Bathmate – bedste penispumper fra det kendte mærke

Med en penispumpe fra Bathmate har du et rigtig godt udgangspunkt for at opnå, lige præcis det resultat du ønsker. Bathmate er et kendt og populært mærke, når det kommer til penispumper. Og det er ikke uden grund. På grund af brugen af vandtryk frem for lufttryk er deres penispumper mere effektive og kraftfulde end mange andre penispumper på markedet.

Deres store erfaring og brede sortiment giver de bedste betingelser for dig, der ønsker en større penis eller en generel forbedring af din stamina og libido.

En penispumpe kan nemlig andet og mere end bare give en større eller længere penis. Mange mænd bruger også en penispumpe, hvis de har problemer med at opnå en erektion. Her kan en penispumpe hjælpe med at fremkalde erektion samt at gøre den mere stærk og hård. Derudover kan brugen af en penispumpe også resultere i et bedre sexliv. Udover en mere imponerende erektion vil en penispumpe fra Bathmate, også kunne give større nydelse og tilfredsstillelse ved samleje eller onani.

Fra Bathmate kan du finde penispumper i mange forskellige størrelser, så du kan få den, der passer lige præcis dig bedst. Derudover har de penispumper, der kan bruges med eller uden håndpumpe alt efter, hvad du foretrækker.

Med en penispumpe fra Bathmate får du et brugervenligt produkt, hvor der er tænkt på komfort og effektive løsninger. Brug din Bathmate under bruseren eller tag den med i karbadet for nem og praktisk brug. Det kaldes jo ikke en Bathmate uden grund.

Vi har samlet en komplet oversigt over Bathmate og deres sortiment af penispumper. Læs med og få et overblik over de mange muligheder. Vi guider dig også i forhold til, hvordan du bruger en penispumpe fra Bathmate samt hvilke resultater, du kan forvente at opnå.

Bathmate Hydro / Hercules

Bathmate Hydro kender du måske bedre under navnet Hercules. Men bare rolig du får nøjagtig det samme gode og effektive produkt blot med et nyt navn nemlig Hydro7.

Hydro 7

Hydro 7

Hydro7 fra Bathmate er et populært valg, når det kommer til hydro penispumper. Dette er særlig på grund af den brugervenlig og komfort, der følger med i brugen af denne penispumpe. Du skal blot bruge pumpen 15 minutter om dagen for at få den ønskede effekt.

Det særlige ved en penispumpe fra Bathmate er, at den skaber et vakuum ved hjælp af vand. For at bruge pumpen skal du fylde den med vand og placere din penis inden i. Herefter skabes der et vakuum, idet du skubber den ned. Efter ca. 15 minutter kan du trykke på knappen, som frigiver trykket.

En Hydro7 fra Bathmate er derfor en meget nem og sikker måde at opnå en større og længere penis.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Anmeldelse af Hydro/Hercules serien

Ved at bruge vandtryk i stedet for lufttryk skaber Hydro7 fra Bathmate en mere effektiv og langvarig virkning. Vandtrykket skaber et større vakuum, og gør også brugen af pumpen mere praktisk. Tag pumpen på i badet hvor du nemt kan fylde den med vand. Herefter kan du tage dit bad. Efter de ca. 15 minutter kan du fjerne pumpen.

Hydro 7 shytobuy

Bathmate Hydromax7 Penispumpe sinful

Ved at bruge pumpen fra Bathmate dagligt vil du opleve en god effekt, der også kan give en mere intens følelse ved onani eller samleje.

Fordele:

 • Bruger vandtryk i stedet for lufttryk
 • Skaber større vacuum end normale pumper
 • Ingen ubehag ved korrekt brug

Ulemper:

 • Max penisstørrelse på 19 cm
 • Max diameter på 5 cm

Bathmate Hydromax

Hydromax serien fra Bathmate indeholder en række penispumper, der alle gør brug af vandtryk. Ved at bruge vandtryk frem for lufttryk opnår en penispumpe fra Bathmate 35% mere tryk. I serien Hydromax finder du modeller i forskellige størrelser. Du finder også modeller, hvor der er blevet lagt ekstra vægt på komfort og pasform.

Hydromax 5 (x20)

Hydromax 5 (x20)

Med en Hydromax 5 fra Bathmate i hånden kan du nemt og effektivt gøre din penis større. Som andre penispumper fra Bathmate gør også denne brug af et vandtryk for at skabe en forstørrelse af din penis.

Vandtrykket skaber et vakuum, der kan være helt op til 35% større end normale pumper. Vandtrykket, også kaldet hydroterapi, skaber altså et større tryk og dermed også en større effekt.

Det skal selvfølgelig siges, at en penispumpe lige meget hvilken teknologi den gør brug af, ikke kan give dig en permanent større penis. Men du kan få en mærkbar virkning, særligt hvis du bruger den ofte eller før sex.

Du vil højst sandsynligvis også mærke en forskel ved både onani og samleje. Her kan mange mænd mærke, at de får en mere intens orgasme, efter de har brugt en penispumpe fra Bathmate. For at opnå det ønskede resultat er det vigtigt, at du er vedvarende og tålmodig, når du benytter dig af en Bathmate.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse på max 14 cm

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydromax 7 (x30)

Hydromax 7 (x30)

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Har du et ønske om en større penis eller en mere intens erektion og orgasme? Så kan en penispumpe fra Bathmate være svaret. Du får en særdeles effektiv pumpe, der ikke bare virker, men som faktisk virker op til 35% mere end en normal penispumpe. Ved at bruge vandtryk skaber en penispumpe fra Bathmate nemlig et meget mere kraftigt og effektivt tryk

Dette er også muligt på grund den bløde ring, der sidder nederst på pumpen. Ringen føles skum-agtig, og er aftagelig, og vil gøre, at pumpen har en god pasform omkring din penis. Den gør det også lettere at placere pumpen helt korrekt.

Du opnår det bedste resultat hvis du efter et par minutter, udløser trykket, og gentager dette 2-3 gange over 10-15 minutter. Hvis du er nybegynder, når det kommer til brugen af penispumper, er det særlig vigtigt, at du bruger pumpen i mindre tidsrum ad gangen.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse på max 19 cm

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydromax 7 Wideboy

Hydromax 7 Wideboy

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Skal du have noget for pengene, så er det en Wideboy fra Bathmate, du skal have fat i. Når du bruger en penispumpe, vil din penis have større chance for at forøges i bredden end i længden. Derfor kan mange også opleve, at de simpelthen vokser ud af deres penispumpe, fordi de øges i omkredsen mere end de gør i længden.

Det problem kommer du ikke til at have med denne Wideboy fra Bathmate. Her er der nemlig masser af plads til, at du også kan øge din størrelse i omkredsen. Max diameter i erigeret tilstand er 6,2 cm, og burde derfor give god plads til alle størrelser.

Ligesom de andre penispumper fra Bathmate gør denne også brug af en kombination af vakuum og vandtryk til at skabe en midlertidig forøgelse af din penistørrelse. Du kan med fordel bruge den dagligt i badet eller før sex.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse på max 19 cm
 • Ekstra plads i omkredsen

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydromax 9 (x40)

Hydromax 9 (x40)

Synes du en penispumpe virker besværlig? Så er det en Hydromax 9 fra Bathmate, du skal købe. En penispumpe fra Bathmate er både nem og praktisk at bruge, idet du kan tage den på i badet.

Fyld pumpen med vand mens du står i badet, eller sidder i badekarret. Slap af og sæt pumpen om din penis. Når du har fået sat den fast pumper du den, indtil du ikke kan pumpe den mere. Så nemt er det.

Med en Hydromax 9 fra Bathmate er du også sikret en endnu større komfort, idet trykket er mindre omkring både roden og pungen. Derudover har denne penispumpe også en drejemekanisme, som gør, at du kan rotere den 360 grader og vippe pumpen. Dette er med til at give pumpen den optimale effekt, når du bruger den i badet.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse på max 19 cm
 • 360 graders rotation
 • Større komfort

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Anmeldelse af Hydromax serien

Med Hydromax serien fra Bathmate får du en række produkter, der alle lever op til den høje kvalitet, som Bathmate er kendt for.

En genial tilføjelse i denne serie fra Bathmate er Wideboy. Her kommer Bathmate med løsningen til de mange mænd, der simpelthen vokser fra deres penispumpe fordi de hurtigere bliver større i omkredsen end i længden. Wideboy har en større omkreds, så du kan udnytte hele længden, selvom din omkreds øges mens du bruger den.

Hydromax 5 shytobuy

Hydromax7 sinful

Fordele:

 • Brug af vandtryk frem for lufttryk
 • Funktioner der øger komfort og pasform
 • Wideboy model for ekstra omkreds

Ulemper:

 • Produkterne har ikke en manual på dansk

Bathmate Hydromax Xtrem (HydroXtreme)

Med Hydromax Xtreme serien har Bathmate opgraderet den kendte og populære Hydromax serie. Forskellen på de to serier er, at Bathmate HydroXtreme udnytter penispumpens kraft endnu bedre. I denne serie får du nemlig en håndpumpe og slange med i købet. Ved at bruge en håndpumpe til at skabe et vakuum bliver penispumpen endnu mere brugervenlig. Flere kunder har udtalt deres utilfredshed med, at skulle presse penispumpen ind mod skridtet for at skabe vakuumet. En Bathmate fra Hydromax Xtreme serien er derfor mere brugervenlig, og har en større komfort ved brug. Den medfølgende håndpumpe gør derfor også en Bathmate fra denne serie perfekt til nybegynderen.

Hydroxtreme 5 (x20)

Hydroxtreme 5 (x20)

Har du en drøm om en fyldigere og større penis? Så er du ikke alene. Og derfor har Bathmate udviklet en penispumpe, der kan opfylde netop dine drømme. Med en HydroXtreme 5 pumpe fra Bathmate vil din penis ikke bare virke større. Du vil også kunne opnå en mere kraftig erektion og en generel forbedring af dit sexliv.

Penispumpen er brugervenlig. Den er lavet, så du kan bruge den i badet, enten som den er eller med den medfølgende håndpumpe. Ved at fylde pumpen med vand skabes der et vandtryk, når du indsætter din penis. Dette skaber et større vakuum, end du vil opleve det ved en almindelig penispumpe.

Bathmate er kendte for dette design, som er udviklet af et prisvindende team. Du får derfor virkelig noget for dine penge her.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse mellem 7,3 og 12,4 cm
 • Alt tilbehør medfølger

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydroxtreme 7 (x30)

Hydroxtreme 7 (x30)

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Skal det være praktisk og effektivt at bruge en penispumpe? Så er en HydroXtreme 7 fra Bathmate det rette valg. Brug penispumpen i badet og se en både hurtig og mærkbar forskel i længde og omkreds.

Du kan bruge den medfølgende håndpumpe for at skabe trykket. Dette er en mere brugervenlig metode en nogle af de ældre modeller fra Bathmate. Med håndpumpen behøver du ikke længere at presse penispumpen imod dig selv for at få skabt det effektive tryk.

Rengøring af penispumpen er også hurtigt overstået på grund af det praktiske design og det medfølgende tilbehør. Brug den medfølgende rengøringssvamp sammen med varmt vand. For en ekstra grundig rengøring kan du med fordel bruge en sexlegetøj rens.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse mellem 12,4 og 18 cm
 • Alt tilbehør medfølger herunder rengøringssvamp og målebånd

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydroxtreme 9 (x40)

Hydroxtreme 9 (x40)

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Shytobuy logo Tjek dagens pris

Denne penispumpe fra Bathmate Hydromax Xtreme serien passer til en større penisstørrelse en mange af de andre. Denne pumpe passer penisstørrelser mellem 18 cm og 23,1 cm i erigeret tilstand.

Med pumpen får du en håndpumpe og slange, som du kan bruge, når du skal skabe det effektive vakuum. Ved at bruge håndpumpen er brugen af pumpen endnu mere brugervenlig og behagelig. Med en HydroXtreme 9 fra Bathmate får du derfor mere komfort for pengene end med nogle af producentens forgængere.

Denne komfort øges yderligere på grund af den ring, der sidder i bunden af pumpen. Den sørger for, at penispumpen sidder helt tæt til kroppen, og gør pumpen mere behagelig at have på. Derudover er den også med til at gøre pasformen bedre.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse mellem 18 og 23,1 cm
 • Alt tilbehør medfølger herunder rengøringssvamp og målebånd

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Hydroxtreme 11 (x50)

Hydroxtreme 11 (x50)

Som den største penispumpe i Hydromax Xtreme serien fra Bathmate er denne penispumpe ret imponerende. Der vil være god plads til at forøge din størrelse både i omkreds og længde. Ved at bruge denne penispumpe kan du opnå en mere intens nydelse under samleje og onani.

Ved at bruge den i badet kan du nemt og praktisk øge din størrelse. Vandtrykket gør penispumpen ekstra kraftig, og du vil virkelig få noget for dine penge. Håndpumpen gør pumpen brugervenlig, og du får en komfortabel skumring i bunden af, der sikrer en behagelig pasform.

Penispumpen er en videreudvikling af HydroXtreme 9 penispumpen fra samme serie. Bathmate har her skabt en penispumpe, der er lavet til kendere og erfarne brugere af penispumper.

Fordele:

 • Fremstillet af plast og gummi
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til en penisstørrelse mellem 23,1 og 27,9 cm
 • Alt tilbehør medfølger herunder rengøringssvamp og målebånd

Ulemper:

 • Ingen manual på dansk

Anmeldelse af Hydromax Xtreme serien

Med Hydromax Xtreme serien har Bathmate virkelig oppet deres game. Der er større fokus på brugervenlighed og ikke mindst komfort. Penispumperne kommer alle med en håndpumpe der gør det lettere at skabe det eftertragtede vakuum. Den komfortable ring i bunden af pumpen er også med til at gøre pumpen mere behagelig at have på og gør at den sidder bedre.

I serien finder du også penispumper i forskellige størrelser så du kan finde den der passer dig perfekt.

Hydromax extreme shytobuy

hydromax shytobuy

Fordele:

 • Brug af vandtryk frem for lufttryk
 • Håndpumpe for større brugervenlighed
 • Skumring for bedre komfort og pasform

Ulemper:

 • Produkterne har ikke en manual på dansk

Bathmate tilbehør

Med tilbehør fra Bathmate har du alt, hvad du behøver til din forøgelse af din penisstørrelse. Bathmate har både ekstra tilbehør til penispumperne. Du kan for eksempel købe ekstra puder eller en sele til badet, der gør det lettere at have din penispumpe på i badet.

Derudover kan du også få creme fra Bathmate, der øger til libido og stamina.

Cushion ringe (puder)

Cushion ringe (puder)

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Er ringen til din Hydromax penispumpe fra Bathmate forsvundet? Eller måske trænger du bare til en ny efter flittig brug? Lige meget hvad så kan du købe denne praktiske pakke med to ekstra ringe. Ringene passer til din Hydromax penispumpe fra både X-serien og Xtreme-serien.

Bathmate Cushion Rings sidder i bunden af penispumpen, og er med til at sikre en god pasform. Ringene gør også, at pumpen sidder tæt, og skaber det ønskede vakuum.

Ringene består af blødt skum. De forhindrer, at pungen bliver trukket med op i pumpen, når du bruger den. En irriterende effekt mange penispumper skaber.

Fordele:

 • Fremstillet af fast skumgummi
 • Skaber komfort og god pasform
 • Passer til Hydro X-serien og Xtreme serien

Ulemper:

 • Ingen manual

Til badet – shower strap (sele til bruseren)

Shower Strap Bathmate

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Med denne smarte og praktiske shower strap fra Bathmate kan du let og ubesværet bruge din penispumpe fra Bathmate i badet. Ved at sætte penispumpen i selen vil den ikke glide af.

En penispumpe fra Bathmate skal fyldes med vand, idet den gør brug af vandtryk frem for lufttryk. Derfor er den også ideel at bruge i badet. Med denne sele vil du ingen problemer have.

Selen er onesize, og vil derfor passe til de fleste. Den er justerbar, og kan derfor også tilpasses lige præcis din størrelse. Sæt remmen på spidsen af Bathmate penispumpen og før den anden ende rundt om nakken.

Fordele:

 • Fremstillet af plastik og polyester
 • Ftalatfri
 • Justerbar
 • Sikre at penispumpen ikke glider af
 • Passer til penispumper fra Bathmate
 • Manual på dansk

Ulemper:

 • Medfølger ikke ved køb af Bathmate penispumpe

Delay creme – til længere brug

Bathmate Control – Delay Creme 7 ml

Forhandler Prismaskine
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful-logo Tjek dagens pris

Skal dine evner i sengen forlænges, og vil du gerne kunne tilfredsstille din partner i længere tid. Så kan denne delay creme fra Bathmate være din redning. Cremen indeholder naturlige ingredienser, og du vil derfor ikke udsætte dig selv for ukendte og mulige farlige stoffer.

Du kan smøre cremen på i god tid, inden du skal have sex. På den måde kan du slappe af og nyde at vide, at du er i kontrol.

Cremen fra Bathmate vil gøre, at du kan opleve en hårdere erektion, som ikke bare er mere langvarig, men som også opbygges under forspillet. Cremen kan være med til at skabe en mere intens orgasme.

Mangler du flere råd til, hvordan du kan holde længere i sengen, så kan vi anbefale denne guide. Der er nemlig mange ting, der kan hjælpe for at få det sjove til at vare i længere tid.

Fordele:

 • Fremstillet af naturlige ingredienser
 • Parfume- og alkoholfri
 • Indeholder ikke parabener
 • Dermatologisk testet
 • Biologisk nedbrydelig

Ulemper:

 • Lille størrelse

Jelqing creme

Bathmate Max Out Jelqing Enhancement Serum 100 ml

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Med en Jelqing creme fra Bathmate kan du fremme din forøgelse. Jelqing cremen er skabt til at fremhæve fordele ved Jelqing massage. Jelqing massage er en teknik, der kan bruges med eller uden penispumpe. Resultatet er, at du opnår en større penis i både længde og omkreds.

Cremen indeholder ingredienser, der er potente, og som er med til at øge blodgennemstrømningen til din penis. Derudover vil den også pleje og forny den sensitive hud. Ingredienserne virker også på den mandlige libido, der vil blive forøget i kraft og styrke.

Du får cremen i en praktisk flaske, der kommer med en pumpe. Pumpen gør det let at dosere den rette mængde.

Fordele:

 • Praktisk størrelse
 • Pumpe for let dosering
 • Øget libido
 • Plejende effekt

Ulemper:

 • Ikke rejsevenlig størrelse

Sådan vælger du størrelse

Du synes måske, der er penispumper fra Bathmate at holde styr på. Og hvad for en skal du vælge? Engang var der kun to penispumper i sortimentet hos Bathmate. En normal størrelse der hed Hercules, og en stor størrelse der hed Goliath. Som du kan se, så er sortimentet vokset siden da. Og selvom du måske synes, det virker forvirrende, så er det faktisk med til at give dig et bedre produkt i sidste ende.

Når du skal vælge hvilken penispumpe fra Bathmate, der passer dig bedst er der tre ting du skal tænke på:

 • Din penisstørrelse
 • Hvorfor du har brug for en penispumpe
 • Dit budget

Størrelsen betyder selvfølgelig noget. Som vi også har beskrevet så har de forskellige modeller fra Bathmate forskellige størrelser. Og det er vigtigt at den model du vælger passer dig. Derfor har Bathmate også opkaldt deres modeller efter deres størrelse. Derudover har de to modeller til mænd med en større omkreds.

Derudover er det vigtigt, at du overvejer, hvorfor du vil bruge en penispumpe. Er det for at få en større penis? Eller er det fordi, du vil have en stærkere erektion? Det kan også være, fordi du ønsker at opleve en større nydelse ved samleje.

Sidst men ikke mindst så kommer det selvfølgelig an på pengepungen. Bathmate har penispumper i forskellige prislejer, og du kan derfor vælge en, der er i dit prisniveau uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det store sortiment fra Bathmate giver dig derfor gode muligheder for at finde den penispumpe, der passer lige præcis dig.

Sådan bruger du din Bathmate

En Bathmate penispumpe bruger vandtryk, og kan derfor bruges i både karbadet og i bruseren. Vil du bruge den i karbadet, tager du penispumpen under vandet, og mens den er under vand, kan du sætte den på din penis. Pres den ned med roden indtil den skaber en vakuum. Pump den til det passende vakuum. Læn dig tilbage og slap af indtil pumpen har siddet 15-20 minutter.

Du kan som sagt også bruge den under bruseren. Her fylder du ligeledes pumpen med vand, og placerer den på din penis for at skabe vakuum. Det fungerer faktisk præcis som, når du bruger den i karbadet. Den eneste forskel er, at du skal holde pumpen oppe, så den ikke glider af, mens du står op. Hvis du synes, det bliver irriterende, kan du med fordel købe en shower strap fra Bathmate, der sørger for, at pumpen bliver siddende, så dine hænder er fri.

Hvor mange gange om dagen

Det er vigtigt, at du har din erfaring og niveau for øje, når du vælger en Bathmate rutine. Er du ny, når det kommer til at bruge penispumpe, er det vigtigt at starte stille og roligt ud. Det er for eksempel vigtigt, at du varmer ordentligt op, inden du bruger en Bathmate. Ved at varme op inden brug af pumpe vil du undgå ubehagelige bivirkninger. Det kan også anbefales, at du i starten ikke tage en hel session på 15 minutter ud i et. Start i stedet med 4-5 minutter med pumpen på.

Husk, at din niveau ikke handler om, hvor stor eller lille din penis er. Det handler udelukkende om din erfaring med penispumper. Det kræver tilvænning at bruge en penispumpe ved fuld styrke. For at få det bedste resultat med din Bathmate er det derfor vigtigt at have tålmodighed og være vedvarende.

Resultater med Bathmate

Alt efter hvilken effekt du ønsker ved brug af en penispumpe fra Bathmate, så er det ønskede resultat også varierende. Er det for eksempel for at få en bedre og større erektion, så har en penispumpe fra Bathmate vist sig at være særdeles effektiv. Har du store problemer med at opnå en erektion, kan en penispumpe være et rigtig godt værktøj. Et studie har vist, at vakuum terapi eller brugen af en penispumpe havde en positiv effekt på 90% af de adspurgte mænd.

Permanent større penis?

Vi er alle forskellige, og det er derfor vigtigt også at forvente et resultat bygget på dit udgangspunkt. Derudover kommer det selvfølgelig også an på, hvor god du har været til at bruge din Bathmate regelmæssigt og vedvarende. En penispumpe kommer i mange udgaver, og det er vigtigt at undersøge præcis, hvilken er bedst til dig for at opnå det bedste resultat.

Når det er sagt, så er der også bare nogle mænd, der responderer bedre på brugen af en penispumpe end andre. Vil du vide mere om hvilke produkter der findes på markedet for dig der ønsker en større penis så læs denne guide til hvordan du opnår dette resultat.

På 2 uger

Hvis du følger din rutine, vil du allerede efter to uger mærke de første forandringer. Efter to uger vil, du kunne opnå en 5 procent forøgelse i størrelse. Sørg for at holde øje med din udvikling og skriv gerne dine mål ned så du kan se, hvordan din Bathmate gør en forskel. Ønsker du at hjælpe din vækst på vej, kan du undersøge brugen af testosteron tilskud til mænd i denne guide.

På 6 måneder

Efter 6 måneder kan du forvente at opnå en forøgelse i størrelsen på ca. 30 procent. Som altid afhænger dette af, at du er vedholdende, og overholder den vejledende rutine, der passer til dig og dit niveau. Er du blevet utålmodig og eller er du træt af brugen af vandtryk, så er det måske en penisforlænger, du skal have fat i.

På 1 år

Har du brugt din Bathmate penispumpe i 1 år, vil du opleve en generelt forstørrelse. Derudover vil du opnå en mere stærk erektion samt større nydelse ved samleje og orgasme. Det skal selvfølgelig nævnes at ingen penispumpe, heller ikke en Bathmate, kan give dig en permanent større penis. Men ved regelmæssigt brug kan du få store fordele ved at bruge en Bathmate og opnå dine mål om at blive mere tilfreds med din penis.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk