Penis overtræk Guide – De 3 bedste

At få en større penis er noget, som mange mænd drømmer om. Det er dog desværre en drøm, som kan være svær at opnå. Heldigvis for mænd kan de få følelsen af en større penis med et penisovertræk. Her får din partner nydelsen af en større penis, uden du skal tage underlige piller eller bruge mærkelige redskaber.

Et penis overtræk er en stykke sexlegetøj, som minder en smule om et kondom. Her er det typisk et gummi eller silikone sleeve, som bliver trukket ned over penis for at give den mere fylde og tekstur. Du kan læse mere om, hvorfor du burde bruge et penis overtræk, og hvilke penis overtræk som er bedst i test her.

Testvinder: Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve

sinful vibrating penis extender

Tjek prisen her

Dette penis overtræk er perfekt til dig, som gerne vil give din partner og dig selv endnu mere nydelse under sex.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Vibrerende
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Batterier medfølger

Ulemper:

 • Bruger batterier.

Dette penis overtræk er perfekt til at give sex en ekstra dimension. Det stramme sleeve hjælper dig med at holde i længere tid, da den sørger for at holde blodet ved penis. Dette kan også give dig en mere potent erektion, hvilket aldrig er en dårlig ting. For at holde overtrækket på plads under sex har den et hul til kuglerne. På indersiden af sleevet er der en detaljeret struktur, hvilket stimulerer dig, når du bruger den. Der er også et udvendigt mønster, hvilket din partner vil elske at føle, når I har sex. For at gøre hele oplevelsen endnu mere intens har dette penis overtræk også en bullet vibrator, som både vil stimulere dig og din partner. Vibratoren har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger.

Dette penis overtræk er lavet af ftalatfri TPR. Den har en længde på 16 cm og en ydre diameter på 4 cm. Den indre dybde på 12 cm og den indre diameter er 3 cm. Dette overtræk kan passes af de fleste, da sleevet kan strækkes. Vibratoren bruger 3 LR41-batterier.

Den billige: Bad Kitty Fire i en Penisring

Bad Kitty Penis Ring

Tjek prisen her

Dette penis overtræk er lavet af fire sammenhængende penisringe, hvilket giver dig det bedste fra penisringe og penis overtræk.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Mere stimulerende
 • Prisen

Ulemper:

 • Ikke et fuldt overtræk.

Bad Kitty giver dig hele 4 penisringe, som er placeret med jævne mellemrum på din penis. Penisringene holder blodet ved din penis, så din erektion bliver hårdere og længerevarende. Derudover giver de 4 penisringe også mere stimulering til din partner, da de giver et rillet mønster. For at gøre det nemmere for dig at få dette overtræk på anbefales det, at din penis er blød inden, så den bliver hård inde i overtrækket. Med dette penis overtræk får du det bedste fra hhv. penis overtrækket og penisringe.

Penisringene i dette penis overtræk måler hhv. 4,3 cm i diameter på den største og 2,3 cm i diameter på de 3 sidste. Den samlede længde på dette penis overtræk er på 6,5 cm. Overtrækket er lavet af ftalatfri TPE.

Til begynderen: Fantasy

fantasy x tensions real feel enhancer xl penisforlænger

Tjek prisen her

Dette penis overtæk er perfekt til dig, som gerne vil have et penis overtræk, som har en lidt mere naturlig finish.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Fyldigere
 • Justerbar

Ulemper:

Dette penis overtræk er lavet af blødt gummi, hvilket gør den behagelig at bruge. Den er lavet til at give dig en fyldigere erektion. Dette sker med det tykke lag gummi, som er rundt om penis, når du har dette overtræk på. Derudover hjælper overtrækket dig også med at holde i længere tid og få en hårdere erektion. Dette er, fordi overtrækket holder blodet i penis. Du kan selv vælge, om overtrækket skal stoppe før eller efter penishovedet, da du selv kan justere på længden. Længden justeres ved at markere, hvor lang overtrækket skal være og så klippe det resterende af med en skarp saks. For enden af overtrækket er der er løkke af gummi, som er placeret rundt om kuglerne. Denne løkke bruges til at holde penis overtrækket på plads under brug.

Dette penis overtræk er lavet af TPR. Det har en længde på 17,7 cm og en diameter på 3,8 cm. Overtrækket er vandtæt, hvilket gør rengøring nem.

Til den erfarne: Fantasy X-Tensions Extreme Enhancer

fantasy x tensions extreme enhancer extension med anal plug

Tjek prisen her

Dette penis overtræk er perfekt til dig, som gerne vil have så meget nydelse som muligt.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Anal stimulering
 • Mere stimulering til hende

Ulemper:

 • Prisen
 • Kræver erfaring med anal.

Dette penis overtræk er perfekt, hvis du leder efter noget, som vil gøre sex mere intens for både dig og din partner. Dette overtræk har en lille anal plug, som stimulerer din prostata, imens du bruger overtrækket. Derudover har selve overtrækket også en stimulerende overflade, som giver endnu mere nydelse til din partner. Dette penis overtræk er fleksibelt, men sidder stadig stramt. Fordi den sidder stramt, giver den en bedre erektion. Dette skyldes, at den holder blodet ved penis, hvilket giver dig en hårdere og længerevarende erektion. For at du stadig kan mærke din partner, imens du bruger overtrækket, er det åbent på siderne. Der, hvor overtrækket ikke er åbent, er der riller, hvilket din partner vil elske.

Fordi dette penis ring har en anal plug, anbefales det at bruge den sammen med glidecreme. Det anbefales også, at du har en lille smule erfaring med anal, inden du bruger dette penis overtræk.

Dette penis overtræk er lavet af ftalatfri TPR. Overtrækket har en længde på 9,6 cm, en ydre diameter på 3,8 cm og en indre diameter på 2,5 cm. Overtrækkes anal plug måler 6,8 cm i længden og 2,5 cm i diameter.

Den smarte: Spiky Penis Extension Sleeve

realistic spikey penis extension clear

Tjek prisen her

Dette penis overtræk giver dig bedre erektioner, imens din partner vil nyde de stimulerende pigge.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Mere stimulering

Ulemper:

Dette penis overtræk kan godt se overvældende ud, men på trods af de intimiderende pigge, så er dette overtræk pirrende at bruge for både dig og din partner.

Dette penis overtræk har en stram pasform, hvilket holder din erektion i gang længere. Udover at give dig en mere potent og længerevarende erektion, så giver overtrækket din partner mere stimulering i form af tekstur og fyldighed. Hele skaftet er dækket i bløde pigge som varierer i størrelsen. Nogle af piggene måler 4 mm og andre måler 6 mm. For at gøre det nemmere at få penis overtrækket på, anbefales det at bruge en vandbaseret glidecreme.

Dette penis overtræk er lavet af blødt silikone. Den har en udvendig længde på 12 cm og en indvendig længde på 11,5 cm. Den indvendige diameter er på ca. 2,3 cm til 5 cm. Penis overtrækket har en tykkelse på 4 mm. Penis overtrækket kan strækket, så det passer dig.

Populær i udlandet: Loving Joy Mighty Penis Sleeve

loving joy mighty penis sleeve

Tjek prisen her

Dette penis overtræk er perfekt til dig, som gerne vil kunne overraske din partner med en større penis.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Mere stimulering
 • Mere fyldig

Ulemper:

Dette imponerende overtræk kan give dig hele 25% ekstra længde. Sleevet er udstyret med en fast del på hele 7,6 cm, som placeres i forlængelse med din penis. På den måde vil din partner føle, at du er endnu mere fyldig, hvilket I begge vil elske. For at holde dette penis overtræk på plads er overtrækket udstyret med en lille gummi strop, som skal placeres rundt om kuglerne. På den måde forbliver overtrækket på under brug.

Dette penis overtræk er lavet af blødt TPE, hvilket giver en realistisk følelse. Den har en længde på 17,6 cm og en ydre diameter på 3,5 cm. Den har en dybde på 10 cm og en indre diameter på 2,8 cm. Dette penis overtræk kan strækkes, så den passer de fleste størrelser.

Nyhed: Fantasy Gummi Penis Sleeve

fantasy penis sleeve

Tjek prisen her

Dette flotte penis overtræk giver dig et frækt og pirrende latex look, som både vil tænde dig og din partner.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Mere stimulering
 • Mere fyldig

Ulemper:

Dette sleeve er perfekt til dig, som gerne vil opnå en hårdere erektion. Dette sleeve sidder stramt, så blodet bliver ved penis, hvilket holder dig hård i længere tid. Samtidig med at den støtte din penis, giver den også mere fylde, hvilket din partner nok ikke vil have noget imod. Den har et super frækt look, som du kan gøre endnu mere skinnende med en lille smule glidecreme. Dette penis overtræk er lavet af gummi, som er tyndt nok til, at din partner kan mærke din varme igennem. Den omslutter også dine kugler, så den bliver på under sex.

Dette penis overtræk er lavet af elastisk natur gummi. Den er ftalatfri og allergivenlig. Den har en længde på 20 cm, hvor skaftet er cirka 13,5 cm. Omkredsen på pungen er 14 cm, og dybden er 5 cm. Den indre diameter er på 3,5 cm og kan strækkes til hele 5 cm. Fordi materialet er fleksibelt, passer dette overtræk de fleste.

Hvorfor bruge et penis overtræk?

Der er en stor gruppe af mænd, som oplever, at det kan være svært at holde en erektion. Der er absolut ingen skam i at have problemer med erektioner, men derfor er det stadig en situation, som mange mænd finder ubehagelig.

Der er mange, som bruger penisringe til at holde deres erektion i længere tid. Det fungerer ved, at penisringen fanger blodet ude i penis, hvilket holder den hård. Penis overtræk fungerer lidt på samme måde. Fordi de sidder stramt, fanger de også blodet ude i penis, hvilket gør, at de kan holde deres erektion i længere tid. Penis overtræk er også gode til mænd, som gerne vil have en større penis.

Der er mange penis overtræk, som gør deres penis længere og tykkere, hvilket gør, at den føles mere fyldig. Der er også mange penis overtræk, som giver penis endnu mere tekstur, hvilket gør sex meget mere intens for deres partner. Nogle af de overflader, som er mest populære, er knopper og pikke. Der kan også være ekstra stimulering i form af en vibrator.

Sådan kan du også blive større

Der er mange forskellige måder at blive lidt mere fyldig dernede. Der er mange, som godt gad at få lidt ekstra længde, hvilket heldigvis ikke er helt urealistisk. En penisforlænger, som dem du kan læse om her, hjælper med at strække din penis, hvilket kan gøre den større på sigt.

En anden mulighed for at få mere størrelse dernede er med et penis sleeve. Et penis sleeve er på mange måde det samme som et penis overtræk. Her får du mere fylde og endda længde igennem et silikone sleeve, som du placere rundt om penis. Du kan læse om de bedste penis sleeves i test her.

Der findes også måder at forlængede din penis på uden at skulle bruge redskaber. Dette er uden tvivl den mest naturlige metode, men det er også en, hvor det er vigtigt, at du bruger den regelmæssigt. Her skal du hverken bruge piller eller forskellige dimser til at forlænge din penis. Du bruger dine hænder til at lave forskellige øvelser, som skulle hjælpe med at øge din penis størrelse. Du kan finde en guide til de øvelser her.

En anden måde at gøre din erektion bedre på er med en penispumpe. Her er det vigtigt at vide, at en penis pumpe ikke giver permanente resultater, men kun hjælper dig med at få en større erektion. Det fungerer ved, at du bruger pumpen til at lave et vakuum ved din penis. På den måde kommer der mere blod ud til penis, hvilket vil give dig en hårdere og mere potens erektion. Du kan eventuelt bruge denne metode sammen med et sleeve eller penisring. Du kan finde de bedste penis pumper i test her.

Hvis du er i tvivl om, hvilken metode der passer bedst til dig, så kan du få et bedre overblik her. På denne side kan du læse mere om de forskellige alternativer, og hvordan de fungerer.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk