Massage olie til intim brug: De bedste i test

Forspillet behøver ikke altid at ligne hinanden. Hvorfor ikke prøve med en intim massage og på den måde sikre, at I begge er helt tændte og klar på at nyde hinanden endnu mere. Der findes et hav af forskellige former for intim massage olie og vi har i denne omgang testet en række af dem.

Der findes både de olier med duft og dem uden og så findes der massagelys. Der er mange fordele ved at bruge en intim massage som forspil. I er med garanti begge helt tændte og derudover så er kroppen afslappede og klar til at omfavne den fysiske nydelse, der er i vente.

Sinful Intim Massageolie 200 ml – Testvinder

Sinful Intim Massageolie 200 ml

Tjek prisen her

Den absolutte testvinder af intim massage olie er denne. Den er en del af Sinfuls egen serie og kan både bruges af mænd og kvinder. Det er et erotisk produkt, der kan bruges før tingene udvikler sig seksuelle fornøjelser.

Der er dog også det særlige ved denne intim massage olie, at den kan bruges indvendigt. Langt de fleste massage olier må man ikke bruge på de intime steder, grundet parfume eller andre kemikalier. Sådan forholder det sig ikke med denne, hvilket er dejligt, så man for alvor kan massere lige der, hvor man vil.

https://lovebuddy.dk/wp-content/uploads/2020/08/swede-fruity-love-_-massageolie-vanilje.jpg

Tyktflydende olie

Intim massageolien fra Sinful er en silikoneolie, der er meget tyktflydende. Det betyder også, at den er meget drøj i brug. Den er uden parfume og kan derfor bruges til indvendig og udvendig brug. Vi kan dog ikke anbefale at bruge nogle massageolier som glidecreme, da de bare ikke har helt samme egenskaber.

Fordele:

 • Kan bruges til intim brug også indvendigt
 • Drøj i brug
 • Parfume fri

Ulemper:

 • Uden duft

BALANCE REJUVENATION – Bedst til begynderen

BALANCE REJUVENATION

Tjek prisen her

Ønsker du at udforske erotisk massage endnu mere, så er en Sliquid Balance Rejuvination intim massage olie et rigtig godt bud. Den dufter rigtig dejligt og er beriget med økologiske ekstrakter af blandt andet aloe vera, hibiscus og grøn te.

Det betyder dog også, at den ikke kan bruges til indvendig brug. det gør dog slet ikke noget, for den lækre massage olie mod kroppen sikrer, at I begge er helt klar, når I først går i gang efter et vidunderligt forspil. Lad den erotiske massage begynde på de mindre følsomme steder og slut på de mere erogene zoner, som bryster og brystvorter.

Ikke testet på dyr

Udover at denne intim massage olie er vegansk, så er den heller ikke testet på dyr. Uanset om det har en betydning for dig eller ej, så er der tænkt over selv de mindste detaljer. Den efterlader huden glat og lækker og selvom man ikke er så erfaren i at massere, så glider hænderne let over kroppen.

Fordele:

 • Vegansk
 • Ikke testet på dyr
 • God til nybegyndere
 • Med duft

Ulemper:

 • Med parfume – må derfor kun bruges til udvendig brug

Swede Fruity Love – Massageolie – Bedste til prisen

Swede Fruity Love – Massageolie

Tjek prisen her

Når man giver sin partner en lækker massage, så kan man have svært ved at holde det til en massage. Derfor er denne intim massage olie skabt til at man kan smage på den. Hvis du ikke kan holde munden fra din partner, så er denne intim massage olie sikker at slikke af din partners tændte krop.

Smagene kommer fra rene æteriske naturlige olier, der er godkendt af fødevareindustrien. Det giver en ekstra lækker dimension, når du ikke kun skal bruge dine hænder, når du masserer. Der findes 6 forskellige varianter og du behøver ikke smage dem, du kan også bare nyde duften på afstand.

En varmende effekt

Olierne har desuden en varmende og prikkende effekt, når de påføres på huden. Det er med til at musklerne hurtigere slapper af. Det giver også noget ekstra nydelse. Hvis du puster til stedet, der har fået olie på, så forstærkes den varme og lækre følelse.

Fordele:

 • Findes i 6 forskellige dufte/smage
 • Dufter lækkert
 • Naturlige ingredienser
 • Kan smages på
 • Varmende effekt

Ulemper:

 • Bør kun bruges til udvortes brug

MASSAGE:IT – Vegansk

MASSAGE:IT

Tjek prisen her

En intim massage olie som denne fra Mshop gør kroppen helt glat og blød og kan desuden bruges i badet. Den kan bruges til en erotisk og sensuel massage eventuelt som forspil. Den kan også være rigtig lækker at bruge til en almindelig massage.

Den er lavet af 100% naturlig koldpresset olie og efterlader derfor kroppen blød og lækker. Huden bliver uimodståelig blød og man kan derfor ikke bruge den til almindelig brug, hvis man har tør hud. Den er også 100% vegansk og ikke testet på dyr.

Varm den eventuelt op inden brug

Som med de fleste intim massage olier af denne slags, så er det lækkert at varme den en smule op inden brug. det kan du gøre ved at tage lidt olie ud i hænderne og gnide dem sammen. Du kan også varme olien op, men vær sikker på at mærke før du bruger den på huden.

Fordele:

 • Vegansk
 • Ikke testet på dyr
 • Dejlig duft

Ulemper:

 • Må kun bruges til udvortes brug

Joydivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml – Mest solgte

Joydivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml

Tjek prisen her

Lad din partner går på opdagelse på din krop i søgen efter den lækre smag af denne intim massage olie. Den findes i 7 forskellige varianter med hver sin smag. I kan være helt trygge ved at smage og slikke olien af hinanden, da den er godkendt og dermatologisk testet af fødevareindustrien.

Der er kun brugt godkendte ingredienser og I bør derfor ikke bekymre jer om unødvendig kemi, når I skal lege frække og sensuelle lege i dobbeltsengen. Det er en olie, der efterlader huden lækker og blød. Derfor kan den både bruges til en intim og erotisk massage, men også til en almindelige massage.

En lækker varme

Når man bruger olien, så giver den en pirrende, prikkende og varm følelse på huden. Det er med til at sætte blodomløbet i gang og dermed skyller lysterne også hurtigere rundt i kroppen. Musklerne slapper af og du kan nyde at blive forkælet.

Fordele:

 • Godkendte ingredienser
 • Med lækker smag og duft
 • Findes i 7 forskellige varianter

Ulemper:

 • Må kun bruges til udvortes brug

Joan Ørting Forførelses Duft Olie 10 ml – Den billige

Joan Ørting Forførelses Duft Olie 10 ml

Tjek prisen her

Olien her fra Joan Ørting kan bruges til flere forskellige formål. Foruden at den kan bruges som en intim massage olie, så kan den også bruges som en parfume til kvinderne, hvis de vil tiltrække det modsatte køn. Det er en olie, hvor man kun skal bruge en lille smule ad gangen.

Put den gerne på de steder, hvor pulsen slår kraftigst og lad duften brede sig. Den kan også blandes i en anden massage olie uden duft, da den bare dufter så lækkert. Her skal du også kun bruge en lille smule. Der er lige så meget tale om en duftolie, som en massageolie med dette produkt.

Dejlige dufte af brombær, vanilje og lilje

Den dufter dejligt og naturligt og har en forførende og sensuel duft. Hvis du tænder på de dejlige dufte, så kan du også bruge den til hverdag for at tilføre lidt ekstra lækker duft. Den er uden parabener og må kun bruges til udvortes brug, da huden ellers bliver irriteret.

Fordele:

 • Dejlige dufte
 • Kan bruges til flere forskellige formål
 • Kan bruges som parfume

Ulemper:

 • Må kun bruges til udvortes brug

Sinful Mandel Massageolie 200 ml – Nyhed

Sinful Mandel Massageolie 200 ml

Tjek prisen her

Med en intim massage olie som denne fra Sinful, så får du en lækker massageolie, som du også kan bruge intime steder. Langt de fleste er kun til udvortes brug, men denne kan I bruge helt som I har lyst til. Det betyder også, at I let kan tage forspillet til et helt andet og frækkere niveau meget hurtigt.

Den dufter lækkert af mandel og der er da også tale om en mandelolie. Den kan både bruges til et sensuelt forspil, men også til en erotisk eller almindelig massage. Den er rig på E-vitamin, der virker plejende for huden og hjælper desuden med at opretholde sin naturlige elasticitet.

Lækker olie der kan bruges til flere ting

En olie som denne kan bruges til flere forskellige formål. Du kan få eller give en almindelig massage, da den sikrer at huden bliver helt glat og lækker. Det løsner musklerne op og dermed kan du rigtig gå til den. Det kan også være en del af forspillet, der ender i en meget frækkere omgang.

Fordele:

 • Må bruges til de intime steder samt indvortes brug (Bør du ikke erstatte en glidecreme)
 • Lækker duft af mandel
 • Rig på vitaminer

Ulemper:

 • Hvis man ikke til dufte i massage olier, så er den ikke noget for dig

Joan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml – Bedste anmeldelse

Joan Ørting Luksus Massage Olie 200 ml

Tjek prisen her

Det er ikke uden grund at Joan Ørtings olier er så populære, for de er virkelig lækre. Denne Luksus intim massage olie er ingen undtagelse. Den er lavet på blandt andet mandelolie og solsikkeolie. Den der desuden rig på E-vitamin, hvilket er rigtig sundt for huden.

Den er virkelig lækker at bruge til både intim massage, som den desuden kan bruges til. Men den er faktisk også lækker at bruge til en almindelig massage. Den kan også bruges som body lotion og efterlader huden silkeblød.

Uden farvestoffer og parabener

Intim massage olien er uden parabener og farvestoffer og du kan derfor roligt bruge den uden at bekymre dig om unødvendig kemi. Under en intim massage er det især vigtigt, at den er lavet til formålet. Og det er denne. Derfor kan du godt lade fingrene vandre til de intime steder på kroppen.

Fordele:

 • Kan bruges på intime steder
 • Rig på vitaminer
 • Har en lækker duft

Ulemper:

 • Hvis man ikke er til duft i massageolier

Kaerlig Økologisk Gaveæske – Den smarte

Kaerlig Økologisk Gaveæske

Tjek prisen her

Gaveæsken fra Kaerlig består af lækre og økologiske produkter, der kan gøre enhver glad. Den består af en intim massage olie, en intim skumsæbe, en orgasme gel og en glidecreme. Det er gode intimprodukter, som man kan bruge enten alene eller sammen med en partner.

Store dele af Kaerligs produkter er svanemærkede og allergi certificerede. Det er intimprodukter, der er lavet i Danmark og kun de bedste til dig eller en andens krop, som du holder af. Produkterne kan bruges sammen med en partner, som f.eks. glidecremen og massage olien.

Lækker intim massage olie

Forspillet bliver ekstra frækt og forførende, hvis I starter ud med en intim massage. Varm olien op mellem hænderne og lad hænderne vandre på din partners krop. Der går ikke lang tid før I begge er tændte og tager den til et andet niveau. I forhold til frække gaver, så findes der også andre bud på gaver, som du kan forære din partner, hvis du vil spice jeres sexliv op.

Fordele:

 • Mange fine produkter til en god pris
 • Flere produkter samlet
 • Flot gaveæske
 • Giver anledning til frække og forførende lege

Ulemper:

 • Ikke alle er til den slags gaver

Sinful Vanilje Massagelys 30 g – Det sikre valg

Sinful Vanilje Massagelys 30 g

Tjek prisen her

De aromatiske dufte fra et duftlys imens det er tændt, er med til at sætte den helt rigtige stemning. Der er noget afslappende og forførende over duftene. Et duftlys som dette kan man bruge som intim massage olie. Det er dejligt og sensuelt, fordi olien bliver lækker varm.

Man gør således at lyset skal brænde i omkring 15 min. Derefter slukkes det og man kan derefter bruge den smeltede massageolie på kroppen. Det er virkelig en fræk form for forspil, som kan tage hele fornøjelsen til et helt nyt niveau.

Til en ekstra romantisk aften

En gang imellem skal man gøre lidt ekstra ud af den romantiske aften. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men det er altid en god idé, at inddrage nogle ting som man ikke normalt bruger. Et duftlys kan derfor være lækkert og forfriskende. Du kan også læse mere om duftlys her.

Fordele:

 • En lækker og varm form for stimulering
 • Aromatiske dufte
 • Lækker massage olie
 • Lækker duft af vanilje

Ulemper:

 • Må ikke bruges til indvortes brug

Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml – Populær i udlandet

Durex Play 2-i-1 Massageolie og Glidecreme 200 ml

Tjek prisen her

Er du træt af at din massageolie ikke må bruges som glidecreme, så er denne lige til dig. For denne massageolie kan du nemlig også bruge som glidecreme, når stemningen bliver hed og I ikke længere kan holde fingrene fra hinanden.

Denne kombinerede massageolie og glidecreme er silikonebaseret og du kan derfor bruge den med et kondom. Der er mange muligheder, når du benytter dig af denne og den er tilpasset den intime PH-balance. Dog kan du også anvende en almindelige glidecreme efterfølgende, for at gøre ”glidet” endnu bedre.

Glidecreme og intim massage olie i ét

Der er noget helt særligt ved en intim massage olie, som du også kan bruge som glidecreme. Hvor mange andre ikke må bruges på de intime dele, så må denne også bruges til indvortes brug. dermed er der ingen begrænsninger for, hvor vilde jeres lege må blive. Det er for mange ekstra dejligt, da det ofte fører til vild sex, da I begge er så tændte.

Fordele:

 • Kan bruges som glidecreme
 • Silikonebaseret

Ulemper:

 • Tørrer hurtigt ud
 • Brug den ikke med sexlegetøj, der er fremstillet af silikone

MSHOP CARE NURU:IT 100ML – Ekstra glidende

MSHOP CARE NURU:IT 100ML

Tjek prisen her

Giv din partner en lækker og sensuel massage, eventuelt efter et bad med denne massagegel. Den er særlig god at bruge, når huden er fugtig, som den er når man lige kommer ud af badet. Den gør huden glidende og du kan massere på mange forskellige måder.

Du kan f.eks. kaste dig ud i den japanske helkropsmassage, hvor du bruger din krop til at massere din partners med. Gelen er let at skylle af efter brug, hvilket den helt skal. Den er drøj i brug. En helkropsmassage kan også udføres med en massage stav. Den kan let massere de ømme muskler, og kan samtidig bruges til seksuel stimulering.

Masser med hele kroppen

Noget af det der gør denne japanske form for massage ekstra sensuel er, at du bruger hele kroppen til at massere med. derfor er det en god idé, hvis I begge klæder jer af og er helt nøgne. Dermed kan du for alvor gnide dig op ad din partner og bruge trykket fra din krop mod hans eller hendes.

Fordele:

 • Giver en ekstra glidende effekt
 • Neutral duft

Ulemper:

 • Skal skylles af efter brug
 • Det er en gel og ikke en olie

YESforLOV Massageolie

YESforLOV Massageolie

Tjek prisen her

Der er tydelige lækre og sensuelle dufte i denne massageolie, som tydeligt kommer til udtryk, når du giver eller modtager en lækker massage. Det er en overraskende let olie, som ikke smitter af på hverken tøj eller lagner. Den efterlader huden meget lækker og blød, grundet indholdet.

Den er dermatologisk testet og ingredienserne er nøje udvalgt til at give en pirrende oplevelse. Den fås i to forskellige udgaver med hver sin duft. Dermed kan du selv finde ud af, hvilken du er mest til. Den ene hedder Bewitching og dufter af hvid te, Bali blomster og det træet Thanaka træ. Den anden Titillating dufter kraftigere af passionsfrugt, rosmarin og ingefær.

God til et anderledes forspil

En olie som denne intim massage olie gør sig rigtig godt til et frækt forspil. Den kan dog også sagtens bruges til en almindelig massage, hvis musklerne er ømme. Den er som sagt dejlig let at bruge og minder derfor ikke om andre olier.

Fordele:

 • Dejlig duft
 • Fås i to forskellige varianter
 • Drøj i brug
 • Fedter ikke

Ulemper:

 • Må kun bruges til udvortes brug
 • Kraftige dufte
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk