Hjemmelavet pocket pussy: Sådan gør du

Det er altid sjovt at lave en hjemmelavet pocket pussy, fordi det virkelig handler om hvor god du kan lave den.

Der findes rigtig mange sider og guides til hvorledes du laver en kunstig fisse selv.

Vi har researchet og kombineret med vores egen viden og kommet frem til nogle forskellige metoder. Hvorpå du kan lave en hjemmelavet pocket pussy.

Hvis du derfor ønsker at spare nogle penge, og lave en rigtig god hjemmelavet fisse.

Obs. hvis du ønsker at prøve en rigtig pocket pussy, kan du købe dem billigt her →


 

Metode 1 – Lav din egen kunstig fisse:

Du har brug for følgende:

  • Et håndklæde.
  • En latex handske.
  • Et bælte eller et stort elastikbånd.

Når du har disse remedier er du klar til at lave din hjemmelavet pocket pussy. Ved at lave din egen kunstig fisse eller at lave en hjemmelavet fisse vil du opleve, at det faktisk ikke er så dårligt endda. Og måske din vej til at købe dit første voksenlegetøjs produkt.

Hjemmelavet fisse

1.

Efter du har fundet disse ting placerer du latex handsken ovenpå håndklædet med handskeåbningen på den ene side.

Se eventuelt sidestående billede.

 

Hjemmelavet kusse

2.

Herefter rulles håndklædet rundt om den latex handske. Det er her man skaber trykket i handsket (den hjemmelavet rocket pussy). Så jo strammere den skal være jo hårdere strammer du håndklædet.

Vores erfaring fortæller os, at dette step godt kan være en smule svært. Det er blot at prøve sig frem, for pludselig har du det perfekt tryk, som er sammenlignelig med en rigtig fisse.

 

Hjemmelavet pocketpussy

3.

Når du har rullet den, så den er stram nok og du stadig kan få 2 fingre ind uden problem.

Så finder du bæltet, som du strammer rundt om det. For at forhindre at håndklædet hopper ud af sin position.

 

lav en kunstig fisse

4.

Det lille stykke handske som stikker ud, folder du rundt om håndklædet således det ikke hænger løst rundt. Du er nu færdig med din hjemmelavet pocket pussy.

En hjemmelavet fisse er ikke en helt dum idé. For at prøve en anden måde hvorpå du løfte din onanioplevelse.

Hvis det viser sig, at den ikke er stram nok. Så kan du tilføje elastikbånd eller flere bælter rundt forskellige steder på håndklædet. For på den måde at penetrere en strammere hjemmelavet kusse.


 

Metode 2 – Nem hjemmelavet pocket pussy:

Til at kunne lave den optimale hjemmelavet pocket pussy skal du ved metode 2 bruge følgende redskaber:

  • En stor cola flaske / dåse eller pringles (chips) dåse
  • To køkken svampe
  • Gaffatape
  • Latex handske
  • Skarp kniv

Denne metode er til dig, som ønsker en efter nogens mening lidt bedre løsning. Årsagen til nogle mener dette er den bedste hjemmelavet kunstig vagina er fordi de anvendte svampe klemmer ned over penis på en måde hvorpå den tilpasser sig, og giver nogle riller – som virker stimulerende på din onani.

Hertil kan man sige, at denne hjemmelavet fisse er utrolig billig, det er hvis man kalkulere ud fra gennemsnitlige markedspriser og et hurtigt overslag omkring 25 kr. for at lave en fornuftig hjemmelavet pocket pussy.

Hjemmelavet pocket pussy

1.

Dåsens top skæres væk og det er derfor vigtigt, at du lige sørger for, at de skarpe kanter fjernes. Det gør du bare ved, at tape lidt gaffatape over i toppen.

På den måde undgår, du at du skærer dig på din billig hjemmelavet fisse eller hjemmelavet kusse, som nogle også kalder dem.

 

Lav din egen pocket pussy

2.

Nu finder du som det fremgår af billedet dine køkkensvamper og handsken frem.

Den placeret i midten, og husk at handske åbningen skal ligge lidt ude, som du kan se på billedet nedenunder.

Lav din egen kusse

Hvis du føler at lav din egen kunstig fisse ikke er stram nok, så kan du sætte nogle elastik bånd på rundt om svampen, men det er en balancegang, for hvis du sætter dem for stramt rundt om – skal du fjerne dem for at finde det perfekte tryk.

Derfor anbefaler vi, at du lige venter med dette til du har prøvet den et par gange.

Lav din egen fisse

3.

Svampen med handsken presset ind i dåsen, og herefter trækkes handsken udover dåsen. På den måde for den en lidt pænere åbning. Vi vil desuden anbefale, at du lige taper handsken rundt om dåsen således den bliver siddende der.

Nedenstående 3 billeder forklarer forhåbentligt processen ret godt.

Lav din egen kunstig fisse billede

Det super vigtigt, at du husker at lave en hul i bunden af din hjemmelavet vagina / hjemmelavet pocket pussy.

Dermed sikrer du, at der ikke dannes vakuum og at din penis derfor sidder fast i din lav selv fisse.

Derfor er det super vigtigt, at du er opmærksom på dette, da det ville være relativt pinligt at skulle få mor, far eller en ven til at hjælpe sig med dette.

Lav din egen vagina

Det frem går her hvad det er vi mener hvad angår at sørge for et hul i din nye bedste ven.

De to ovenstående metoder er ultimativt de bedste måder hvorpå du selv kan lave din egen kunstig vagina. Det skal selvfølgelig være op til dig hvilken måde du synes er nemmest og bedst, men vores oplevelse er at det er meget forskelligt fra person til person.

Fordelen ved den første metode er, at den går en smule hurtigere og dermed er med nogle genstande, som du umiddelbart har i huset inden du går igang.

Hvorimod den sidste måske er en smule mere besværlig til gengæld er den måske en mere holdbarløsning, og dermed en genstand du hurtigt kan finde frem og ligge til side igen – og dermed har du sparet nogle penge ved ikke at købe en.

Tips, tricks og andet til din nye hjemmelavet fisse?

Generelt anbefaler vi, at du husker at bruge glidecreme når du skal lave din egen kusse. For hvis du ikke gør det ved anvendelse af din hjemmelavet fisse, så vil du måske opleve at det ikke kører så godt alligevel, derfor skal der typisk lidt smørelse til.Hjemmelavet pocket pussy

Derudover kan du varme din hjemmelavet vagina ved at lade lidt varmt vand render igennem handsken inden brug, på den måde virker det mere ægte, da den kvindes skede selvfølgelig er kropstemperatur svarende til 37 grader.

Nogle argumenterer for, at når du alligevel vælger at bruge relativt meget tid på at undersøge hvad en lav din egen kunstig pocket pussy koster at lave, så bør du måske bare købe en ægte som alligevel ikke koster utroligt meget.

Her snakker vi måske 100 kr. mere + at du derfor får et produkt, som er 100% sikkert og hvor oplevelse er hvertfald dobbelt så god – så vores anbefaling er klart at bruge lidt ekstra penge, for de ekstra penge får du alligevel i nydelse.

Er det farligt at lave din egen kunstig fisse?

Det er som udgangspunkt ikke farligt at lave din egen kunstig fisse, du skal dog sikre dig at der er styr på de mest åbenlyse udfordringer som skarpe kanter, risikoen for friktion (som undgåes ved smøremiddel), og at du har lavet et hul således du undgår at din hjemmelavet pocket pussy ikke danner vakuum, og at du derfor sidder fast som nævnt tidligere.

Husk altid at brug din sunde fornuft, når du laver din egen kunstig fisse. Det er egentligt bare det og så ovenstående nævnte ting du skal være opmærksom på. Ellers er det ret meget plug-and-play, og derfor burde det være nået som alle kan lave.

Det tog mig 5 minutter at lave den første hjemmelavet pocketpussy og 25 minutter at lave den anden.

Din hjemmelavet lavet vagina skal vedligeholdes?

Den hjemmelavet vagina eller hjemmelavet kusse som vi også har kaldt den i dette indlæg, skal vedligeholdes på den måde, at når du er kommet i den kan du bare skylle den med varmt vand, og den kan herefter anvendes igen.

Så på den måde er der ikke meget på den front – det faktisk et kendetegn i hele branchen og ligeledes med de rigtige produkter, hvis du bliver overtalt til at købe sådan et.

Nemlig at det ikke kræves utroligt meget at vedligeholde og rengøre dem. Det er nået forbrugerne er ualmindeligt glade for, og det skal de selvfølgelig også være, for hvis alternativet havde været at man skulle bruge den halve eftermiddag på rengøring, så var der højst sandsynligt ikke særlig mange, som gad at købe disse produkter.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk