Bedste dildo shop – Her er de bedst i Danmark

Danmark er fyldt med dildo shops, hvor du både kan få kyndig betjening og professionel vejledning om dit næste køb af sexlegetøj. En onlineshop kan være en praktisk og for mange en mere diskret måde at købe sexlegetøj på.

Hvis du er lidt genert, eller bare synes at det er nemmere, så er der også masser af hjælp at hente på de online dildo shops. Mange online dildo shops har god information om deres produkter, anmeldelser og billeder.

Du har rig mulighed for at undersøge og læse om forskellige sexlegetøj uden at bekymre dig om nysgerrige blikke. På hjemmesiderne kan du også få et godt overblik over butikkernes sortiment og udvalg af sexlegetøj og andet udstyr.

Vi har samlet et udvalg af nogle af Danmarks bedste dildo shops, og giver dig de vigtigste informationer. Så kan du nemt og hurtigt finde frem til lige netop den shop, du ønsker, næste gang legen i soveværelset skal peppes en smule op.

Sinful.dk

sinful

Besøg Sinful.dk

Sinful er ikke blevet nordens største dildo shop uden grund. Deres hjemmeside er både pæn og ren at kigge på, og så er den nem at finde rundt på. Du kan altså hurtigt finde lige præcis det du leder efter. Dette kommer selvfølgelig også af deres utrolig store udvalg.

Levering

Når du bestiller hos Sinful, kommer din pakke selvfølgelig i en diskret indpakning. Så du skal ikke bekymre dig om andre kunder i køen på posthuset eller en nysgerrig nabo. Ingen vil kunne se, hvor du har bestilt din pakke fra.

Du kan selv bestemme, hvor du vil have leveret din pakke, og bestiller du på hverdage inden kl. 22:30, vil du kunne få leveret pakken allerede dagen efter.

Udvalg

Om det bare er et sexet blindfold, du leder efter eller den nyeste og mest smarte dildo, så har Sinful, det du søger. Sinful har et kæmpe udvælg som nordens største dildo shop. Du vil sjældent gå forgæves.

Trustpilot

På trustpilot score Sinful flot med hele 89% der giver dem fremragende anmeldelser på baggrund af over 10.000 kundeanmeldelser.

Det flotte resultat viser også, at Sinful er nordens største dildo shop af en grund. De har det bedste resultat på trustpilot af alle dildo shopsene.

Kontaktinformation

Du kan komme i kontakt med kundeservice på telefon i hverdagene mellem kl. 8:00-21:00 og i weekenderne fra 10:00-18:00. Du kan også kontakte dem via e-mail, der vil blive besvaret så hurtigt som muligt.

 • Telefonnummer: +45 70 77 70 70
 • E-mail: service@sinful.dk
 • Adresse: Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark.

Opsummerende

Som nordens største dildo shop er Sinful.dk også en af de største spillere på det danske marked. Du finder produkter til både mænd, kvinder og par.

Sexshop.dk

Sexshop.dk

Besøg Sexshop.dk

Den danske dildo shop Sexshop.dk er en udelukkende online shop. Men det betyder ikke, at du ikke får guides og vejledning til dine køb. På dildo shoppens hjemmeside er der nemlig et stort fokus på at give både gode råd og vejledning, når det kommer til dit næste køb af sexlejetøj.

Hjemmesiden indeholder både video, der viser produktets funktion og udførlige beskrivelser af produktets egenskaber. Der skulle være nok hjælp at hente.

Levering

Du får hurtig levering, når du benytter dildo shoppen Sexshop.dk. De sender varerne samme dag som du bestiller dem, hvis du bestiller en hverdag inden kl. 21:00. Du kan selvfølgelig få sendt varerne til din hjemmeadresse, men du kan også hente den i en pakkeboks eller ved deres fysiske adresse.

Pakken er naturligvis i en diskret indpakning.

Udvalg

Du får et både bredt og specialiseret udvalg, når du handler i denne dildo shop. Du finder produkter til par, mænd og kvinder. Derudover finder du også en særlig fetish sektion.

Trustpilot

Du kan trygt købe dit næste sexlegetøj hos Sexshop.dk, idet 82% af kundeanmelderne giver dem en fremragende bedømmelse. Disse anmeldelser giver dem 4,5 stjerner.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål, kan du kontakte kundeservice på telefon i hverdage mellem 8:00 og 20:00.

 • Telefon: +45 50 59 46 67
 • E-mail: kontakt@sexshop.dk
 • Adresse: Risbrigvej 10, 6330 Padborg, Danmark

Opsummerende

Sexshop.dk er en god dildo shop, der forhandler kvalitetssexlegetøj til både mænd og kvinder. Du finder både vejledende og beskrivende materiale på deres hjemmeside, så du kan føle dig sikker i dit næste køb.

Mshop.dk

mshop.dk logo

Besøg Mshop.dk

Med mere end 35 års erfaring er denne dildo shop en af danmarks ledende, når det kommer til salg af sexlegetøj. Du vil møde et professionelt og erfarent personale, lige meget om du handler online eller i en af deres fysiske butikker.

Levering

Har du bestilt inden 14:45 på en hverdag, og er dine vare på lager, så vil Mshop.dk sende pakken samme dag. Du har altså en leveringstid på blot 1-2 dage.

Udvalg

Med Mshop.dk får du en dildo shop, der har et bredt udvalg af sexlegetøj både til ham og hende og til par. De har derudover også deres eget mærke.

Trustpilot

Mshop.dk har ikke mange anmeldelser på trustpilot, men dem de har er dog ret positive. De har 4,4 stjerner, og der er helt klart flest der udtrykker, at de har haft en god oplevelse med deres dildo shop.

Kontaktinformation

Du kan fange kundeservice på telefon både i hverdagene og i weekenden.

 • Telefonnummer: +45 70 60 58 60
 • E-mail: kundeservice@mshop.dk
 • Adresse: Pakhus 4, 2100 København Ø, Danmark

Opsummerende

Med Mshop.dk får du en dildo shop, hvor der er ligger masser af år og erfaring bag. Du er altså sikret en professionel shop, hvor der er styr på produkter, levering og kundeservice.

Altertystys.dk

altertystys.dk logo

Besøg Altertystys.dk

Altertystys er Danmarks ældste dildo shop. De har over 50 års erfaring, når det kommer til salg af sexlegetøj. Du kan altså trygt købe dit sexlegetøj hos denne erfarne dildo shop, der har fokus på vejledning og konkurrence dygtige priser.

Altertystys har en fysisk butik i hjertet af Aarhus og en webshop.

Levering

Bestiller du på Altertytys.dk, kan du vælge mellem levering fra både DAO, Postnord og GLS. Der er selvfølgelig også styr på, at din pakke bliver leveret i en anonym og diskret emballage.

Udvalg

Dildo shoppen har et bredt udvalg af produkter til både mænd, kvinder og par.

Trustpilot

Altertystys har få men gode anmeldelser på trustpilot, og får 4,2 stjerner. Mange udtrykker sig positivt over deres handel med denne dildo shop.

Kontaktinformation

Du kan besøge den fysiske butik i Aarhus mandag til torsdag og lørdag mellem 11:00-18:00, fredag kl. 11:00-22:00 og søndag fra 11:00-16:00. Her kan du få personlig betjening og vejledning. Du kan også bruge deres online dildo shop, hvor kundeservice er åben i butikkens åbningstider.

 • Telefonnummer: +45 71 96 07 87
 • E-mail: kontakt@altertystys.dk
 • Adresse: Paradisgade 17, 8000 Aarhus C, Danmark

Opsummerende

Med sin opstart i 1967 er der ingen, der slår Altertystys, når det kommer til erfaring. Den store erfaring gør dem kyndige i vejledning og råd, når det kommer til køb af sexlegetøj.

Dreamdirty.dk

dreamdirty.dk logo

Besøg Dreamdirty.dk

Hos Dreamdirty.dk finder du en online dildo shop med et væld af produkter. Du vil, kunne finde lige det, du leder efter. De har produkter til enhver smag, fetisch eller anden seksuel præference.

Levering

Bestiller du fra deres dildo shop på hverdage inden kl. 15:30, vil pakken blive sendt afsted samme dag. Det er også muligt at hente den selv på deres kontor i Horsens på hverdage mellem 10:30 og 17:00.

Pakken er diskret i sin emballage, og på dit kontoudtog vil der blot stå Bshop Aps.

Udvalg

Udvalget hos Dreamdirty.dk er bredt, og du finder noget lige meget om du er mand eller kvinde. Eller hvis du er et par, der leder efter noget pifte sexlivet op med.

Du kan også blive medlem og få mindst 5 % i rabat på dine ordrer.

Trustpilot

Dildo shoppen har ligger flot på trustpilot med 4,5 stjerner. 95% af deres kundeanmelder giver dem en fremragende anmeldelse. Derudover bliver mange af anmeldelserne svaret af Dreamdirty.dk.

Kontaktinformation

Du kan kontakte dildo shoppen på telefon eller e-mail. De sidder klar fra mandag til fredag. Mandag til torsdag har telefonerne åbne mellem 10:00-20:00. Fredag kan du kontakte dem mellem 10:00-18:00. Du kan også gøre brug af deres live-chat. Her vil du få hurtigt svar. Live-chatten er derfor en god mulighed, hvis du har et hurtigt spørgsmål, du gerne vil have afklaret.

Opsummerende

Ved at handle ved Dreamdirty.dk dildo shop får du både god kundeservice og et bredt udvalg af produkter. Dreamdirty.dk går op i at nedbryde tabuer om sexlegetøj, og der er derfor et ønske om åbenhed, når det handler om at skabe et bedre sexliv for deres kunder.

Alor.dk

alor.dk logo

Besøg alor.dk

Handler du på alor.dk, er du sikret, at det du køber, er kvalitetsprodukter, der lever op til den gældende lovgivning. De har et stort fokus på at føre ftalatfrie produkter og er en 100 % danskejet dildo shop.

Levering

Når du bestiller hos alor.dk er din pakke selvfølgelig i en diskret emballage. Derudover er der gratis levering ved køb over 600 kr. Hvis du bestiller før kl. 15:00 på hverdage sendes pakken samme dag.

Udvalg

Dildo shoppen har et godt udvalg af sexlegetøj, der både er til mænd, kvinder og par. Der er noget til alle, om du er nybegynder eller erfaren, når det kommer til sexlegetøj.

Selvom produkterne er af høj kvalitet, er det stadig overkommelige priser.

Trustpilot

På trustpilot har alor.dk fået 4 stjerner. 76 % af deres kundeanmeldelser har givet dem en fremragende anmeldelse.

Kontaktinformation

Du kan kontakte dildo shoppen direkte på deres hjemmeside eller kontakte dem via telefon.

 • Telefonnummer: +45 41 14 65 14
 • E-mail: kontakt@alor.dk
 • Adresse: Helge Nielsens Alle 7, 8723 Løsning, Danmark

Opsummerende

På alor.dk får du kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Deres udvalg er begrænset, men nøje udvalgt netop på grund af deres kvalitet.

Din6shop.dk

din6shop.dk logo

Besøg din6shop.dk

Denne dildo shop har et godt udvalg af kvalitetsprodukter. De er e-mærket, og er derfor et trygt sted at handle online, lige meget om det er et nyt legetøj, du leder efter eller lidt frækt undertøj.

Levering

Er det produkt, du bestiller på lager, og bestiller du inden kl. 15 på hverdage, så kan du forvente, at din pakke bliver sendt samme dag. Hvis din vare er på fjernlager, kan du forvente en leveringstid på 1-3 dage.

Udvalg

Dildo shoppen har sexlegetøj fra mange kendte mærker som for eksempel We Vibe og Pipedream. Fokusset er dog på kvalitetsprodukter til gode priser.

Trustpilot

Din6shop.dk har ingen anmeldelser på trustpilot.

Kontaktinformation

Du kan kontakte dildo shoppen på telefon eller via e-mail. Telefonerne er åbne i hverdagen mellem 10:00-14:00. Du kan også vælge at udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside. Du vil typisk få svar inden for 24 timer.

Opsummerende

På din6shop.dk kan du føle dig tryg som kunde. Deres e-mærke og deres kundeservice gør, at du er sikret god betjening. Deres udvalg er varieret men med fokus på kvalitet og godt design.

Orion-erotik.dk

orion-erotik.dk logo

Besøg Orion-erotik.dk

Dildo shoppen orion-erotik.dk har et stort udvalg, og du kan med garanti, finde det du søger. De sælger sexlegetøj, lingeri og BDSM-udstyr.

Udover deres webshop har de en række fysiske dildo shops rundt omkring i Danmark.

Levering

Du vil få leveret din pakke fra orion-erotik.dk inden for få dage. Den typiske leveringstid vil være mellem 2-3 dage. De leverer dog ikke til Færøerne eller Grønland.

Du vil modtage en pakke i en anonym indpakning.

Udvalg

På den online dildo shop vil du kunne finde, lige det du leder efter. De har et stort udvalg af sexlegetøj, kondomer og glidecreme. Derudover har de også et udvalg af frækt lingeri og tøj til både kvinder og mænd.

Trustpilot

Kunderne er generelt tilfredse i deres anmeldelser af dildo shoppen. Dog er deres anmeldelser mere varieret, hvilket giver dem 3,7 stjerner på trustpilot.

Kontaktinformation

Du kan komme i kontakt med orion-erotik.dk på telefon. Her sidder deres kundeservice afdeling klar mandag til torsdag fra 7:30 til 15:30. Fredag har telefonerne åbent mellem 7:30 og 14:00. De har også en kontaktformular på deres hjemmeside, som du kan udfylde. Her kan du forvente et svar inden for 24 timer.

 • Telefonnummer: +45 73 67 01 10
 • E-mail: post@orion-erotik.dk

Opsummerende

På orion-erotik.dk får du et stort udvalg og ikke kun på sexlegetøj. Dildo shoppen er også leveringsdygtige i andet udstyr som lingeri, kondomer og glidecreme.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk