Begynder sexlegetøj til kvinder – Bedste i test

Sexlegetøj er en fantastisk måde at lære sin krop bedre at kende på, samtidig med at man kan få en fræk hyggestund alene. Udover at være god til at gøre solosex endnu bedre, så kan sexlegetøj også være en spændende tilføjelse til par. Her kan sexlegetøj bidrage til endnu mere nydelse, hvilket kan gøre jeres sex endnu bedre, end det allerede er.

Det kan være intimiderende at begynde at eksperimentere med sexlegetøj, men det behøver det ikke at være. Her kan du læse mere om det bedste begynder sexlegetøj til kvinder.

 

Begynder Rabbit vibratorer

Her kan du læse mere om de bedste rabbit vibratorer til begyndere, så du måske også kan begynde at eksperimentere med den japanske superopfindelse.

 

Bedste i test: Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful rabbit vibrator original

Tjek prisen her

Denne rabbit vibrator fra Sinful vil vise sit værd som testvinder allerede første gang, du bruger den. Den udvendige vibration og indvendige rotation gør det muligt for den at give dig nogle af de mest intense orgasmer.

Fordele:

 • Testvinder
 • Både udvendig og indvendig stimulering
 • 6 vibrationsprogrammer og 6 rotationsprogrammer

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Batterier medfølger ikke.

Denne rabbit vibrator fra Sinful er lavet til at imponere. Udover at have kraftige vibrationer ved klitoris har selve skaftet metalkugler, som roterer for at give ekstra stimulering. Den er designet til at være ekstra fyldig, så du kan mærke de pirrende kugler på indersiden af vibratoren ekstra meget.

Med de hele 6 forskellige vibrationsprogrammer og 6 rotationsprogrammer, har du mulighed for at finde præcis den styrke og hastighed, som passer bedst til dig. For den bedste oplevelse kan du med fordel kombinere vibratoren med en vandbaseret glidecreme.

Vibratoren er lavet af TPR og bruger 4x AA-batterier, som ikke medfølger.

 

 

Bedste til prisen: Auto Rabbit Dobbelt Vibrator

auto rabbit dobbelt vibrator testvinder

Tjek prisen her

Denne prisvindende rabbit vibrator er perfekt til dig, som leder efter et pirrende stykke legetøj, som er nemt at bruge.

Fordele:

 • Testvinder
 • Både udvendig og indvendig stimulering
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Batterier medfølger ikke.

Det er ikke nogen overraskelse, hvordan denne vibrator kunne få hele 5 ud af 5 stjerner af Aftonbladet, når du har brugt den første gang. De kraftige vibrationer både udenpå og indeni vil give dig en af dine livs bedste orgasmer. Faktisk kan du styre vibratoren igennem hele 10 forskellige programindstillinger.

Som et ekstra plus er denne vibrator også vandtæt, som gør den nem at gøre ren, og det giver dig mulighed for at tage den med i badet.

Vibratoren er lavet af kvalitets TPR og bruger 2x AA-batterier, som ikke medfølger.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Disse to rabbit vibratorer er selvfølgelig ikke de eneste på markedet, som er noget værd. Hver kvinde er forskellig. Så selvom du ikke bryder dig om netop disse to bud på en rabbit vibrator, betyder det ikke, at en rabbit vibrator overhovedet ikke er noget for dig. Heldigvis tilbyder vi et stort udvalg af rabbit vibratorer, så du har mulighed for at finde noget, som passer perfekt til dig og dine præferencer. Du kan finde vores store udvalg af rabbit vibratorer her.

 

 

Begynder klitoris vibrator

Hvis du gerne vil have den bedste klitoris stimulering, så er en klitoris vibrator et must.

Deres specielle design er lavet for at kunne give dig mest mulig stimulering på det punkt, hvor du er mest følsom. Med den rigtige klitoris vibrator, vil du kunne få nogle af dit livs kraftigste orgasmer.

 

Bedste i test: Velve Luksus Klitoris Vibrator Opladelig

velve chloe clitoral vibrator

Tjek prisen her

Denne lille vibrator vil hurtigt blive din bedste ven – på trods af størrelsen. Med det ergonomiske design er det nemt for dig at styre og holde den der, hvor det føles allerbedst.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne lille sag er lavet til at føles så luksuriøs som muligt. Ikke kun vil de intense vibrationer mod din klitoris føles fantastisk, men den lange brugstid gør, at den kan blive ved, indtil du ikke kan holde til mere. Derudover vil du have mulighed for at eksperimentere med forskellige vibrationer, da du har valget mellem hele 10 forskellige vibrationsmønstre.

Den lækre silikone og det ergonomiske design gør denne klitoris vibrator behagelig at have i hånden, hvilket gør det nemt for dig at styre den. Fordi den er vandtæt, er den nem at gøre ren, og du kan tage al nydelsen med i badet.

Som sagt er vibratoren genopladelig og holder omkring 90 minutter per opladning. Med den medfølger der en magnetisk USB-oplader og en opbevaringspose.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Petite Mini Magic Wand Vibrator

sinful petite mini magic wand

Tjek prisen her

Denne lille vibrator kan bruges til meget mere end kun klitoris stimulering. Det vibrerende hoved, som udsender stærke vibrationer, gør også denne vibrator oplagt at bruge som massageværktøj under forspil.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne vibrator er lillesøsteren til de klassiske Wand vibratorer, men den er mindst lige så kraftige. Fordi den er opladelig, kan du nyde dens dejlige vibrationer længe uden at skulle tænke på ledninger eller batterier. Med de hele 10 forskellige vibrationsmønstre er den fantastisk til at finde præcis den hastighed og styrke, som gør mest for dig.

Derudover er vibratoren også vandtæt, så du kan tage det sjove med i badet. Dens vandtætte egenskaber gør det også langt mere praktisk at vaske den.

Vibratoren er lavet af Silikone og ABS, og USB-oplader medfølger.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Naturligvis er disse to klitorisvibratorer ikke de eneste, som er gode på markedet. Hver kvinde er forskellig. Selvom du ikke føler, at disse to bud på klitorisvibratoren passer til dig, betyder det ikke, at denne type vibrator slet ikke er noget for dig. Heldigvis leverer vi en række forskellige klitorisvibratorer, så du har mulighed for at finde en, som passer til dig og dine præferencer. Du kan finde vores store udvalg af klitorisvibratorer her.

 

 

Dildoer

Dildoer er uden tvivl det mest genkendelige stykke sexlegetøj. Dildoen giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige størrelser og former, som hver kan ændre den måde, som du onanerer på.

 

Bedste i test: Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator

fun factory big boss g5 opladelig dildo vibrator prisvinder black

Tjek prisen her

Denne dildo er perfekt til dig, som leder efter en model, som vil fylde dig godt ud, men som stadig er nem at styre. Udover den fyldige og realistiske form, byder denne dildo også på pirrende vibrationer.

Fordele:

 • Fyldigt og stimulerende design
 • Kraftige vibrationer
 • KeyLock-funktion
 • 12 forskellige vibrationsmuligheder
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne dildo vandt Red Dot prisen for bedste design i 2016 på grund af dens funktionelle og innovative design. Det er også dette design, som gør, at denne dildo hæver sig lidt over gennemsnittet. Navnet ”Big Boss” kommer fra den ekstra store størrelse, som gør, at du vil føle endnu mere, når du bruger netop denne dildo. Dog er den store størrelse stadig behagelig, da dildoen er lavet af blødt medicinsk silikone.

For at være sikker på, at den ikke starter af sig selv i skuffen, er ”Big Boss” udsyret med en KeyLock-funktion, som er nem og hurtig at slå fra, når man skal bruge den.

Fordi dildoen er vandtæt, er det også muligt at have den med i badet. Derudover gør det den også ekstra nem at gøre ren efter brug.

Dildoen er lavet af medicinsk silikone, og oplader medfølger.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

sinful slender silikone sort dildo medium

Tjek prisen her

Denne simple dildo er perfekt til begyndere. Denne dildo kan både bruges vaginalt og analt, hvilket gør den ekstra alsidig i sengen.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Fyldigt design
 • Vandtæt
 • Billig

Ulempe:

 • Meget simpel.

Det bliver næsten ikke mere simpelt end denne klassiske dildo fra Sinful. Denne sorte dildo er perfekt til dig, som vil starte blødt ud i den store verden af sexlegetøj. Denne dildo er også en perfekt tilføjelse til enhver samling, hvis du allerede har andre dildoer. Dildoen er vandtæt og kommer med en kraftig sugekop, hvilket gør den god til at bruge i badet.

Den er lavet af silikone og er ftalatfri.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Hvis du ikke fandt det, du leder efter i disse to dildoer, så er der stadig mange flere varianter på markedet. Som sagt er ingen kvinde ens, så det er naurligt, at deres valg i dildoer heller ikke er det samme. Hos os kan du finde et stort udvalg af dildoer, så du har mulighed for at finde en, som passer til dig og din krop. Du kan finde vores andre testvindende dildoer her.

 

 

Bækkenbundskugler

Hvis du gerne vil forbedre følelsen af sex på en naturlig måde, så er den nemmeste og mest effektive måde at begynde at tone dit bækkengulv. Der er mange, som laver knibeøvelser, men hvis du gerne vil have endnu bedre resultater, kan du overveje at købe et par bækkenbundskugler. Den ekstra vægt fra kuglerne vil hjælpe med at tone dine muskler i underlivet endnu mere og hurtigere.

 

Bedste i test: Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

je joue ami bækkenbundskugler 3 stk

Tjek prisen her

Dette sæt af 3 forskellige bækkenbundskugler giver dig mulighed for at kunne tone din bækkenbund i flere forskellige vægtklasser.

Fordele:

 • Flere forskellige vægte
 • Nemme at få ind og ud

Ulemper:

Bækkenbundskugler bliver anbefalet af blandt andet jordmødre, gynækologer og sexeksperter. Disse kugler fungerer ved, at der er løse metalkugler indeni silikoneskallen, som gør, at du skal knibe bækkenbunden for at holde dem inde. På den måde bliver din bækkenbund tonet.

De 3 forskellige vægtniveauer gør det muligt at kunne blive ved med at udfordre bækkenbunden ved at øge vægten yderligere.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

sinful kegel exerciser boks med a z guide

Tjek prisen her

I denne boks får du alt, hvad du skal bruge til at få et sundere og mere veltrænet bækkenbundsgulv. Med boksen medfølger der kugler, glidecreme, rensemiddel og en guide.

Fordele:

 • Flere forskellige kugler
 • Nemme at få ind og ud
 • Glidecreme, rensemiddel og guide medfølger

Ulemper:

Med denne boks fra Sinful får du alt, hvad du skal bruge til at begynde på at træne din bækkenbund. De 3 forskellige vægte giver dig mulighed for at stige i vægt i takt med, at din bækkenbund bliver mere trænet. Derudover medfølger der alt det ekstra udstyr, som du skal bruge.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Der findes mange forskellige typer af bækkenbundskugler, som hver har en forskellig vægt. Det er slet ikke sikkert, at de 2, som vi har nævnt overfor, passer til dine behov overhovedet. Når du vælger bækkenbundskugler, er det vigtigt, at du går efter den model, som passer bedst til din krop. Du skal altså finde både den vægt og størrelse, som passer bedst til dig. Hvis du skal bruge flere anbefalinger til bækkenbundskugler, kan du finde flere af vores bedste bækkenbundskugler her.

 

 

Begynder anal legetøj til kvinder

Anal er en super fræk og sensuel tilføjelse til den normale vaginale onani. Det kan dog virke intimiderende for mange at begynde på anal. Dog kan anal give meget mere nydelse for mange, hvis de vælger det rigtige sexlegetøj. Her kan du finde det bedste anal legetøj til begynder i test:

 

Bedste i test: njoy Pure Stål Anal Plug Lille

njoy pure stål anal plug lille

Tjek prisen her

Denne lille anal plug er perfekt til dig, som vil prøve anal for første gang. Designet gør den nem at styre, hvilket gør den behagelig at bruge for folk, som ikke har meget erfaring.

Fordele:

 • Testvinder
 • Nem at bruge
 • Vandtæt

Ulemper:

Denne eksklusive anal plug er perfekt til dig, som gerne vil have den bedste start på anal sex. Fordi den er lavet i medicinsk stål, kan den både varmes op eller køles ned, hvis man vil eksperimentere med forskellige temperaturer. Hvis du gerne vil have den bedste oplevelse, anbefales det at bruge den sammen med glidecreme.

Denne anal plug er støbt af medicinsk stål og kan føres 6 cm ind.

 

 

Bedste til prisen: Baseks Slimline Begynder Anal Dildo

baseks slimline begynder anal dildo

Tjek prisen her

Denne naturtro anal-dildo har et slank design, som gør den god til begyndere. Det realistiske design gør den endnu mere stimulerende.

Fordele:

 • Stimulerende design
 • Nem at bruge
 • Vandtæt

Ulempe:

 • Er lidt større end den første.

Denne anal dildo er god, hvis du gerne vil fyldes lidt mere ud. Her føres hele 12 cm ind, hvilket gør, at den føles endnu mere fyldig inde i dig. Det stimulerende design gør den endnu mere pirrende at bruge, hvilket er et klart plus.

Dildoen er lavet af silikone og er fri for ftalater.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Ingen krop er ens, så det er ikke sikkert at netop disse to produkter passer til dig.  Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter her, kan du med fordel kigge videre i vores store udvalg af anal sexlegetøj her.

 

 

Vibrator æg

Vibrator æg er et fræk stykke sexlegetøj, som du både kan bruge derhjemme eller diskret ude i offentligheden. Da langt de fleste vibrator æg er trådløse, kan du sagtens bruge dem diskret i offentligheden. Når du først har placeret ægget og indstillet vibratoren, kan du sagtens bruge dine hænder til at lave endnu mere stimulering ved klitoris.

 

Bedste i test: Sinful Opladeligt Fjernbetjent Dobbelt Vibrator Æg

sinful sinful rechargeable remote control double love egg

Tjek prisen her

Dette lille æg er det perfekte stykke legetøj til dig som gerne vil kunne have dine hænder frie. Med hele 2 motorer kan dette lille æg også levere nogle kraftige vibrationer, som du vil elske.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • 10 vibrationsindstillinger
 • Opladelig

Ulemper:

Dette lille diskrete vibrator æg er perfekt at bruge både ude og hjemme. Hvis du gerne vil have en lille fræk hemmelighed, når du er ude, kan du sagtens indstille ægget på den laveste indstilling eller overhovedet ikke have det til at vibrere. Du kan også sagtens bruge dens højere indstillinger til at modtage kraftige vibrationer, som der vil føre dig tættere og tættere på en orgasme.

Ægget af lavet af silikone og ABS-plast. Selve ægget er vandtæt, men det er den medfølgende fjernbetjening ikke.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Dette klassiske vibrator æg vil uden tvivl blive en vinder, når du er alene eller sammen med en. Den kan både bruges diskret, når du er ude, eller anvende dens kraftige vibrationer fuldt ud, når du er hjemme.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • 11 vibrationsindstillinger
 • Opladelig

Ulemper:

Dette lille æg kan give dig nogle kraftige vibrationer på trods af den lille størrelse. Ægget styres med fjernbetjeningen, som virker hele 10 meter væk.

Ægget er lavet af medicinsk silikone og ABS-plast. Selve ægget er vandtæt, men det er fjernbetjeningen ikke.

Hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter

Dette er blot et minimalt udvalg af, hvilke vibrator æg som findes på markedet. Hvis du ikke var i stand til at finde et æg, som passer til dine behov her, så kan du stadig finde mange andre alternativer. Du kan finde et stort udvalg af forskellige trådløse vibrator æg her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk