Producer mere sperm: Sådan øger du mængden af sæd

Undrer du dog over, hvordan man kan producere mere sperm? Moderne mænd og alverdens kvaliteter, følsomheder og omvæltninger sat til siden, så er der stadig ét væsentligt job for manden i den menneskelige race. Fra naturens side er mandens vigtigste arbejde at kunne videreføre slægten, og det gør kan gennem sin sædproduktion. Derfor er det også helt naturligt, at det går ud over mandens følelse af maskulinitet, hvis hans sædafgang er begrænset eller mangelfuld.

Tilbage i urtiden, havde man nok bare været nødt til at acceptere, at spermproduktionen ikke var tilfredsstillende. Men sammen med samfundet, ændrer også videnskaben sig, og det er nu muligt at øge mængden af sperm og gennem flere metoder komme til at producere mere sæd. Herunder finder du en række produkter, der kan øge din udløsning mængde.

Viaman Volume

Viaman volume

Tjek prisen her

Dette prisvindende mærke af kosttilskud, der ønsker at øge mængden af sperm, består af 100% naturlige ingredienser fra en række godtgørende planter og urter. Kapslerne er sikre at indtage og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Fordele:

 • 100 % naturlige ingredienser
 • Kræver ingen recept
 • Prisvindende mærke
 • Tilsat Selen for øget sædproduktion

Ulemper:

 • Man opnår størst effekt ved gentagende indtagelse over 3 måneder

Dette 100 procent naturlige kosttilskud er udarbejdet med stor nøjagtighed og er tilsat en række aktive naturlige stoffer, der er specielt udvundet til at kunne øge den mandlige sædproduktion.

Kosttilskuddet indeholder blandt andet L-arginin, der er en aminosyre. Aminosyren er en populær ingrediens i mange kosttilskud, der fokuserer på at øge den mandlige præstation og udløsningsmængde. L-arginin anvendes særligt på grund af dens formåede indflydelse på blodcirkulationen. Ved at tilføje dette tilskud, forsøger man altså at øge blodtilføjelsen til testikler og penis. Hvilket både kan hjælpe på sædproduktionen og på erektionsmuligheder.

Derudover er kapslerne tilføjet koreansk Ginseng, der er en rod, der har ophav i Asien. Roden er meget populær inden for produktionen af præstationsmidler til mænd. Det skyldes blandt andet den formodede indvirkning på produktionen af mandlige kønshormoner. Ved at tilsætte den koreanske Ginseng kan man altså formentlig styrke produktionen af testosteron i manden, hvilket både forbedrer sædproduktionen og øger selvsikkerhed. Den øgede selvsikkerhed fra testosteron kan derudover nedbringe stress og præstationsangst, hvilket også har en negativ indflydelse på produktionen af sæd i testiklerne.

Kapslerne sælges i glas af 60stk ad gangen, og da de skal indtages 2 gange om dagen, indeholder en beholder altså til en måned ad gangen. Det anbefales, at kapslerne indtages kontinuerligt for at opnå det bedste resultat. Derudover vil det bedste resultat først vise sig efter omkring 3 måneder.

Semenax

Semenax

Tjek prisen her

 

Dette nøje udvalgte og specielt designede skandinaviske kosttilskud er udviklet til at kunne forhøje produktionen af sperm, så den mandlige præstation kan udnyttes til dit fulde potentiale. Derudover indeholder kosttilskuddet særlige aktive, botaniske ingredienser, der kan øge intensiteten af den mandlige orgasme, så samleje både bliver mere gavnligt og mere intenst.

Fordele:

 • Øger intensiteten af den mandlige orgasme
 • 100% naturlige ingredienser
 • Udviklet af skandinaviske producenter
 • Diskret indpakning og levering

Ulemper:

 • Der skal indtages 4 kapsler om dagen

Denne særligt udviklede kosttilskud kan tages af mænd med alle former for præferencer inden for fødevare indtag. Produktet er nemlig både vegansk, kosher, halal og glutenfrit, så langt de fleste kan indtage produktet.

Produktet er derudover skabt med 100% naturlige ingredienser, så du ikke behøver at være bekymret for medicinske allergier eller reaktioner.

Semenax har mere end et års erfaring med udviklingen af denne form for produkt, og formlen er blevet udviklet gennem mange nøje tilpasninger, så den har den bedst mulige effekt.

Produktet indeholder, udover en stærk blanding af diverse godtgørende botaniske ekstrakter, blandet andet: Zink, Maca, Bukkehorn og E-vitamin, som er nøje målt af, for at skabe den allermest effektive formel.

Udover de aktive ingredienser i produktet, der skal øge produktionen af sæd og øge tilfredsheden af mængden af sædafgangen, så er det særlige ved dette produkt også, at det styrker intensiteten ved den mandlige orgasme.

Denne lækre intense følelse af orgasmen ankommer, når muskulaturen spændes og udløses, så det virker ganske naturligt, at jo længere denne spænding holder, så længere må orgasmen være. Derfor er formlen også udarbejdet til at skulle styrke den mandlige stamina, så musklen sammentrækningen kan vare længere.

Den særlige blanding af de botaniske stoffer giver altså både en stærkere tilfredsstillelse ved sædafgangen på grund af mængden, og på grund af den øgede intensitet af orgasmen.

Kapslerne ankommer i lufttætte, forseglede bøtter af 120 stk. for at holde dem så friske som muligt. Der anbefales at man indtager to gange fire kapsler dagligt for den bedst mulige effekt. For at undgå kvalme eller eventuelle mavekneb, skal pillerne helst indtages i forbindelse med måltider. Derfor anbefales det, at pillerne indtages af 2 stk. ved frokosttid og 2 stk. ved aftensmaden. Pakken indeholder derfor kapsler til omkring 40 dages forbrug. Kapslerne ankommer derudover i en diskret indpakning, der kan stå på badeværelset, uden at du får stillet nysgerrige spørgsmål.

Firmaet bag kosttilskuddet arbejder desuden med neutrale og diskrete leveringspakker, så de kan afhentes på posthuset eller ved dørtrinet uden, at du behøver at være bekymret for, at nogen ville kigge skævt til din lille hemmelighed.

Volume500

Volume 500

Tjek prisen her

 

Dette helt særlige produkt er blevet klinisk bevidst til at have en effekt på mængden af sædafgangen og produktionen af sperm. Det er tilsat mange særlige ingredienser, der nøje udvalgt og doseret for at kunne have den størst mulige effekt på kvaliteten og mængden af den producerede og afgivne mængde af sæd.

Fordele:

 • Tilsat asparges for at forbedre spermens smag
 • Kun én kapsel om dagen
 • Klinisk bevist
 • 100% naturlige ingredienser

Ulemper:

 • Ikke angivet som vegansk eller glutenfri

For mange mænd kan det give en manglende følelse af maskulinitet, stress og depressioner, hvis sædafgangen og selve tegnet på maskulinitet ikke er tilfredsstillende. Derfor er dette produkt særligt udviklet og klinisk testet for at have en effektiv effekt på mængden og kvaliteten af spermen.

Udover de ingredienserne: E-vitamin, Maca, Zink og Ginseng, der er alment populære blandt produkter, der er designet til at hæve den mandlige præstation, så indeholder dette produkt også en lang række andre naturlige ingredienser, urter og planter, som giver det en helt særlig effekt.

Produktet indeholder blandt andet asparges, der udover at være kendt for at gøre spermen mere velsmagende, også formodes at have en positiv indvirkning på sædens kvalitet. Derudover bidrager asparges til øget nydelse og lidenskab og bliver ofte sat sammen med maskulinitet.

Vitis Vinifera er en særlig slags drue, der kaldes for ”livets frugt”. Druen er kendt for de formåede egenskaber inden for regenerering af celler, og for den positive indvirkning på blodomløb og blodkar. Ved at tilsætte denne drue til de aktive stoffer i kosttilskuddet, formodes det altså, at blodcirkulationen kan øges, hvilket både giver bedre mulighed for sædproduktion og for stærkere erektioner.

Produktet er tilsat ingefær, fordi ingefær er kendt for at kunne øge den mandlige sexlyst og sexdrive. Derudover kan ingefær give mere energi i samspil med de maskuline kønshormoner, hvilket kan give manden mere energi i sengen, og dermed øge både hans selvtillid og stamina, samtidig med at den stressende præstationsangst bliver holdt på afstand.

Saw Palmetto er en lille palmelignede plante, der er kendt for at have en indvirkning på energi i den mandlige krop. Derudover skulle den kunne give manden en større følelse af magt, hvilket kan styrke han optræden i soveværelset og mindste stress.

Den sidste særlige ingrediens er Blæretang. Blæretang er kendt for at have en indvirkning på den mandlige styrke og kraft. Derudover sætter den gang i kroppens naturlige produktioner af væsker. Derfor er blæretang en vigtig ingrediens, når man leder efter et naturligt supplement, der skal kunne øge produktionen af sæd.

Kapslerne ankommer i pakker af 30 stk. der med et dagligt indtag på 1 kapsel giver kapsler nok til en måneds forbrug.

Kapslerne ligger i blisterark, så de holdes friske, og så er den firkantede æske praktisk at have med på farten. Den larmer ikke, og kan derfor ligge diskret i oppakningen, uden at den raslende lyd skaber spørgsmål fra nysgerrige venner og bekendte.

Hvordan kan man øge mængden af sperm?

Hvordan producere man mere sperm? Det er helt logisk i sig selv. Sædkvaliteten blandt danske mænd er dalende, og det giver problematikker omkring at skabe graviditeter. Derfor giver det god mening, at mange mænd ønsker at producere mere sæd – jo større mængde sæd, jo større er chancen også for graviditet.

Der findes en række medicinske midler og hormoner, der kan øge produktionen og kvaliteten af sæd. Men det er ikke alle mænd, der har lyst til at udsætte sig selv for de hårde kemiske produkter, som man kan finde i medicinalvirksomhederne. Derfor er det også positivt, at det er muligt at finde helt naturlige kosttilskud, der gennem urter, planteekstrakter og mineraler kan have positive indvirkninger på den maskuline krop – helt uden de skræmmende kemikalier.

Kosttilskuddene kan alle købes uden recepter, fordi de kun indeholder naturlige produkter og derfor ikke kan give bivirkninger eller medicinalske problemer. Dog er det naturligvis muligt at få allergiske reaktioner, så husk altid at læse ingredienslisten grundigt. Lad os kigge lidt på, hvilke naturlige midler, der kan øge mængden af sperm:

Zink Aspartat

Zink hjælper menneskekroppen med at danne nyt væv og slimhinder. Det styrker derudover den naturlige produktion af elastan i kroppen, som forøger huden og vævets fleksibilitet. Gennem den øvede produktion af celler, styrker zink også mandens reproduktion af sædceller. Ved at tilføje zink til kosttilskuddet, kan man altså øge mængden af mandens sperm og fleksibilitet.

Maca

Maca kommer originalt fra Andelsbjergene og har siden tidernes morgen været en traditionel naturlig medicin imod potensproblemer og manglende sexlyst. Ved tilføjelsen af denne plante til kosttilskuddet, er det altså muligt at øge mandens sexlyst og potens, så samleje og sædproduktion kan blive hyppigere og længerevarende.

E-vitamin

E-vitamin er et vitamin, som vi alle har brug for i vores daglige liv. E-vitamin hjælper til den daglige regenerering af celler i kroppen, og så er det med til at sænke følelsen af stress. Stressnedsættelsen har en effektiv indvirkning på fertilitet og sædproduktion. Ved at tilsætte dette vitamin til kosttilskuddene, kan man altså nedsætte de negative indvirkninger stress har på sædproduktion og fertilitet.

Bukkehorn

Bukkehorn kommer originalt fra Sydøsteuropa og Vestasien og tilføjes til mange forskellige former for kosttilskud. Planten tilføjes kosttilskuddene, fordi den har mange positive indvirkninger på menneskekroppen. I dette tilfælde tilsættes bukkehorn for at øge den maskuline sexlyst og gåpåmod. Ved denne tilføjelse til kosttilskuddet, kan man altså øge mandens lyst til samleje og hans stamina i sengen.

Kosttilskud der er udarbejdet til at øge mængden på udløsningen og ti, at producere mere sperm, indeholder oftest også de naturlige mineraler Selen og Magnesium, samt en række urte- og planteekstrakter, som fyrretræsbark, blomsterpollen og græskarkerner. Derudover indeholder de oftest også en række proteiner, der er med til at styrke den naturlige maskuline krop.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk