Baseks Sexlegetøj: Det bedste i test

Baseks er et skandinavisk mærke, der i mange år har produceret sjovt, unikt og ikke mindst funktionelt sexlegetøj til både kvinder, mænd og par.

Fælles for alle produkterne er naturligvis, at de fremstilles i materialer, der er dermatologisk testet og at funktion, design og pris går hånd i hånd.

Alle kan være med når det handler om sexlegetøj fra Baseks.

Denne købsguide vil vise dig 32 af mærkets bedste produkter opdelt i fem forskellige kategorier.

 

Vibrator: Se de 15 bedste fra Baseks

Mange af Baseks vibratorer henvender sig til brug af både kvinder, mænd og par og findes i en lang række designs, der alle kan det samme – også alligevel ikke.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

baseks micro magic wand vibrator multispeed

Tjek varen her

 

Magic Wand vibratorer er kendt og elsket af kvinder verden over. Denne version har en rejsevenlig størrelse, men er dog ikke mindre kraftig af den grund, på trods af at den har multispeed vibrationer. Produktet er designet til at stimulere det ydre af skeden og er med god sine dybdegående vibrationer i området omkring klitoris.

Produktet kan også bruges til let massage af ømme muskler over hele kroppen og er derfor ideel til både kvinder og par, der ønsker at få mere gang i sexlivet. Produktet er fremstillet af ABS-plast og har en blød PU-belagt overflade, der sikrer en gnidningsfri oplevelse.

 

Seks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

baseks fjernbetjent love vibrator

Tjek varen her

 

Fjernstyrede vibratorer har fundet vej ind på markedet for sexlegetøj. Dette fjernstyrede produkt fra Baseks giver dig og din partner hele 10 forudindstillede vibrationsmønstre og hastigheder at lege med. Du kan naturligvis også bruge produktet til onani, hvilket gør oplevelsen håndfri, så du kan kærtegne andre dele af din krop.

Ægget indføres i skeden og styres med fjernbetjeningen, der har en rækkevidde på helt op til 15 meter. Dette giver mulighed for stimuli og fræk leg, selvom man ikke er i samme rum som sin partner. Produktet er fremstillet af ABS-plast og har en blød og behagelig PU-overflade.

 

Baseks First Time Rabbit Vibrator

baseks first time rabbit vibrator

Tjek varen her

 

Som navnet antyder, får du her den ideelle rabbit vibrator, hvis du for første gang vil snuse til endnu et verdenskendt produkt. En rabbit er designet til at kunne penetrere vaginalt og samtidig stimulere klitoris med kaninens små ’ører’, der vil pirre klitoris til nye højder.

Produktet har multispeed funktion og vibrerer derfor nådesløst både indvendigt og udvendigt. Dette produkt er særligt egnet til kvinder, der ikke kan opnå orgasmer uden stimuli af både G-punktet og klitoris. Produktet er fremstillet af AbS-plast og TPE, hvilket giver en blød fornemmelse i samspil med en god glidecreme.

 

Baseks Butterfly Kiss Klitoris og G-punkts Vibrator

baseks butterfly kiss klitoris og g-punkts vibrator

Tjek varen her

Med denne multifunktionelle vibrator har Baseks tænkt ud af boksen i forbindelse med designet af produktet. Indføringsdelen har en oval og halvflad bøjning, hvilket giver den optimale stimulering af G-punktet inde i skeden. Samtidig vil de pirrende knopper stimulere klitoris med hjælp fra produktets vibrationer.

Produktet gør brug af multispeedfunktion, hvilket betyder, at du selv kan styre, hvor kraftig vibrationerne skal være – dette gør produktet særligt egnet til kvinder, der ønsker at tage styringen, og på samme tid overlade kontrollen til noget udefrakommende. Produktet er fremstillet af ABS-plast og TPR og er derfor særlig skånsom mod huden.

 

Baseks Begynder Rabbit Vibrator

baseks begynder rabbit vibrator

Tjek varen her

 

Her ses endnu et produkt i underkategorien af rabbit vibratorer. Denne er meget klassisk i sit design og viser tydeligt den lille kanin, hvoraf produktet får sit navn. Produktet har en tydelig penisform, der stimulerer dig med kraftfulde vibrationer, der også forplanter sig til kaninørene, der vil stimulere din klitoris til nye højder.

Produktet bruger multispeedfunktion, hvilket gør det nemt at bruge for begyndere såvel som garvede kvinder. Studier har vist, at kvinder opnår større og voldsommere orgasmer når både G-punktet og klitoris stimuleres på samme tid – dette sker med denne rabbit vibrator, der er fremstillet af blød silikone og ABS-plast.

 

Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Tjek varen her

En dildo vibrator behøver ikke at have et lige og slankt design – det beviser Baseks med dette produkt, der har stimulerende og frække bølger på den ene side af dildoen. Disse føles pirrende både på vej ind og ud af skeden og vil samtidig sørge for, at vibrationerne forplantes til hele dit underliv.

Produktets kurvede design gør også, at det især er dit G-punkt, der bliver stimuleret af den lille frække spids. Produktets multispeedfunktion giver dig mulighed for selv at styre, hvornår vibrationerne skal være blide, og hvornår de skal være kraftfulde. Produktet er fremstillet af silikone og ABS-plast.

 

Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator

baseks klassisk realistisk dildo vibrator

Tjek varen her

 

Det eneste, der ikke er 100 % realistisk er dens sorte og matterede farve. Dog ligner og føles den som en rigtig penis, når den baner sig vej ind i dit bløde indre. Med et kraftigt markeret penishoved og tydelige og pirrende årer langs skaftet vil du udover vibrationerne opleve stor nydelse og forkælelse med dette produkt.

Denne dildo vibrator kan forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsmønstre, der sammen med designet vil give dig nydelse som du aldrig før har oplevet. Produktet er fremstillet af ABS-plast og bløde silikone, der sammen med en vandbaseret glidecreme føles blød mod huden.

Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL

baseks realistisk dildo vibrator

Tjek varen her

De fleste af baseks vibratorer følger den gennemsnitlige størrelse for de europæiske penisser. Dog skiller dette produkt sig ud, da det har en indføringslængde på hele 19 cm og en diameter på 5,2 cm. Produktet har et tydeligt markeret penishoved og er fyldt med pirrende årer langs skaftet, der giver din vagina noget at gribe fat i, når orgasmerne ruller.

Produktet er fremstillet af ABS-plast med en blød TPR overflade, der hjælper med indføringen så længde, der bruges en god glidecreme. Derudover gør denne vibrator brug af multispeedfunktionen, der lader dig overtage tøjlerne og selv bestemme farten.

 

Baseks 10-Speed Love Bullet Vibrator

baseks 10 speed love bullet vibrator

Tjek varen her

 

En vibrator skal ikke nødvendigvis være stor for at kunne opfylde kvindens behov for stimuli gennem vibration. Denne lille bulletvibrator har som navnet antyder 10 forskellige vibrationsniveauer, der giver dig optimale forhold for at udforske dig selv og din krop.

Denne lille mini vibrator er fremstillet af ABS-plast med en blød og behagelig PU-overflade, der sikrer, at din hud ikke bliver overbelastet af produktets gnidninger og bevægelser. Produktet er særligt designet til klitorisstimulering og anbefales derfor ikke til indvortes brug, da der ikke er nogen ’sikkerhedsline’.

 

Baseks Desire G-Punkt Vibrator

baseks desire g-punkts vibrator

Tjek varen her

Når man umiddelbart får øje på dette produkt, tænker man straks, at den må være gået i stykker, eller være bøjet under fragten. Dog har denne silikone vibrator, med en blød PU-overflade, et ganske særligt design, hvis primære opgave er at stimulere G-punktet i jagten på de bedste orgasmer, som kvinder kan opleve.

Kvindens G-punkt sidder ca. 5-8 cm oppe i skeden og gemmer sig lige under huden på den side, der vender ud mod maven. Med denne vibrator kan du altid nå dit G-punkt, og med multispeedfunktionen kan du selv bestemme farten. G-punkts orgasmer kommer hurtigst ved længerevarende og stabil vibration.

 

Baseks Power Play G-Punkts Vibrator

baseks power play g-punkts vibrator

Tjek varen her

Ligesom det forrige produkt er dette også en vibrator med et særligt design, der er skabt udelukkende for at give kvinder nydelse og frække oplevelser gennem G-punkts stimulering. Dette produkt har en særlig udformning, hvor det egentlig ikke er selve skaftet, men hovedet man stimuleres af. Med sin form og krumning vil den ramme G-punktet perfekt hver eneste gang.

Produktet er fremstillet af ABS-plast, belagt med en blød PU-overflade og gør derudover brug af multispeed vibrationer, der giver dig muligheden for selv at styre, hvornår det bliver for meget og ikke mindst – hvornår der skal fart over feltet.

 

Baseks Girl Power Dildo Vibrator

baseks girl power dildo vibrator

Tjek varen her

Denne dildo vibrator med sit sjove og legefulde design, prikker til enhver kvindes lyst om at blive fyldt ud af noget, der både vibrerer og stimulerer. Vibratorens spiralformede design giver skeden mulighed for at gribe fat om dens indtrænger, hvilket blot givet ekstra på orgasmekontoen, når disse begynder at rulle ind over dig.

Vibratoren er fremstillet af ABS-plast og har derudover en blød og hudvenlig PU-overflade, der vil sikre at de hele 7 forskellige vibrationer går direkte ind på lystavlen. Med denne vibrator er man sikret gevinst på orgasmefronten, da den kan vrides og vendes i skeden for at skabe mere friktion og stimulering.

 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator

baseks my bunny g-punkts rabbit vibrator

Tjek varen her

Hvem siger, at en rabbit vibrator altid skal have kaninører? Dette produkt fra Baseks har taget designet til nye højder og i stedet indført en lille delfinsnude. At der ikke er to, men en pirrende dut til at stimulere klitoris giver blot en følelse af, at man virkelig holdes nede og på plads, så man er nødsaget til at slippe kontrollen.

Når først dette produkt af ABS-plast og TPR er på plads i skeden, er der nemlig ingen vej udenom den søgende delfin, hvis eneste opgave er at stimulere klitoris. Produktet har 10 vibrationsmønstre og hele 5 rotationsmønstre at lege med.

 

Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator

passkey baseks 10 function powerful wand vibrator

Tjek varen her

Denne magic wand bryder med det klassiske design, dog får du her 10 forskellige vibrationsindstillinger, der kan pirre din klit og området omkring skeden til nye højder. Produktet er fremstillet af ABS-plast og super blød silikone, der forkæler din hud. Produktet kan bruges over hele kroppen, hvilket gør det særligt egnet til forspil for par, hvor også området omkring testiklerne og mellemkødet på manden også kan pirres med de mange vibrationer.

Produktet egner sig dog med sin pink farve særligt til kvinder, der elsker at kombinere erotiske lege med unikke og farvestrålende designs.

 

Baseks Klassisk 10-Speed Power Vibrator

baseks klassisk 10 speed power vibrator

Tjek varen her

Denne vibrator læner sig op af de mange andre klassiske vibrator designs på markedet, dog skærer Baseks igen igennem med deres unikke og farvestrålende design, der løfter sexlegetøj fra noget erotisk til noget sart og feminint med en fræk hemmelighed.

Hemmeligheden bag dette produkt er dets 10 forskellige vibrationsindstillinger, der kan pirre både indvendigt og udvendigt. Produktet er designet til at kunne nå helt ind til G-punktet, men kan også bruges til at pirre skamlæber og klitoris. Denne vibrator er fremstillet af ABS-plast og skal derfor bruges med en blød og drøj glidecreme for at opnå den bedste følelse.

 

Penisring: Baseks 7 bedste produkter for en større og længerevarende erektion

En penisring har en ganske særlig funktion for mænd – den kan nemlig hjælpe til en større, fyldigere og længevarende erektion, så man kan forkæle sig selv eller sin partner med mere tid i soveværelset.

Baseks Silikone Penisring med Vibrator

passkey baseks silicone vibration cock ring

Tjek varen her

Denne penisring har taget designet til helt nye højder. Produktet har en indvendig diameter på 3,7 centimeter, men er dog strækbar nok, til at langt de fleste mænd kan bruge produktet. Ringen har en række små pirrende riller hele vejen rundt, hvilket giver en mere pirrende og stimulerende følelse på penis.

Denne penisring egner sig bedst til par, da den også er udstyret med en lille bulletvibrator samt nogle klitorispirrende knopper, der unægtelig vil få din partner til at skrige af lyst – både over din længerevarende erektion, men også af dennes størrelse samt det ekstra pirrende element.

 

Baseks Plus Vibrerende Penisring

baseks plus vibrating cock ring

Tjek varen her

Denne penisring er gennemsigtig, hvilket givet et ekstra frækt indspark på sexlivet. Dens indvendige diameter lyder på 2 centimeter. Denne kan dog strækkes så den passer til de fleste penisser, der ligger lige under middelværdien af gennemsnittet. Produktet har derudover også en indbygget bulletvibrator med et engangsbatteri, hvis levetid er ca. 30 minutter.

Vibratorer har kun et vibrationsmønster, dog er dette nok til at pirre både dig og din partner. Produktets vigtigste funktioner naturligvis at opretholde din rejsning længere end normalt, men også for at gøre din penis mere følsom overfor stimuli samtidig med at både længden og bredden øges.

 

Baseks Funny Bunny 10 Functions Penisring

passkey baseks funny bunny 10 function love ring

Tjek varen her

Som navnet antyder, er dette en penisring, man ikke skal gå forbi, hvis man ønsker at sætte mere fut under lagnerne i soveværelset. Penisringen måler Ø3,1 og er udformet, så den både medvirker til en større og længerevarende erektion, men har samtidig også lånt lidt fra de kendte rabbit vibratorer, som kvinder elsker så højt.

Produktet har et sæt pirrende kaninører, der med hjælp fra den lille bulletvibrator kan pirre din partner med hele 10 forskellige vibrationsindstillinger. Vibratoren er nem at tage ud af produktet, så dette kan vaskes eller renses efter brug uden at ødelægge selve vibratoren.

 

Baseks Triple Penisring Sæt

baseks triple penisring

Tjek varen her

Dette er sættet til dig, der gerne vil tage dine erektioner til nye længder og bredder. Sættet indeholder tre penisringe i samme størrelse med en diameter på 1,6 cm, der dog er yderst strækbart. Dette betyder, at du kan bruge dem samtidig. Brug af to eller tre penisringe på samme tid vil naturligvis gøre, at din rejsning står i meget længere tid, end hvis man kun bruger én ad gangen.

Disse penisringe er gode at kombinere med andre penisringe, da de ikke fylder så meget og derfor sagtens kan gemmes bag andre og mere multifunktionelle penisringe.

 

Baseks Power Penisring med Vibrator

baseks power penisring med vibrator

Tjek varen her

Denne lille blå djævel gør sexlivet meget sjovere for dig og din partner. Selve penisringen har en indvendig diameter på 1,8 centimeter, men kan naturligvis strækkes, så den også passer ned omkring din penis. Den store fordel ved denne penisring er naturligvis, at den udover at hjælpe til en større og længevarende erektion også kan gøre noget godt for din partner.

Bulletvibratoren giver en enkelt vibrationsmulighed, der dog er kraftig nok til at både du og din partner tydeligt kan mærke denne. Samtidig sidder der på vibratorens overdel nogle pirrende knopper til klitorisstimulering.

 

Baseks Vibrerende Rabbit Penisring

baseks vibrator rabbit penisring

Tjek varen her

Det sjove ved denne penisring er naturligvis, at den udover den lyserøde farve også er formet som en kanin med ører, ansigt og det hele. Den indvendige diameter på dette produkt er kun 1 centimeter, men kan strækkes, så det passer omkring de fleste penisser.

Ligesom de kendte rabbitvibratorer, har dette produkt også et sæt stimulerende ører, der vil pirre din partners klitoris til nye højder. Den medfølgende bulletvibrator vil med sin ene vibrationsmulighed give både dig selv og din partner nye oplevelser og stimuli.

 

Baseks Triple Fun Penisring Sæt

baseks triple fun cock ring set ninghai

Tjek varen her

Dette sæt bestående er tre penisringe er ideelt til dig, der endnu aldrig har forsøgt dig med brugen af en penisring. Penisringenes diametre er henholdsvis 1,8 cm, 2,3 cm og 2,5 cm, og kan alle strækkes så de passer til din penis. Dette gør det muligt for dig at prøve de forskellige størrelser for sidenhen at kunne navigere bedre, næste gang du skal købe en penisring.

Penisringene har pirrende og stimulerende knopper i designet, hvilket vil stimulere din penis til endnu flere centimeter i længden og en længerevarende erektion.

 

Anal Plug: de 7 mest købte produkter fra Baseks

Flere og flere kvinder, mænd og par er begyndt at eksperimentere med anal træning og analsex.

For at kunne få de bedste oplevelser må man dog starte i det små med anal plugs, eller buttplugs.

Her ser du de 7 mest købte produkter fra Baseks.

Baseks Begynder Anal Plug

baseks begynder anal plug

Tjek varen her

Denne anal plug er tro mod de klassiske design med en afrundet spids og en form, der gradvist bliver bredere til den til sidst skrumper ind og ender i bundpladen. Dette produkt er særligt egnede til nybegyndere, der er på andet trin i deres anale træning og derfor er kommet op i den liga, hvor den totale udblokning er på 2,6 centimeter, hvilket er dette produkts bredeste del.

Bundpladen sikrer, at produktet ikke smutter helt op og med sine kun 8 cm i indføringslængden, er dette produkt også ideelt, hvis man endnu ikke har oplevet at have noget siddende i længere tid.

 

Baseks Vibrerende Begynder Anal Plug

baseks vibrerende begynder anal plug

Tjek varen her

Denne anal plug kan være særligt velegnet, hvis man har problemer med at slappe af under indføringen af sexlegetøj i forbindelse med anal leg og stimuli. Da produktet har 7 forskellige vibrationsmuligheder, er det passende at sætte en blid vibrationsindstilling i gang under indførelsen af produktet. Dette vil stimulere kroppen således at hjernen fokuserer på vibrationerne fremfor at noget indføres analt.

Efterfølgende kan man naturligvis skrue op eller ned for vibrationsmønstrene og styrkerne, som man ønsker – husk blot på at begynde roligt, især hvis du eller din partner er nybegyndere.

 

Baseks Begynder Butt Plug Trænings sæt

baseks begynder butt plug trænings sæt

Tjek varen her

Har du længe været tiltrukket af anal stimuli og leg, vil dette begyndersæt med garanti kunne hjælpe dig med at komme i gang. Sættet består af tre forskellige anal plugs, der med hver deres design giver ny stimuli og frække oplevelser – selv for helt nybegyndere.

De tre anal plugs har en diameter på mellem 2,3 – 2,6 cm samt forskellige indføringslængder, der varierer fra 8-10 cm. Dog er det særligt i forbindelse med designet, at man kan føle en forskel, når disse indføres og efterfølgende efterlades i anus. Produkterne er nemme at indføre og endnu nemmere at fjerne takket være den lille krog for enden.

 

Baseks Vibrende Anal Plug Medium

baseks vibrerende anal plug medium

Tjek varen her

For de mere øvede brugere af anal plugs, kan dette produkt være super godt som det andet eller tredje køb i forbindelse med anal udblokning eller anal træning. Produktet ligner ’Baseks Vibrerende Begynder Anal Plug’ i designet, men har her en diameter på 3,2 centimeter, samt en indføringslængde på hele 9 cm.

Den medfølgende vibrator kan også vibrere med 7 forskellige mønstre, hvilket er ideelt til øvede brugere af anal plugs. Når pluggen skal sidde i længere tid ad gangen, er det for nogle rart med lidt ekstra stimuli, så kroppen ikke fokuserer på det fremmede som noget ubehageligt.

 

Baseks Fjernbetjent Vibrerende Anal Plug

baseks-remote control vibrating butt plug

Tjek varen her

Denne stilrene anal plug har den tydelige fordel, at den kan fjernbetjenes af enten dig selv eller din partner. Dette vil give ekstra stimuli under forløbet med anal træning, eller hvis produktet bruges som opvarmning til analsex. Produktets diameter er 3 centimeter, og med en total indføringslængde på 9 centimeter er den ikke til brug for nybegyndere, men derimod velegnet til øvede.

Med hjælp fra fjernbetjeningen kan man nyde godt af de 7 vibrationsmønstre og de 3 vibrationshastigheder, der kan kombineres på kryds og tværs til man finder det rette mønster, der pirrer end til perfektion.

 

Baseks Jewel Butt Plug Medium

baseks jewel butt plug medium

Tjek varen her

Når man i noget tid har eksperimenteret med anal træning, kan man begynde at kigge sig om efter nogle produkter, der ikke alene har en funktion som forspil, men som også er frække og erotiske at kigge på. Denne anal plug til øvede brugere har en klassisk buttet form og en bundplade, hvori der sidder en glimtende sten.

Dette vil virke særligt forførende på din partner, der vil se din stjerne som den funklende juvel den er i soveværelsets lette belysning. Produktet har en diameter på 3,5 og er derfor ikke egnet til nybegyndere.

 

Baseks Eksplorer Butt Plug Trænings Sæt

baseks explorer butt plug trænings sæt

Tjek varen her

Når man i noget tid har eksperimenteret med anal stimuli og nu føler, at man kan tage det næste skridt i sin anale træning, er dette sæt ideelt som værende andet køb i ens nye frække produktverden. Sættet består af tre forskellige butt plugs, hvoraf en er klassisk, en anden er klassisk med et twist, og den tredje er den man skriver hjem om med sine pirrende kugler.

Størrelserne på disse tre anal plugs varierer fra 2,8 – 3,7 cm i diameter med en indføringslængde på mellem 10,5 – 14 cm, altså er disse ikke velegnede til nybegyndere, men bør kun bruges af øvede.

 

Penispumpe: Baseks Klassisk Penis Pumpe

baseks classic penis pump

Tjek varen her

Denne klassiske penispumpe er ideel til dig, der blot vil snuse til denne verden af vidundere. Produktet har et gennemsigtet design, hvilket betyder at du kan følge din penis’ udvikling mens du øger luftvakuumtrykket inde i cylinderen.

Pumpen betjenes ved hjælp af en håndpumpe og giver en længere og fyldigere erektion, end du er vant til, faktisk helt op til 22 cm i længden og 6 cm i diameteren. Kombinér gerne denne penispumpe med en af de klassiske penisringe uden vibration for mere længerevarende effekt. Husk på, at brugen af penispumper som denne fra Baseks kun giver en midlertidig penisforstørrelse.

 

Bækkenbundskugler: Baseks 2 bedste på markedet

Baseks Bækkenbundskugle Single

baseks bækkenbundskugle single

Tjek varen her

Dette produkt er ideelt, hvis du ønsker at træne din bækkenbund og din muskulatur i skeden. Bækkenbundstræning har flere fordele. Din vagina vil føles strammere for din partner, dine orgasmer bliver kraftigere, og du forhindrer at opleve inkontinens, hvis du træner hele dit voksenliv.

Bækkenbundskuglen har en indre metalkugle, der vil rotere under brug, således at du træner ved at stramme i skedemuskulaturen for at holde den tunge kugle på plads. Kuglen vejer 42 gram og er derfor ideel til nybegyndere.

 

Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt

baseks bækkenbundskugler dobbelt

Tjek varen her

Dette produkt er for de mere øvede, der har brugt bækkenbundstræning førhen. Produktet består af to bækkenbundskugler, der er forbundet via en silikonesnor, der gør udtrækningen nemmere når træningen er forbi.

De to kugler vil udover at styrke dine indre muskulatur også pirre dig, da du vil kunne mærke kuglerne bevæge sig, mens du bevæger dig rundt. Dette gør især disse dobbelte kugler ideelle som en del af forspillet for dig og din partner. Disse bækkenbundkugler vejer 57 gram, hvilket kræver ekstra muskelstyrke og træning.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk