Polske piger & kvinder: Her finder du dem

Indholdsfortegnelse

Hvis du er på udkig efter polske piger og polske kvinder, så har jeg, Lise Petersen (skribent her på Lovebuddy.dk), sørget for dig!

Nu er det slut med at lede efter det rigtige sted for polsk dating. Vi har fundet de bedste Polen dating sider, som har et kæmpe stort “udvalg” af skrivelystne, friske (og frække) polske piger.

Hvis du ikke tror på mig, så har jeg et ret så overbevisende bevis. Jeg har nemlig besøgt og oprettet mig som bruger på ALLE siderne og skrevet til de polske damer! Kun for dig.

Min besked:

Hej.
Jeg skriver, da jeg driver en hjemmeside der hedder lovebuddy.dk. Vi forsøger at matche par. I den anledning, vil jeg rigtig gerne vise mine læsere, hvor det er muligt at finde polske piger, kvinder og damer som de kan tage med på dates, være sammen med eller måske bare have uforpligtigende sex med. Kunne du være interesseret i at komme i kontakt med dem? Og vil du have noget i mod at fremgå med billede på min hjemmeside? Hvis nej, vil du skrive lidt omkring dig selv?
De bedste dating-hilsner fra
Lise Petersen

Her er, hvad de polske kvinder i Danmark skrev tilbage til mig:


Profil 1

polsk dating

Hej Lise. Det lyder godt nok spændende. Jeg har lige kigget lidt rundt på din side, den er så flot – og spændende.
I forhold til dine spørgsmål, så er jeg jo på denne side, for netop at finde andre, som har lyst til at date en polsk pige som mig. Nogle synes ikke det polske er særlig distinkt eller tiltrækkende, men hvis der er nogle der skriver til mig, som sætter pris på det, så er det jo kun et plus. Du må også gerne bruge mit billede, det er også fuldt tilgængeligt og ucensureret her på 40plus.dk. Så det kan jeg ikke se noget problem med. I forhold til mere info om mig, så tænker jeg da bare, at de skal komme ind på siden og læse min profiltekst 🙂
Vi ses derinde.
XoXo


Profil 2

polske damer

Hej. Det lyder både lidt mærkeligt og spændende. Forstår ikke helt, hvad du mener med du har en side? Men lad nu det ligge. Jeg er altid interesseret i at møde danske (eller polske) mænd at date. Som du korrekt har set er jeg selv en polsk kvinde. Jeg er meget åbensindet og frisk på det meste. Både det seriøse det sjove. Faktisk er jeg ikke kun på Nextlove men også Findsex.dk. Den sidste er lidt pinlig :i Men det er meget rart til de ensomme aftener :ii.


Profil 3

polske piger

Dette svar er oversat da Izabella desværre ikke er så god til skrifteligt dansk og hun derfor helst skriver på engelsk. Hun siger dog til mig senere i samtalen, at hun også snakker dansk til vennerne i Aarhus og når hun er i København og besøge familien. Nu til hendes svar på min besked:

Hii. Tak for din besked. Det er første gang jeg prøver, at en pige kontakter mig herinde. Som udgangspunkt synes jeg nok ikke, at det er så sjovt igen at blive kontaktet udelukkende fordi jeg er en polsk pige. Omvendt, så er det vel kun et plus, hvis ham jeg finder kan lide det faktum, at jeg er fra polen og nyder “polsk dating”. Vi polske kvinder er nok også generelt lidt anderledes fra så mange andre kvinder i Danmark.
De kan bare skrive til mig. De finder min profil herinde.

2 Kommentarer
  1. Vor møder man en dejlig polsk dame der elsker sex

    Efterlad et svar

    Lovebuddy.dk