Latex beklædning – Det bedste i test

Latex er noget af det første, folk tænker på, når de tænker på feticher. Det betyder dog ikke, at du skal have en latex fetich for at kunne nyde latex tøj. Der er mange, som synes, at tøjet er flot og flatterende uden at synes, at det er ophidsende.

Der er også mange, som synes, at latex er ophidsende. Noget af det, som gør latex beklædning attraktivt for mange, er den glatte følelse, som tøjet giver dig. Du kan både bruge latex beklædning i sengen, eller når du er i byen. Nedenfor kan du finde det bedste latextøj til kvinder og mænd.

Til kvinder:

Der er ikke noget flottere, end en kvinde som er klædt i stramt tøj. Din partner vil ikke kunne holde nallerne væk, hvis du træder ind i soveværelset iført lidt latex. Udover at sende tankerne mod sex, så er det meste latex beklædning også meget flatterende. Det skyldes, at den stramme pasform fremhæver dine former, imens det udjævner dellerne. Du vil nok også lægge mærke til, at stramt latextøj også løfter din numse og bryster, hvilket vil få dig til at føle dig endnu mere sexy.

Testvinder: Late X Kort Latex Kjole

late x short latex dress

Tjek prisen her

Denne flotte latex kjole har et simpelt, men flatterende design, som gør det perfekt til at bruge ude og hjemme.

Fordele:

 • Enkel og stilfuld
 • Flatterende
 • Lavet i 100% natur latex

Ulemper:

 • Skal håndvaskes.

Denne super flotte kjole i latex er lavet til at imponere både hjemme og ude. Du kan sagtens bruge den, når du skal i byen, hvis du gerne vil være lidt frækkere. Du kan også sagtens bruge den med andre beklædningsgenstande, hvis du vil gøre den lidt mindre sexet. Du kan selvfølgelig også have den på, når du vil imponere i soveværelset.

Denne kjole har en stram pasform, hvilket gør den super flatterende at have på. Det stramme latex vil fremhæve alle dine kurver, så din partner vil have svært ved at modstå dig. Kjolen stopper lige under numsen, hvilket gør den super sexet. Den har en dyb halsudskæring, hvilket viser dine bryster frem, når du har den på.
Hvis du har den på i soveværelset, så skal du ikke tænke på at tage den af, når din partner ikke kan holde sig fra din krop længere. Den korte kjole gør det nemt for ham eller hende at komme til, imens du stadig har kjolen på. På den måde kan I begge nyde den frække følelse af glat latex.

Denne kjole er lavet i 100% naturlatex. Den er produceret i Tyskland og kommer kun i farven sort. Du kan vælge størrelser fra XS til XXL. For at holde den flot længst muligt anbefales det at håndvaske den i hånden.

Den billige: Late X Lange Latex Strømper

late x log latex socks

Tjek prisen her

Disse frække latexstrømper er perfekte til dig, som leder efter en billig måde at inkorporere latex på i soveværelset.

Fordele:

 • Enkle og frække
 • Billig
 • Lavet i 100% natur latex

Ulemper:

 • Skal håndvaskes.

Disse sexede latexstrømper er perfekte til enhver fantasi, som I kunne have i sengen. De lange latexstrømper er super gode til at give jeres rollespil en ekstra sexet detalje. De kan bruges til stort set alle frække kostumer for at give en ekstra lille detalje. De passer super godt til et par høje stilletter, som vil give jeres rollespil lidt ekstra. Hvis du gerne vil have den fulde latex oplevelse, så kan du med fordel kombinere disse strømper med en latexkjole. Du kan også sagtens bruge strømperne til at give dit outfit en super fræk detalje, når du skal i byen eller til fest. Hvis du gerne vil tone dem lidt ned, kan du blandt andet bruge dem udenpå et par mørke strømpebukser.

Dette stykke latex beklædning er super nemt at bruge, og de kan hurtigt blive fast inventar i soveværelset. Udover at være super frække, så er disse strømper også nemme at bruge. Når du har dem på, giver de den frække følelse af latex, imens din partner stadig har nemt ved at komme til. Disse lange latexstrømper er lavet i super skinnende latex, hvilket gør dem ekstra pirrende. De går til midt på låret, så de stadig viser en smule hud, hvis du har en kort kjole på.

Dette stykke latex beklædning er lavet i Tyskland af 100% naturlatex. For at holde dem pæne så længe som muligt anbefales det at vaske dem i hånden med koldt vand. De fås i størrelserne XS til XXL.

Til begynderen: Black Level Lak Corsage med Strømpeholder

black level lak corsage med strømpeholder

Tjek prisen her

Dette super frække latex corsage giver dig de flotteste former, samtidig med at du får den frække følelse af latex.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Sexet design

Ulemper:

 • Skal håndvaskes.

Denne flotte corsage har både det frække element fra korsetter og latex. Corsagen giver dig mulighed for at vise din flotte talje frem, imens det flotte latex materiale giver det et super frækt design og overflade. Denne corsage er perfekt til, hvis du gerne vil overraske din partner i sengen. I kan selv bestemme, om corsagen skal blive på under sex, da det giver nem adgang til dit underliv. Hvis du gerne vil gøre dit sæt ekstra frækt, kan du parre corsagen med et par flotte trusser og strømper, da corsagen har strømpeholder. Du kan både kombinere corsagen med blonder eller mere latex. Hvis du gerne vil have den fulde oplevelse, kan du med fordel sammensætte corsagen med et par latex trusser og et par latexstrømper.

Denne flotte corsage fremhæver både din talje og dine bryster. Det er lavet af polyester og kommer i farven sort. Det fås i størrelserne S til XXL. For at holde corsagen flot så længe som muligt, anbefales det at vaske det i koldt vand i hånden.

Til mænd:

Det er ikke kun kvinder, som overrasker i soveværelset. Du kan sagtens give din partner en super fræk surprise i soveværelset efter en lang arbejdsdag med noget frækt latex beklædning. Der findes meget forskelligt latex beklædning – også til mænd. Du kan med fordel eksperimentere med forskellige pasformer og designs. Der er nogle beklædningstyper som er meget mere eksperimenterende end andre. Nedenfor kan du finde 3 gode anbefalinger til latex beklædning til mænd.

Testvinder: Late X Latex T-shirt Mænd

late x latex t shirt maend

Tjek prisen her

Denne klassiske beklædningsgenstand møder en fræk opgradering, hvilket gør den perfekt til både byen og sengen.

Fordele:

 • Flot og enkelt design
 • Nem at bruge og style
 • Lavet i 100% naturlatex

Ulemper:

 • Skal vaskes i hånden.

Denne flotte T-shirt er perfekt til dig, som gerne vil give din garderobe en fræk makeover. Den kan både bruges til at gøre dit outfit lidt frækkere, når du skal i byen, eller når du skal overraske din partner derhjemme. Det klassiske design gør den også nem at bruge i hverdagen. Hvis du gerne vil nedtone den lidt, kan du med fordel style den sammen med den skjorte, cardigan eller sweater. Du kan som sagt sagtens bruge den sammen med dit almindeligt tøj, eller du kan kombinere den med endnu mere latex beklædning. Hvis du gerne vil have den fulde fornemmelse af latex, kan du bruge den sammen med et par latex bukser og måske en latexmaske.

Denne T-shirt har korte ærmer og en rund hals, hvilket giver den et klassisk look. Den stramme pasform og latexmaterialet giver den en sexet detalje, som vil fremhæve din flotte krop. Den er lavet i Tyskland af 100% naturlatex, hvilket gør den elastisk og behagelig. Den fås i størrelserne S, M, L, XL og XXL. For at holde den flot så længde som muligt anbefales det at vaske den i hånden med koldt vand.

Den billige: Black Level Lak String Mænd

black level lak string mænd

Tjek prisen her

Denne flotte G-streng er perfekt til, hvis du gerne vil give din partner en fræk overraskelse i sengen.

Fordele:

 • Sexet design
 • Billig

Ulemper:

 • Skal håndvaskes.

Lingeri behøver ikke kun at være for kvinder. Med denne frække latex string kan du vise din partner godterne frem på pirrende vis. Underbukserne er lavet til at vise så meget hud som muligt, samtidig med at de dækker kronjuvelerne. Den stramme pasform holder dem på plads, hvilket gør dem behagelige at have på.

Du kan sagtens have dem på i byen, så din date har en fræk overraskelse, når I kommer hjem. Den behagelige pasform gør det også muligt for dig at danse i dem natten lang. Det frække design vil også hjælpe med at fremhæve din numse, så den bliver endnu flottere end før. Derudover giver den skræddersyet gylp et naturligt løft på juvelerne, så du ser bedre ud end nogensinde. Du kan sagtens bruge disse underbukser alene, eller du kan bruge dem sammen med andet latex beklædning. Du kan blandt andet style dem med latex handsker, latex trøjer og endda latex masker. Du bestemmer selv, hvor meget latex der skal være.

Disse underbukser er lavet af 94% polyester og 6% elastan. De kan fås i størrelserne S, M, L og XL. For at holde dem pæne skal de helst håndvaskes i koldt vand.

Til begynderen: Svenjoyment Wetlook Catsuit

svenjoyment wetlook jumpsuit

Tjek prisen her

Denne flotte catsuit er perfekt til dig, som gerne vil have den fulde oplevelse med latex.

Fordele:

 • Frækt design
 • Behagelig

Ulemper:

 • Skal håndvaskes.

Denne flotte catsuit er perfekt til dig, som gerne vil prøve at få den fulde latex oplevelse. Her får du et stramt suit som fremviser din flotte krop, samtidig med at en giver dig en lækre latexfølelse. Dette suit er perfekt til, når du skal være lidt mere kinky til en fest, eller når du vil imponere din partner hjemme i sengen. Hvis du gerne vil fulende sættet helt, kan du style suitet med et par store støvler og en latex maske.

Selvom suitet kan se lidt ubehageligt ud, så har det stræk, hvilket gør det nemmere for dig at få den på og bevæge dig rundt. Den har en opretstående krave og en lynlås, som går helt om til numsen, så du stadig kan få nem adgang.

Den er lavet i 92% polyester og 8% elastan. Det kommer i et flot wetlook. Den fås i størrelserne S til XXXL. Den skal vaskes i hånden for at forlænge levetiden.

Det kan latex beklædning også være

Latex beklædning kommer i mange forskellige typer og designs, hvilket før det muligt for dig at finde noget, som passer til dig og dine behov.

Noget af det mest klassiske indenfor latexbeklædning er latex dragter. Disse dragter dækker typisk det meste af kroppen, hvilket giver dig en den fulde latex oplevelse. Disse dragter er især gode til sexfester, eller når I er mere eksperimentelle i sengen. Du kan læse om de bedste latexdragter her.

Noget af det, som mange starter med, er latex trusser. Disse er typisk nemme at få på og af, hvilket gør dem perfekte til begyndere. Derudover er de også super frække, da de viser meget hud. Du kan få alle mulige forskellige trusser. Du kan både finde bundløse, som gør det nemt at have sex, og nogle som har indbyggede dildoer. På trods af navnet latex trusser, så findes der også et stort udvalg til mænd. Du kan læse om de bedste latextrusser her.

En anden klassiker er latexstøvlerne. Disse er super frække, da de er nemme at holde på under sex. Du kan også sagtens bruge dem som den sidste lille detalje i dit outfit. Det kan enten være sammen med en kort latexkjole eller måske endda et korset. Uanset hvad er latexstøvler frække, om du bruger dem alene eller sammen med andet latex beklædning. Du kan læse mere om de bedste latex støvler i test her.

 

Der findes også mange andre former for latex beklædning. Der er en masse forskelligt tilbehør som er super gode at bruge sammen med undertøj og andet latex beklædning. Der findes blandt andet masker og handsker, som giver en ekstra kinky detalje. Du kan også sagtens finde latex beklædning, som minder om dit normale tøj. Det kan blandt andet være skjorter, T-shirts og nederdele. Du kan læse om det bedste latex tøj og latex beklædning her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk