Sex spray – bedst i test

Der findes mange forskellige slags sex sprays, og du kan helt sikkert finde en, der løser lige netop dit problem. En sex spray kan for eksempel være en hurtig og nem måde at give dig selv mere udholdenhed i sengen eller måske gøre analsex til en mere afslappende affære.

Hvis det er mere udholdenhed, du leder efter, er der mange sex sprays, der vil give dig en bedøvende effekt for stamina, men som ikke mindsker din følsomhed i forhold til nydelse.

Ønsker du derimod en anal sex spray med en afslappende effekt, findes der flere forskellige. Mange af de anale sex sprays har en kølende effekt på grund af den aktive ingrediens menthol. Den kølende følelse virker bedøvende, men bevarer samtidig din evne til at føle og nyde stimuleringen.

Vi har herunder samlet tre forskellige sex sprays til længere udholdenhed og tre sex sprays med afslappende virkning. Du kan blive klogere på de forskellige egenskaber og finde den, der netop passer dig bedst.

Bedøvende sex spray til længere udholdenhed

En bedøvende sex spray lyder måske ikke så attraktivt men bare rolig. Den bedøvende effekt vil ikke mindske din følsomhed eller din nydelse. Den vil helt modsat gøre, at du kan nyde stimulering i længere tid. Samtidig vil den gøre, at du også kan tilfredsstille lige så længe, du ønsker det.

Herunder har vi samlet tre forskellige sex spray, der er henholdsvis bedst i test, bedst til prisen og bedst til begynderen.

Dr. Love Delay Spray – bedst i test

Dr. Love Delay Spray

Tjek prisen her

Skal det sjove vare lidt længere? Så er denne sex spray fra Dr. Love svaret. Med sprayen vil du, kunne holde længere og give din partner nydelse i endnu længere tid. Sex sprayens ingredienser gør, at du vil få en bedre stamina, og at du ikke, kommer så hurtigt.

Du skal spraye sex sprayen 2-4 gange på penis inden sex eller onani. Efterfølgende vil du opleve, at du har længere tid til at nyde og ikke mindst tilfredsstille.

Brug også sprayen sammen med kondom. Du skal blot spraye den på penis, inden du sætter kondomet på.

Fordele:

 • Kan få dig til at holde i længere tid
 • Nem at anvende

Ulemper:

 • Manual på engelsk og tysk

 

Eros Prolong 101 Delay Spray – bedst til prisen

Eros Prolong 101 Delay Spray

Tjek prisen her

Denne sex spray er specielt udviklet til mænd, der ønsker øget udholdenhed og seksuel styrke. Samtidig vil sprayen også give en endnu mere vild følelse ved sex.

Sex sprayens aktive ingredienser gør, at du kan holde længere, men den nedsætter ikke følsomheden i din penis. Sprayen er vandbaseret, og kræver blot 1-3 sprøjt for at have en virkende effekt. Når du har sprøjtet sex sprayen på, skal du fordele væsken og sørge for, at den er smørret godt ind i huden. Vent nogle minutter inden du har sex.

Du kan sagtens bruge sex sprayen sammen med glidecreme for en ekstra skøn oplevelse.

Fordele:

 • Fedtfri
 • Oliefri
 • Dermatologisk testet
 • Kan bruges med glidecreme

Ulemper:

 • Manual på engelsk og tysk

 

Pjur MED PRO-LONG Spray for Mænd – bedst til begynderen

Pjur MED PRO-LONG Spray for Mænd

Tjek prisen her

Med denne sex spray kan du øge din udholdenhed uden mærkelige eller ukendte ingredienser. Sprayen er både dermatologisk testet og allergivenlig. De aktive ingredienser giver dig de positive egenskaber, men gør ikke at din følsomhed eller sexlyst nedsættes.

Du skal blot bruge ét spray pr. gang, og der er derfor til mange gode oplevelser i den 20 ml store flaske. Sprayen har en konsistens, så den nemt fordeler sig på din penis, og du vil få den optimale virkning af produktet.

Denne sex spray er ideel til dig, der aldrig har brugt en sex spray før. Produktet er gennemtestet, og du vil hurtigt mærke en effekt. Du kan derfor også hurtigt finde ud af, om en sex spray er noget for dig.

Fordele:

 • Drøj i brug
 • Allergitestet
 • Dermatologisk testet
 • Kan bruges sammen med latex kondomer

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Anal spray til at slappe af under anal sex

For at få de optimale betingelser til en god og dejlig oplevelse med analsex og –stimulering er det vigtig, at du føler dig tryg og afslappet. Udover en god partner og brugen af en anal douche inden så kan du også bruge en anal sex spray.

En anal sex spray har en afslappende effekt på muskulaturen i området omkring anus. Denne afslappende effekt vil gøre det lettere for dig og din partner at nyde den anale stimulering.

Herunder har vi samlet den bedste i test, den bedste til prisen og ikke mindst den bedste til begynderen.

Sinful Anal Relax Spray – bedst i test

Sinful Anal Relax Spray

Tjek prisen her

Hvis analsex skal have de bedste betingelser, er det vigtigt med en behagelig stemning og ikke mindst en afslappet følelse. En anal sex spray vil hjælpe dig med at opnå netop dette.

Brug sprayen 2-5 gange lige ved åbningen til anus. Herefter kan du lade sprayen virke et par minutter, inden du går i gang med samleje eller pirrende leg med sexlegetøj.

Sinfuls egen anal sexspray er vandbaseret, og en af de aktive ingredienser er menthol. Denne ingrediens giver en behagelig og kølende følelse, som også hjælper med at nedsætte følelsen i det sprayede område. Skal oplevelsen være rigtig god, anbefaler vi, at du bruger sex sprayen sammen med en anal glidecreme.

Fordele:

 • Vandbaseret
 • Praktisk og rejsevenlig størrelse
 • Kan bruges sammen med kondom

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Eros Relax Woman Anal Afslapnings Spray – bedst til prisen

Eros Relax Woman Anal Afslapnings Spray

Tjek prisen her

Denne anal sex spray hjælper kroppen med at slappe af i området omkring anus. Ved at bruge sprayen får i de bedste betingelser for behagelig og god analsex.

Du vil føle en kølende fornemmelse ved brug af anal sex sprayen, som vil virke både behagelig og en smule bedøvende. Den bedøvende virkning vil dog ikke gå ud over din følsomhed i området. Du vil derfor stadig få den fulde oplevelse af analsex.

Brug blot 1-2 sprøjt på området ved anus og vent nogle få minutter. Ved at bruge en anal glidecreme sammen med en sex spray vil i få de optimale betingelser for analsex.

Fordele:

 • Vandbaseret
 • Praktisk og rejsevenlig størrelse
 • Oliefri
 • Fedtfri
 • Dermatologisk testet

Ulemper:

 • Manual på engelsk og tysk

 

Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray – bedst til begynderen

Pjur Analyse Me Anal Afslapnings Spray

Tjek prisen her

Er du ny, når det kommer til analsex, så er denne anal sex spray det rette valg. Sprayen er udviklet til at give de bedste betingelser for en dejlig og fræk analoplevelse. Sprayen vil få dig til at slappe af i området omkring anus og gøre det lettere at penetrere.

Du skal kun sprøjte 1-2 gange ved anus. Lad sprayen virke 5-10 minutter før du begynder på analsex, så sprayen kan virke inden. Du vil hurtigt, kunne mærke hvordan området muskulatur, vil slappe af, og føles mindre stramt. Herefter vil du, kunne nyde analsex og –stimulering uden bekymringer eller smerter.

Med denne spray får du en sex spray, der både er dermatologisk testet, og som kan bruges sammen med kondom.

Fordele:

 • Praktisk og rejsevenlig størrelse
 • Drøj i brug
 • Allergi testet
 • Kan bruges sammen med kondom

Ulemper:

 • Manual på engelsk

Stadig i tvivl?

Der er mange produkter der ude, når det kommer til sex spray. Vi har blot gennemgået nogle af de bedste i forhold til virkning, pris og erfaring.

Er du for eksempel nybegynder, når det kommer til en sex spray for bedre udholdenhed, kan vi anbefale den tysk produceret sex spray fra Pjur. Sprayen indeholder ingen mærkelige ingredienser, og du kan trygt bruge den på det følsomme og intime område uden bekymringer. Samtidig er den utrolig drøj i brug, så du får virkelig noget for pengene her.

Er det i stedet det bedste af det bedste, du ønsker, så er det Dr. Loves sex spray til stamina, du skal kigge efter. Denne sex spray er lige ledes produceret i Tyskland, og er kendt for sin utrolige virkning. Den lille flaske på blot 50 ml vil række langt og give mange nydelsesfulde aftner.

Skal du i stedet bruge en sex spray til at skabe en mere komfortabel og afslappet anal stimulering, så har vi også et par bud til dig.

Hvis det er prisen, det kommer an på, så er det Eros Relax sex spray, du skal putte i indkøbskurven. Den virkningsfulde sex spray har en helt overkommelig pris særligt, når man tænker på, at du kun skal bruge 1-2 sprøjt pr. gang. Du har altså mange gode aftner i vente med den her lille flaske.

Skal det være i stedet være den bedste i test, så er det Sinfuls egen anal sex spray, du skal vælge. Her får du en praktisk og rejsevenlig størrelse, der ligeledes rækker til mange omgange. Den aktive ingrediens menthol vil give en kølende effekt, der gør anal stimulering til en leg.

Lige meget om det er den ene eller den anden effekt, du ønsker, så er udvalget stort. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvad der er vigtigst for dig, når du køber en sex spray. Er det for eksempel prisen, det kommer an på, eller skal produktet være let at bruge for en nybegynder.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk