Udforsk dit sexliv med sm udstyr & sm produkter

Bdsm er erotiske lege, som mange mennesker beskæftiger sig med for at opnå glæde og nydelse. Begrebet dækker over erotiske lege, der handler om kontrol og dominans over en anden part.

Legene kan dyrkes på en blid og en hardcore måde med sm udstyr og sm produkter, og det kommer derfor meget an på dine lyster, og hvorvidt du skal prøve det første gang eller har prøvet det før.

Bdsm dækker over flere undergrene og kan derfor både være bondage, bondage og disciplin, dominans og submission og sm.

De erotiske lege kan foregå, hvis du har en fast partner, men det er også muligt at finde en partner i bdsm miljøet. Uanset din partner kræver sexlegene lidt forberedelse. Det gælder også, når det kommer til investeringen af sm udstyr og sm produkter.

 

Kom godt i gang med bdsm

Bdsm er sexlege, der kræver lidt mere forberedelse end andre sexlege. Forberedelserne er vigtige for, at du og din partner kan få en god oplevelse og masser af nydelse ud af hinanden. Først og fremmest skal du og din partner have opbygget en god kommunikation. Det kan både være din faste partner eller et flygtigt bdsm bekendtskab. Det gælder både, når I skal sætte et regelsæt, før I kaster jer ud i de nye oplevelser, men også efter legen. Samtidig er det også vigtigt, at I snakker om, hvilket sm udstyr og sm produkter I har det bedst med, og som passer ind i jeres leg.

Få styr på reglerne

Uanset om du har lyst til at prøve blid bondage for første gang eller har dyrket mere hardcore sm flere gange, er det vigtigt, at du og din partner får styr på reglerne omkring legen. De erotiske lege handler om underkastelse og dominans, hvorfor det er vigtigt, at I snakker om jeres fantasier og lyster. Det er også en god ide at snakke om, hvordan I sammen skal udforske fantasierne. Derudover er det også en meget god ide at aftale et såkaldt ’stopord’ på forhånd for at stoppe. På den måde overskrider I ikke hinandens grænser, uanset hvem der er den dominerende part, og hvem der er den underkastede.

Sm udstyr og sm produkter – find det bedste bdsm legetøj

Når der er styr på reglerne, skal du og din partner til at bestemme jer for, hvilket sm sexlegetøj og bondage legetøj, der er noget for jer. At udvælge sexlegetøj kan både være en pirrende og spændende fornøjelse, hvor I åbent kan tale om mulighederne. Her er der masser af gode og spændende muligheder, og det handler udelukkende om jeres temperament, lyster og fantasier. Hvis du og din partner gerne vil i gang med bdsm, eller hvis I allerede er godt i gang med at udforske jeres seksualitet på den måde, kan gode sm produkter og sm udstyr være:

 • Bindesæt
 • Halsbånd
 • Bondage reb og tape
 • Manchetter
 • Spredestænger
 • Piske

Legetøjet kan være med til at gøre bdsm oplevelsen endnu mere intens, hvor I samtidig virkelig får muligheden for at prøve kræfter med dominans og underkastelse.

Bind hinanden op med sm udstyr og forskellige sm produkter

Inden for både bondage og sm er det at binde hinanden op helt afgørende for legen. Ved at binde hinanden op i bestemte stillinger får den submissive mulighed for fuldstændig at give sig hen til kroppens nydelse og den dominantes lyster. Som dominant giver fikseringen dig fuld kontrol over din slave eller slavinde, og du kan gøre præcist, hvad du ønsker med ham eller hende. Meget frækkere bliver det ikke. Hvis I gerne vil afprøve fiksering, kan I gøre det på forskellige måder. Hertil kan I også med fordel prøve jer frem med forskelligt sm udstyr og sm produkter, så I finder det helt rigtige for jer.

Bindesæt til jeres frække leg

Til frække dominanslege kan det nogle gange ikke være nok at binde din partner fast med håndjern. Nogle gange skal der mere til, og her er bindesæt et godt valg. Med et bindesat kan du binde din partner eller selv blive bundet fast til sengen, gelænderet eller bordet. Som dominant får du fuld kontrol over din partners krop og nydelse, og som den submissive kan du ikke gøre andet end at acceptere din måske endda ydmygende stilling.

Bindesæt som sm produkt og sm udstyr kan findes i flere forskellige varianter. I kan både finde:

 • Satin bindesæt
 • Bindesæt med manchetter
 • Bindesæt med seler

Bondage reb og tape for at få kontrol

Bondage reb og tape er en anden mulighed. Her får I uanede af muligheder til at binde hinanden op. Samtidig er det både nemt og hurtigt at fastspænde din partner eller blive fikseret. Med bondage reb og tape kan I binde hinanden op uden at bruge hverken metalkroge, hængsler eller nøgler. På den måde kræver det ikke noget særligt ekstra sm udstyr eller sm produkter til at føre de pirrende sexlege ud i livet. Derudover kan rebene bruges både af nybegyndere og af øvede, da de åbner for flere muligheder at tæmme din partner på. Samtidig kan bondage tapen med fordel bruges til at lave frække fetish outfits med, hvis I vil spicy dominanslegene endnu mere op.

Fastspænd din partner og udforsk spændende stillinger med manchetter

Fiksering eller det at binde hinanden op er som sagt en vigtig del for mange, der dyrker både bondage og sm. Ved at fiksere din partner til for eksempel sengen, bordet eller gelænderet får du fri leg og dominans over den anden, og du kan gøre det med manchetter. Manchetter er nemlig et populært sm udstyr. Sm produktet kan bruges til både hænder og fødder og fås i forskellige materialer såsom:

 • Nylon
 • Læder
 • Neopren
 • Metal

Når først du eller din partner ligger fastspændt – måske endda mod sin vilje – kan den kinky leg begynde og vare hele natten. Både fodmanchetter og håndledsmanchetter er nemme og bekvemme at bruge. De er både bløde og nemme at justere, så de passer til lige præcis dig eller din partner. Samtidig kan I også give oplevelsen lidt mere intensitet, hvis I investerer i manchetter til lårene. Med manchetter kan I udforske spændende nye sexstillinger, men oplevelsen med at være enten den dominerende eller den underkastede bliver også mere pirrende. I kan eventuelt spicy den kinky oplevelse op med et blindfold. På den måde bliver fikseringen endnu mere fræk og vild.

Manchetter og halsbånd

Manchetter som sm produkt og sm udstyr kan desuden gøres endnu mere fræk, idet du kan få håndledsmanchetter, der er forbundet med et kinky halsbånd. Fordi stroppen, der forbinder halsbåndet med manchetterne, kan justeres, kan du nemt binde din submissive på både maven og på ryggen. Her får den dominerende fuld kontrol, imens den underkastede kun kan vente på den andens nåde. Andre frække sexstillinger kan I også opnå med et bondage sæt til sengen. Disse kan består af fire manchetter fastgjort til fire stropper og med en midterstrop, der kan sættes fast til sengen. Her kan I samle hænderne og fødderne på ryggen eller på maven og fastgøre stroppen i midten til sengen, så I kan afprøve nye stillinger.

Halsbånd til at gøre legen ekstra kinky

Vil I give jeres sexleg en ekstra fræk dimension, er halsbånd som sm udstyr og sm produkt måske også noget for jer. Med et halsbånd kan din submissive virkelig føle, hvem der har magten, og hvem der bestemmer. Halsbåndet giver desuden dig som den dominerende mulighed for at underkaste din slave eller slavinde på nye måder, samtidig med at du kan nyde synet. Til jeres frække leg kan I finde flere forskellige halsbånd, hvor nogle er:

 • Med eller uden nitter
 • Med eller uden gitter
 • Med eller uden kæde
 • Med eller uden pisk
 • Med eller uden snor
 • Sat sammen med manchetter til hænderne

Mulighederne med et halsbånd

De forskellige halsbånd er et frækt sm produkt, som du og din partner kan finde meget nydelse i. Det er samtidig et sm udstyr, der kan bruges, uanset hvor begyndere eller øvede I er. Med et halsbånd kan du holde din partner nede og i kort snor. Du kan vise, at du har magten, og at din slave eller slavinde skal huske sin plads. Med andre ord får du virkelig vist, hvem der er i kontrol. Det kan du gøre med et metal halsbånd med et dertilhørende lænkesæt. Lænken kan du med fordel spænde fast til noget, hvorefter du kan ydmyge din submissive og bruge ham eller hende seksuelt – selvfølgelig inden for de grænser, I selv har sat på forhånd. Hvis du virkelig vil have, at din submissive føler sig underlagt, kan du også tage en fræk gåtur med din partner i halsbånd og snor. Det er kun jeres fantasier, der sætter grænsen.

Find det rigtige halsbånd

Når du og din partner skal vælge sm udstyr og sm produkter, er det vigtigt, at I finder det helt rigtige halsbånd. Er I nybegyndere til sm, kan et enkelt læderhalsbånd uden så meget pynt, være et passende valg. Følelsen af læder omkring din eller din partners hals, skal nok sætte stemningen før jer begge. Det gælder, uanset om du gerne vil føle dig underkastet eller hellere vil kontrollere din partner. Er I derimod mere øvede og til hardcore sm, kan et halsbånd med lænker eller snor, spicy oplevelsen af dominans op.

Vil du ydmyges på den gode måde?

Måske tænder du selv på at blive ydmyget eller elsker at ydmyge din partner. Hvis I mangler sm udstyr og sm produkter til dominerende oralsex eller fræk afstraffelse, kan et halsbånd med fiksering af hovedet være sagen for jer. Ved for eksempel at købe et halsbånd med en gaffel med to tilspidsede ben kan de to ben sættes i spænd mellem kraveben og hage. På den måde har den submissive hovedet fikseret i en bestemt vinkel efter den dominerendes ønske.

Få kontrol over din partner med en spredestang

Spredestænger til hænder eller fødder er det perfekte sm udstyr og sm produkt, hvis du drømmer om at tage fuld kontrol over din partners krop. Med spredestænder kan du fastspænde og binde din submissives ben eller arme i en spredt stilling efter dit valg. Når først din slave eller slavinde er i den rigtige position, kan du gøre præcis, hvad du ønsker med ham eller hende. Med spredestængerne kan I nemt give jeres dominansleg lidt ekstra kant og krydderi. I får mulighed for endnu flere frække stillinger i jeres parlege. Samtidig giver spredestangen til både hænder og ben mulighed for fri afbenyttelse af din submissives mest intime kropsdele. Med spredestangen som sm udstyr og sm produkt får I derfor mulighed for at mærke enten underkastelsen eller kontrollen til fulde.

Ydmyg din partner med afstraffelse – piske til at fremme jeres sexlege

Ud over spredestænger og halsbånd kan I også pifte dominanslegene op ved at bruge en pisk som sm udstyr. Dette sm produkt hører med, når det er tid til at tage kontrollen over din slave eller slavinde eller selv blive domineret. Med en pisk kan du straffe din partner for ulydighed eller minde ham eller hende, at det er dig, der bestemme i soveværelset. Det kan også være, at du selv finde det så interessant, at du også gerne lader dig binde fast og pisket på låret.

Forskelle piske til enhver smag

Du kan finde piske, der er sm orienteret og minder om ridepiske, men det kan også være, at du har en hang til læderpiske. Med en pisk under legen kan I forene nydelse og smerte på en helt ny måde. Dertil fungerer dette sm udstyr og sm produkt rigtig godt. Med et piskeslag kan den dominante føle sig overlegen i sm legen, men et piskeslag  kan også ses som en belønning for den submissive. Du kan både finde piske til blid bondage sex, men en anden type pisk kan også være paddle. Denne slags pisk kan både give hårde og skarpe slag, men også blødere smæk. På den måde kan du og din partner eksperimenter og finde ud af, hvad der passer bedst til jer og ind i jeres pirrende og frække sexleg.

Hvad syntes du om indlægget?

   Efterlad et svar

   Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating