Anmeldelse: Fleshlight STU – Pink lady

Hvis du har et ønske om at blive en bedre sexpartner og kunne holde længere tid i sengen, så bør du prøve Fleshlight Stamina Training Unit (bliver ofte forkortet til blot STU).

Det er et ideelt produkt til dig, der søger en måde hvorpå du kan udøve udholdenhedstræning på egen hånd.

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit har en helt særlig indvendig struktur, der gør, at det er den absolut mest pirrende af alle Fleshlight-produkter på markedet. Den er derfor naturligvis også er mere ideel til at træne din udholdenhed end de andre produkter fra Fleshlight.

  • Materiale: Real Feel Super Skin
  • Ftalatfri: Ja
  • Vandtæt: Ja
  • Latexfri: Ja
  • Længde: Indvendig: 23 cm. Udvendig: 25,4 cm.
  • Diameter: 0,7 cm. til 1,9 cm.

Sammenlign forhandlernes priser

Vi har gjort det nemt for dig. Dette link opdateres automatisk til den billigste forhandler (altid).

10 minutter med STU = 20 minutter i sengen

I og med, at Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit er den absolut mest pirrende af alle Fleshlights mange produkter, så er det også ensbetydende med, at hvis du kan holde 10 minutter med STU, så kan du holde hele 20 minutter i sengen – uanset hvem det er med. Formålet med Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit er naturligvis, at den skal kunne simulere den intense følelse af et samleje.

Du har dog selv muligheden for at styre trykket omkring penis ved at skrue på låget, der er at finde i bunden af STU’en – skruer du låget helt til, så danner det et vakuum, der gør stimulationen meget intens.

Fremstillet i Real Super Skin

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit er fremstillet i Real Super Skin. Det betyder naturligvis, at den giver dig en meget realistisk følelse, når du bruger den. Endvidere, så er det også ensbetydende med, at den er meget fleksibel og den derfor vil kunne passe til mænd i alle størrelser – alt lige fra de mindste til de største. Det er dog uhyre vigtigt, at du sørger for at bruge din Fleshlight STU sammen med en vandbaseret glidecreme (skal blot påføres din Stamina Training Unit), da det vil give dig den absolut største nydelse.

Overvej brugen af Fleshlight Wash

Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at vaske din Fleshlight grundigt efter brug – og det skal gøres i varmt vand. Det anbefales desuden, at du efter at have vasket den under varmt vand, sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på, da det er med til at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade, som gør oplevelsen bedre.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk