De 10 bedste sex stillinger til homoseksuelle par

Har du oplevet, at det hurtigt kan blive ensformigt og kedeligt at køre i de samme stillinger med din partner? Eller har du oplevet, at du ønskede at prøve nogle stillinger, men ikke helt vidste, hvordan disse skulle introduceres for din partner?

Ekstra tip: hvis du søger efter en partner at udleve disse frække fantasier og stillinger med, så er der kommet en helt ny side, hvor du kan finde en fyr – vi har testet den og den ser rigtig spændende ud med utrolig mange profiler allerede: danskgaydating.dk (siden er lavet af erfarne folk med adskillige populære dating-sider bag sig)

Mange homoseksuelle par oplever i det daglige disse problemer. Derudover kommer problemerne omkring, hvilke typer sexlegetøj man kan bruge i det daglige for at spice tingene lidt op. Så det hele ikke ender i dagligdagens kedelige og u-inspirerende trummerum. Denne guide åbner op for en lang række stillinger og tilbehør, du og din fyr kan bruge i det daglige.


 

1. Missionærstillingen

missionær

Alle mennesker kender denne stilling, det er den første, man møder i seksualundervisningen i skolen. Hvorfor mange mænd har en idé om, at denne udelukkende er egnet til heteroseksuelle par. Som mænd kan I dog også få mange gode timer til at gå med denne stilling. Der giver større intimitet under samlejet, da I kan kigge hinanden i øjnene og kysse imens.

For at gøre stillingen ekstra god kan I prøve at placere en pude. Enten en almindelig eller en sexpude, under den liggende person. Dette vil løfte numsen højere op så penetrering bliver nemmere. Derudover er det et godt tip, at den liggende person samler anklerne omkring hofterne på sin partner. Dette vil også gøre penetrering nemmere og samtidig give størrelse deltagelse fra modtageren.

Til denne stilling er det ideelt at forsøge sig med en TENGA SVR Vibrerende Penisring. Denne er primært udtænkt til brug for heteroseksuelle par. Men dens vibrationer kan give lidt ekstra stimuli både til bæreren og modtageren. Der vil mærke vibrationerne omkring mellemkødet og testiklerne. Produktet kan købes for under 500 kroner og giver mulighed for 5 forskellige vibrationshastigheder samt 2 ekstra ”stødende” vibrationsmønstre.

Fordelen ved at bruge en penisring i denne stilling er naturligvis, at den mere intime kontakt ’face-to-face’ godt kan påvirke rejsningen i dens længde, tykkelse og holdbarhed. Hvilket der hurtigt bliver rettet op på med en penisring.

2. Doggy style

doggy style

Denne stilling er én, som alle homoseksuelle par kender til. Det er en af de foretrukne, og derfor giver det sig selv, at penetreringen bliver dybere, og at modtageren derfor opnår størrelse følelse af at være fyldt ud. Mange homoseksuelle par bruger Sinful Get Started Anal Begynder Box med A-Z Guiden, når de påbegynder deres første samleje.

Sættet er ideelt, da det indeholder både douche, glidecreme, relax spray samt en butplug plus en manual, der beskriver alle produkterne og giver inspiration til brugen af disse. Sættet fås for ca. 250 kroner og er ikke kun beregnet til nybegyndere, da man sagtens kan bruge det i det daglige.

Det anbefales altid, at man bruger en god anal glidecreme som f.eks. Aquaglide Anal Glidecreme, når man har analsex. Dette skyldes naturligvis, at der i tarmen ikke produceres naturlige smøremiddel a la kvinders skedesekret. Derudover kan man ikke nøjes med at bruge præsperm eller spyt. Da man oftest bruger kondomer, hvilket hurtigt kan tørre ud eller falde af. Hvis ikke der bruges de rigtige glidecremer.

3. Cowboy og Reverse Cowboy

cowboy sexstilling

reverse cowboyI daglig tale er der her tale om at ride sin partner, mens han ligger på ryggen. Dette kan dog gøre på to måder, enten ved at man som modtager sidder med ansigtet vendt mod sin partners. Eller ved at man placerer sig med ryggen til ham.

Disse stillinger gør det muligt at ændre lidt på måden, hvorpå intimiteten får en rolle i ens samleje. Ved at ride din partner almindeligt kan I have øjenkontakt og flette fingre, imens samlejet foregår. Modsat kan du afgive en del af din kontrol over samlejet ved at vende ryggen til din partner. Dette gør, at du kan placere hænderne på madrassen mellem hans ben og give ham større mulighed for at støde.

Før man kaster sin partner om på ryggen og rider ham til ukendelighed, er det en god idé, at man har brugt en Lovense Hush App-styret Butt Plug Medium, inden man sætter sig op idet varme sæde. Dette lille redskab til omkring 850 kroner er den ideelle mulighed for, at I begge er lige tændte, når I indtager sexstillingen.

Du kan med fordel indsætte buttpluggen og lade din partner styre dens vibrationer fra sin smartphone, mens du gejler ham op til sex med et hånd- eller blowjob. I kan med fordel købe to af disse, da din partner kan have en indført, mens du rider ham. Hvilket giver jer begge mulighed for anal stimuli.

4. Bodyguarden

bodyguard

En af de mest brugte stillinger er bodyguarden, der også er kendt som stående doggy style. Denne stilling giver jer mulighed for ikke kun at gøre op med de trivielle liggende stillinger, men også at tage sex med udenfor soveværelset. Måske endda helt udenfor hjemmets fire vægge.

For at øge muligheden for en dybere penetration kan den modtagende part læne sig op af et bord, en stor sten eller andet, der giver mulighed for at kunne skubbe numsen længere bagud og tilpasse højden til sin partner.

Igen kan det anbefales at bruge et produkt såsom Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring. Man skal ikke lade sig snyde af, at den hedder noget med klitoris. Den kan sagtens bruges af homoseksuelle par, da vibrationerne også kan nå ned til mellemkødet og bunden af testiklerne, hvilket kun giver ekstra stimuli under samlejet.

Denne penisring kan købes for under 100 kroner og giver fantastiske vibrationer. Der kan være medvirkende til, at I kommer nogenlunde samtidigt.

5. Pirate’s Bounty

pirates bounty

Hvis du og din partner elsker dyb penetration og er afhængige af det for, at sex føles ekstra godt, kan I med fordel prøve denne stilling. Den lyder mere krævende, end den egentlig er. Det handler om, at modtageren ligger på ryggen, med det ene ben hvilende på giverens ene skulder.

Denne stilling kan laves både i sengen eller henover toppen af et køkken- eller spisebord og er et ’must-do’, hvis man elsker dyb penetration. Da anus og området omkring det bliver mere åbent i denne stilling, kan man med fordel prøve Sinful Stretchy Penis Sleeve Sættet.

Dette sæt består af seks forskellige penis sleeves. Der er nemme at trække over penis, og som hver især stimulerer på forskellig vis ved enten knopper, riller, pigge osv. Dette stimulerer dog ikke kun modtageren, men også bæreren. Da hver enkelt sleeve virker som en penisring.

Dette giver jer mulighed for mere stimulation, længevarende erektioner, kraftigere orgasmer og naturligvis bedre sex. Sættet kan blive jeres for under 100 kroner.

6. Den klassiske ske

spooning

På trods af at man ofte ønsker sig langt væk fra det trivielle og hverdagskedelige sexliv, er der bare nogle morgener, aftener eller nætter, hvor man ønsker lidt mere intimitet og hyggesex. Skeen er en klassiker, der fungerer for alle og enhver. Den er især god for de homoseksuelle par. Der kan opleve lidt problemer med spændte ballemuskler. Eller hvor den modtagende part har svært ved at slappe nok af i anus til at penetrering kan finde sted.

I disse tilfælde er det en god idé at have en Sinful Anal Glidecreme liggende i natbordsskuffen eller inden for rækkevidde. Denne glidecreme koster under 100 kroner og er ideel til brug i forbindelse med hyggesex i sengen søndag morgen, da den hverken fedter eller klistrer til lagen og dyner.

Glidecremen er vandbaseret og har en god glideevne, så I kan fortsætte så længe, I vil, i det tempo I har lyst til. Glidecreme er altid en god idé, men til skestillingen. Hvor man hurtigt kan ligge lidt låst i samme position, er det perfekt, da man på den måde undgår slidmærker på lår og baller.

7. Suspended Congress

suspended congress

Til denne stilling skal den givende part have gode muskler. Da den kræver, at man løfter sin partner og har sex i stående stilling. Man kan dog snyde lidt og læne sin partner op mod et skab eller en væg for at give lidt ekstra støtte. Samtidig skal den modtagende part slynge arme og ben omkring sin partner for at hægte sig fast og mindske vægtbelastningen på partnerens overarme og ryg.

For at denne stilling skal virke ideelt, anbefales det, at man bruger en form for buttplug. Før samlejet begynder. Dette skyldes, at man ikke har tid og overskud til at skulle lirke penis ind i anus. Som man kan med alle de andre nævnte stillinger.

Når først ens partner er løftet op på plads, bør anus være udvidet tilpas meget til, at penetrering kan ske helt naturligt og gnidningsfrit. Denne stilling giver en mere skrå indgangsvinkel til penetrering. Hvilket gør, at man som modtager føler sig fyldt mere ud.

Dette er en af de mest brugte homo sexstillinger. Der oftest bruges i bylivet til en quicky eller i forbindelse med BDSM parties. Hvor næsten alle modtagere har taget deres forholdsregler og forberedt deres anus på indtrængen.

8. Buen

buen

Denne stilling er perfekt, hvis I ønsker at bruge noget andet end missionær og cowboyen, men ønsker at bibeholde øjenkontakten og mulighed for at røre hinanden med hænderne. Stillingen går ud på, at I begge sætter jer halvt tilbagelænet op af puder i sengen. I en sådan stilling at jeres underliv ligger lige op ad hinanden.

Denne stilling er god, hvis I ønsker at skiftes om at være den givende og modtagende. Da I frit selv vælger, hvem der er øverst. Stillingen minder som udgangspunkt meget om cowboyen. Men hvor den givende part samtidig kæler for sin partners penis.

Denne stilling er rigtig god, hvis I en dag ønsker at gå på opdagelse med hinandens kroppe. Og I kan derfor med fordel bruge Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Box med A-Z guiden. Denne box indeholder alt, hvad hjertet kan begære af spændende og finurlige ting, der kan peppe selv det kedeligste sexliv op.

Boksen koster omkring 300 kroner og indeholder en glidecreme, en pocketpussy samt en mere klassisk dildo vibrator, en bækkenbundskugle samt en buttplug. Ved at bruge boksen i forbindelse med denne stilling kan I tage jer god tid og først tænde og stimulere hinanden samtidigt eller på skift.

9. Radiobilen

radiobilen

Sidst, men ikke mindst, skal denne stilling nævnes – blot fordi den er lidt anderledes og sjov. Man skal være lidt fleksibel og aktiv for at kunne klare denne stilling, men den kræver dog ikke meget mere end lidt ekstra arm- og mavemuskler.

Man kan bedst beskrive denne stilling som værende en lidt anderledes doggy style. Begge parter står på alle fire, men i stedet for at giveren læner sig indover sin partner ryg, vender han modsat og har altså hovedet vendt ned mod sin partners fødder.

Denne stilling giver mulighed for en anderledes vinklet penetration, hvilket ikke føles helt så dybt som i en almindelig doggy style, men som stadig føles dejlig og behagelig for begge parter. På trods af cardio-træningen.

Man skal have lidt snilde og måske prøve sig frem nogle gange, før man fuldstændig lykkes med denne stilling, da det er ret svært at indføre penis i denne vinkel, når man samtidig skal holde balancen på alle fire. Dog kan man gøre sit forarbejde og inden samlejet have udvidet anus med lidt fingerleg eller ved brug af buttplugs eller analdildoer.

Find inspiration til andre stillinger og sjovere sexlegetøj

Gay sexstilling, homo sexstilling, bøssestillinger – kært barn har mange navne. Det kan være lidt svært at undersøge mulighederne for at finde nye sexstillinger i et homoseksuelt forhold. Dog kan man med fordel tage udgangspunkt i heteroseksuelle stillinger. Da langt de fleste kan lade sig gøre. Selvom det er to mænd, der skal udføre akten.

I kan med fordel bruge søgeordene gay sexstilling eller homo sexstilling og foretage online søgninger, der kan give mere inspiration. I kan naturligvis også blot starte med disse 10 forslag, og selv bygge videre og eksperimentere med hver enkelt.

Ved af løfte et ben, bruge en sexpude eller holde godt fast omkring sin partner kan man ofte opnå dybere penetration eller større bevægelsesfrihed. Hvilket kun gør sex bedre og bedre. Husk at bruge glidecreme og forsøg jer frem med forskelligt sexlegetøj.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk