Halloween kostumer: De frækkeste til kvinder

I dette indlæg skal vi tage et kig på mine 3 yndlingssteder at handle frække Halloween kostumer som kvinde.

Jeg kommer til at vise jer nogle udvalgte kostumer fra de 3 forhandlere jeg vil anbefale jer at tage et kig hos. Derudover vil jeg vise jer, nogle af mine egne frække Halloween kostumer, så har i lidt inspiration at vælge ud fra.

En ting er sikkert, når i er færdige med dette indlæg, så har i fundet jer et død frækt Halloween kostume som helt sikkert får manden (eller ham i har udvalgt jer) til at kigge langt efter jer til Halloween festen!

Mit yndlingssted at købe et frækt Halloween kostume (også det billigste sted)

Jeg kan nok godt allerede nu afsløre, at min første og mest favoriserede sted er Sexshoppen Sinful.dk. Det er nok her jeg har købt 80% af alle mine halloween kostumer gennem tiden. Det skal siges, at jeg ikke har købt så lidt endda. Det er blevet til et par stykker eller 20.

frække halloween kostumer

Det første billede her er nok nogle af de absolut frækkeste de findes i udvalget hos Sinful. Yderst til venstre ses et meget minimalistisk “slave sæt”. DEr hører en lille halskæde med en snor i til. Det er yderst frækt og pirrende.

Måske lige “meget” nok til en fest – men en kæmpe fest med manden alene. Det er dog nok mest af alt bare et undertøjssæt og ikke så meget et kostume. Vi kommer lidt mere over i kostume delen når vi går en tak til højre.

Her ser vi et ternet skolepige uniform sæt. Et rigtigt frækt Halloween kostume sæt, som nok skal kombineres med en lille skjorte, for at gå til festen. Men det kombinerede undertøjssæt skal bestemt ikke undervurderes!

Se hele udvalget, Klik her

frækt halloween sæt

I denne lille kavalkade af frække Halloween kostumer har vi 3 gange skolepige uniformer og en vikrelig god stuepige. For lige at tage skilepigerne først. Yderst til venstre ser vi en lidt gennemsigtig version. Modsat, yderst til højre har vi så ét sæt, der nok ville gå en smule bedre til en fest.

Der ville den anden nok gøre det lidt bedre hjemme i soveværelset. Ud over det har vi så et meget anderledes sæt til en plussize (læs smuk) pige/kvinde. Slutteligt har vi en helt klassisk og virkelig fræk stuepige (i sort).

Se hele udvalget, Klik her

frækt stuepige og sygeplejerske halloween kostumer

Igen har vi her de klassiske stuepiger, sygeplejerske uniformer, som bare er et hit til Halloween – hver gang! Disse er dog en smule anderledes

To af dem, nemlig de to i midten, hhv. en stuepige og en sygeplejerske er nemlig lavet i frækt og sexet lak materiale. Det gør det altså bare lige en smule frækkere at se på. Derudover kan man både få kombinationen af, at føle, at man er dækket meget til, uden at det mister den sexede effekt.

Det opnår man virkelig med lak. Modsat de to i midten, så er de to halloween kostumer til højre og venstre meget afslørende.

Se hele udvalget, Klik her

Halloween kostumer

Til højre for det igen ser vi et rigtigt frækt Halloween kostume i form af en stuepige uniform! Det er nok tæt på min yndlings fra skabet. En af dem jeg efterhånden har brugt til utallige Halloween fester. Hver gang med samme fantastiske reaktion.

Til slut har vi et klassisk og sexet sygeplejerske kostume. Det forestiller en lidt modificeret uniform med hvide strømpeholdere. Nok ikke hverdags-udklædning for sygeplejersken, men ikke desto mindre frækt som bare pokker.

Se hele udvalget, Klik her

Anderledes og inspirerende udvalg

I dette næste udvalg kan jeg afsløre, at vi skal kigge på min yndlingsforhandler, når jeg er på udkig efter noget anderledes. Når jeg har lyst til et kostume, som ingen andre kommer i, så handler jeg her. Så er du på udkig efter et sådan kostume til Halloween så følg med i de mange sexede sæt der kommer nu:

frækt halloween kostume

Allerede nu burde det gå op for dig, at dette udvalg bare er så meget anderledes og fantastisk frækt, pirrende erotisk og stimulerende. UH! Jeg elsker det. Helt til venstre har vi en lækker næsten playboy kanin kostume.

Både med hale og passende håndleds “cuflings”. Du bliver den frækkeste kanin til Halloweenfesten.

til højre for den ser du en klassisk skolepige uniform. Denne er dog en smule anderledes, da den ikke er med nederdel, men i stedet bare er en kort kjole.

Næsten samme type kjole ses til højre igen, denne gang dog i form af et sekretær kostume – perfekt til en uhyggelig dag. Sidst, men bestemt ikke mindst, en lille minikjole som skal forestille en sexet politikvinde. Den oplagte udklædning til damerne til Halloween.

anderledes og sexede halloween kostumer

I denne række skal vi byde velkommen til 2 forskellige kostumer vi endnu ikke har stiftet bekendtskab med! Det var det jeg sagde, her er bare kostumer, som du ikke finder hos de andre forhandlere!

De to sæt er henholdsvis et nonne klæde og et frækt lak stewardesse kostume. Til begge bedfølger der hat og andre remedier såsom krave og slør. Super frække (og billige Halloween kostumer) til kvinden der har alt!

Sidst men ikke mindst skal vi ikke glemme den sexede politi body og den rød/hvide kjole som går perfekt til hende der gerne vil være sygeplejerske for en dag (en uhyggelig dag).

politi kostume til halloween sexet

Du har måske allerede bidt lidt mærke i det. Men jeg er altså en smule glad for lak (som materiale). Derfor syntes jeg også politiuniformen til hende helt til venstre er usandsynligt erotisk og fræk.

Det skal dog ikke tage fokus fra de anderledes og super frække tjenestepige og stuepige uniformer i midten.

sidst men ikke mindst er der et ultra slim-fit catwoman kostume som sidste afslutning på dette frække Halloween kostume udvalg fra Winkwink. Velbekomme.

Bredt udvalg – de har alt!

Nu til sidste forhandler. Rosinen i pølseenden. Men samtidig den forhandler, som bare har det hele – hvertfald et kæmpe stort udvalg.

Hvis du ikke allerede har udset dig et kostume og bare vil tjekke priser, så er dette stedet. Der er med stor sandsynligt et par (eller flere) kostumer, som du ikke har set endnu. Det kan være din “må have den for alt i verden” Halloween dragt er der!

fange og militær halloween kostume

De har desværre de forskellige sexede dragter kun 3 ad gangen på rækkerne. Derfor gider jeg ikke her bruge lige så lang tid og lige så mange billeder på at vise udvalget frem. Det er også så stort, så du skal næsten selv have lov. Det gør det nemmere for os begge.

Jeg ville dog lige vise de her tre første. For dem har du da hvertfald ikke set, fundet eller købt hos de 2 andre forhandlere. Især fangedragten har jeg aldrig set før – den overvejer jeg altså selv at få købt.

Derudover, så har jeg sjældent set en politikjole udformet på den ultra sexede og erotiske måde som en halloween politi uniform er det (yderst til venstre).

Se hele udvalget, Klik her

sexede halloween kostumer

De sidste 3 kostumer til halloween jeg vil vise jer er 2 militær uniformer, som består af et sæt med matchende bh og mini skørt. Det er den i midten og så den til venstre.

Derudover har jeg også taget den frække og lidt anderledes rengøringskone sæt med. Den kommer med en gennemsigtig top. Derudover får du et skørt med, som er lille og lidt afslørende. Især når du bukker dig frækt forover for at tøre noget af.

Det skal nok få manden op ad sædet!

Se hele udvalget, Klik her

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk