Lædermanchetter – bedst i test

Lædermanchetter er et frækt og alsidigt produkt til jeres bondageleg. Du kan få lædermanchetter til både håndled, ankler og lår, så din underdanige partner bliver helt fastspændt.

Mulighederne er mange med et par lædermanchetter i sengen, særlig hvis du kombinerer de forskellige manchetter, og bruger dem sammen med andet bondage udstyr. Mange lædermanchetter er også ekstra holdbare, og vil derfor kunne holde til den vilde leg.

Læs med her hvor vi har samlet et bredt udvalg af lædermanchetter til enhver smag.

Til håndled

Med lædermanchetter til håndledende kan du skrue op for den frække bondageleg. Der er mange muligheder for at fiksere din partner enten ved at koble håndledsmanchetterne sammen eller ved at fiksere dem til sengen.

Spartacus Låsbare Læder Manchetter til Håndled – bedst i test

Spartacus Låsbare Læder Manchetter til Håndled

Tjek prisen her

Skal udstyret til jeres bondageleg være helt i top? Så er disse lædermanchetter fra Spartacus det helt rette valg. Håndlavet i sort kvalitetslæder gør disse lædermanchetter til et holdbart og lækkert produkt.

Indersiden af lædermanchetterne er polstrede med en blød fleece, så de føles behagelige at have på – også i længere tid. Du kan også låse lædermanchetterne med en lille hængelås, så den fastbundne partner ikke render nogen vejene.

Skal partneren fikseres til sengen, er det også muligt binde et reb eller kæde i ringene på lædermanchetterne.

Fordele:

 • Fremstillet i kvalitetslæder
 • Justerbare: 11-21 cm
 • Mulighed for lås med hængelås
 • Mulighed for fiksering

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Hængelås medfølger ikke

 

Maze by Bijoux Indiscrets Håndleds Manchetter – bedst til prisen

Maze by Bijoux Indiscrets Håndleds Manchetter

Tjek prisen her

Introducer din partner til den frække bondageleg på en blid og sensuel måde med disse lækre lædermanchetter. Manchetterne har et æstetisk og enkelt design. Samtidig er de produceret i vegansk læder.

De elegante lædermanchetter sidder godt omkring håndledende, og kan let justeres i størrelsen ved brug af knaplåsen. Guldkæden der holder manchetterne sammen, giver et bondagelook til manchetterne, samtidig med at det smukke design bevares.

Så skal legen både være fræk og elegant, så er det disse lædermanchetter, du skal hive frem af skuffen.

Fordele:

 • Fremstillet af 100% vegansk kunstlæder
 • Justerbar
 • Elegant design

Ulemper:

 • Ingen manual

 

SToys Håndleds Manchetter Læder – bedst til begynderen

SToys Håndleds Manchetter Læder

Tjek prisen her

Er du ny inden for bondageleg og brugen af lædermanchetter, så er disse kvalitetsmanchetter fra SToys et godt valg. Manchetterne er enkle at bruge, og har et klassisk bondagelook.

Lædermanchetterne er fremstillet af koskind, mens der indvendigt er polstret med blød nappa læder. Det indvendige materiale gør, at du kan have manchetterne på over længere tid uden gener.

Du kan nemt lukke og justere lædermanchetterne med det justerbar spænde. De vil, derfor også kunne passe til stort set alle håndled – store som små.

Skal legen tages til næste niveau, kan du spænde lædermanchetter sammen med den krog, der følger med, eller andet du ønsker at bruge.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og nappa
 • Justerbar
 • Nemt design

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Til ankler

Når I nu er i gang med at binde hinandens hænder fast, så kan I med fordel også introducere et par ankelmanchetter til legen. Lædermanchetter til anklerne vil gøre jeres bondage leg ekstra kinky og give en oplevelse af total fastgørelse.

 

Spartacus Låsbare Læder Manchetter Til Ankler – bedst i test

Spartacus Låsbare Læder Manchetter Til Ankler

Tjek prisen her

Med disse lædermanchetter til anklerne kan du tage din dominerende bondageleg til et nyt niveau. Manchetterne er produceret i kvalitetslæder, der giver en autentisk følelse til legen. Indersiden er polstrede med en blød fleece. De vil derfor føles behagelige selv, når den frække session bliver langvarig.

Skal din partner bindes helt fast, kan du med fordel kombiner ankelmanchetterne med lædermanchetter til håndledende fra Spartacus. Både manchetterne til håndledende og til anklerne kan fikseres til sengen. Derudover kan begge manchetter låses med hængelås. Nu er der ingen vej ud for din partner.

Fordele:

 • Fremstillet af kvalitetslæder
 • Justerbar: 16-24 cm
 • Autentisk design

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås – bedst til prisen

Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås

Tjek prisen her

Skal bondalegen være lidt ekstra kinky? Så er disse ankel manchetter i læder og metal lige noget for jer. Manchetterne er produceret i kvalitetslæder, der gør dem bløde og lækre at have på selv over længere tid.

Dominer din partner mens han eller hun er total forsvarsløse i lædermanchetter til anklerne. Skal legen gøres endnu frækkere, kan du med fordel bruge ankelmanchetterne sammen med manchetter til håndledende.

Med disse lædermanchetter vil din partner føle sig helt fastgjort på grund af metal pladen, der går rundt om håndleddet. Følelsen af at være helt bundet kan forstærkes ved at bruge de tilhørende hængelåse.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og metal
 • Justerbar: 25, 27,5 eller 30 cm
 • Metalplade for ekstra fasthed
 • 2 x metal hængelåse medfølger

Ulemper:

 • Ingen manual

 

SToys Fodleds Manchetter Læder – bedst til begynderen

SToys Fodleds Manchetter Læder

Tjek prisen her

Kan den dominerende bondageleg blive vild og langvarig? Så kan det være, i skal opgradere til disse kvalitets lædermanchetter fra SToys. Ankel manchetterne er i en kvalitet, der gør, at de kan holde til lidt af hvert. I skal altså ikke bekymre jer om, at fikseringen lige pludselig går op midt i den spændende leg.

Indersiden er polstret med blød nappa læder, som gør, at i kan fortsætte jeres leg med dominans og fiksering, så længe i har lyst.

Begge manchetter har også en smart og praktisk ring, som kan bruges til at fastgøre din partner endnu mere. Her kan du spænde reb eller andet fast for at binde din partner til sengen. Hvis i bruger ankel manchetterne sammen med lædermanchetter til håndleddet, vil i få den fylde bondage oplevelse.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og nappa
 • Justerbar: 20-39 cm

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Til lår

Hvis i føler jer i et ekstra kinky humør, så er lædermanchetter til lårene et perfekt valg. Ved at introducere endnu et fastgørelseselement til jeres bondageleg vil i få flere muligheder, når det kommer til fastgørelse og kontrol. Brug lædermanchetter til lårene sammen med manchetter til ankel og hånd eller andet bondage udstyr.

Strict Leather Deluxe Låsbare Lår Manchetter

Strict Leather Deluxe Låsbare Lår Manchetter

Tjek prisen her

Disse robuste lædermanchetter til lårene giver et en ekstra fræk følelse til bondagelegen. Lad den underdanige i legen bære manchetterne rundt om låret og du vil få total kontrol over din partners nydelse.

Med lædermanchetter til lårene kan i eksperimentere med nye stillinger og bindelege. I skal bare bruge jeres fantasi. Mulighederne er især mange, hvis i kombinerer manchetterne med lædermanchetter til håndled eller ankel. Den underdanige partner vil være helt hjælpeløs.

Manchetterne er fremstillet i læder af højeste kvalitet, hvilket også gør, at de kan holde til lidt af hvert. Der er altså ingen grund til at i holde jer tilbage.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og metal
 • Justerbar: 38-58 cm
 • Kan låses

Ulemper:

 • Ingen manual
 • Hængelås medfølger ikke

 

Med metallås

Med en hængelås kan du tilføje et ekstra kinky element til bondage legen. Din partner vil have ingen mulighed for at slippe væk, når de først er bundet og låst fast. De vil være fuldstændig i din kontrol.

Rimba Håndleds Manchetter i Læder og Metal med Hængelås – til håndled

Rimba Håndleds Manchetter i Læder og Metal med Hængelås

Tjek prisen her

Skal din underdanige partner låses helt fast, så er disse manchetter i læder og metal med tilhørende hængelås, det du mangler. Lædermanchetterne er forstærket af en metal plade på ydersiden, hvilket giver en fasthed til manchetterne. Din partner vil føle sig helt fastlåst.

Manchetterne er produceret i kvalitetslæder, så i skal ikke holde jer tilbage, når legen først går i gang. Lædermanchetterne kan holde til det hele.

Hvis din partner skal sættes helt fast, kan du bruger hængelåsene, der følger med, når du køber lædermanchetterne.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og metal
 • Justerbar: 20, 22,5 og 25 cm
 • Hængelås medfølger

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås – til ankel

Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås

Tjek prisen her

Har din underdanige partner det med at være ulydig. Så kan det være du bliver nødt til at tage stærkere midler i brug. Lædermanchetter fra Rimba med tilhørende hængelås skal nok sørge for, at din partner ingen veje går.

Lædermanchetterne har et råt look, der tilfører bondagelegen ekstra spænding. Der er også masser af anvendelsesmuligheder. De har både en D-ring og karabinhage, som giver mulighed for nye bindingslege. Du kan for eksempel sætte dem sammen eller fiksere dem til en spredestang eller sengen.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og metal
 • Justerbar: 25, 27,5 og 30 cm
 • Hængelås medfølger

Ulemper:

 • Ingen manual

 

Luksus lædermanchetter

Skal legen gøres til noget helt særligt, så er et par luksus lædermanchetter det helt rette valg. Ved at købe mere eksklusiv og luksuriøst udstyr vil legen få et ekstra frækt element. Det vil også ofte gøre, at i får et produkt i højere kvalitet, som i kan nyde i mange år.

Coco de Mer Læder Håndleds Manchetter

Coco de Mer Læder Håndleds Manchetter

Tjek prisen her

Gør jeres bondageleg eksklusiv og fræk med disse luksuriøse lædermanchetter fra Coco de Mer. Manchetterne er fremstillet i en lækker brun læder, der er pyntet af de blanke guldspænder i messing. I får det absolut bedste på markedet med disse lædermanchetter.

Legen skal ikke kun være flot og fræk, den må også gerne være behagelig. Indersiden af manchetterne er derfor betrukket med en blød polstring. Bondagelegen kan altså blive ved, lige så længe i ønsker det.

Du kan få manchetterne i to forskellige størrelser, så du er sikker på en god og behagelig pasform.

Fordele:

 • Fremstillet af læder og messing
 • Latexfri
 • Justerbar
 • To størrelser: S/M og L/XL

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Kan ikke bruges med hængelås
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk