Autoblow Sexlegetøj – Oversigt over det bedste

Nogle gange kan hånden bare ikke levere det ønskede stykke arbejde, og der må anden stimulation til. Med sexlegetøj fra Autoblow vil du kunne tage din onanioplevelse til nye højder. Du behøver ikke røre en finger, når først du har placeret din Autoblow over penis. Alle de stimulerende bevægelser sørger maskinen nemlig for. Du kan derfor læne dig tilbage og få en skøn oplevelse med en smart blowjob-maskine.

Autoblow har produceret flere spændende onaniprodukter til mænd, og her får du en grundig Autoblow test af de bedste på markedet.

Autoblow A.I. Masturbator – Testvinder

autoblow a i masturbator

Tjek prisen her

I denne Autoblow test vinder den sidste nye A.I.-model. Den har en indbygget og avanceret kunstig intelligens, der sørger for at give dig den ultimative oplevelse. Læn dig blot tilbage og nyd de spændende stimuleringer, der føles som et ægte blowjob.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndfri blowjob-oplevelse
 • Avanceret AI sørger for unik stimulering
 • Fremstillet i kvalitetssilikone uden ftalater

Ulemper:

 • En stor investering.

Om Autoblow A.I. Masturbator

Kom i den syvende himmel med Autoblow A.I. Masturbator. Skaberne har fokuseret på de ting, der giver den realistiske oplevelse af et blowjob: friktion, smørelse, greb og hastighed. Det er blandt andet hemmeligheden bag den vilde fornemmelse, et ægte blowjob giver.

Ved at analysere blowjob-scener fra film har de skabt en meget naturlig og realistisk oplevelse af oralsex med Autoblow A.I. Masturbator.

Autoblow A.I. bevæger de indvendige greb imellem 250 forskellige punkter i varierende hastighed.

Der er 10 forskellige mønstre at vælge mellem. Du styrer dig igennem programmerne ved hjælp af de 5 knapper på interfacet.

Du kan også ”edge” med din A.I.-model, hvis du vil trække nydelsen i langdrag.

I maskinen er allerede installeret et sleeve, der føles som indersiden af en mund. Det er lavet i ftalatfri medicinsk silikone, der føles blødt og eftergivende.

Derudover kan du tilkøbe forskellige sleeves, der leverer hver deres unikke oplevelse. Husk at anvende en god vandbaseret glidecreme med dit legetøj.

Strømkilde

Denne Autoblow A.I. Masturbator er ledningsført. Det betyder, at du skal sætte den til et stik, før du kan forlyste dig med den. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm midt i legen.

Vedligeholdelse

Du kan udskifte sleevet i maskinen, så det er let at gøre rent og vedligeholde. Det medfølgende sleeve er lavet, så det føles som en mund. Efter brug, vasker du sleevet grundigt med varmt vand og gerne en sexlegetøjsrens.

Herefter skal du lade sleevet tørre helt igennem, før du kommer det tilbage i maskinen. Du kan evt. bruge et pulver til fleshlights, hvis overfladen begynder at klistre let.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine – Den Billige

autoblow 2 xt blowjob maskine

Tjek prisen her

Hvis Autoblow A.I. er lidt over dit budget, så byder Autoblow 2+ XT på en meget realistisk blowjob-oplevelse. 5 rækker af indvendige kugler masserer og stimulerer penis, helt uden at du skal røre en finger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndfri blowjob-maskine
 • 5 rækker af kugler masserer indvendigt
 • 3 forskellige størrelser sleeves

Ulemper:

 • Ikke lydsvag.

Om Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

Autoblow 2+ XT er en automatisk og håndfri blowjob-maskine. Det medfølgende sleeve er udformet som et par bløde læber, der tager imod dig. Den scorer derfor som både funktionel og prisvenlig i denne Autoblow 2 test.

Maskinen har indvendigt en række kugler, der masserer dig stramt, mens du ikke skal gøre noget som helst. I stedet kan du læne dig tilbage og slappe af.

Sleevet er lavet i blød og fleksibel TPE. For en perfekt pasform kan du få sleevet i 3 forskellige størrelser, så du får den optimale oplevelse. Alle sleeves er lige dybe, men diameteren af indgangshullet og omkredsen varierer:

Sleeve A:

 • Diameter: 2,7 til 3,5 cm
 • Omkreds: 7,5 til 10 cm

Sleeve B:

 • Diameter: 3,5 til 4,5 cm
 • Omkreds: 10 til 14 cm

Sleeve C:

 • Diameter: 4,5 til 5,6 cm
 • Omkreds: 14 til 16 cm.

Du kontrollerer hastigheden af stimuleringen ved hjælp af drejeknappen på produktet.

Husk en god vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse.

Strømkilde

Når du skal bruge din blowjob-maskine, skal du blot tilslutte den til en stikkontakt. Med dette produkt slipper du for at oplade eller huske nye batterier, for den fungerer med ledning.

Hvis dette produkt overopheder under brug, så holder den automatisk en pause. Efter nedkøling er den klar til brug igen. Det er i denne Autoblow 2 test en fordel, fordi du derved undgår at ødelægge din blowjob-maskine.

Vedligeholdelse

Efter brug skal du fjerne strømstikket og tage sleevet ud af maskinen. Herefter rengøres sleevet grundigt med varmt vand og en sexlegetøjsrens, hvorefter det skal tørre helt.

Bliver overfladen en smule klistret, kan du anvende et pulver til sexlegetøj. Dette frisker overfladen op.

3fap Fap Happier Onaniprodukt – Til Begynderen

3fap fap happier onaniprodukt

Tjek prisen her

3 frække huller på rad inviterer til fræk onanioplevelse med dette 3fap Fap Happier Onaniprodukt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 3 indbydende huller på rad
 • Fremstillet i blød og fleksibel TPE
 • Ergonomisk beholder for godt greb

Ulemper:

 • Lidt uhandy at sidde med.

Om 3fap Fap Happier Onaniprodukt

Du får både bløde læber, en indbydende vagina og en stram anus at forlyste dig med i produktet 3fap Fap Happier. Hvert hul er udformet, så det ser realistisk og lækkert ud. Du kan derfor selv bestemme, hvor, hvornår og hvordan de skal tages på skift.

Selve produktet er 23 cm langt, 9 cm bredt og 20 cm højt. Det er lavet i hård plast med ergonomisk udformet greb, så det er let at holde fast under onani.

Indvendigt byder hver indgang på et sleeve med en unik og pirrende struktur. Sleeves er lavet i blød og fleksibel TPE, der kan strækkes, så det passer de fleste mænd.

Du kan selv styre, hvor stramt din penis skal forkæles ved at indstille på vakuummet individuelt for hver indgang.

Vedligeholdelse

Efter brug kan du let fjerne de 3 sleeves på én gang, da de sidder sammen inde i beholderen. Det gør rengøringen super enkel. Herefter skal de brugte indgange rengøres grundigt med varmt vand og sexlegetøjsrens. Lad dit sleeve tørre helt igennem, før du sætter det tilbage i beholderen.

Tilbehør

Når du har et produkt fra Autoblow, så har du mulighed for at forny dit produkt med smart tilbehør. Mærket har nemlig udviklet forskellige hjælpemidler og sleeves, der passer med de originale produkter. Der findes forskelligt tilbehør, der kan give nye sensationer og give dig en spændende onanioplevelse med dit yndlingssexlegetøj.

Autoblow Easy Grip Håndtag

autoblow easy grip håndtag

Tjek prisen her

Gør din oplevelse med Autoblows blowjob-maskiner endnu bedre med dette Easy Grib-håndtag. Et bedre greb gør det lettere at holde dit legetøj på plads, når du masturberer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Smart håndtag for bedre greb
 • Polstret for din komfort
 • Fremstillet i ABS-plast

Ulemper:

 • Lidt kontraintuitivt for den håndfri blowjob-oplevelse.

Om Autoblow Easy Grip Håndtag

På baggrund af Autoblow test og brugerfeedback er dette Easy Grip-håndtag blevet til. Det passer omkring dit originale produkt, så det er lettere at holde fast ved masturbatoren.

Håndtaget er fremstillet i ABS-plast, og det er polstret for et behageligt greb.

Med dette håndtag kan du også udforske forskellige nye stillinger med din Autoblow. Det gør det eksempelvis lettere at holde din masturbator horisontalt, uden at du skal anstrenge dig.

Autoblow A.I. Sleeve Anal

autoblow a i sleeve anal

Tjek prisen her

Elsker du anal, så kan du få en skøn håndfri onanioplevelse, der føles som en stram anus med Autoblow A.I. Sleeve Anal.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Stramt anal-sleeve til A.I.-udgaven
 • Fremstillet i blød og fleksibel silikone
 • Fås i beige og brun

Ulemper:

 • Passer kun til A.I.-modellen.

Om Autoblow A.I. Sleeve Anal

Opgrader din Autoblow-oplevelse med et stramt anal-sleeve. Fremstillet i samme bløde og fleksible silikone, som det originale og medfølgende sleeve, byder dette sleeve på en ny og spændende oplevelse.

Udvendigt byder et lækkert, lukket anus dig velkommen, og indvendigt har sleevet en stram og stimulerende struktur. Det forvandler din blowjob-maskine til en stimulerende og håndfri anal oplevelse.

Den indre diameter er 0,5 cm, men den kan strækkes, så den passer de fleste mænd. Dybden på sleevet er 20 cm.

Dette sleeve kræver en Autoblow A.I.-maskine.

Autoblow A.I. Sleeve Vagina

autoblow a i sleeve vagina

Tjek prisen her

Transformer din blowjob-maskine til en sexmaskine, der vil malke dig til klimaks. Denne sleeve er udformet som en fristende vagina.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Indbydende vagina-sleeve
 • Stimulerende indvendig struktur med dupper
 • Fås i brun eller beige

Ulemper:

 • Passer kun til A.I.-modellen.

Om Autoblow A.I. Sleeve Vagina

Opgrader din Autoblow A.I. med dette vagina-sleeve, der byder på en ny og spændende indvendig tekstur. Sleevet passer perfekt i det originale produkt og forvandler din blowjob-maskine til en sexmaskine.

Udvendigt byder en vulva dig indenfor til en pirrende tekstur med knopper. Med sexmaskinens bevægelser, bliver du stimuleret på en ny og spændende måde.

Den indre diameter af sleevet er strækbare 1 cm, og dybden er 20 cm. Du kan få vagina-sleevet i beige eller brun.

Selve blowjob-maskinen købes separat.

Autoblow A.I. Sleeve Mund

autoblow a i sleeve mund

Tjek prisen her

Dette sleeve giver den ultimative blowjob-oplevelse med bløde læber og spændende indvendig tekstur.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Lækre bløde læber
 • Pirrende indvendig rillet tekstur
 • 2 farver at vælge mellem

Ulemper:

 • Passer kun til A.I-modellen.

Om Autoblow A.I. Sleeve Mund

Du kan bruge dette sleeve med din Autoblow-maskine og give den helt nyt liv. Udvendigt ligner dette sleeve et par store, bløde læber, der indbyder til et lækkert og dybt blowjob.

Sleevet er fremstillet i blød og fleksibel silikone, der indvendigt byder på en pirrende tekstur med riller. Den indvendige diameter er 1 cm, men kan strækkes, og dybden er 20 cm.

Du kan få dette sleeve enten i beige eller brun.

Sleevet passer til en Autoblow A.I. Blowjob Maskine, der købes separat.

Tips og tricks for en god oplevelse

Det er vigtigt med en god vandbaseret glidecreme, lige meget hvilken form for onaniprodukt eller masturbator du anvender. For at få så god en oplevelse uden smerter og ubehag er det nemlig nødvendigt at tilføre smørelse. Uden glidecreme kan friktionen medføre en ubehagelig brændende fornemmelse i huden.

Det er vigtigt, at du anvender en vandbaseret eller sexlegetøjssikker glidecreme, da silikone kan opløses af oliebaserede glidecremer.

Andre spændende onaniprodukter til mænd

Autoblow tilbyder nogle helt unikke og spændende måder at højne din onanioplevelse på. Der findes også andre spændende mærker, der skaber innovative onaniprodukter til mænd.

Aneros

Aneros laver kvalitetssexlegetøj til anal brug. Deres produkter er designede, så de anatomisk stimulerer det mandlige g-punkt i anus på mest pirrende vis.

Udover at producere sexlegetøj til at massere prostata, producerer de også legetøj, der kan træne bækkenbunden, til kvinder i samme høje kvalitet. Der er derfor både fokus på funktionalitet og design med Aneros’ sexlegetøj.

Velve

Er du på udkig efter en fantastisk vibrator, så er det svært at omme udenom det luksuriøse mærke Velve. Det er et skandinavisk produceret brand, der arbejder mod at gøre sexlivet for kvinder så godt som muligt.

Velve producerer lækre og gennemdesignede dildoer og vibratorer, der både kvalitetsmæssigt, æstetisk og funktionelt topper.

Marc Dorcel

Marc Dorcel er oprindeligt producent af erotiske film, og han har vundet flere priser for sine film. Siden 1965 har Marc Dorcel befundet sig i den erotiske verden, og i dag producerer han også spændende sexlegetøj.

Med hans store erfaring har han skabt et mærke, der byder på både legetøj til ham og hende.

Cyberskin

Holder du af den mest realistiske udformning og fornemmelse, så bør du tjekke Cyberskin ud. Cyberskin er et fantastisk materiale, der imiterer en hudlignende kvalitet. Det er både fast og fleksibelt på én og samme tid, hvilket gør det oplagt til onaniprodukter til mænd.

Du kan både få masturbatorer og sexdukker i det populære materiale, der ligner og føles meget ægte.

Baseks

Det skandinaviske mærke Baseks laver mange forskellige både sjove, funktionelle og unikke produkter til mænd, kvinder og par.

Der er både spændende sexlegetøj til ham, hende og dem, såvel som sjove udklædninger og andre frække remedier i deres sortiment.

Produkterne er kvalitetsmæssigt i top, og alt er dermatologisk testet. Det betyder, at du får høj kvalitet, du trygt kan bruge.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk