflydelse på, hvilket produkt du vælger, så skal du ikke gå alt for meget på kompromis, hvis disse ting skal opfyldes. Glidecreme kan købes for billigt, så det anbefales, at du hellere køber et lidt dyrere produkt, der sikrer, at det indeholder alle de nødvendige ingredienser. På denne måde er du sikker på, at der ikke sker noget uventet under samlejet.

Bestil dit Pjur glidecreme online

Der er nogle danskere, som synes, at det er grænseoverskridende at skulle købe en glidecreme i en fysisk butik. Hvis det er første gang, du skal prøve det, så kan det godt være nervepirrende. Der er ikke noget galt i at bruge glidecreme, da folk køber det af forskellige årsager. Ifølge statistikker foretrækker de fleste danskere at købe produktet online. Der er mange fordele forbundet med dette, da de bl.a. ikke skal stå ansigt til ansigt med et andet menneske. Du kan sidde derhjemme og kigge på forskellige hjemmesider, når det passer ind i dit tidsprogram. Du behøves slet ikke at stresse over åbne- og lukketider, da du altid kan være på internettet lige når det passer dig. Det er meget nemt at sammenligne priser online, da du har alle hjemmesiderne samlet et sted. Du kan endda slå et produkt op, hvorefter der kommer en liste med hjemmesider, der sælger dem samt til hvilken pris. På denne måde sparer du tid og kan endda også spare penge, da du kan finde den billigste pris online.

Når et produkt bliver bestilt hjem fra en hjemmesider, der har sexrelaterede produkter på lageret, så bliver produkterne som regel afsendt i neutral indpakning. På denne måde er der ingen, som finder ud af, hvad du har shoppet. Det er en stor fordel, hvis du bor hjemme eller deler bolig med en, som det ikke vedkommer. Det er generelt blevet meget lettere at foretage mange gøremål online, så derfor er flere også begyndt at bruge internettet flittigt. Kom i gang med at find dit nye produkt allerede i dag, så du kan få det bestilt hjem.

Hvad er mest populært?

På internettet bliver der løbende lavet forskellige tests på produkter for at finde ud af, hvilket produkt der bør ligge nummer et på alle hjemmesider og i butikker. Der bliver altid udvalgt tilfældige forsøgspersoner, som skal teste produkter fra forskellige producenter. På denne måde bliver testene så fair som muligt. Der bliver ofte lavet test på glidecreme, da mange danskere bruger det i deres hverdag. Folk skal gerne kunne følge med i, hvad der er populært, samt hvad der ikke er populært lige nu på markedet. Hvis man sammenligner flere tests med hinanden, så har Pjur ligget på top tre listen alle gangene. Det tyder på, at producenten er i stand til at skabe et produkt, som falder i god jord hos kunderne. Når du først har købt et Pjur produkt, så kan du slet ikke lade være med at købe det samme mærke næste gang. Du garanteres at få et mærke, der lever op til alle dine forventninger. Giv Pjur glidecreme en chance, så du selv kan vurdere, om det er noget for dig.

Hold øje med gode tilbud på Plur glidecreme

Hold øje med de forskellige hjemmesider, da der ofte kommer rabatkoder samt gode procenter på Pjur produkter. Det kan være en fordel for dig at blive tilmeldt nyhedsmails, da hjemmesiderne er gode til at reklamere med det nyeste de laver. Besøg dine yndlingshjemmesider jævnligt, så du ikke går glip af et godt tilbud.

 

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk