Anmeldelse: Oxana Pussy and Ass

Sexdukker er ved at vinde indpas hos de danske forbrugere, især modeller, der giver mere end én mulighed er i højsædet når mænd leder efter et nyt onaniprodukt, de kan bruge hver eneste dag. Med en Oxana Pussy and Ass er du godt forberedt, når sexlysten melder sig og du er helt alene hjemme.

Produktet er et af de billigste på markedet for sexdukker, dog er kvaliteten stadig i top, og du får derfor et onaniprodukt, der kan holde i mange år, hvis det vedligeholdes og rengøres efter forskrifterne. Se alt, du bør vide om produktet her.

Oxana Pussy and AssTjek prisen hos Sexshop her

Oxana Pussy and AssTjek prisen hos Sinful her

Hvorfor købe en Oxana Pussy and Ass?

Dette produkt er fremstillet af et materiale, der kaldes Silky Soft Skin. Dette materiale er beslægtet med Fanta-flesh, der ligeledes er et naturtro materiale. Selve materialet fremstillet af bl.a. silikone, men har langt flere fordele og effekter end blot almindelig silikone, man kender det fra andre onaniprodukter som fleshlights eller dildoer.

Dette materiale føles realistisk mod huden og er samtidig super blødt og smidigt, hvilket giver en bedre fornemmelse af, at det er en rigtig kvinde du har under dig. Samtidig vil Silky Soft Skin, i berøring med din hud, blive varmet op til din egen kropstemperatur. Dette gør følelsen af dukken mere livagtig.

Produktet har to åbninger, en vaginal og en anal, der begge kan bruges til at penetrere, præcis som du ønsker det. Du kan med fordel bruge en dildo eller en vibrator i den åbning, du ikke selv bruger til din egen penis – dette vil forøge følelsen af stimuli og kan samtidig sidestilles med de små bevægelser en kvinde vil lave under sex.

Den vaginale åbning er 14 cm dyb, hvorimod den anale er 16 cm dyb. Dette gør, at du kan udleve alle dine hedeste fantasier om dyb og hård penetrering uden at skulle tænke over, om din partner føler smerte eller manglende lyst. Det anbefales at du altid bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt.

Fordele og ulemper ved Oxana Pussy and Ass

Som tidligere nævnt er det bløde materiale blot én af de mange fordele man får ved køb af dette produkt. Der findes dog mange flere fordele ved Oxana Pussy and Ass. Nedenfor ser du en komplet og overskuelig liste, så du bedre kan danne dig et overblik.

Fordele:

 • Produktet er fremstillet af Silky Soft Skin og TPR (Fanta-Flesh)
 • Produktet er ftalatfrit
 • Mål: 25 cm x 21 cm x 9cm
 • Anal dybde: 16 cm
 • Vaginal dybde: 14 cm
 • Vægt: 2,1 kg
 • Medfølger: 20 gram plejende pulver til vedligeholdelse af materialet
 • Kan bruges i alle stillinger
 • Hudfarvet
 • Stramme, men fleksible åbninger

Ulemper:

 • Ikke oplyst om produktet er vandtæt
 • Brugermanual på engelsk
 • Kan kun bruges med en vandbaseret glidecreme

Sådan vedligeholder du bedst muligt din nye Oxana Pussy and Ass

Dette produkt er super nemt at rengøre og vedligeholde. Det anbefales at du rengør din Oxana efter hvert brug. Dette kan gøres med en mild sæbeopløsning, dog anbefales det at du bruger en sexlegetøjsrens og en antibakteriel spray hver eneste gang.

Disse rengøringsmidler, som er særligt fremstillet til sexlegetøj, kan købes online hos samtlige forhandlere af sexlegetøj. Ønsker du at forlænge levetiden på din nye sexdukke, bør du også investere i pulverprodukter, der er særligt velegnede til materialer som Fanta-flesh og Silky Soft Skin. Disse pulvere vil vedligeholde overfladen på produktet og vedligeholde dets bløde og hudrealistiske følelse.

Ønsker du at bibeholde smidigheden og den glatte overflade ved produktet, bør du altid kun bruge vandbaserede glidecreme ved indtrængning. Dette skyldes, at silikonebaserede glidecremer vil ødelægge og langsomt nedbryde overfladen på silikonematerialer.

Tips og tricks for at gøre oplevelsen til noget særligt hver eneste gang

Når du først har fået din nye Oxana Pussy and Ass hjem, er det naturligt, at du blot ønsker at pakke den ud og gå i gang med det samme. Dette kan du også sagtens gøre, men det anbefales, at du rengør produktet, inden du bruger det første gang. Du kan med fordel bruge en antibakteriel spray til dette for at sikre dig, at der ikke sidder rester fra produktionen i produktet, der kan genere din penis.

Gode tips til at optimere brugen af dit produkt

 • Brug altid en vandbaseret glidecreme
 • Læg produktet tæt op af din krop i sengen under en dyne i ca. 15 minutter før du påbegynder penetreringen – dette vil give materialet tid til at varmes op til din kropstemperatur
 • Hvis glidecremen gør, at du føler at hullerne bliver for åbne og løse, pres da ned på maven af dukken for at stramme grebet om din penis
 • Prøv at bruge en vibrator eller dildo i det hul, du ikke bruger – dette vil øge trykket om din penis og kan hjælpe med at udleve fantasier om en trekant

Disse små fifs og tricks kan du til enhver tid afprøve eller blot tænke over. Oxana Pussy and Ass er et af de mest købte produkter på markedet for sexdukker.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk