Satisfyer – her er de bedste i test

Der er ikke noget bedre end at ligge sig under dynen og forkæle og tilfredsstille sig selv.

Dog kan det godt blive lidt ensformigt, og det kan derfor være vigtigt at finde nogle produkter og remedier, der kan være med til at gøre oplevelsen fræk og unik hver gang.

Hvis du søger efter noget, der kan hjælpe dig med at optimere din onani, skal du uden tvivl læse med her, hvor de bedste satisfyere på markedet er samlet.

De er alle utroligt frække og pirrende, og har alle forskellige fordele, der gør dem unikke og frække.

Et køb af en af disse produkter vil uden tvivl ikke blive et køb, du fortryder.

Læs mere om satisfyers og meget andet sexlegetøj og -udstyr her, eller om de populære womanizers her.

Satisfyer Pro 2 – Next generation – Klitoris-vibrator – Testvinder

satisfyer pro 2 next generation

Tjek prisen her

Dette produkt er kompakt og diskret af udseende, men det er langt fra et lille uskyldigt produkt.

Dette produkt vil give dig timevis af glæde og nydelse, og du vil opleve at få de vildeste orgasmer.

Dens mange frække funktioner gør, at du ikke kan få nok af dette produkt, og det er svært at gå tilbage til en almindelig vibrator, når man først har følt kraften og tilfredsstillelsen fra dette lækre produkt.

Fordele

 • 11 forskellige indstillinger
 • Nem at rengøre
 • Diskret udseende

Ulemper

 • Kan være svær at bruge i starten.

Dette produkt vil virkelig tage din onani til nye højder ved hjælp af dens innovative teknologier, der skaber en form for vakuum, når du placerer produktet over din klitoris.

Produktet har hele 11 forskellige indstillinger, der gør, at oplevelsen aldrig bliver kedelig og ensformig.

Du vil opleve, at du vil blive ved med at gribe ud efter dette produkt gang på gang, og du vil have svært ved at lægge den fra dig igen.

Efter brug er det vigtigt at produktet bliver rengjort, så det bliver ved med at præstere optimalt. Dog er det super nemt at rengøre produktet og holde det rent og hygiejnisk, så dette er intet problem.

Første gang man skal stifte bekendtskab med dette produkt, kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvordan man bruger produktet korrekt, men hurtigt lærer man, hvordan produktet skal anvendes for at give de bedste resultater og de bedste orgasmer.

Satisfyer Pro G-spot Rabbit – Vibrator og stimulator – Den billige

satisfyer pro g spot rabbit

Tjek prisen her

Her får du et fantastisk produkt, til en fantastisk pris.

Dette produkt kan give dig så meget nydelse og timevis af sjov og ballade under dynen med dig selv, uden du behøver at betale en formue for det.

Produktet er enormt frækt, fordi det både stimulerer din klitoris, men også dit G-punkt, og ligner i udseendet meget en rabbit-vibrator.

Den kan virkelig åbne op for mange frække lege, og du vil blive imponeret over, hvor svært det bliver ikke at få en orgasme med det samme.

Produktet er utrolig lækkert og vil virkelig gøre underværker for dine hede stunder med dig selv.

Fordele

 • Stimulerer både G-punkt oh klitoris
 • Mange forskellige vibrationsmønstre og hastigheder
 • Vandtæt

Ulemper

 • Kan larme lidt.

Dette produkt er det perfekte produkt til at åbne ultimativ nydelse.

Det frække produkt har mange forskellige vibrationsmønstre og hastigheder, og oplevelsen bliver derfor fræk og unik, hver gang du finder produktet frem.

Den del, der stimulerer dit G-punkt, og den del, der stimulerer din klitoris, kan styres individuelt, og der er derfor også et hav af forskellige kombinationsmuligheder.

Du kan på den måde nemt finde den kombination, som du finder bedst og frækkest, og sikre, at oplevelsen er så fræk som overhovedet muligt.

Produktet er ydermere vandtæt, hvilket betyder, at det er nemt at rengøre, men det betyder også at produktet kan nydes under bruseren for at gøre dit daglige brusebad lidt sjovere og lidt frækkere.

Du vil på ingen måde komme til at fortryde, at du har købt dette produkt. Utrolig mange kvinder har allerede købt dette produkt og elsker at bruge det.

Satisfyer Men Vibration – Maturbator til den Morderne Mand – Til begynderen

satisfyer men vibration

Tjek prisen her

Dette produkt skiller sig ud fra de andre på listen, men er mindst lige så fræk og lækker som de andre.

Dette produkt er nemlig også noget, der kan gøre din onani endnu frækkere, men dette produkt er designet til mænd, og ikke til kvinder, som resten af produkterne på denne liste.

Produktet er enormt frækt og kan virkelig give dig nogle helt fantastiske orgasmer, som du sent vil glemme.

Udover at produktet er enormt frækt og pirrende, er det utrolig nemt at bruge, når man lige har afprøvet det en gang eller to, og du skal altså ikke være bange for at prøve dette produkt, hvis du ikke har meget erfaring med sexlegetøj.

Fordele

 • 2 meget kraftfulde motorer
 • 8 forskellige vibrationer og 3 intensiteter
 • Produceret i lækker silikone

Ulemper

 • Kan være svær at bruge i starten.

Dette produkt er en videreudvikling af det normale fleshlight og kan give dig så meget mere nydelse.

Det har to meget kraftfulde motorer, der virkelig vil fremprovokere nogle helt fantastiske orgasmer. Når du først har prøvet dette produkt, vil du med meget stor sandsynlighed aldrig have lyst til at bruge andet under onani igen.

Produktet har hele otte forskellige vibrationsindstillinger og 3 forskellige intensiteter, som du frit kan skifte imellem for at finde den kombination, som du synes er frækkest, og som giver dig de bedste orgasmer.

Produktet er produceret i en lækker silikone, hvilket betyder, at det føles rart mod huden, især på de mere sensitive og intime dele af kroppen.

Den bløde og fleksible silikone gør også, at produktet føles meget realistisk og naturtro, hvilket mange finder enormt frækt og pirrende.

Er du til realistisk og naturtro masturbatorer, bør du også tjekke denne liste over pipedreams.

Satisfyer Partner Multifun 3 Par Vibrator – Til den erfarne

satisfyer partner multifun 3 par vibrator black

Tjek prisen her

Dette produkt er muligvis det mest alsidige produkt på denne liste, da det kan bruges på et utal af forskellige måder.

Du kan bruge det til solo leg, både til stimulering af klitoris, men også til stimulering af dit G-punkt.

Produktet kan også bruges med en partner og kan sættes omkring din partners penis og fungere som en penisring.

Dette er blot få af de mange muligheder, man har med dette produkt, og det er imponerende hvordan dette produkt kan give dig så meget nydelse på så mange forskellige måder.

Fordele

 • 100 kombinationer af vibrationer
 • Fremstillet i lækker silikone
 • Kan bruges til onani og med en partner

Ulemper

 • Kan være lidt stor til for nogle.

Dette produkt er så frækt, at det er svært at beskrive med ord. Det kan klart anbefales, at du prøver det på egen krop, da det virkelig vil slå benene væk under dig, når du opdager, hvor mange frække muligheder, produktet giver dig.

Det er fremstillet i lækker silikone, som føles rart mod huden, især på de mere sarte og intime dele af kroppen.

Produktet sælges til en enormt god pris, og dette produkt kan være et rigtig godt produkt at købe, hvis du ikke har en stor samling af sexlegetøj i forvejen.

De mange forskellige anvendelsesmuligheder gør, at produktet kan erstatte mange ”almindelige” stykker sexlegetøj, og du slipper for at skulle købe 5 forskellige stykker sexlegetøj, når du køber dette stykke satisfyer sexlegetøj.

Det er et af de bedste stykker satisfyer sexlegetøj og kan bringe enormt meget nydelse til begynderen såvel som den erfarne.

Er man nybegynder, og har meget lidt erfaring med sexlegetøj, er det vigtigt, at man er indstillet på, at det kan tage et par forsøg, før man rammer helt plet med dette stykke satisfyer sexlegetøj.

Partner Plus Par Vibrator med Fjernbetjening – Til par

partner plus par vibrator med fjernbetjening

Tjek prisen her

Dette produkt er perfekt til dog, som er i et forhold, og som leder efter et produkt, der både kan tilfredsstille dig, når du er alene, men også tilfredsstille dig og din partner, når I er sammen.

Dette produkt kan lukke op for utroligt mange frække lege og kan være et lækkert og frisk pust til jeres sexliv, der hurtigt kan blive meget ensformigt, hvis man er i et forhold i længere tid.

Produktet har enormt mange forskellige indstillinger, og det vil være en succes, hver gang I vælger at finde produktet frem, når temperaturen i soveværelset langsomt begynder at stige.

Fordele

 • Trådløs fjernbetjening medfølger
 • Kan både bruges på ham og hende
 • 10 forskellige indstillinger

Ulemper

 • Kan være svær at bruge i starten.

Dette produkt er enormt frækt og giver jer utrolig mange forskellige muligheder, og mange forskellige muligheder at opnå nydelse på.

Man skal være opmærksom på, at det kan være lidt vanskeligt de første par gange, man prøver dette produkt, men man skal ikke give op, bare fordi det ikke lykkedes lige umiddelbart.

Det tager som regel ikke mange forsøg, før man bliver helt forelsket i dette produkt og dens 10 forskellige indstillinger, der kan være med til at gøre oplevelsen lækker, fræk og personlig.

Produktet er styret af en trådløs fjernbetjening, hvilket også giver jer muligheden for at overtage styringen for hinandens nydelse.

Her kan du ligge med dette stykke satisfyer sexlegetøj, mens din partner har fjernbetjeningen og på den måde have den fulde kontrol over din nydelse og orgasmer.

Satisfyer Plugs Anal Plug Sæt – Den frække

satisfyer plugs anal plug sæt

Tjek prisen her

Dette stykke satisfyer sexlegetøj er til dig, som elsker at blive pirret og stimulere analt, og som ønsker at ”træne” dette.

Når du køber dette produkt, medfølger der tre forskellige plugs, som alle er formet forskelligt, og som har forskellige størrelser.

Produktet er enormt frækt at bruge på sig selv, men er også virkelig pirrende at have med sig under dynen, når man er sammen med en partner.

Fordele

 • 3 forskellige plugs medfølger
 • Produceret i lækker og fleksibel silikone
 • God til nybegyndere

Ulemper

 • Kan være svær at rengøre.

Dette produkt er perfekt til dig, som ønsker at blive mere erfaren indenfor analsex, og som ønsker at gøre dette gradvist.

Dette stykke satisfyer sexlegetøj er perfekt til dette formål og kan virkelig hjælpe dig og din partner, hvis I kan have svært ved at udføre analsex.

Det kan også bare bruges som ren nydelse, enten under onani eller sammen med din partner, og der kan komme utrolig mange timers nydelse ud af dette produkt.

Produktet kan nydes af både mænd og kvinder og bliver ekstra frækt, hvis der tilføjes en lækker og tyk vandbaseret glidecreme.

De forskellige plugs, der medfølger, gør, at du kan finde din favorit og gøre legen forskellig hver gang.

Satisfyer Vibes Master – vibrator – XX-Large – Nyhed

satisfyer vibes master vibrator

Tjek prisen her

Dette stykke satisfyer sexlegetøj ligner i sit udseende umiddelbart bare en almindelig dildo.

Dog er den meget mere en bare det, og den kan virkelig give dig timevis af nydelse, og nogle helt vidunderlige orgasmer, der vil sende dig i ren ekstase.

Produktet er bedst til dig der har meget erfaring med sexlegetøj, og som elsker at finde sexlegetøj der er vildere og frækkere, og som elsker at teste dine egene seksuelle grænser.

Fordele

 • 12 forskellige vibrationsindstillinger
 • Omkreds på 15 cm
 • Føles behagelig mod dine intime dele

Ulemper

 • Ikke god til begyndere.

Dette produkt har hele 12 forskellige vibrationsindstillinger, hvilket betyder, at den kan tilfredsstille dig på mange forskellige måder, og du slipper for, at oplevelsen bliver for ensformig fra gang til gang.

Produktet har en lækker omkreds på 15 cm og kan altså virke lidt stor, hvis man ikke har meget erfaring med sexlegetøj.

Dog er den virkelig fræk og pirrende til dig, der leder efter et produkt, der vil øge dine chancer for orgasme markant, og som elsker når sexlegetøj bliver så frækt og vildt som overhovedet muligt.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk