Slikkelap: Her køber du apotek slikkelapper

Vil du gerne være 100% beskyttet, selv under oralsex. Det kan du blive med en apotek slikkelap.

Her finder du det bedste sted at købe dem, samtidig med, at jeg giver dig råd og vejledning til den bedste brug. Nederst i indlægget finder du også en guide til hvordan du laver din egen slikkelapper.

Hvad er en slikkelap?

Hvis du ikke allerede beskytter dig selv under oralsex, så er mit råd, at du begynder med det samme.

Faktisk er det mindst lige så farligt og smittende at have oralsex som normalt samleje. Så selvom dét at købe en slikkelap (definitionen på et kondom til oralt brug) versus et kondom ikke rigtigt har samme normale opfattelse – så burde det!

Slikkerlapper er de seneste år blevet særligt populært blandt lesbiske par og i lesbiske kredse. Det skyldes, at der jo ikke findes kondomer til dem. Så såfremt de ønsker at have beskyttet sex så er en apotek slikkelap altså ækvivalensen til et kondom.

Men det betyder så også, at den risici de fleste lesbiske par er bekendte med og beskytter sig selv mod, i lige så høj grad er til stede når heteroseksuelle har oral sex.


Apotek slikkelap fra Sheer

Apotek slikkelap fra SheerTjek Prisen Her

Disse slikkelapper kaldes også på engelsk for Glyde Dams. Måske du generelt kender den kvindelige pendant til kondomet som en dam, måske ikke. Dette produkt er i hvert tilfælde de tjeg vil anbefale dig at købe. Den kommer med 4x slikkelapper i hver pakke, og så koster den kun 69 kr. Pakken kommer med de 4 slikkelapper i 4 forskellige smagsvarianter.

De forskellige smagsvarianter er: vanilje, jordbær, cola og vilde bær. De er både vegansk producerede og er 100% fri for ftalater.

Samtidig er disse apotek sikrede slikkelapper så tynde, at de stadig bevarer intimiteten og den erotiske stemning mellem jer. Samtidig med, at i sørger for at være beskyttet sammen.

De er faktisk kun 60 micrometer tykke. Oversat til noget man måske nemmere kan forholde sig til, så er det 0,06 mm. Ultra tynde! Derudover ligner de en stor aflang firkant på 25 cm gange 15 cm.


Slikkelap – 2 smagsneutrale fremstillet i latex

Beffy orale dams (slikkelap på engelsk)

Tjek Prisen Her

Dette er min nr. 2 yndlings. Den kommer desværre kun med 2x apotek slikkelapper i, men koster så tilgengæld 10 kr. mindre (59 kr.). Det er et engangs-slikkeark som kan bruges til såvel oralsex som rimming. Hvis du ikke lige ved, hvad det er, så kan du læse mere i guiden jeg har linket til.

Det gode ved at købe disse slikkelapper i stedet for de andre er, at de har en neutral smag. Samtidig så har de både samme dimensioner (størrelse) og præcis samme tykkelse som de ovenstående. Tykkelsen er i øvrigt ca. den samme som du finde på normale kondomer.

De har i øvrigt heller ingen duft, hvilket også er godt, hvis du bedst kan lide dem helt neutrale. Hvilket gør det en smule rarere at anvende, hvis man ikke er så glad for den lidt syntetiske smag der oftest kommer af de andre.


Passante Latex Slikkelapper

slikkelapper

Tjek Prisen Her

Her har du ligeledes en pakke slikkelapper, som faktisk er hamrende billig. Udover den er billig, så er der i pakken også forskellige smage, som derfor gør pakken en smule mere interessant. Slikkelappen er nemt at påsætte. Da du blot ligger den henover klitoris, og herefter påbegynder oralsex’en.

Denne model er fremstillet i et meget tyndt materiale for, at sikre at oplevelsen er ligesom virkeligheden. Derudover er det bare en tand mere lækkert at give din partner oralsex, når det ligefrem smager godt.

Som nævnte i starten af indlægget bruges en slikkelap til at sikre dig mod sygdomme. Da det lag mellem klitoris og tunge sikre at kønssygdomme ikke spredes.


Hvor køber du apotek slikkelapper?

Det er et rigtig godt spørgsmål, for de hænger desværre sjældent lige ved siden af kondomerne i den lokale fakta. Derfor bliver du nød til at købe dem online. Så sparer du til gengæld også den lidt pinlige og akavede tur i køen, mens der ligger en pakke apotek slikkelapper på båndet, og alle lige kan nå at nærstudere, hvad det egentligt er du køber.

Sådan bruger du en slikkelap

Det kan måske virke en smule simpelt for nogle, men ligesom med kondomer, så er det meget rart at vide, hvordan du præcist bruger en apotek slikkelap korrekt.

apotek slikkelapDen kommer i en lignende indpakning som du kender det fra normal prævention af gummi. Lapperne er en mellemstor tynd overflade, som du ligger hen over området du gerne vil stimulere oralt.

Det kan både være anus, vagina eller andre områder, som du ønsker at beskytte dig og din partner mod sygdomme ved. De kan også anvendes, hvis i ønsker at være mere hygiejniske.

Slikkelapperne pakkes ud, uden at åbne indpakningen med tænderne. Herefter kontrollere i slikkelappen for huller, revner, sprækker eller lignende. Den kan med fordel holdes op mod sollys eller lampe, for at gøre dette. Opdager i en revne, sprække eller et lille hul, så bør slikke lappen smides ud og en ny tages i brug.

De orale kondomer ligges hen over det udvalgte område og holdes på plads af enten personen de bliver anvendt på, eller personen der giver oral stimulering.

De kan også anvendes af lesbiske par, der ønsker at være i kontakt. Smittefaren er som ved oral sex og almindelig sex også lige så stor her, så sørg for at anvende prævention.

Husk at kontrollér slikkelappen

Husk at kontroller jævnligt, om slikkelappen forbliver i en position der gør at den fungerer som et mellemlag. Det er derudover vigtigt, at i ikke på noget tidspunkt vender den. Hvis i er i tvivl, så pak en ny op og brug den.

Hvor mange anvender slikkelapper? Det er et spørgsmål jeg oftest hører. Desværre ikke nok, er mit svar desværre også ofte.

Det gør desværre også, at det kan virke mærkeligt at købe – fordi det ikke er normalen. Fordi der ikke er “mange” der bruger det. Men som du måske allerede har opfattet, så er jeg altså ikke en person, der bare følge flokken.

Lemmingeeffekten virker ikke på mig, hvertfald ikke lige på dette punkt. Min klare anbefaling er altid, medmindre i er blevet testet 100% negative, eller er komplet ligeglade med hygiejne, at anvende en apotek slikkelap, når der er behov for det.

Jeg håber i finder ud af at bruge dem, så det ikke er ødelæggende for jeres oralsex. Det kræver måske lidt træning. Men i bliver med sikkerhed glade for det på lang sigt.

Hvis i har nogle spørgsmål angående slikkelapper, hvor de kan købes ud over dem jeg har henvist til, så tøv ikke med at spørge. Det gælder selvfølgelig også hvis du har andre spørgsmål.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk