Dobbelt vibrator: Bedste i test

Hvorfor nøjes med at blive stimuleret ét sted på kroppen, når man kan blive stimuleret flere steder på én gang? Der findes et hav af forskellige former for vibratorer, der kan stimulere to eller flere steder på én og samme gang. Og det er virkelig lækkert.

De fleste kvinder kender den berømte og berygtede Rabbit dildo. Den kan det særlige, at den kan stimulere både klitoris og vagina på samme tid. Det giver en helt fantastisk følelse, da især kvinder lettere opnår en god orgasme, hvis de stimuleres flere steder. Læs med her og se vores test i hvilken dobbelt vibrator, der er den bedste.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bedste I test

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator

Tjek prisen her

En dobbelt vibrator som denne, Miss Bi, fra Fun factory er en videreudvikling af den populære kending, en rabbit vibrator. Den er skabt til at kunne give de mest fantastiske orgasmer. Den giver kraftige vibrationer, hvor du selv let kan styre hastigheden på knapperne.

Det er noget helt særligt at der er to motorer i denne dobbelt vibrator. Det betyder, at der både sidder en vibrator i dildo stykket, men også i stykket der stimulerer klitoris. Det giver en meget mere effektiv stimulering, hvilket sagtens kan mærkes.

Lækkert materiale

Miss Bi er fremstillet i medicinsk silikone og glider derfor let og ubesværet hen over huden. Bruger du en vandbaseret glidecreme sammen med, så giver det blot en endnu bedre oplevelse. Der er desuden gjort meget ud af designet. Dildo stykket er lavet, så det meget præcist rammer G-punktet og det er derfor, at det har den krumning. Derudover er det et rimelig kraftigt dildostykke, hvilket gør, at den er god til både nybegyndere og de mere erfarne brugere.

Fordele:

 • Fremstillet i medicinsk silikone
 • Flere forskellige hastigheder
 • Ergonomisk håndtag
 • Vandt Red Dot pris i bedste Design i 2016

Ulemper:

 • Relativt kort dildostykke

 

Adrien Lastic 2 Dobbelt Vibrator – Bedste til prisen

Adrien Lastic 2 Dobbelt Vibrator

Tjek prisen her

Denne dobbelt vibrator fra Adrien Lastic er et helt perfekt stykke sexlegetøj til parret, der gerne vil udforske forskellige former for legetøj. Med dette får du de lækreste vibrationer, og det er muligt at blive stimuleret flere steder på én gang. Det er også muligt at I begge bliver stimuleret på samme tid, alt efter hvordan I bruger den.

Det giver anledning til rigtig mange frække lege. Du som kvinde kan f.eks. både lade dig stimulere vaginalt og analt på samme tid. Det er dejligt og du vil opnå en følelse, som aldrig før. Netop derfor er denne dobbelt vibrator og lavet, så den ene del af vibratoren er lidt større end den anden.

Brug den sammen

Hvis I er friske på det, så kan I også bruge den på samme tid. Lad den ene af jer indføre den ene del af vibratoren og den anden indfører den anden af jer. Brug fjernbetjeningen til at skrue op og ned på hastigheden. Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre og fjernbetjeningen er trådløs, hvilket gør den ekstra lækker at bruge.

Fordele:

 • I kan bruge den som par
 • Brug den til dobbelt stimulering
 • Brug den begge to på samme tid
 • Med trådløs fjernbetjening

Ulemper:

 • Måske mest til de erfarne par

 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator – Bedste til par

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Tjek prisen her

Den næste dobbelt vibrator fra Fun Factory er denne strapless strapon. For dig der ikke er så bekendt med en strapon, så kaldes den også for en påspændings dildo. Denne er helt særlig, da den er med vibrator og dernæst, så er den også harness-fri. Det betyder, at du som kvinde kan bære den, uden at du skal bruge en sele.

Det brede dildostykke indføres i vagina og ved hjælp af designet, så kan du holde den oppe blot ved hjælp af dine muskler. Herefter kan du frit penetrere din partner, uanset om det er en mand eller en kvinde. Den kan både bruges til vaginal og anal penetrering, hvilket gør det endnu frækkere.

Skønne og frække par lege

Den er fremstillet i kvalitets silikone, hvilket betyder at den smyger sig let og ubesværet over huden. Vi anbefaler altid at bruge glidecreme sammen med, for at gøre nydelsen endnu større. Den har 5 forskellige vibrationsmønstre og de styres let på knappen nederst.

Fordele:

 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Mulighed for anal penetrering

Ulemper:

 • Nok mest til erfarne par
 • Kræver lidt øvelse

 

Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig – Bedste til begynderen

Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig

Tjek prisen her

Denne dobbelt vibrator, Velve Riva Luksus rabbit, er helt fantastisk at bruge. Særligt til begynderen er den rigtig god grundet størrelsen. Den er lavet i et smukt design. Den har bløde former og tiltaler de fleste. Den har en kraftig vibrator og har hele 10 forskellige mønstre og du kan derfor også finde dem, som passer til dig.

De er lette at regulere også under brug, da knapperne sidder et godt sted. Både dildostykket og stykket til klitoris stimulering vibrerer kraftigt, hvilket giver en rigtig dejlig følelse. Du kan desuden også bruge den som klitoris stimulator, hvor du undlader at indføre resten.

En ekstra hot oplevelse

Noget af det helt særlige ved denne dobbelt vibrator er muligheden for at varme den op. Med et enkelt tryk, så varmes skaftet op til mellem 37-39 grader. Det giver en ekstra intens og lækker stimulering. Generelt er det rigtig lækkert at lege med både varme og kulde, når man eksperimenterer med sex.

Fordele:

 • God størrelse til nybegynderen
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • Kan varmes op

Ulemper:

 • Måske en smule lille til den erfarne bruger

 

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator – Brug den i begge ender

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand kraftig Vibrator

Tjek prisen her

Ved første øjekast ligner denne dobbelt vibrator umiddelbart en magic wand vibrator. Det er kun en positiv ting, da netop den vibrator er berømt og berygtede for at give de mest intense klitorisstimuleringer. Det store massagehoved kan kærtegne klitoris som intet andet.

I den modsatte enden – nemlig skaftet – kan du stimulere vagina eller anus. Du får derfor dobbelt så meget vibrator for pengene. Skaftet og dermed dildostykket er lidt krum, hvilket er helt bevidst, så G-punktet rammes bedst muligt. Der er altså tale om en virkelig god dobbelt vibrator.

Tag den med i bad

Den er fremstillet i silikone og derfor er den rigtig lækker og glider let mod huden. Den er desuden vandtæt, hvilket betyder at du kan tage den med i bad. Afstres derfor i badet med din dobbelt vibrator, efter en lang dag og mærk hvordan alting straks bliver bedre.

Fordele:

 • Kan både bruges til klitoris-, anal- og vaginal stimulering
 • Vandtæt
 • Genopladelig

Ulemper:

 • En smule lille til den erfarne bruger

 

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator – Den frække

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator

Tjek prisen her

Rabbit vibratoren her er en klassisk dobbelt vibrator. Den er virkelig fræk og har en kinky lilla farve. Den har tydelige ører, der giver en rigtig god stimulering på klitoris. De vibrer mod klitoris, når vibratoren kører. Vibrationerne er kraftige og de kan tydeligt mærkes op igennem dildostykket.

Hvor mange rabbit vibratorer roterer i skaftet, så vibrerer denne og det giver en rigtig lækker stimulering. Ofte skal der lidt mere til, for at man opnår en rigtig god vaginal stimulering, men det giver denne altså. Den har desuden 10 forskellige vibrationsmønstre og den er nem at regulere også under brug.

Brug den med glidecreme

Al sexlegetøj bliver meget bedre med glidecreme. Sådan er det også med denne. Når alting bare glider let og ubesværet, så føles det meget bedre. Rillerne på skaftet og det tydelige penishoved mærkes også tydeligt, når man bruger glidecreme.

Fordele:

 • Lækre vibrationer
 • Hele 10 forskellige mønstre
 • Vandtæt
 • God længde og bredde

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Lydniveauet er en smule over middel

 

Power Stud Dobbelt Penetrator Vibrator – Til anal stimulering

Power Stud Dobbelt Penetrator Vibrator

Tjek prisen her

Dobbelt stimulering er bare for lækkert. Men det behøver ikke altid at dreje sig om vaginal og klitoris stimulering. Anal stimulering er utrolig lækkert og har du ikke allerede prøvet det, så har du noget at se frem til. Anal og vaginal stimulering giver en mere intens og kraftig orgasme.

Den form for stimulering kan du få med denne dobbelt vibrator fra Power Stud. Den består nemlig af to dildoer i to forskellige størrelser. Det er muligt at bruge de to dildostykker på samme tid. Du indsætter dem på samme tid og derefter kan du starte for de lækre vibrationer.

Forskellige vibrationer

Den har 3 forskellige vibrationer. Vibrationerne styres på en enkelt knap, der sidder nederst, som man godt kan regulere under brug. du kan desuden tage den med i bad, hvis du ønsker at pifte badet lidt op. Det giver anledning til frække bade, både alene og sammen med en partner.

Fordele:

 • Fræk anal stimulering
 • 3 forskellige vibrationsmønstre
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Nok mest til erfarne brugere grundet størrelsen

 

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator – Den elegante

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Rabbit dildoen fra Satisfyer er en opgradering af den klassiske dobbelt vibrator. I stedet for de traditionelle ører på klitoris stykket, så sidder der her en klitoris stimulator. Det er en stimulator, der giver en helt anden stimulering. Den er nemlig berøringsfri og fungerer via pulserende trykbølger.

Skaftet eller dildostykket er formet, så det giver en helt fantastisk G-punkts stimulering. Satisfyer er kendt for deres teknologi og du får stor glæde af den i denne dobbelt vibrator. Den er stort set lydløs, hvilket bare gør, at den er endnu federe at bruge.

Genopladelig

Den er naturligvis genopladelig, hvilket er lækkert, så man slipper for trælse batterier. Noget af det helt særlige ved denne vibrator er dog, at man kan styre hastigheden for både rabbit stykket og dildostykket. Og selve rabbit stykket har hele 11 forskellige variationer og dildo stykket har 10.

Fordele:

 • Mulighed for at regulere både dildostykket og rabbit stykket
 • Mange forskellige vibrationsniveauer
 • Genopladelig
 • 2 motorer

Ulemper:

 • Måske mest til nybegyndere grundet størrelsen

 

Strap U Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On Dildo – Til den kinky

Strap U Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On Dildo

Tjek prisen her

Penetrering af både kvinder og mænd er enormt frækt og pirrende. Som kvinde kan du penetrere din mandlige eller kvindelige partner med denne dobbelt dildo. Den er så smart, at den er harness-fri, hvilket betyder, at du ikke skal have et bælte på, til at holde dildoen.

Den holdes fast ved hjælp af bækkenbundsmusklerne og det kræver lige en lille smule træning. Når det først ”virker”, så er det dog en kæmpe fornøjelse, da det er noget helt særligt at kunne penetrere sin partner, som kvinde.

Med en lille bullet vibrator

Noget af det særlige ved denne harness fri strapon er det, at der er en lille bullet vibrator, der stimulerer både giver og modtager på samme tid. Oplevelsen når man bruger en strapon er helt speciel og man opnår en helt særlig og intim samhørighed.

Fordele:

 • Harness fri
 • Gør det muligt for kvinder at penetrere deres partner
 • Med vibrator
 • Ergonomisk design

Ulemper:

 • Nok mest til de erfarne brugere
 • Kan være lidt svær at bruge i begyndelsen

 

Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo – Med sugekop

Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Tjek prisen her

Der er noget helt særligt ved en vibrator med sugekop. For du kan få en virkelig lækker stimulering og du kan bruge den på et utal af måder. Sugekoppen giver anledning til flere forskellig frække lege, men det nok oftest de håndfri, der er særligt frække.

Sugekoppen gør nemlig det, at du kan sætte den fast på alle hårde overflader. Det kan være på en væg eller et gulv, stol eller lignende og dermed kan du sætte dig på den. Du skal altså ikke selv føre den, hvilket giver en rigtig lækker følelse.

Hele 11 vibrations indstillinger

Der er virkelig mange muligheder for at blive tilfredsstillet med denne dobbelt vibrator. Der er nemlig også vibrator i, med hele 11 forskellige mønstre. Når man bliver stimuleret både vaginalt og analt på samme tid, så giver det en helt vildt intens og kraftig orgasme.

Fordele:

 • Med sugekop
 • 11 forskellige vibrationsmønstre
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Måske mest til de erfarne brugere, da den er til dobbelt penetrering

 

Sevencreations Rabbit Rotating G-punkts Vibrator – Den effektive

Sevencreations Rabbit Rotating G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

leder du efter en traditionel rabbit vibrator, så er denne noget for dig. Den roterer i dildostykket og giver derfor en dejlig og effektiv indvendig stimulering. Den er designet så G-punktet masseres og det kan tydeligt mærkes. Der er desuden små dupper, der stimulerer G-punktet yderligere.

Klitoris stykket rammer også meget præcist og de små ører kæler dejligt for klitoris. Den har 3 forskellige rotationshastigheder og 3 forskellige vibrationsmønstre. Der er derfor rig mulighed for at blive stimuleret lige sådan, som du bedst kan lide det.

Nem at bruge

Hvis du er nybegyndere eller ikke helt så erfaren bruger af sexlegetøj, så er dette et godt bud. Dobbelt vibratoren her har nemlig en god størrelse. Den har en diameter på 3,8 cm på det bredeste sted og en indførbar længde på 13 cm.

Fordele:

 • God til nybegynderen
 • Rammer effektivt G-punktet
 • Fint ”håndtag” at holde i

Ulemper:

 • En smule til den lille side, hvis man er meget erfaren
 • Roterer i dildostykket i stedet for at vibrere
 • Bruger batterier

 

Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator – Fifty Shades

Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

sexlegetøjet fra Fifty Shades er bare utrolig lækkert og eksklusivt. Overfladen er fremstillet i den lækreste og silkebløde silikone. Derfor glider den let over huden og efterlader ingen skrammer. Brug den sammen med glidecreme for en endnu bedre oplevelse.

Den har hele 8 forskellige mønstre og 12 hastigheder, som du let regulerer. Den er skabt til at tilfredsstille dig og kaninørerne på klitoris stykket rammer meget præcist din klitoris og sender dig i den 7. himmel. Den har desuden et lille håndtag, der er en del af skaftet, du kan holde vibratoren i.

Eksklusivt design

Der er tale om en virkelig lækker dobbelt vibrator og den kan give dig de mest fantastiske stimuleringer og orgasmer. Den er desuden genopladelig og der medfølger naturligvis et USB-stik. Den er også vandtæt og du kan derfor let pifte et bad op enten alene eller sammen med en partner.

Fordele:

 • Lækkert design
 • Silkeblød overflade
 • Genopladelig
 • Mange forskellige hastigheder og mønstre

Ulemper:

 • En smule pristung
 • Ikke så stor

 

The Rabbit Company Fjernbetjent Prostata Rabbit Vibrator – Til prostata stimulering

The Rabbit Company Fjernbetjent Prostata Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Prostata stimulering er til alle mænd uanset seksuel overbevisning. Hvis du vil prøve den mest kraftige og intense orgasme, så bør du prøve at stimulere prostata. Du kan opnå en lækker prostata stimulering med denne fjernbetjente rabbit dobbelt vibrator.

Du indfører den i anus og stykket med den anden form for stimulering rammer og masserer mellemkødet. Den har to motorer og hele 6 forskellige vibrationsmønstre. Den kan også bruges til vaginal stimulering. Der er derfor rig mulighed for at du og din partner kan få gang i nogle frække lege.

Brug den sammen

Det kan være rigtig dejligt at bruge sexlegetøj alene, når man virkelig skal hygge sig, men det kan også være frækt og pirrende at bruge sammen med en partner. Giv din partner fjernbetjeningen imens du selv bruger denne dobbelt vibrator. Overlad kontrollen og tag imod – det er virkelig dejligt.

Fordele:

 • Kan bruges til prostata stimulering
 • Stimulerer også mellemkødet
 • Med fjernbetjening

Ulemper:

 • Nok mest til de erfarne brugere
 • Høj prisklasse

 

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator – Frække farver

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

Tjek prisen her

LELO er kendt for at fremstille nogle virkelig lækre stykker legetøj. Og denne Ina 2 er ingen undtagelse. Den er formet, så den meget præcist rammer G-punktet og klitoris på samme tid. Den er meget kraftfuld og er derfor især henvendt til den erfarne bruger.

LELOs produkter er eksklusive og lækre at bruge og at røre ved. Overfladen er silkeblød og glider let hen over huden. Brug den sammen med glidecreme og få en endnu bedre oplevelse. Den har 8 forskellige styrker og 6 forskellige mønstre, så du finder let din favorit.

Mange fede farver

Farver har en stor betydning, når vi snakker om sexlegetøj. Det er så heldigt, at du kan få denne rabbit vibrator i tre forskellige farver. Alle er de virkelig flotte og har en wow-effekt. Legetøj skal nemlig ikke være kedeligt, men i stedet frækt og ligge op til frække lege.

Fordele:

 • Fås i flere farver
 • Genopladelig
 • Yderst lydsvag

Ulemper:

 • Ikke vandtæt
 • Pristung
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk