Massagelys – De bedste i test

Med massagelys kan i intensiverer jeres forspil til et niveau I med sikkerhed ikke har prøvet før.

Ja faktisk vil vi sige, at massagelys er en god måde hvorpå I kan få den helt rigtige stemning i gang.

Der findes massagelys med duft, varmende massage lys og flere andre varianter.

Herunder kan du se et udvalg af de bedste og billigste massagelys.


Dona

Massage lys med smag

Her har vi et godt og billigt massagelys fra DONA, som vejer 135 gram og er med smag. Der er tilsat 3 forskellige dufte alle indeholdende feromoner, som betyder at duftene har til formål at virke stimulerende og sensuelle, således du får den helt rigtige stemning i rumme

Det er fremstillet i voks, hvor smagen eller duften er filtreret i. På den måde får i en økologisk duft, som ikke sætter sig i rummet eller tøj. Det forsvinder nemlig efter en udluftning på bare 10 minutter. Man kan købe dette med vanilje, chokolade eller jordbær smag.

Tjek Prisen Her


Sensations massage lys

Massage lys med duft

Her har vi et sensuelt massage lys kaldet sensations massage candle. Det er faktisk på trods at, at vi ikke bryder os om designet et af de populære produkter. Dette skyldes højst sandsynligt, at det har duften rose og jasmin, som er en vel brugt duft i forbindelse med massager – det er ofte den der er i luften, når du er til thai massage, kurbade osv.

Det er et flot lys, som man nemt og elegant kan finde frem og pakke væk. For vi alle ved, at man ikke vil have sådan et massage lys stående fremme i vinduet.

Tjek Prisen Her


Sinful Massage lys

Vanilje massagelys

Dette massage lys hører til blandt de mest innovative, og er en relativ ny variant på markedet. Vi er hvertfald utroligt begejstret for hvordan det er produceret. Hvis du lader det brænde i 10-15 minutter, vil du kunne hælde ‘stearinet’ ned på ryggen af din partner (som et lille frækt trick i ærmet), og bruge det om massageolie. Det er derfor efter vores mening det perfekte massage lys til forspillet.

Hvad andet er, har dette massagelys en lang brændtid – det kan man sikker allerede se eftersom det hører til i den høje kategori, hermed ment at det er højt og der er meget ‘stearin’ i, som derfor er årsagen til dette.

Tjek Prisen Her


Monogamy Varmende Massagelys 25 g

Varmende massagelys

Her har vi en variant, som adskiller sig på den måde, at det virker varmende. Det vil sige, at til de kolde vintermåneder vil et sådant lys virkelig fungerer optimalt. Det udgiver en dejlig varme, og vil derfor fungerer utroligt godt til et hedt forspil. Det kan købes med følgende dufte: Champagne/Jordbær, amber/oriental spice og til sidste og ikke mindst vanilje/chokolade.

Ligesom ovenstående massage lys kunne bruges som olie efter det er brændt, har denne variant samme funktion.

Tjek Prisen HerPositive effekter af massagelys

Massagelys

Massage bruges til at berolige og få tankerne væk fra stress og hverdagens jag, og det må man sige det virkleligt kan.

Hvis du sidder og er lidt i tvivl om, hvordan det vil se ud hjemme hos dig, når du har slukket alt lyset i værelset og du tænder dit lys – så kig blot på sidestående billede. Her vil du få en god idé om, hvad det er vi mener, når vi siger at selve oplevelsen bare bliver meget mere hyggelig.

Nogen har en lidt træls mening om hvor godt massage egenligt er, og hvorfor man overhovedet skal bruge tid på den slags forspil. Til dette må vi bare sige, at det selvfølgelig er til for at bringe jer mere sammen. Derfor vil par ofte opleve at den rigtige massage bringer dem sammen på en anden måde end de måske har prøvet før.

Der findes mange forskellige måde hvorpå I kan lave massage men uanfægtet hvilke teknik i vælger, synes vi altid at I skal bruge et massagelys, for det er virkelig det, som lige gør at jeres/dit setup er perfekt.

 

Det bedste massagelys

Massage gifDe bedste massage lys vil vi af nedenstående produkter komme ind på, så derfor vil vi opfordre dig til – såfremt du ikk har tiden til at læse indlægget. Rulle ned på denne side, og se hvad vi mener er det bedste.

Under massage stimuleres flere forskellige erogene zoner, og derfor kan det være utroligt lækkert at blive masseret, men det kan også være super frækt og tiltalende at være ham eller hende, som masserer. Det er nemlig super frækt og hvis man lige formår at ‘peppe’ oplevelsen lidt op, med et massagelys så er man rigtig langt I at give den perfekte oplevelse til den person som skal masseres. Det er nemlig sådan, at man med et massagelys viser, at man har tænkte alle tingene igennem og derfor har lagt op til den helt store tur.billigt massage lys billede

Alle ved, at hvis man kommer ind til en person, som virkelig har gjort meget ud af nået – så kan man kune blive en smule stolt eller opmærskom på, alle de ting personen har gjort for, at netop du skal have en god oplevelse. Derfor vil det, at købe et massagelys som faktisk ikke koster mere end 50 – 100 kr. være forskellen på, hvilke øjne en person ser dig med.

I det hele taget er lys bare rigtig gode til at få den rigtige stemning frem hos folk, og det er der en grund til. Mange bruger nemlig forskellige massagelys med duft eller massage lys med smag, som de også kaldes – og det er selvfølgelig fordi det for en sensuel stemning frem i jer begge. Man får bare automatisk tankerne hen på en mere sexuel stemning.

Af nedenstående vil du gennemgå de produkter, som vi har haft den bedste oplevelse med. Det er produkter som har en lang brændtid og som er enten med duft / smag eller er varmende massage lys – vi ved desuden, at mange synes, at en massage godt kan blive kedelig hvis ikke der er den rigtige stemning. Fordi det handler naturligvis om at få en erotisk stemning i værelset, og det kan man nemt gøre ved at dæmpe lyset og finde dine bedste massagelys frem.

 

Billige massage lys med duft

Vanilje massagelysBillig massage lys er hvad vi henviser til i indlægget og ikke nok med, at du via ovenstående billeder kan komme ind på de enkelte produkter, men du kan også se hele kategorien ved, at trykke på nedenstående knap.

Her vil du finde produkter som udover billige massagelys også kan bruges til forspillet – og derfor synes vi du lige skal give det et kig, for man vil hurtigt opleve, at der er mange forskellige ting man ikke vidste fandtes.

Det kan I det hele taget være et svært produkt, at finde fordi det ofte vil være gemt inde under en tilbehørs kategori, som man ikke kan finde frem til. Dette er selvfølgelig også derfor, at vi har fået forespørgsler på at lave et sådan indlæg. I det mange også har været i tvivl, om hvilke de bør og skal vælge.

Hertil fik vi bekræftet og udvalgt nogle af de produkter, som tilbyder dig muligheden for, at du kan virke som om du rigtig har forberedt dig – ved at hælde det brændte olie ned over ryggen eller i det hele taget bare kroppen.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk