Derfor skal du eje en realistisk sex dukke

Hvis du er på udkig efter en sexoplevelse, som er så tæt på den ægte vare som muligt, skal du tage et kig på de populære, realistiske sexdukker. Salget sexlegetøj og især salget af sexdukker er steget markant de seneste år, og det er der flere grunde til.

Sexdukker er ikke længere ’bare’ oppustelige plastic lolitadukker med blanke udtryk. Nej, i stedet har nutidens sexdukker et smukt ydre med en silkeblød og realistisk hud og vigtigst af alt et lækkert indre, der giver dig en stram og skøn massage med et helt speciel sug, der føles HIMMELSK. Men faktisk finder du både sexdukker, der kan tage eller give.

Du kan nemlig vælge mellem kvinder, mænd eller en god blanding. Derudover kan du både få sexdukker designet som en hel menneskekrop eller blot som torsoer, der består af menneskekroppen fra hals til lår. Uanset hvad du er til, findes der en sexdukke til netop dit behov.

Få en realistisk sexoplevelse

En sexdukke er til dig, der ønsker at forkæle dig selv med det bedste onaniprodukt, som markedet har at byde på. En sexdukkes ydre er lavet af TPE eller Cyberskin, som er materialer, der føles næsten lige så bløde som rigtig hud. Du kan endda vælge mellem alle hudfarver og mange forskellige kropstyper: Du kan få sexdukker med store, bløde og gyngende bryster eller med mindre, faste bryster – og du kan vælge mellem et kvindeligt eller mandligt understel.

Oveni hatten kan du tilmed vælge mellem et hav af hårfarver og øjenfarver. Men fællesnævneren for dem alle er en fast og blød krop og indbydende huller/lemmer. En sexdukke er udstyret med et understel, der er designet til at tage din nydelse til nye højder.

De kvindelige sexdukkeres har en stram indgang, der folder sig ud længere inde og stimulere dig med riller, nubier og mønstre. De mandlige sexdukker kommer med en naturtro penis (og du kan vælge mellem mange forskellige størrelser), som endda har blodåre på skaftet. For at det ikke skal være løgn, er sexdukker tilmed superbøjelige og bevægelige og er derfor med på alle stillinger.

Udlev dine frækkeste fantasier

Med en sexdukke er det muligt at afprøve dine frækkeste og hemmeligste fantasier. Drømmer at have analsex? Have hed sex i spændende kamasutra stillinger? Eller måske noget med bondage? På grund af det innovative ”metaskellet,” som nutidens sexdukker er udstyret med, er det muligt at sætte dem i alle tænkelige stillinger. Prøv f.eks. en doggy, skeen eller cowgirl’en, da sexdukker ofte vejer mellem 30-50 kilo og ikke har noget imod at blive rykket rundt.

Med denne vægt vil din sexdukke også blive liggende, når du tager den, hvilket er en klar fordel. Læg din sexdukke på ryggen og placer dens ben på dine skuldre. Hvis du er på udkig efter en at holde om i natten, vil sexdukkernes bløde ydre, også kunne gøre det for dig.

Alt er muligt, og du bestemmer helt selv. De fleste sexdukker kommer med 2-3 huller (eller penis), som kun venter på at blive forkælet af dig. Tilføj blot glidecreme og din sexdukke våd og klar til dig. Med en sexdukke har du en sexpartner, der aldrig bliver træt i kroppen, og som altid er med på dine frækkeste fantasier.

Træn din udholdenhed i sengen

At eje en sexdukke er ikke længere ligeså tabuiseret, som det har været. Hvis du er den heldige ejer af en sexdukke, tager du din sexlyst og seksuelle behov i dine egne hænder – så at sige. Du kan endda bruge en sexdukke til at træne din udholdenhed i sengen.

Den visuelle stimulering en sexdukke giver dig, vil kun bidrage til din liderlighed og gøre din orgasme endnu mere eksplosiv end med andre former for onaniprodukter. De nyeste sexdukker er nemlig meget livagtige og kan give dig realistiske vaginale, anale og orale sexoplevelser. At have sex med en realistisk sexdukke vil derfor simulere sex med et andet menneske, og du kan derfor øve dig i at kontrollere din orgasme.

Prøv for eksempel at varierer i tempo, skifte stilling eller noget helt tredje under akten. Du har altså mulighed for at finde ud af, hvad der lige præcis, virker for dig – og hvad der ikke gør. Der er nemlig ikke nogen til at dømme dine handlinger og derfor også rig mulighed for at eksperimentere. Med en sexdukke går nydelse og træning hånd i hånd, lige når det passer dig. What’s not to like?

Rengøring af sexdukker – så nemt er det

Du har nok spekuleret over, hvordan rengøringsprocessen af en sexdukke mon foregår? Og om det mon er en besværlig, irriterende og langvarig proces? Vi kan godt afsløre, at det faktisk er superenkelt og ligetil. Det kræver minimalt arbejde af dig og sikre dig både den bedste rengøring og vedligeholdelse af din sexdukke.

3-trins GUIDE – sådan rengør du din sexdukke:

  1. Rengøring: Rengør din sexdukke i bruseren med lunkent vand og en mild sæbe, efter den har været i kontakt med kropsvæsker. Et godt tip er ikke at gøre hovedet vådt men at holde rengøringen til sexdukkens krop. En gang i mellem kan du vælge at rengøre vaske håret forsigtigt med en shampoo.

 

  1. Tørring: Sørg for at tørre din sexdukke, grundigt men forsigtigt, med et håndklæde og derefter lade den lufttørre. Du kan også vælge at anvende en smule babypudder på de mere aflukkede kroge for at suge det ekstra fugt, efter du har håndklæde tørt den. På den måde beskytter du den bedst muligt og undgår skader samt dårlig lugt.

 

  1. Opbevaring: Efter rengøring, tørring og lufttørring er det en god idé, at opbevare din sexdukke et tørt og køligt sted, hvor den ikke er i direkte kontakt med direkte sol eller kulde. F.eks. i et skab. Sexdukker er i forvejen robuste og holdbare og med disse 3 simple skridt kan du få glæde af din sexdukke i mange år.

 

EKSTRA TIP: Lad ikke din sexdukke ligge for længe i avancerede stillinger, da det kan slide på det avancerede metaskillet. Når du er færdig med at lege med din sexdukke, er det en god idé at sætte den tilbage i en neutral stilling.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk