Brevkasse: Hvordan bruger man en dildo? Onani med en dildo – Sådan gør du

Der findes et kæmpe udvalg er dildoer i butikker og på nettet, som hver har en ny spændende form, størrelse eller materiale. Selv hvis du har en større kollektion af dildoer, har du måske fundet ud af, at det på mange måder ikke er størrelsen, men gørelsen, som er vigtig, når du skal onanere.

Når du har købt din første dildo, er du sikkert mega spændt på at begynde at bruge den. Her kan du læse om, hvordan bruger man en dildo for mest mulig nydelse. Selv hvis du har en sikker rutine, kan nye tricks ramme helt nye steder, hvilket vil føles endnu bedre.

Før du begynder:

Lav den rette stemning

Før du begynder med at onanere, kan du med fordel lave den rette stemning. Hvis du før har prøvet at trække gardinerne for, dæmpet lyset og tændt nogle stearinlys inden sex, så har du allerede oplevet, hvordan det har ændret stemningen fuldstændigt, når du havde sex. Det samme gælder onani med dildo. Når du kører solo, kan du tænde for lidt sexet musik og måske låse døren, så du er sikker på, at du kan få øjeblikket helt for dig selv.

Når du onanerer med en dildo, vil du kunne opleve at ramme G-punktet, hvilket kan føre til sprøjteorgasmer. Så hvis du gerne vil gøre det eventuelle clean-up lidt nemmere, kan du lægge et håndklæde ud, inden du begynder. For at blive en lille smule mere liderlig, kan du også læse et par sider i din yndlings erotiske bog, høre lidt af en podcast eller noget andet, som gør det for dig.

Vælg den rigtige dildo

Når du er på udkig efter en ny dildo, vil du møde et stort udvalg af forskellige størrelser, former og typer. Hvis du gerne vil have et bedre overblik over de forskellige typer, kan du læse mere her. Det vigtigste, når du vælger en dildo, er, at du finder en, som passer til dig og dine behov.

Hvis du foretrækker hård stimulering, kan du med fordel vælge en dildo, som er lavet i et hårdere materiale, såsom glas eller stål.

Hvis du gerne vil have en dildo, som minder mere om en ægte penis, kan du overveje at gå efter en silikone dildo. Du kan finde de bedste silikonedildoer i test her.

Hvis du gerne vil have en som giver ekstra stimulering, kan du overveje en vibrerende dildo, som du både kan bruge som vibrator eller dildo – eller noget midt i mellem. Du kan læse mere om de bedste vibrerende dildoer i test her.

Leder du efter den perfekte G-punkts-orgasme, så er en G-punkts dildo vejen frem, da de har en mere buet form, som gør det muligt for dig at ramme det helt rigtige sted. Du kan finde de bedste G-punkts dildoer i test her.

Hvis du ikke ved, hvilken type dildo du leder efter endnu, kan du læse om de bedste dildoer i test her.

Husk at varme op

Før du begynder med din dildo, er det vigtigt, at du varmer en smule op før. Det kan du bedst gøre med at massere din klitoris eller måske give lidt blid finger. Hvis du har svært ved at blive våd nok, kan du overveje at bruge noget glidecreme. Mange føler, at glidecreme hjælper med at gøre dem endnu mere liderlige, og i det hele taget gøre hele oplevelsen bedre.

Sådan bruger du en dildo

Når du er varmet helt op, er du klar til at begynde med dildoen. Her kan du læse om vores yndlingsteknikker.

deep thrusting dildo illustration

1. Dybe stød

Når du bruger en dildo for første gang, er det sikkert denne teknik, du bruger som noget af det første. Her bruger du dildoen til at komme helt ind, hvilket kan give dig intens stimulering – især hvis din dildo er teksturet på overfladen.

Hvis du gerne vil lave ekstra hårde stød, så skal du bruge en dildo, som ikke er så blød, at den bøjer inde i dig. Hvis din dildo er meget blød, kan det være svært at lave netop denne teknik med den. På den anden side kan en dildo med meget tekstur også hurtigt blive for meget, hvis du ikke har meget erfaring. Derfor kan du altid starte med en glat og kurvet dildo og opgradere til nye dildoer med tiden.

2. Korte stød

short and shallow dildo thrusting illustration

Størstedelen af de følsomme nerver er i den første tredjedel af skeden, så du behøver ikke at støde dybt for at opnå intens nydelse. Korte og hurtige stød vil ikke ramme mod din pelvis, hvilket faktisk vil gøre det hele lidt blidere for dine håndled, så du kan blive ved længere.

Husk, at bare fordi du kan få en hel dildo ind, så betyder det ikke nødvendigvis, at du skal. I stedet kan du bruge den ekstra del af dildoen til at få et bedre greb.

3. Giv den hele armen

dildo on bottom of vagina cross section illustration

Bare fordi din dildo er lige, betyder det ikke, at du kun kan bruge den i en retning eller vinkel. Du kan vugge din dildo frem og tilbage, hvor den har en vinkel, så du rammer den nederste del af skeden i stedet for den øverste. Så hvis du ligger på ryggen, skal dildoen ramme dig i sengens retning.

Det vil føles lidt ligesom de dybe stød, men du vil få mere stimulering ved klitoris. Til denne teknik er det bedst at bruge en dildo, som er lidt blødere.

4. Drej den rundt

twisting dildo masturbation cross section illustration

Her bruger du dildoen til at lave omdrejninger, når den er inde i dig. Til denne teknik kan du bruge langt de fleste dildoer. Du skal bare holde dig fra dem som har skarpe vinkler, da de hurtigt kan føles ubehagelige, når du drejer dem rundt inde i dig.

5. Ram G-punktet

g spot milking dildo cross section illustration

Med denne teknik bruger du dildoen til at ramme den øverste skedevæg for at stimulere dit G-punkt, når du tager dildoen ud. Når du så kommer dildoen ind igen, kan du holde den op mod den øverste skedevæg igen for at få mere G-punkts stimulering. Du vil kunne opnå mest stimulering med denne teknik, hvis du bruger en dildo, som er lidt hårdere. Du kan også gå efter en dildo, som er lavet specifikt til G-punkts stimulering. Du vil typisk kunne kende denne slags dildo på skaftets knæk.

6. Brug den som fylde

filling feeling dildo masturbation illustration

Du behøver ikke at bruge bevægelse for at kunne nyde din dildo. Hvis du har en dildo som passer dig behageligt, når den er inde, så kan du lade den blive der. På den måde fungerer den som fylde, som vil gøre din orgasmer mere intense, når du masserer klitoris.

Find den perfekte position

Når du køber en ny dildo, skal du være opmærksom på, at den måske fungerer bedre i nogle stillinger end andre. Så hvis du har hentet en ny dildo hjem, og du ikke synes, at den fungerer helt for dig, så kan du begynde at eksperimentere med forskellige positioner og stillinger. Du kan med fordel bruge puder til at få støtte i de stillinger, hvor du normalt vil have haft en partner til at støtte dig op ad.

Hver kvinde er en smule forskellige, så det er ikke sikkert, at den teknik, som din veninde elsker, fungerer for dig. Når du så har opdaget, hvordan du får mest nydelse med en dildo, kan du faktisk bruge de samme teknikker, når du er sammen med en partner.

1. Liggende

Dette er nok den mest normale måde at onanere på – med eller uden dildo. Her ligger du på ryggen, imens du kigger på loftet. Selvom udsigten ikke ligefrem er den frækkeste, så er stillingen en klassiker, som fungerer for langt de fleste. Du kan give den en lille twist ved at løfte dine knæ mod din mave, så du kan få en ny vinkel med din dildo. Den nye vinkel kan give mere G-punkt stimulering, hvilket vil føles fantastisk. Du kan også placere en pude under dine hofter for at få bedre adgang.

2. Liggende på maven

Når du ligger på maven, kan du bruge dildoen ved at række ind over ryggen eller under maven, hvis du finder det nemmere. Du kan bruge en pude under dine hofter til at løfte din numse lidt op, hvilket vil gøre det nemmere at nå.

3. Fra siden

Når du ligger på din side med dine ben klemt sammen, vil dit legetøj føles endnu større indeni dig. Du kan både holde dine ben lige eller bøje dem ind over din mave.

4. Siddende

Her sidder du på samme måde, som hvis du sad på en stol. I stedet for at have din ben på gulvet, kan du støtte dem mod væggen, en stol eller et bord, for at få samme buk i kroppen, som hvis du sad ned.

5. Ridende

Hvis du har en dildo med sugekop, så er der mange nye stillinger, som du kan eksperimentere med. Du kan sætte dildoen fast i badet eller på gulvet for at nyde den uden hænder. Her kan du med fordel bruge dine hænder på at give din klitoris lidt ekstra opmærksomhed.

Grafik fra: https://badgirlsbible.com/how-to-use-a-dildo

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk