MILF dating: De bedste dating sider

Vil du gerne på date med en MILF? Så er MILF dating for dig.

Her har vi anmeldt og rangeret de bedste danske MILF dating sider.

Er du enten en dansk MILF eller søger du én, så skal du oprette en profil her.

Så kan I to mødes.

 


victoriamilan

Brugernes rating: 9,9
 • Gratis oprettelse
 • Ha’ en affære med en MILF
 • ✅ God svarrate
 •  100% anonymt

match com logo

Brugernes rating: 9,9

 • Gratis oprettelse
 • Flest danske MILF’s
 • ✅ 100% anonymt
 • ANBEFALET ?

Single dk logo

Brugernes rating: 9,5

 • Gratis oprettelse
 • Datingside for blandt andet mødre
 • ✅ 100% anonymitet
 • Danske ejere

Senior dk logo

Brugernes rating: 9,5

 • Gratis oprettelse
 • Senior dating til ældre mødre
 • ✅ Brugervenlig
 • God kundeservice

Scor nu logo

Brugernes rating: 9,4
 • Gratis oprettelse
 •  Nyeste portal
 • ✅ 60% får sex
 • Sexdating

MILF dating: De bedste dating sider 1

Brugernes rating: 9,8
 • Gratis oprettelse
 •  40+ år
 • ✅ Overskuelig side
 •  Dating for voksne

Dating dk logo

Brugernes rating: 8,2
 • Gratis oprettelse
 • Dk’s mest populære
 • ✅ 9 ud af 10 er tilfredse
 • ANBEFALET ?

 

VictoriaMilan

victoriamilan forside milf datingVictoriaMilan er en datingside lidt ud over det sædvanlige. Her er nemlig rig mulighed, for at finde en lækker MILF.

Vores klart mest anbefalte side, som blandt andet brander sig på, at føre ældre mødre og yngre mænd sammen.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Der er både fordele og ulemper ved dating via Victoria Milan. En fordel er som nævnt, at det er muligt at finde mange brugere i den lidt ældre ende af skalaen, eller som har børn via siden. Det gør den meget egnet til milf dating.

 

En ulempe er, at siden som nævnt først og fremmest henvender sig til gifte personer, der ønsker at finde spænding i form af et romantisk eller erotisk forhold uden for deres ægteskab. Det betyder, at det kan være svært at finde en partner på siden, som vil noget seriøst eller mere længerevarende med de relationer de skaber via Victoria Milan.

Pris

Det er gratis at oprette en bruger på VictoriaMilan, og du kan bruge en mindre del af sidens funktioner gratis. Der er dog så store begrænsninger på, at det er svært at få så meget ud af datingoplevelsen med en gratis profil.

Det koster 399 kroner for en måneds medlemskab af VictoriaMilan, hvilket gør siden til en relativt dyr en af sin slags. Der kan dog være penge at spare ved at købe medlemsskab for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

VictoriaMilan har mere end 250.000 brugere i Danmark. Det gør udvalget af profiler på siden stort. Kønsfordelingen er dog en anelse skæv med 3 mænd til 1 kvinde.

Hvorfor vælge VictoriaMilan?

Fordi der er rig mulighed for at møde lidt ældre kvinder eller kvinder med børn, hvilket gør siden egnet til milf dk dating.

Besøg siden

 

 

Sexhunt.dk

sexhunt forside milf dating

Sexhunt.dk er først og fremmest en platform for personer, der primært ønsker erotiske bekendtskaber. Er dit formål med milf dating først og fremmest at danne mere overfladiske og primært erotiske bekendtskaber, kan denne side være god for dig.

Besøg siden

Fordele & ulemper

En stor fordel ved Sexhunt.dk er, at alle brugere er indforståede med sidens præmis – nemlig at det handler om at danne erotiske bekendtskaber. Er dette også dit formål med at date en milf, kan det være rart, at denne præmis er klarlagt på forhånd. Omvendt er denne side naturligvis mindre egnet til dig, der søger en fast partner.

Pris

På Sexhunt.dk kan du oprette en gratis bruger, som dog kommer med en række begrænsninger. Ønsker du et såkaldt VIP-medlemskab, skal du betale en fast pris hver måned.

Fordeling af brugere

Sexhunt.dk har over 200.000 brugere i Danmark. Det er dog ikke til at finde nogen informationer om, hvordan fordelingen af mænd og kvinder er på siden.

Hvorfor vælge Sexhunt.dk?

Du skal vælge Sexhunt.dk som din platform til at finde en milf i dk, hvis din hensigt med det udelukkende er erotisk. På denne side er den præmis for bekendtskaberne nemlig allerede på plads. Leder du efter en længerevarende og mere seriøst relation, er denne side ikke det rigtige valg.

Besøg siden

 

 

40plus.dk

40plus forside milf dating

På datingsiden 40plus.dk er alle brugere over 40. Det giver god mulighed for at finde en partner i den ældre ende af skalaen, hvilket gør siden egnet til at milf date, hvis du selv er over 40.

Besøg siden

Fordele & ulemper

40plus.dk har den fordel, at det er en aldersspecifik datingside, hvilket gør den velegnet at bruge, hvis du søger en partner inden for en specifik aldersgruppe. På siden er det muligt at finde både ældre kvinder og mødre, hvilket gør, at den er egnet til dig, der søger en milf i dk. Ulempen er dog, at du selv skal være fyldt 40 år for at blive medlem af siden.

Pris

Det er gratis at oprette en bruger på 40plus.dk. Herefter koster et medlemskab 169 kroner om måneden. Der er dog penge at spare ved at oprette sig for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

40plus har ifølge siden selv en meget ligelig fordeling af mænd og kvinder. Mens andelen af kvindelige brugere udgør 51%, udgør andelen af mandlige brugere så 49%. Meget tættere på ligelig kønsfordeling kommer man altså ikke.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

Du skal vælge denne datingside, hvis selv er over 40 og søger en partner i din egen aldersgruppe eller ældre. Det gør siden velegnet til milf dating, hvis man selv opfylder aldersbetingelserne.

Besøg siden

 

 

ScorNu

scornu forside milf dating

Scornu.dk er en datingside for dig, som alene er på udkig efter en sexpartner. Til gengæld er siden rigtig velegnet til dette formål, hvilket gør den god, hvis du ønsker en primært erotisk relation til en milf.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Fordelen ved denne hjemmeside er som ved andre lignende datingsider, at præmissen allerede er fastlagt på forhånd. Alle på siden er på udkig efter en sexpartner og har tilmeldt sig med dette formål. Ulempen er igen, at denne præmis gør siden uegnet til dig, der søger en mere seriøs eller længerevarende romantisk relation.

Pris

Det er gratis at oprette en bruger på Scornu.dk, og du kan også sagtens klikke dig rundt på siden uden at skulle betale. Behovet for betaling kommer dog, når du støder på funktionen ’flirts.’ Her skal du betale for at bruge funktionen, hvilket er temmelig vitalt for at få noget ud af denne datingside.

Fordeling af brugere

Det er ikke muligt at finde informationer om kønsfordelingen på siden.

Hvorfor vælge ScorNu?

Du skal vælge Scornu.dk, hvis du ønsker at blive medlem af en uforpligtende datingside, hvor muligheden for at finde sexpartnere er i højsædet.

Besøg siden

 

 

Senior.dk

senior forside milf dating

Senior.dk er en datingside for brugere i den ældre ende af skalaen. Ifølge siden selv er den primært henvendt til personer over 50, men der er tilsyneladende ikke noget krav om, at man skal være fyldt 50 for at oprette en bruger på siden. De fleste af sidens brugere er dog i den ældre aldersgruppe, hvilket gør den velegnet til milf dating.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Senior.dk har den fordel, at siden henvender sig til en specifik aldersgruppe, hvilket gør, at du på forhånd har en vished om, hvilken type af brugere, der er at finde på siden. Er du på udkig efter kvinder i den ældre ende af skalaen, er Senior.dk altså god for dig.

En ulempe kan være, at du helst skal være fyldt 50 år selv for at være medlem. På siden er der tilsyneladende ikke noget konkret krav om dette, men det kan virke malplaceret med en væsentligt yngre bruger på en side for folk over 50.

Pris

Senior.dk er en meget billig datingside at være medlem af set i relation til dens forskellige konkurrenter. Det koster kun 125 kroner om måneden at være medlem, og køber du medlemskab for flere måneder af gangen, kan du få medlemsskabet endnu billigere.

Fordeling af brugere

Ifølge oplysningerne på Senior.dk’s egen side, er kønsfordelingen på siden 54% kvinder og altså 46% mænd. Det gør siden til en af de få datingsider med flere kvindelige brugere end mandlige, hvilket gør den yderligere egnet til milf dating.

Hvorfor vælge Senior.dk?

Du skal vælge at blive medlem af Senior.dk, hvis du søger en datingside, hvor størstedelen af brugerne er over 50. Det kan være, at du selv er i den aldersgruppe eller blot foretrækker at date inden for denne aldersgruppe.

Besøg siden

 

 

50plusmatch.dk

50plusmatch forside milf dating

50plusmatch.dk er en datingside udelukkende for personer over 50. Er du selv 50 og søger du en partner over 50, er denne datingside altså med stor sandsynlighed et godt valg for dig – også til milf dating.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Hvis du er over 50 og udelukkende søger partnere inden for din egen aldersgruppe, er en stor fordel ved denne side, at du får en helt datingside dedikeret til formålet. Samtidig er ulempen altså omvendt, at man skal være fyldt 50 for at være medlem af datingsiden.

Pris

Det er gratis at oprette en bruger på 50plusmatch.dk. Når du har oprettet en bruger, koster det dog 199 kroner om måneden at være medlem. Du kan spare penge pr måned ved at oprette dig for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

Ifølge oplysningerne på hjemmesiden, består 50plusmatch.dk’s brugerskare af 54% mænd og 46% kvinder – alle over 50 år.

Hvorfor vælge 50plusmatch.dk?

Du skal vælge denne datingsiden, hvis du er over 50 og søger en partner i samme aldersgruppe.

Besøg siden

 

 

Erox.dk

erox forside milf datingErox.dk er et erotisk univers online, som således henvender sig til personer, der ønsker at gøre erotiske bekendtskaber – hvad end det er i form af sexpartnere, bollevenner, webcamchats og meget andet. Ønsker du et erotisk bekendtskab med en milf i dk, kan denne hjemmeside derfor være et godt valg for dig.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Når du opretter en bruger på Erox.dk, bliver du medlem af et erotisk univers, hvor der er fokus på seksuelle relationer. Er dette din hensigt med online milf dating, kan denne side meget vel være det rigtige valg for dig – også taget den gode pris i betragtning.

Er du derimod ude efter en mere længerevarende og seriøs relation, kan det være, at du skal vælge en anden datingside i stedet.

Pris

Du kan oprette en gratis bruger på Erox.dk og få adgang til mange af sidens funktioner og egenskaber uden at skulle betale en krone. Der er dog visse begrænsninger, som kan gå ud over den samlede datingoplevelse. Taget i betragtning af, at et premium medlemskab på siden kun koster 99 kroner om måneden, kan det godt betale sig at oprette en premium bruger i stedet.

Fordeling af brugere

På Erox.dk er 46% af brugerne mænd, mens 54% altså er kvinder.

Hvorfor vælge Erox.dk?

Du skal vælge Erox.dk som datingsiden for dig, hvis du ønsker at blive medlem af en erotisk datingside til en billig pris.

Besøg siden

 

 

Match.com

Matchcom forside milf dating

Match.com hører til blandt de større og mere populære datingsider i Danmark. Siden bruger særlige funktioner, som angiveligt skulle gøre det særligt nemt at finde sit rette match. Siden har i øvrigt mange brugere, hvilket gør den egnet til det mest – blandt andet milf dating.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Som nævnt bruger Match.com en række funktioner, som angiveligt skulle være særligt gode til at matche folk med andre brugere. Det giver en anderledes og sjov datingoplevelse, som samtidig er mere målrettet efter, hvad du leder efter.

Sidens ulempe kan være, at en bliver en anelse for generel og dermed ikke målretter sig mod en bestemt type af dating. Desuden er prisen relativt høj.

Pris

Medlemsskabet på Match.com er relativt dyrt. Det koster således 299 kroner om måneden for et medlemskab, om end der er penge at spare ved at oprette sig for flere måneder af gangen.

Fordeling af brugere

På Match.com er omkring 55% mænd, mens 45% er kvinder.

Hvorfor vælge Match.com?

Du skal vælge Match.com, hvis du leder efter en alsidig datingside med moderne funktioner, som hjælper dig med at finde dit rette match. Siden har mange forskellige typer af brugere, hvilket blandt andet gør den god til milf dating.

Besøg siden

 

 

Dating.dk

dating dk forside milf dating

Dating.dk kan bryste sig af at være Danmarks største datingside i den forstand, at det er den datingside i Danmark med flest brugere. Det gør, at det er muligt at finde næsten alle typer af partnere på siden, hvorfor den blandt andet egner sig godt til milf dating.

Besøg siden

Fordele & ulemper

Når du opretter en bruger på Dating.dk, får du en bruger på en stor og meget alsidig datingside med mange forskellige typer af brugere. Det fremgår, at hjemmesiden er professionelt drevet, ligesom det kan mærkes, hvorfor siden har været danskernes foretrukne datingside i hele 20. Det store og alsidige udvalg af profiler gør datingsiden egnet til mange forskellige former for dating – blandt andet milf dating.

Pris

Det koster 149 kroner om måneden at være medlem af Dating.dk.

Fordeling af brugere

Kønsfordelingen på Dating.dk er 52% til 48%, hvor der altså er flest mænd og færrest kvinder. Der er dog tale om en meget ligelig fordeling, hvor forskellen i antallet er så småt, at man ikke mærker til det ved alment brug af siden.

Hvorfor vælge Dating.dk?

Du skal vælge Dating.dk, hvis du ønsker at være medlem af en meget alsidig datingside med mange forskellige typer af brugere. På siden finder du alle typer af brugere – også potentiale for en milf date.

Besøg siden

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk